Hva er tymol-test

For å kunne vurdere tilstanden og funksjonen til indre organer, anbefaler legene en biokjemisk blodprøve. Hyppigst må han få hjelp med mistanke om patologi av nyrene, leveren eller som et resultat av et brudd på saltmetabolisme.

En av varianter av den biokjemiske testen er tymolanalyse. Det gjør det mulig å bestemme leverens evne til å syntetisere proteinforbindelser.

Kort beskrivelse

For å forstå hva slags analyse er, må du forstå sin essens. De fleste proteiner i blodet dannes i leverenes elementer. De står for mange forskjellige oppgaver:

 • aktiv deltakelse i regulering av blodpropp
 • vedlikehold av onkotisk trykk og gi volumet av kroppens hovedfluidum;
 • bevaring av blodets pH;
 • Transport til vev av bestemte kategorier av elementer (f.eks. Kolesterol).

Serum har en variert sammensetning. Imidlertid anses bare 5 fraksjoner av proteiner som viktige komponenter. Disse er forskjellige globuliner.

Under påvirkning av visse faktorer kan deres mengde reduseres eller øke. For eksempel, på grunn av nedsatt leverfunksjon eller underernæring, reduseres antall albuminer kraftig. Økningen i globuliner skjer med patologier av bindevev, smittsomme prosesser av ulike etiologier og visse onkologiske lidelser.

Under tymol-sammenbrudd er det vanlig å forstå en spesiell biokjemisk studie. Det lar deg få informasjon om muligheten for at leveren skal utføre en fullverdig syntese av proteinfraksjoner.

Gjennomføring av analysen bidrar til å vurdere alvorlige brudd på kroppens arbeid før utseendet på de første tegn på sykdom.

Prinsippet om laboratorieforskning er redusert til nedbør av myseproteiner. Hvis det er en oppklaring av stoffet, er det positive testresultatet angitt. Graden av endring i materialets utseende bestemmes av den fotokororometriske metoden, og uttrykkes i de såkalte McLagan-enhetene (enhet M.).

De fysisk-kjemiske egenskapene til denne analysen er fortsatt dårlig forstått. Imidlertid hevder forskere at det i reaksjonskomplekset av fosfolipider og globuliner, tymol og kolesterol er mulig.

Hvordan donere blod riktig

En blodprøve anbefales i morgen. Omtrent 8 timer før den foreslåtte prosedyren, er det bedre å observere et sultende diett. Drikk bare vanlig ikke-karbonert vann. Ikke bruk sterke mengder kaffe eller te, juice.

Fordeler ved timol test

Når det gjelder leveren, forstår alle viktigheten av denne kroppen. Uten hans hjelp kan man ikke forestille seg et fullverdig arbeid av organismen. Derfor er det så viktig å regelmessig gjennomgå forebyggende undersøkelser, ta blodprøver. Det er tymolanalysen som oftest er hovedindikatoren for leverfunksjonskvalitet.

Blant andre fordeler med denne analysen er følgende:

 • krever ikke bruk av dyrt eller komplekst utstyr, materialkostnader er ubetydelige;
 • preget av enkelhet i ytelse;
 • lar deg identifisere mange plager på et tidlig stadium, unngå forekomsten av komplikasjoner og til og med død;
 • kan brukes som en indikator for pågående behandling.

Moderne medisin tilbyr et bredt spekter av forskjellige diagnostiske tester. Blant hele sorten hører et spesielt sted nøyaktig til tymolprøven. Det er en av de viktigste testene som oppdager patologiske forstyrrelser i leveren.

Normative indikatorer

Den primære dekoding av prøven er ganske enkel:

 1. Hvis analysediagrammet er 0-5 enheter, bør det betraktes som negativt. Disse indikatorene indikerer at det ikke er alvorlige brudd i serumet.
 2. Når resultatet er mer enn 5 enheter, anses testen som positiv. Normen for menn, kvinner og barn er den samme.

Dekoding av testresultater

Som regel gir fortolkningen av prøven ingen spesielle problemer for kvalifisert medisinsk personell. Hvis proteininnholdet i serumet ikke ledsages av større endringer, snakker de om et negativt resultat. Prøven skal være mindre enn 5 enheter.

En positiv respons indikerer ofte utvikling av hepatitt. Det er bemerkelsesverdig at gjennom denne analysen er det mulig å diagnostisere denne alvorlige sykdommen selv før starten av sine primære manifestasjoner. En positiv test er også mulig når bilirubin og aminotransferase forblir innenfor regulatorisk rekkevidde.

Normen for tymolprøve hos spedbarn blir overskredet dersom de tidligere har blitt diagnostisert med hepatitt A. Patologien til gruppe B er sjelden ledsaget av en økning i indikatoren i forhold til normer akseptert i medisin.

En positiv variant av testen indikerer noen ganger at den lille pasienten allerede har hatt hepatitt før. I dette tilfellet betraktes testen som en form for beacon for dynamikken i leverfunksjonens normalisering.

Hvis en voksen utvikler mekanisk gulsott, er svarene til tymolforsøk oftest negative. Men hvis komplikasjoner oppstår i form av parenkymal betennelse, kan resultatene endres.

Ved vurdering av en prøve for en prøve må spesialisten ikke glemme at de normative indeksene bestemmes av følgende parametere: pasientens alder, dens omtrentlige vekt og tidspunktet for diagnosen. Ved deklarering av testen bør det også tas hensyn til at noen farmasøytiske preparater kan påvirke parametrene.

Til tross for sannsynlige feil er timol-testen til og med i dag ansett som en av de mest informative studiene. Han må ty til sin hjelp ganske ofte. Faktum i saken er at det i første fase muliggjør å diagnostisere lidelser i leverfunksjonen og å velge kompetent terapi.

Overgår de normative indikatorene

Økningen i indikatorer indikerer vanligvis utviklingen av disproteinemi. Denne tilstanden utmerker seg ved en endring i strukturen av serumet på proteinnivået. Samtidig påvirkes dets kvalitative egenskaper. Disse elementene er uttrykt i 5 fraksjoner. Hver av dem er forskjellig både i kjemiske og fysiske egenskaper.

Albuminer tilhører kategorien av den letteste brøkdel. Den er preget av evnen til å opprettholde en stabil tilstand av det såkalte kolloidale blodsystemet. Globuliner avviker litt mer masse og tendens til nedbør.

Endringen i likevekt i kolloidsystemet og gravitasjon av proteiner til forestående koagulasjon kan skyldes slike forstyrrelser som:

 1. Reduserer antall albuminer.
 2. Øk konsentrasjonen av alfa-globuliner.
 3. Tilstedeværelsen av paraglobuliner i blodet (i en sunn person bør de være fraværende).

Disse patologiene kan identifiseres nøyaktig av timolprober. Det primære organet, hvor proteinet vanligvis intensiveres, er leveren.

Ved de uttrykte feilene i sitt arbeid er det en endring i blodets egenskaper, og tymol-testen viser overskytelsen av visse parametere.

På den annen side er et positivt svar på analysen mulig med omfattende hudforbrenninger. Overskridelse av indikatorene for globulinfraksjonen er også diagnostisert i smittsomme prosesser, autoimmune lidelser og reumatoid lidelser.

Sannsynlige sykdommer

For flere år siden ble hovedårsakene til økningen i tymolprøve ansett utelukkende med hensyn til leverforstyrrelser. I dag endret syn på forskere radikalt. Nå identifiserer spesialister en rekke sykdommer, utviklingen av disse følger med tilstanden av dysproteinemi.

Blant dem er det verdt å merke seg følgende:

 1. Nyrerfunksjon, karakterisert ved tap av proteinalbumin sammen med utskillet urin.
 2. Leverpatologier som manifesterer seg i form av skrumplever, hepatitt eller neoplasma.
 3. Systemiske reumatoid lidelser.
 4. Sykdommer i mage-tarmsystemet.
 5. Tilstedeværelse av neoplasmer av ondartet etiologi.

Thymol-testen øker noen ganger på grunn av underernæring. Vanligvis er dette problemet diagnostisert hos kvinner. Misbruk av overdreven fet mat kan føre til endring i ytelsen. Derfor er det under diagnostisk undersøkelse viktig å ta hensyn til andre varianter av blodprøven.

Vanlige sykdommer hos små pasienter

Hvis et barn har en prøve av timolovoma, hva betyr det? Typisk viser et lignende resultat utviklingen av brudd i leveren.

I en ung alder er forekomsten av slike sykdommer svært uønsket, siden de kan påvirke hele organismenes arbeid i fremtiden. Hos barn manifesterer de ikke bare en reduksjon i immunitet, men også en forsinkelse i mental utvikling.

I dag, hos unge pasienter, oppdages følgende leversykdommer oftest:

 • Gulsott av nyfødte. Det manifesterer seg innen noen timer etter at babyen har kommet ut i lyset. For denne patologien er fargen på huden gul. Dens utvikling skyldes det faktum at barnets lever ikke hadde tid til å danne seg helt på fødselen. Derfor er den ikke klar til å utføre alle funksjoner. Blant de viktigste årsakene til sykdommen kalles legene bilirubin. Det er dannet mot bakgrunnen av ødeleggelsen av gamle erytrocytter. Hvis dette pigmentet begynner å samle seg i kroppens krummer, får huden riktig farge. Med den tidlige diagnosen av sykdommen klarer han å bli kvitt uten alvorlige konsekvenser etter 7-10 dager.
 • Hepatitt A og E. Sykdom av disse typer hos små pasienter forårsaker vedvarende forstyrrelse i arbeidet med de grunnleggende systemene i indre organer.

På hvilke grunner kan du mistenke problemet:

 1. Først av alt begynner barnet å bli syk. Noen ganger opphører ikke oppkast i flere timer.
 2. Deretter er det smertefulle opplevelser i leversonen.
 3. Avføring er farget hvit, og urin får en mørkere nyanse.

Hvis du har disse symptomene, bør du umiddelbart søke medisinsk hjelp.

Legen etter den komplekse undersøkelsen kan sette riktig diagnose. Først etter denne behandlingen er foreskrevet. Terapi av ulike former for hepatitt utføres eksklusivt hjemme.

Det er ekstremt viktig å isolere et sykt barn fra jevnaldrende. Det viktigste tegn på utvinning er en god blodprøve, ingen smertefulle opplevelser.

Timolovaya test: essensen av analysen, normen og avvik, årsakene til økt

Thymol test (timoloveronalovaya prøvene, prøve tymol turbiditet Maklagana test) er ikke blant de meget populære metoder for biokjemiske blodprøver, men fra kontoene til påvisning av spesifikke sykdommer er ikke tilbakestilt, og fortsetter å bli brukt i kliniske laboratoriediagnostikk.

Ikke-spesifikk reaksjon basert på interaksjon med tymol i veronalbufferen av individuelle plasmaproteiner (Gamma-globulin og beta-globulin blir forbundet med lipider - low-density lipoprotein), og uklarheten av oppløsningen, et klart svar med hensyn til visse sykdommer ikke gi, men ofte betraktelig hjelper til i forbindelse med andre forsøk, og i noen tilfeller - og til og med foran seg. Dette skjer i begynnelsen av sykdommen (Hepatitt A hos barn, for eksempel), når andre laboratorietester fortsatt er innenfor normale grenser. I tillegg har hun andre fordeler som hindrer leger fra laboratoriediagnostikk fra å gi denne analysen til glemsel.

Fordeler ved timol test

Vanligvis er tymolanalysen i tillegg til bilirubin og enzymer (transaminaser - AlT, AsT, alkalisk fosfatase) ved mistanke om skade på kroppen, som er preget av en rekke biokjemiske reaksjoner som foregår i den. Selvfølgelig snakker vi om leveren, den normale funksjonen avhenger i stor grad av implementeringen av de grunnleggende livsprosessene i alle celler i en levende organisme. Og det som er interessant er at disse indikatorene ikke kan reagere mye på patologiske endringer og derfor ikke overskrider eller overstiger normalt normale nivåer, og timoleltesten vil tydelig "krype" oppover.

I tillegg til å identifisere leverabnormaliteter, hjelper en tymolprøve, hvis norm er fra 0 til 4 enheter av S-H, ellers i diagnosen av patologiske tilstander i hjertet, mage-tarmkanalen, nyrene og andre organer.

De viktigste fordelene ved timol test er at det:

 • Det krever ikke spesielle midlertidige og materielle kostnader, bruk av komplisert utstyr (reagenser er tilberedt på en magnetomrører i en avtrekksvifte);
 • Det adskiller seg i sin enkelhet i utførelse (resultatet blir lest ved hjelp av et elektrospektrofotometer, som er tilgjengelig i ethvert laboratorium);
 • Det gir en mulighet til å starte behandling i de tidlige stadiene av sykdommen og bidrar dermed til å unngå uønskede komplikasjoner forårsaket av en langvarig inflammatorisk prosess;
 • Kan brukes som en god indikator på effektiviteten av terapeutiske tiltak som tar sikte på å gjenopprette den funksjonelle kapasiteten til leverenvevet.

Derfor forblir i noen tilfeller tymolturbiditetstesten uten å se på det store antallet nye laboratorieundersøkelser blant hovedtester som avslører patologiske tilstander i leveren.

Brudd på forholdet mellom proteiner er grunnlaget for tymol-testen

I tilfelle skade på leverparenchyma Reduksjonen i albuminfraksjonen fremmer en lettere avsetning av globulinfraksjonen. Forandringen i de fysisk-kjemiske egenskapene til blodplasmaproteiner for forskjellige leversykdommer er grunnlaget for diagnostiske sedimentære reaksjoner, for eksempel timolprober og Veltman-prøver.

Thymol turbiditetstest, som har en temmelig høy følsomhet, gir et positivt resultat (100%) i akutt hepatitt, men spesiell verdi er det at en positiv reaksjon detekteres selv i dozheltushnom periode og ved anicteric former av sykdommen (for eksempel, i tilfeller av hepatitt C., som er preget av en lys debut).

Dermed kan de viktigste egenskapene til testen presenteres i følgende form:

 • Indikatorer for tymolprøve uttrykkes i enheter av timolær turbiditet i henhold til Shank-Hoaland (ED S-H) eller enheter av McLagan (enhet M);
 • Normale verdier av resultatene av tymolprøven ligger i området 0-4 ED S-H (noen laboratorier gir en norm på opptil 5 enheter S-H);
 • Normen for indekser av tymolprøve hos kvinner og menn er ikke forskjellig - i en sunn kropp albumin, å være i normale konsentrasjoner sikre stabiliteten av globuliner, Derfor vil den studerte indikatoren, uavhengig av kjønn, ikke overstige normgrensen.

I mellomtiden, hos kvinner, unge og sunne, men ved bruk av orale prevensjonsmidler, kan thymol-testen fortsatt forbedres. Dette skyldes at disse stoffene påvirker leverens funksjonelle kapasitet, som følge av at forholdet mellom serumproteiner endres, og følgelig øker verdiene av denne koagulasjonstesten.

Hos barn er verdiene for normale indekser også i området 0-4 enheter S-H, Men når hepatitt A, som hyppigere blir "plukket opp" av yngre studenter og ungdom, økes timoljetesten allerede i begynnelsen av sykdommen, når selv de minste tegn på gulsott er fraværende.

Når resultatene økes

Med ulike leversykdommer er oppmerksomhet alltid trukket på reduksjonen av albuminfraksjonen, som er forbundet med et brudd på syntesen deres, og en økning i fraksjonene av gamma- og beta-globuliner. Dette skyldes at albuminer syntetiseres direkte i leveren celler, og det berørte parenchymaet er ikke i stand til å gi et normalt nivå av albumin. Den samtidige økningen i globulinfraksjonene (med en reduksjon i albuminkonsentrasjonen) er forklart av det faktum at andre komponenter, cellene som kommer inn i vevmakrofagasystemet, er ansvarlige for produksjonen av disse proteinene.

Hovedårsakene som forårsaker en økt tymol-test er leversykdommer, ledsaget av nederlaget til parenchymaen:

 1. Infeksiøs og viral hepatitt;
 2. Neoplasmer lokalisert i leveren;
 3. Tapet av hepatisk parenchyma med alkohol og spesielt med sine surrogater;
 4. Giftige virkninger av forskjellige giftstoffer, tungmetaller og visse medisiner;
 5. Levercirrhose;
 6. Fettdegenerasjon av levervev (fett hepatose) - opphopning av fett i hepatocytter (leverceller);
 7. Funksjonsforstyrrelser på grunn av langvarig inntak av orale prevensiver og andre hormonelle legemidler.

Men med hensyn til leveren, bør det bemerkes at mekanisk gulsott, selv om det er skremmende med sine ytre manifestasjoner, ikke i seg selv utvider grensene for tymolopacifisering. Denne testen vil bli økt bare ved involvering i den patologiske prosessen med levervev og utviklingen av parenkymal hepatitt.

Andre årsaker til økt tymolanalyse:

 • Alvorlig nyrepatologi (amyloidose, pyelo- eller glomerulonephritis), hvor en stor mengde protein kontinuerlig utskilles i urinen;
 • Sykdommer i mage-tarmkanalen (pankreatitt, enteritt med alvorlig diaré);
 • Tumorale prosesser av godartet og ondartet natur av forskjellig lokalisering;
 • Patologiske forhold forårsaket av en virusinfeksjon;
 • Arvelig disproteinemi (brudd på forholdet mellom myseproteiner);
 • myelom;
 • Systemiske sykdommer (SLE - systemisk lupus erythematosus, reumatoid polyarthritis, dermatomyositis);
 • Septisk endokarditt (med reumatisme prøven ikke økes, forblir den innenfor det normale området);
 • Malaria.

Timolovaya-prøven kan økes og i fravær av sykdom - for eksempel hvis en person er for glad i fettstoffer. I dette tilfellet varer velvære også på ubestemt tid. Rise annet problem - høyt kolesterol, vil en endring i lipidprofilen... akkumulert i blod low-density lipoprotein det avsettes på veggene i blodkarene, som danner aterosklerotiske plakk, som i sin tur vil begynne denne patologisk prosess, så som aterosklerose. Det vil si at den konstant hevede tymol-testen og fraværet av kliniske manifestasjoner av sykdommen signaliserer at det er nødvendig å endre dietten raskt.

Vi prøver å dechiffrere uavhengig

Tolkningen av analysen er enkel og tilgjengelig selv til pasienten selv: alt du trenger å vite er at laboratoriet tar 4 eller 5 enheter av S-H for øvre grense av normen. Og rekkevidden av sykdommer ledsaget av økt tymol-sammenbrudd er ikke så bred.

Når deklarerer analysen uavhengig, bør man ikke dømme det kvantitative forholdet mellom proteiner. Man kan bare anta at albumin syntetiseres mindre av en eller annen grunn. For å finne disse tallene i numerisk form, bør det være andre studier: for å bestemme konsentrasjonen av totalt protein og albumin, elektroforese metode, slik at proteinfraksjonene, beregne albumin-globulin-forhold... Og hvis legen finner det nødvendig, responsdata vil bli satt, og leseren bare behov å forstå at det på grunnlag av en av de ikke-spesifikk analyse av diagnosen er ikke fastslått. I kroppen, alle de biokjemiske prosessene henger sammen, samt i laboratoriet: en test gir parallell oppførsel andre studier.

Og den siste: slik at transkripsjonen ikke forårsaker vanskeligheter og forstyrrelser, er det nødvendig (som alltid) å forberede riktig på studien. Og det er så enkelt som alltid: Blod er tatt fra en blodåre i tom mage, under middagen, på kvelden for å utelukke fettstoffer.

Timolovaya test i biokjemisk blodanalyse

Biokjemisk blodanalyse brukes til å diagnostisere en rekke sykdommer. Timolovaya-prøven er en av indikatorene som undersøkes under denne analysen. Det viser evnen til leveren til å syntetisere proteinforbindelser. Avvik fra normen indikerer imidlertid ikke alltid en leverpatologi. Det er mange grunner til at verdiene av thymol forsøker å endre seg. Vurder hva en tymol-test er i en biokjemisk blodprøve.

Timoleltest - hva er det?

Tymol test er en indikator som viser forholdet mellom proteiner (albuminer og globuliner) i en persons blod. Med hjelpen er det lett å identifisere et brudd på denne likevekten, som alltid følger med den patologiske prosessen som foregår i leveren.

Denne prøven har vært brukt i medisin siden 1944. For å gjennomføre det er pasientens blodplasma nødvendig, og et spesielt reagens er tymolalkoholblandingen. I et verolanrør kombineres fysiologisk saltvann, timolblanding og plasma. Samtidig vurderes graden av turbiditet av innholdet i røret. Normalt er skyigheten av den resulterende løsningen svakt uttrykt, og i nærvær av en viss patologi blir den hvit med mange flager (sediment).

Graden av turbiditet i blandingen estimeres ved hjelp av en elektrisk fotokorimeter. Måleenheten er "maklagan". Det er så kalt til ære for forskeren som oppfunnet tymol-testen.

Normen for tymolprøve i blod av kvinner, menn og barn

I fravær av patologi som er forbundet med et brudd på konsentrasjonen av proteinformasjoner i blodet, overskrider tymol-testen ikke normen, det vil si ikke overstiger dem. Det skal bemerkes at grensene for normen er de samme for alle mennesker og ikke avhengig av pasientens kjønn og alder.

Den lette turbiditeten til løsningen under prøven tilsvarer verdier fra 0 til 4-5 enheter av McLagan. Disse verdiene anses negativt, det vil si at forholdet mellom proteiner i blodet ikke forstyrres.

Hvis resultatet av studien overstiger 5 enheter, anses det at prøven er positiv og det er en sykdom i leveren og andre indre organer som oppstår i akutt eller kronisk form. Når du mottar dette resultatet, må du gjennomgå en ytterligere undersøkelse for å bestemme årsaken til disproteinemi, det vil si et brudd på proteinbalansen i menneskekroppen.

Det skal bemerkes at kvinner kan ha et falskt positivt resultat. Det er en positiv test (mer enn 5 enheter), og patologier er fraværende. Dette er mulig i tilfelle når en representant for det rettferdige kjønnet i lang tid tar hormonelle orale prevensjonsmidler. Derfor bør legen klargjøre dette punktet før pasienten sendes til en laboratorietest.

Analyse av testen for tymol

Det skal huskes at i laboratoriet utføres kun beregning av indikatorer. Evaluering av det samme resultatet er den behandlende legen. Ved å gjøre det må han ta hensyn til de faktorene som kan påvirke utfallet:

 • Pasientens vekt
 • alder;
 • Utsatte sykdommer;
 • Bruk av visse grupper av legemidler som kan ha en viss effekt på leveren og dets indikatorer.

Hvis resultatet er negativt, er pasienten sunn. Hvis det er avvik fra normen, bør legen finne ut de etiologiske faktorene i denne tilstanden.

Hva bør vurderes når man vurderer et positivt resultat:

 • Hos unge barn, må tas i betraktning historie, ettersom et godt resultat, kan være en konsekvens av nylig hjerteinfarkt hepatitt A. I dette tilfellet, ved hjelp av denne prøve kan enkelt spore omfanget og hastigheten for utvinning av leverfunksjonen. Over tid reduseres indikatorene, og deretter normaliseres;
 • Hos en voksen kan denne indikatoren være det første tegn på alvorlig leversykdom. Prøven blir positiv selv før forekomsten av patologiske symptomer, noe som gjør det mulig å identifisere sykdommen i et tidlig stadium;
 • Med et lite overskudd av normen er det nødvendig å finne ut om resultatet er falskt positivt (brudd på forberedelse og teknikk for blodprøvetaking). Om nødvendig er omprøving foreskrevet.

Årsaker til forhøyet nivå av tymol

En økning i verdiene er notert når forholdet mellom proteiner i blodet er forstyrret. Samtidig reduseres nivået av albumin, men tross for at globuliner økes. Også i blod av en syke person, er paraglobuliner funnet som ikke er tilstede i kroppen til en sunn person.

Årsakene til at tymol-testen er økt:

 • Leverpatologi: hepatitt, cirrhosis, tumorer av forskjellig art;
 • Sykdommer i mage-tarmkanalen, ledsaget av dyspepsi (med andre ord diaré): pankreatitt, enteritt;
 • Sykdommer i nyrene, hvor albumin utskilles i urinen i store mengder: pyelonefrit, glomerulonephritis;
 • Systemiske reumatiske sykdommer;
 • Maligne svulster av forskjellig lokalisering;
 • Underernæring, der det mangler næringsstoffer.

Hos små barn oppstår avviket fra prøven fra normen i følgende tilfeller:

 • Gulsott av nyfødte. Denne tilstanden er forbundet med en tung belastning på babyens lever i de første dagene etter fødselen. Denne tilstanden er som regel fysiologisk og går gjennom 1 - 2 uker;
 • Hepatitt A - viral leverskade. I de fleste tilfeller er fullstendig gjenoppretting og gjenoppretting av orgelfunksjoner registrert.

Positiv test

Først av alt er det nødvendig å gjennomgå en fullstendig undersøkelse og etter å ha avslørt grunnen til å starte behandlingen av sykdommen. Etiologisk behandling vil avhenge av patologien, og er rettet mot å gjenopprette det berørte organs funksjoner. I alvorlige tilfeller (i nærvær av ondartede neoplasmer), er kirurgisk behandling indisert.

I tillegg til rusmiddelbehandling er svært viktig diett. I dette tilfellet anbefaler eksperter:

 • Reduser forbruket av fett av animalsk og vegetabilsk opprinnelse;
 • Fullstendig forlate fett, stekt, saltet og hermetisert mat;
 • Fra kostholdet utelukkes konfektprodukter, sure bær og frukt, tomater, kjøtt- og fiskebøtter;
 • Prefekt er gitt til slimete supper og porrer på vannet, det er bedre å spise grønnsaker i kokt, stuvet eller bakt form, lavt fettkjøtt kjøtt og dampkoteletter;
 • Begrens bruken av salt;
 • Kaffe, sterk te og alkohol er utelukket.

Analyse for tymolprøve

En biokjemisk blodprøve er foreskrevet hvis det er mistanke om å ha:

 • Patologi i fordøyelseskanalen;
 • Nedsatt nyrefunksjon
 • tumorer;
 • Sykdommer i ledd og blodårer;
 • Hos små barn med langvarig ikke passerer gulsott av nyfødte.

Tymolprøve ses også under og etter behandling for å vurdere effektiviteten.

For å sikre påliteligheten av resultatet, er det nødvendig å forberede riktig bloddonasjon:

 • For noen dager før du tar testen, gi opp å spise fett og stekt mat;
 • På dagen før studien skal du lage en lett middag senest kl 20.00;
 • På dagen for blodprøvetaking kan du ikke spise og drikke drinker, unntatt vann. Studien utføres på tom mage om morgenen.

For å utføre et utvalg, må du ta venøst ​​blod, som blandes med reagenser. Denne blandingen undersøkes etter 30 minutter ved bruk av et fotokorimeter. Pasienten kan få resultatet aller neste dag etter å ha gitt blod.

Liker du artikkelen? Del det med vennene dine på sosiale nettverk:

Dekoding av analysen av normer av tymolanalyse og overskridelse av indeksene, til hvem og for hva er tildelt?

Hva er tymolanalyse? Analog av navnet på testen: timoloneonal, timol opacification og McLagan. Det er en studie av blodserum om forholdet og innholdet av proteiner (albuminer og globuliner) i en kompleks biokjemisk analyse.

En lignende test i moderne medisin brukes sjelden, da mange mye mer informative undersøkelsesmetoder er utviklet som kan erstatte den. Men for en tidlig diagnose av patologier som forårsaket ubalanse av proteiner, er en slik analyse ikke likeverdig. Dette skyldes det faktum at parametrene for timoloneonaltest økes i den prekliniske perioden, når alle de andre forblir innenfor de tillatte grensene, noe som muliggjør raskere behandling.

Hva er tymolanalyse, en rolle i biokjemisk blodanalyse

I praksis er McLagan-testen alltid ledsaget av opplysninger om konsentrasjonen av bilirubin og enzymer (transaminase - AlT, AsT, alkalisk fosfatase) for å oppdage leverdysfunksjon. Og hva viser timolittest?

Denne analysen avslører en atypisk reaksjon av gamma og beta-globuliner (og også LDL) på tymol i veronal buffer, som manifesterer sig som utfelling og oppklarhet av løsningen. En slik prosess er typisk for en lav konsentrasjon av albuminer syntetisert direkte av hepatisk parenchyma, mot bakgrunnen av et økt innhold av globuliner som er produsert i vevmakrofager. I timolonetalprøven estimeres oppløselighetens turbiditet ved bruk av en elektrisk fotokorimeter.

Dekoding av McLagan-prøven er fremstilling av komplekse globulin-timololipid-type forbindelser under reaksjonen, hvor 40% er globuliner, 32% er tymol, 18% er kolesterol og 10% er fosfolipider. Forandringen i disse verdiene i hvilken som helst retning indikerer leverens manglende evne til å syntetisere proteiner for blodplasma. Derfor kan et positivt resultat av analysen, basert på tidlig nedlegging av mindre alvorlige globuliner, bety en lesjon av leveren parenchyma.

Analyse av venøst ​​blod

Hvem er tildelt tymol test analysen

En McLagan's rettssak er utnevnt dersom det er visse indikasjoner på det. Vi snakker om leverpatologier: hepatitt (oftere - viral), rusmiddelgift, alkoholforgiftning og andre hepatiske patologier.

Analysen kan også tilordnes for feil i arbeidet til andre kroppssystemer, for hvilke en økning i indikatoren er karakteristisk. Disse inkluderer folk som er syke:

 • revmatoid artritt;
 • inflammatoriske sykdommer i ryggraden og leddene i kronisk form;
 • lupus erythematosus (autoimmune lesjoner av bindevev og kapillærer);
 • pankreatitt;
 • nyresykdommer;
 • onkologi.

Metoden for timolar opacification brukes også til å kontrollere restaureringen av funksjoner og regenerering av levervev etter resultatene av terapien. Over normen holdes indikatoren i et halvt år etter hepatitt.

Timol: standard

Testen for tymol-test gis om morgenen på tom mage. Samtidig for et par timer før prosedyren ikke anbefales å drikke noe, og fra 20-00 forrige dag - ikke spis, men drikk bare rent stillevann i små mengder. Hvis en person tar medisiner, bør de midlertidig forlates eller fortelle legen om deres opptak. Den riktige bestemmelsen av konsentrasjonen av myseproteiner avhenger av overholdelse av disse forholdene.

Deretter tilsettes en veronal-medinalbuffer i en mengde på 6 ml og en konsentrert oppløsning av tymol i en mengde på 0,1 ml til det biologiske materiale tatt fra venen. Etter en halv time blir det oppnådde materiale undersøkt for graden av turbiditet og koagulasjon. Resultatet vises i enheter av Thomol opacification av Shank-Hoaland (S-H enheter) eller i enheter av McLagan (enhet M).

Timolovaya sample norm hos menn av kvinner i blodet har de samme verdiene: fra 0 til 4 enheter. M (enkelte laboratorier tillater indikatoren fra 0 til 5). Alder påvirker heller ikke normen, siden en sunn lever produserer nok albuminer for å sikre stabiliteten til globuliner, og tymolgrumligheten var innenfor akseptable grenser.

Men hos friske unge kvinner, er en endring i McLagan-testen mulig: Orale prevensiver som påvirker leverfunksjonen, kan øke hastigheten.

Tabell over normen av tymol-test for biokjemi hos et barn

Viktig! Verdiene av tymolprøve hos barn, hvis norm også er fra 0 til 4 enheter. S-H, kan ofte øke, siden barn og eldre tenåringer er mer sannsynlig å få viral hepatitt A enn voksne menn og kvinner.

Timolovaya-prøven økes: årsakene

Enhver patologi av hepatisk vev assosiert med syndromet av dysproteinemi kan føre til en økning i indeksen i testen. Årsakene til nedbrytning og turbiditet av proteiner i blodet kan være manifestasjoner av:

 • viral hepatitt;
 • tumorprosesser i leveren;
 • forgiftning av parenchyma med alkoholholdige drikker;
 • levercirrhose;
Leverbeten
 • forgiftning med giftstoffer, uavhengig av opprinnelsen, metaller og medisiner;
 • individuell intoleranse eller overdreven bruk av orale prevensiver og andre hormonelle (steroid) medisiner;
 • transformasjon av leverceller forårsaket av akkumulering av fett i dem (fett hepatose).
Nedbrytning av leveren med fett hepatose

Det skal bemerkes at McClagan-testen tydelig viser hepatitt av viral opprinnelse, men kan ikke reagere på mekanisk gulsott, som utløses av blokkering av cholagogue kanaler. Det som er sagt om ikke-tiltrekning til den icteric prosessen av celler i parenchymen, som er ansvarlig for produksjonen av albumin.

En positiv reaksjon på analysen kan skyldes slike sykdommer:

 • alvorlige nyresykdommer som fører til konklusjon med urin av en stor mengde protein (amyloidose, glomerulonefrit eller pyelonefrit);
 • neoplasmer (godartet og ondartet), uavhengig av formasjonsstedet;
 • sykdommer i fordøyelseskanalen (enteritt og pankreatitt, veid ned av alvorlig diaré);
 • sykdommer forårsaket av en virusinfeksjon;
 • myelom;
 • arvelige patologier assosiert med funksjonsfeil i konsentrasjonen av proteiner i serumet;
 • septisk endokarditt;
 • systemiske lidelser (lupus erythematosus, reumatoid polyarthritis, dermatomyositis);
 • Malaria.

Timorskyighet kan provoseres av misbruk av for fet mat.

Det er viktig å huske at en økning i tymolanalysen ikke er nok til å diagnostisere leversykdom. I tillegg kreves data om bilirubin, transaminase, kolesterol, alkalisk fosfatase, sink-sulfat eller sulfatanalyse og andre undersøkelsesmetoder. Og bare med bekreftelsen av diagnosen kan begynne å behandle sykdommen med tradisjonell medisinering eller kirurgisk behandling, samt folkemessige rettsmidler.

Tymol test - hva er det, normen hos kvinner i blodet og årsakene til økningen

Biokjemisk analyse av blod er en kompleks studie som gjør det mulig å avdekke funksjonsforstyrrelser i ulike organer og systemer. I rammen er det også utført en tymol-test for å oppdage leverpatologier. Det har fortsatt ikke mistet sin diagnostiske betydning, selv om moderne metoder ofte brukes i dag. Hva er forskningen, hvilke sykdommer forårsaker en positiv reaksjon, hvordan å gi og dechifisere analysen - svarene på alle spørsmålene i artikkelen.

Tymol test - hva er det og hva viser det?

Denne testen har flere navn: McLagan's test, timoloneural eller timol opacification. Proteiner av forskjellige typer, som er ansvarlige for dannelsen av immunresponsen, osmotiske blodkarakteristika og andre indikatorer, produseres av celler i leveren og benmarg. Forholdet mellom albuminer og globuliner varierer med skade på hepatocytter, som også strukturen av proteiner som mister kolloid stabilitet og utfelling.

Timolovaya-prøven - er deponering av lipoproteiner og gamma-globulin med en bufferløsning av tymol.

Kobling til globuliner av forskjellige typer og lipoproteiner med lav densitet, reagensen forårsaker grumlighet, hvorav en lar dømme bruken av proteinsyntese i hepatocytter. Resultatet er målt i ED av McLagan eller Shank-Hoaland (forkortet henholdsvis M og S-H ED).

Timolovaya test som metode for å vurdere leverfunksjonen ble foreslått tilbake i 1944. For i dag brukes det sjelden nok, i utgangspunktet under indikasjoner på utvikling av symptomatologi av hepatitt og i kombinasjon med andre tester. Det brukes også i toksikologi og hepatologi for å vurdere den positive dynamikken i gjenopprettingsprosessen i leveren etter sykdommen. Det bidrar til å skille ulike typer gulsott, som i Botkins sykdom (type A) gir nesten 100% av tilfellene et positivt resultat, og for en mekanisk - alltid negativ.

Normen for tymolprøve hos menn

Oppløsningenes turbiditet når reagenset er bundet til globulinfraksjonen, kan ha forskjellig alvorlighetsgrad. Den spesifikke verdien i enheter av McLagan eller S-H bestemmes ved bruk av en spesiell enhet av et elektrospektrofotometer. I en sunn mann skal indikatorene være mellom 0 og 4. Noen laboratorier angir imidlertid øvre grense for referanseverdien på 5 enheter. M.

Normen for tymolprøve hos kvinner i blodet

Som sådan kan kjønnsforskjeller i testresultat ikke påvirke. På prosessen med syntetisering av proteiner i leverceller har spesifikke mannlige og kvinnelige hormoner ingen effekt. Derfor, for det rettferdige kjønn, er de normale parametrene i prøven det samme som for menn: 0-4, maksimum 5 turbiditetsenheter.

Imidlertid kan bruk av en sunn ung kvinne prevensiver (oral prevensjonsmidler) ha en viss effekt på proteinsyntese. Under påvirkning av preparater av denne typen varierer forholdet mellom plasmaproteiner, noe som fører til en liten økning i indeksene.

Normen for tymolprøve hos barn

Alder påvirker heller ikke forholdet mellom globulin av forskjellige typer i serum. Hvis det ikke observeres noen funksjonell leverskade, vil globuliner og lipoproteiner ikke reagere med tymolbufferløsningen, og resultatet av McLagan-testen vil være negativt. Således har tymolprøve i normal hos barn samme indekser som hos voksne og ikke over 4 U / l.

Imidlertid kan det eksternt perfekt friske barnet ha økte resultater. Hvis kliniske tegn på sykdommen og subjektive klager er fraværende, og analysen indikerer et overskudd av de maksimalt tillatte verdiene, er det nødvendig å gjennomføre en omfattende undersøkelse for hepatitt A.

Symptomer på hepatitt A

Årsakene til å øke verdiene av tymol-test

Reduksjon av albuminfraksjonen med en samtidig økning i antall globuliner i blodplasma indikerer først og fremst et brudd på leveren. Denne ubalansen er forklart av det faktum at albuminer er produsert av hepatocytter, og vevmakrofager er ansvarlige for produksjonen av globuliner. På bakgrunn av leverdysfunksjon og disproteinemi øker globulinfraksjonen alltid.

Således vitner positiv thymol test først og fremst om følgende patologier i leveren:

 • Hepatittviral eller smittsom opprinnelse. Denne testen gjør det mulig å oppdage hepatitt A selv i fase med viral replikasjon, når andre studier gir negative resultater, og det er ingen klinisk symptomatologi.
 • Skrumplever.
 • Tapet av leveren parenchyma med alkohol.
 • Giftig effekt på kroppen av salter av tungmetaller, giftige stoffer og visse legemidler.
 • Neoplasmer, inkludert ondartede seg.
 • Fet hepatose - den såkalte degenerasjonen av hepatocytter på grunn av fettet lagret i dem.
 • Funksjonsforstyrrelser, provosert ved bruk av orale prevensiver og andre legemidler som inneholder hormoner.

Mekanisk gulsott, med all kombinasjon og alvorlighetsgraden av kliniske symptomer, gir et negativt testresultat.

I tillegg til leversykdommer har tymolprøve økt verdier ved sykdommer som:

 • Autoimmune sykdommer av systemisk natur (SLE, reumatoid polyarthritis og andre).
 • Nyrer i patologi, ledsaget av albuminuri (glomerulo- og pyelonefritis, amyloidose).
 • Tumorprosesser med forskjellig lokalisering, både ondartet og godartet, samt myelom.
 • Noen sykdommer i fordøyelsessystemet (enteritt, ledsaget av intens diaré, pankreatitt),
 • Septisk endokarditt (med en reumatisk test viser testen et negativt resultat).
 • Patologiske forhold i kroppen forårsaket av virusinfeksjoner, malaria.

Det skjer også at tymol-testen økes i en helt frisk person. Hvis resultatet var positivt på bakgrunn av et komplett fravær av kliniske tegn på patologi, er det en manglende overholdelse av dietten. Slike mennesker, som regel, er glad i fettstoffer, og nivået av kolesterol i blodet øker alltid.

Timolovaya test over normen hos menn og kvinner i dette tilfellet fungerer som en advarsel. Over tid vil denne tilstanden gå inn i en patologisk form og utvikle aterosklerotiske vaskulære lesjoner. Inntil situasjonen har blitt kritisk, bør dietten vurderes, og redusere andelen fett i den.

Også tymol-testen øker hos pasienter som tar stoffer av androgener, østrogener, steroider, insulin, erytromycin, tetracyklin og levomycetin.

Indikasjoner for formålet med analysen

Thymus-testen er vanligvis foreskrevet i følgende tilfeller:

 • Mistanke om hepatitt A - basen er karakteristiske symptomer på catarrhal fenomener, en febril temperatur på forgiftning.
 • Sannsynlighet for autoimmune sykdommer - de er ledsaget av langvarig artralgi, hudlesjon, feber, økt ESR i blodprøven.
 • En omfattende studie av lever-tymol-testen utføres sammen med tester for alkalisk fosfatase, transaminaser og bilirubin.
 • Differensial diagnose av mekanisk og parenkym gulsot. I det første tilfellet er resultatet vanligvis negativt.

Ved hjelp av denne analysen overvåkes resultatet av behandlingen og prosessen med hepatocytreparasjon.

Hvordan klargjøre og bestå testen

Thymus-testen gjøres strengt om morgenen, for studien tar venøst ​​blod. Den er plassert i et reagensrør uten tilsetning av antikoagulant og sendt til laboratoriet. Der, innen en time, utføres en utfellingsreaksjon med 0,1 g plasma- og veronalbuffer og en tymoloppløsning. Hvis resultatet ikke er nødvendig, kan du få det neste dag.

Spesiell forberedelse til å ta blodprøve er ikke nødvendig. Kravene er ganske standard og består i å avstå fra mat på testdagen i morgen. Det siste måltidet bør være en middag på eve, hvor det er uønsket å spise fettstoffer, da overskuddet i kolesterolets blod påvirker testresultatet.

Timoleprøve

Legg igjen en kommentar 4,890

For å bestemme sykdommene forbundet med ubalanse av myseproteiner i kroppen, er indikatoren for tymol-testen sjekket. Analysen er sedimentær og bestemmer fluktuasjonen i stabiliteten av proteinkomponentene i blodet. I kroppens normale tilstand er proteiner mer resistente mot kolloid. Når forholdet mellom globuliner og albumin endres, reduseres denne parameteren. Prosessen er preget av sedimentering og nedbrytning av proteiner i tymolreagenset. Graden av turbiditet karakteriserer alvorlighetsgraden av lidelsen.

Timolovaya test gir en ide om status for blodserum for fravær av patologier i kroppen.

Essensen og hensikten med prosedyren

Timolovaya test er en biokjemisk studie av serumdelen av blodet, nemlig proteinkolloidal resistens. På grunn av analysen som gjør det mulig å bestemme det nøyaktige forholdet mellom proteinkomponenter i plasma, blir det lettere å diagnostisere de første stadier av patologiske tilstander i leveren, når det ikke foreligger eksterne tegn. Under normale forhold utfeller proteiner ikke under virkningen av tymolreagenser. I tillegg estimeres graden av turbiditet av prøven på grunn av det dannede bunnfallet. Indikatoren konverteres til enhetene i "McLagan". Turbiditetsparameteren estimeres ved bruk av en elektrisk fotokorimeter.

Det vesentlige ved analyse består i omsetning av blodplasmaprøven med en reagens tymol, som et resultat av hvilket den må motta et komplekst sett timololipidnogo globulin-type, bestående av: 40% globuliner; 32% tymol; 18% kolesterol; 10% fosfolipider. Hvis innholdet i et av de nevnte stoffene blir avvist, mistenkes en bestemt liste over patologiske tilstander i leveren i formelen. Derfor, er analysen anses smal, som den viktigste oppgave for reaksjons - definisjonen av leverens evne til å produsere proteinet til plasmadelen av blodet.

Når utnevnt?

Oftere er tymolanalysen foreskrevet for mistanke om hepatitt, spesielt viral, forgiftning med legemidler, lupus erythematosus. Analysen fremmer tidsriktig gjenkjenning av hepatitt A, giftig leverbetennelse, for eksempel hos personer som misbruker alkohol. Ved hjelp av tymol-testen kontrolleres gjenopprettingsfunksjonen og dynamikken til regenerering av det hepatiske vev etter den herdede sykdom.

Formålet med prøven anses hensiktsmessig for mistanke om utvikling av patologier som:

 • revmatoid artritt;
 • kronisk betennelse i ledd og ryggrad;
 • autoimmun involvering av kapillærer og bindevev (lupus erythematosus);
 • renal dysfunksjon;
 • pankreatitt;
 • noen onkologi.

Hvordan foregår det?

Før du tar testen, anbefales det ikke å spise og komme til studien tidlig om morgenen. Fra 20:00 dagen før du ikke kan spise, drikker du te, kaffe eller juice. Drikkevann er tillatt i liten mengde. Nøyaktigheten av analysen avhenger av overholdelse av disse anbefalingene. Resten av preparatet er ikke nødvendig. Studien vil kreve venøst ​​blod (0,1 ml). Til det vil bli tilsatt 6 ml veronal-medialbuffer med pH = 7,8, 0,1 ml av en mettet oppløsning av tymol. Etter 30 minutter undersøkes reagenset ved hjelp av fotokalorimetrisk metode for å bestemme graden av koagulasjon og turbiditet.

I tillegg til dietten blir pasienten før analysen for nøyaktighet påvirket av kvaliteten på reagensene, nemlig surhet av bufferløsningen og renheten av tymol.

Norm og avvik av tymol-test i blod

Det normale resultatet av studien er en indikator som ligger i området 0-5 enheter i McLagan. Slike indikatorer anses som negative og snakker ikke om patologi. Hvis antallet proteiner i blodserumet er utilstrekkelig, vil verdien oppnådd overstige 5 enheter. Derfor vil McLagan bli vurdert som positiv. Timolovaya-testen er indikativ i de første stadier av patologiske tilstander i leveren, nyrene, tarmkanalen og med det slettede løpet av disse patologiene.

Overdreven timolestest - et signal om tilstedeværelse av leversykdom, svikt i proteinsyntese eller GIT. Tilbake til innholdet

overflødig

I utgangspunktet ble et positivt resultat for en prøve med thymol behandlet som et spesielt tegn på leverskade. I moderne medisin vurderes graden av nedbrekning og turbiditet av blodproteiner i tymolkomplekset ved tilstedeværelsen av enhver patologi som er forbundet med syndromet av dysproteinemi. Følgelig er en positiv test for slike patologiske forhold:

 • leversykdom - alle typer hepatitt, cirrhose, leverforgiftning kroppsfett grunn av overdreven opphopning av tumor, leverdysfunksjon mens man tar prevensjon eller steroidmedikamenter;
 • nyresvikt, når albumin mangler i tap sammen med urin - glomerulonephritis, pyelonefrit, amyloidose;
 • destabilisering av prosessen med proteinmetabolisme på grunn av "dårlig" arvelighet;
 • reumatoid sykdom i den systemiske planen;
 • patologi i mage-tarmkanalen, spesielt forbundet med alvorlige symptomer i form av diaré, - pankreatitt, enteritt;
 • onkologi.

Å provosere en reduksjon i stabiliteten av proteinene i plasmadelen av blodet er i stand til uriktig næring, nemlig overvekt av fet og skadelig mat i menyen. For å gjøre en diagnose mest nøyaktig, anbefales det å være oppmerksom på konsentrasjonen av andre indikatorer, som bilirubin, kolesterol, transaminase, alkalisk fosfatase. I tillegg kan det være nødvendig å utføre en sinksulfat eller en sulfat-test.

Tolkning av analyse

Siden denne typen studie bekrefter eller disproves de kvantitative og kvalitative forstyrrelsene i proteinsammensetningen av blodplasmaet, er tolkningen av resultatene enkel. De negative eller positive indeksene er bestemt. I sistnevnte tilfelle snakker vi om utvikling av patologi. Det er mange sykdommer som preges av et sprang i timolar testen.

Det mest bemerkelsesverdige er en studie på hepatitt når gulsott ennå ikke har manifestert seg visuelt og økning av bilirubin og aminotransferasekonsentrasjon, selv om den inflammatoriske prosessen er startet og går framover. Imidlertid er denne situasjonen typisk for hepatitt, A-type, men hepatitt B er ikke manifestert på denne måten. Den positive verdien av tymol-testen indikerer at betennelsen i leveren ble overført tidligere, og tillater derfor en å dømme graden av regenerering av leverenvevet. For nøyaktigheten av den foreløpige diagnosen anbefales serologiske tester for blodserum.

Det er interessant at i 75% av pasientene med kvinner og menn med mekanisk gulsott er tymolprøveindeksene negative. Dette skyldes det faktum at parenkymvev ikke er involvert i prosessen, derfor observeres ingen betennelse i leveren.

Ved vurdering av det oppnådde analyseresultatene anbefales det å ta hensyn til funksjonene i pasienter alderen, vekten, og konsentrasjonen av alfa- og gamma-globulin, som er i stand til å bremse operativ evne beta lipoproteiner. Ikke mindre signifikant i analysen er samtidig oral inntak av hormonelle prevensjonsmidler, hepatotoksiske stoffer. Til tross for den gradvise aldring av og tilgang til arena difdiagnostiki moderne teknikker, for eksempel elektroforese med immunologisk forskning, tymol turbiditetstest fremdeles er mye brukt i medisinsk praksis, fordi det gir tid til å identifisere og behandle et stort antall alvorlige patologiske tilstand av lever, nyre, bukspyttkjertel, andre systemer og organer.

Således indikerer svingningen av indikatoren mot økningen i tymol-test utviklingen av følgende betingelser:

 1. Hepatitt, levercirrhose med erstatning av kroppene i kroppen med bindevevsstruktur.
 2. Betennelse i leveren forårsaket av kronisk alkoholisme, forgiftning skadelige kjemikalier og medikamenter (anti-allergi, kreft, diabetes, depresjon og diuretika, hormonmidler, antibiotika). I dette tilfellet syntetiserer leveren ikke proteiner riktig for blodplasma.
 3. Langvarig mekanisk gulsott forårsaket av et brudd på galleveien og ledsaget av betennelse i leverenvevet.
 4. Autoimmune betennelse, akutt fett atrofi, kreftsvulster i leveren, som er utviklet på bakgrunn av disse smittsomme sykdommer, slik som mononukleose, leptospirose, brucellose.
 5. Nyresykdommer forbundet med nefrotisk syndrom.
 6. Utvikling av systemiske sykdommer - lupus, hemoragisk vaskulitt, dermatomyositt, reumatoid artritt, uzeloobrazny nodosa, skleroderma.
 7. Pankreatitt, enteritt, malaria, myelom.

I tillegg er indeksen av proteinprøven for tymol påvirket av fysiologiske abnormiteter. For eksempel endres svingninger i forholdet mellom alfa- og beta-globuliner, i konsentrasjonen av lipoproteiner på bakgrunn av overflødig eller undervekt, underernæring og spisemønstre. Men i alle fall den positive dekoding av tymol med prøvedata som er omtalt i forbindelse med andre blod biokjemiske parametere: bilirubin, urobilinogen, aminotransferase i urinen, alkalisk fosfatase og så videre.

Les Mer Om Fartøyene