Kortpustethet og alvorlige hjertebank

Kortpustethet og hjertebanken - to medfølgende symptomer, som kan indikere både alvorlige sykdommer og enkeltavvik i helse. Det er svært viktig å kunne selvstendig bestemme årsakene til disse forholdene for å kunne gi hjelp til tid til deg selv eller andre.

Før du bestemmer deg for hva som forårsaket slike ubehagelige symptomer, er det nødvendig å studere terminologien. Kortpustethet er en følelse av at kroppen med hver pust ikke kan få nok luft. Men brudd på hjerterytmen er preget av tilstedeværelse av ekstra eller ubesvarte hjerteslag, samt unormal støy.

Er det verdt å oppleve når ubehagelige symptomer oppstår?

I de fleste tilfeller er slike symptomer ikke livstruende og går raskt uten ekstra medisinsk inngrep. Den vanligste og relativt sikre avviket er en tilstand hvor ventrikelen kontrakterer tidlig. Dette medfører en liten forsinkelse ved neste innvirkning, som føltes som et "synkende hjerte".

Vanligvis er kortpustethet i kombinasjon med hjertesvikt etter:

 • alkoholinntak;
 • den stressende situasjonen;
 • utfører tunge fysiske øvelser;
 • mottak av en høy dose koffein.

Sykdommer som kan utløse utbruddet av kortpustethet og unormalt hjerteslag

Hvis kortpustet ledsages av rask hjerterytme (180 til 240 slag per minutt), som varer i flere timer, er det sannsynlig at supraventrikulær takykardi utvikler seg. Denne tilstanden krever akutt legehjelp. Før du utpeker behandling, vil legen gjøre et ekkokardiogram, og også prøve å identifisere årsakene til utbruddet av parede symptomer. Nedenfor er de vanligste sykdommene der det er hjertebank med kortpustethet.

Iskemisk hjertesykdom

Denne tilstanden oppstår når det er plakk i arteriene som leverer blod til hjertet. Dette resulterer i en begrenset tilførsel av oksygen og næringsstoffer til hjertemuskelen. Andre typiske symptomer som følger med iskemisk sykdom (unntatt kortpustethet og rask hjerterytme):

 • smerte i brystet (angina pectoris),
 • kvalme,
 • svetting.

Ovennevnte symptomer kan oppstå etter et tett måltid, mosjon, samt et lengre opphold i kaldt klima.

Behandling av koronar hjertesykdom

Etter at legen bekrefter diagnosen, må pasienten gjøre drastiske endringer i hans livsstil og drikke de foreskrevne medisinene. For langtidsbehandling av pasienter med iskemisk hjertesykdom, er følgende legemidler foreskrevet:

 • Aspirin - er tatt for å forhindre dannelsen av nye blodpropper i hjertens arterier. Aspirin forbedrer også overlevelsen etter et hjerteinfarkt.
 • Betablokkere er legemidler som slapper av i blodkarets vegger og fremkaller en avmatning i hjertefrekvensen. Dette forbedrer blodstrømmen til hjertet, senker blodtrykket, stopper symptomene på angina pectoris.
 • Raneksa er utnevnt dersom en sterk hjertebank og kortpustethet følger med pasienten selv etter at betablokkere har gått. Legemidlet fjerner symptomene på grunn av en betydelig økning i blodstrømmen til hjertet.

arytmi

Et sunt hjerte virker i en viss rytme. Hvis det, sammen med kortpustethet, er svakhet og avvik i rytmen til hjerteslag, er det nødvendig å raskt konsultere en kardiolog. Hvis du ignorerer slike relativt ufarlige primære tegn på arytmi, så kan det i tide være svimmelhet, besvimelse, tretthet og klemme i brystet.

Arrytmi behandlingsmetoder

Avhengig av alvorlighetsgraden av dyspnø og andre symptomer, kan kardiologen foreskrive medisiner eller operasjoner. Først og fremst blir antiarytmiske legemidler administrert, som kan grupperes i 4 hovedklasser.

Klasse I: blokkere av natriumkanaler (membranstabiliserende legemidler), langsom ledningsevne i vevene i atria og ventrikler. Er utnevnt for å undertrykke ventrikulære arytmier.

Klasse II: Betablokkere - påvirker hovedsakelig sinus- og atrioventrikulære noder. Narkotika i denne klassen endrer ledningsevnen til myokardiet og forhindrer gjenoppbygging av dyspnø og arytmisk hjerteslag.

Klasse III: Kaliumkanalblokkere: øke aktivitetspotensialets varighet og undertrykke automatisme.

Klasse IV: Kalsiumkanalblokkere: undertrykke handlingspotensialer, bidra til å redusere hastigheten på automatisme, ledning.

Hvis medisinering ikke har gitt positive resultater, og arytmi, ledsaget av kortpustethet, vises igjen, blir en cardioverter defibrillator eller pacemaker implantert.

Atrieflimmer

Denne medisinske tilstanden er en av typer hjertearytmi og er ledsaget av slike symptomer:

 • svakhet
 • mangel på luft,
 • ubehag i brystet,
 • økt antall hjerteslag.

Egenskaper ved behandling av atrieflimmer

I tillegg til de ovennevnte legemidlene, som også brukes til å behandle atrieflimmer, foreskriver legene medisiner for å forhindre stroke. Vanligvis, i tillegg til antiarytmiske legemidler, blir orale antikoagulanter (legemidler som reduserer blodpropp i arterier, årer og kar som går til hjertet) foreskrevet.

Hjertesvikt

Denne medisinske tilstanden er preget av ineffektivt arbeid i hjertet, hvor blodet sirkulerer i svært lav grad. Dette fører igjen til andre komplikasjoner i organer som ikke får nok næringsstoffer og oksygen til normal funksjon. Sykdommen kan oppstå etter et hjerteinfarkt, diabetes, pyelonefrit eller hypertensjon. Oftest er hjertesvikt ledsaget av mangel på luft og langsom hjerteslag. I tillegg til symptomene ovenfor kan det oppstå:

 • hoste med hvitt sputum;
 • svakhet;
 • kvalme;
 • smerte i brystet;
 • plutselig vektøkning.

Hvordan behandles hjertesvikt?

Når det gjelder rusmiddelbehandling, er de fleste pasienter med hjertesvikt foreskrevet ACE-hemmere. Disse stoffene, som diuretika, bidrar til å forhindre opphopning av væske, og har også en beskyttende effekt på hjertemuskelen.

Betablokkere (bisoprolol eller karvedilol) foreskrives i tillegg til ACE-hemmere for ekstra beskyttelse av hjertet. Men fra tid til annen må du ta en pause i å ta pillene, fordi betablokkere kan provosere forverring av symptomer, spesielt med økt fysisk anstrengelse.

Mitral ventil prolapse

Ventiler i hjertet er viktige for at blodet skal strømme i riktig retning. Hvis en av ventilene har defekter, begynner blodet å lekke i motsatt retning, noe som i stor grad øker belastningen på hjertemuskelen. I dette tilfellet kan pasienter oppleve slike symptomer:

 • svakhet
 • svimmelhet,
 • brysttrykk.

Hvis disse tegnene er blitt ignorert, kan hjertesvikt forekomme, som vil bli ledsaget av kortpustethet, kraftig vektvekst og arytmisk hjerteslag.

Hvordan behandles mitralventilen prolaps?

Narkotikabehandling er primært rettet mot å minimere negative symptomer og forhindre ytterligere skade på ventilen. Det sekundære målet er forebygging av infektiv endokarditt, arytmi og hjertesvikt.

For å behandle rask hjertefrekvens og kortpustethet med en skadet mitralventil, brukes betablokkere. Men dersom, i tillegg til de ovennevnte symptomene, pasienten har en signifikant revers blodmengde, kan legen foreskrive:

 1. Legemidler som fortynner blodet for å redusere risikoen for koagulasjonsdannelse (spesielt hvis pasienten har atrieflimmer).
 2. Digoksin, flekainid og prokainamid for hjerterytmejustering.
 3. Diuretika (vanndrivende) for å fjerne overflødig natrium og væsker i kroppen.
 4. Vasodilatorer for utvidelse av blodkar og redusere byrden på hjertet. Oftest er vasodilatatorer foreskrevet nitrosorbid og dibazol.

Årsaker til rask hjertefrekvens og kortpustethet, ikke forbundet med hjertesykdom

Oftere, kortpustethet med unormalt hjerteslag provoserer hjertesykdom, men i noen tilfeller er årsakene til ubehagelige symptomer mindre åpenbare.

Mottak av medisiner

Medikamenter som brukes til å behandle astma og skjoldbrusk lidelser kan provosere hjertebank og dyspné. Spesielt ofte oppstår disse bivirkningene om natten. Det er nødvendig å avtale med lege for å foreskrive en annen type tabletter med mindre bivirkninger. Men i intet tilfelle kan du slutte å ta medisiner alene eller hente analoger på Internett.

Hormonale feil

Graviditet, overgangsalder og uregelmessig menstruasjon kan provosere uforklarlig svakhet, hjertebank og dyspné. Ubehagelige symptomer passerer så snart nivået av hormoner normaliserer. I sjeldne tilfeller er hormonbehandling foreskrevet.

Panikkanfall

Hvis kortpustethet og rask hjertefrekvens er ledsaget av en følelse av angst mot en bakgrunn av konstant stress, så kan et panikkanfall forekomme. En slik tilstand er ikke livstruende og kan jevnlig forekomme hos enhver sunn person.

Men hvis panikkanfall forekommer regelmessig, så er det verdt å søke hjelp fra en psykoterapeut. Det er nok å passere et kurs av kognitiv atferdsterapi, hvor legen i form av overtalelse vil bidra til å overgi negative tanker eller erstatte dem med positive overbevisninger. Det er også spesielle pusteteknikker som vil bidra til å raskt utligne hjertefrekvensen og forhindre utvikling av dyspnø. I alvorlige tilfeller kan legen foreskrive antidepressiva som regulerer serotoninnivåer.

Holde en usunn livsstil

Noen leger mener at kronisk tretthet, konstant bruk av tobakk, alkohol eller narkotika (selv lunger) kan forårsake hjertebank og kortpustethet. Det er nok å forlate dårlige vaner - og ubehagelige symptomer vil gå bort uten ekstra behandling.

Vi må huske på at, til tross for at selv eller kortpustethet eller hjertebank er ikke en direkte trussel mot liv, de kan være ganske alarmerende tegn. Isolerte tilfeller av dyspné ikke indikerer en sykdom i legemet, men konstant mangel på luft og unormal hjerterytme - en direkte vei til studiet av familie leger. Kun en spesialist kan riktig identifisere årsaken til ubehagelige symptomer, sette den rette diagnosen og foreskrive en behandling for å forbedre pasientens helse.

Hva kan forårsakes av kortpustethet og hjerteslag?

Hyppig hjertebank og alvorlig kortpustethet er symptomer som kan indikere både store helseproblemer og overskride normale kroppshelseindikatorer. Alle trenger å kunne identifisere årsaken til deres utseende, i tide for å hjelpe seg selv eller deres nabo.

Egenskaper av sykdommen

Kortpustethet er en tilstand som er preget av følelser, som om kroppen ikke klarer å få mengden oksygen det trenger når det inhalerer. Et brudd i hjertets arbeid kan beskrives som en følelse av ekstra tremor i hjertet, som er slått ut fra den generelle rytmen.

Ofte viser tilstedeværelsen av slike symptomer ikke en patologi, de overfører uavhengig og krever ikke behandling til spesialister av en smal profil. Et av de vanligste symptomene er følelsen av det slags hjerte som krymper ikke i tide. Likevel kan denne følelsen karakteriseres som en liten forsinkelse til neste slag, som om hjertet stoppet for en delt sekund. Kombinasjonen av kortpustethet med et slikt brudd på hjerterytmen oppstår ofte når:

 • Drikker alkoholholdige drikker.
 • Sterk stress.
 • Utfører stor fysisk anstrengelse.
 • Tar koffein i høye doser.

Kroppens reaksjon på denne måten til fakta som er nevnt ovenfor er innenfor normen og krever ingen medisinsk inngrep. Det er nok å eliminere innflytelsen av slike faktorer på kroppen i minst en dag, og de vil forsvinne av seg selv. Men det er også viktig å huske at dyspné og hjertebank, årsakene til hvilke er beskrevet ovenfor, noen ganger fører til svært negative konsekvenser. Derfor, hvis de første symptomene er funnet, er det bedre å konsultere legen din.

Patologier som kan forårsake kortpustethet, ledsaget av hjertebank

Hvis mannen parallell dyspné føles hjertebank (hjertefrekvensen i beregningen er innenfor 180-240), og tilstanden vedvarer i flere timer, så må du oppsøke lege omgående og om nødvendig - for å ringe en ambulanse. Før utnevnelse av behandling, må legen utarbeide et kardiogram og identifisere årsaken til problemet

Svært ofte slike forstyrrelser forekommer i nærvær av plakk i koronararteriene, noe som resulterer i metabolisme i menneskekroppens hoved muskel - hjertet. Dette bidrar til hypoksi og andre patologiske prosesser. I tillegg kan denne tilstanden være ledsaget av sterke smerter i hjertet, en følelse av kvalme og manifestasjoner av "vegetative" symptomer - overdreven svetting i håndflatene, følelsen av tidevann og fjære av blod til hodet.

Men ikke glem at slike symptomer normalt kan oppstå etter et tungt måltid, med stor fysisk anstrengelse og etter et langt opphold i kulde.

Etter å ha bekreftet denne diagnosen, må du først og fremst endre vaner. Tross alt i en innledende fase er det mulig å gjøre uten konstant bruk av medisinske produkter. Det er nok å endre for å justere kostholdet ditt, utføre den nødvendige fysiske aktiviteten og forlate dårlige vaner.

Til slike måter å korrigere en livsstil tilhører:

 • avvisning av dårlige vaner (røyking og drikking av alkohol);
 • korreksjon av kosthold (unngår kulinariske overskudd - veldig fet, overdrevent akutt, overdreven mengde mat, riktig matlaging);
 • tilstrekkelige fysiske og fysiske doser for en bestemt organisme;
 • Korrekt reaksjon på stressende faktorer.

Hvis det ikke er noen effekt etter korrigering av livsstilen, er det nødvendig å begynne å ta medisiner for å forbedre livet i fremtiden. I tilfelle av IHD tilhører følgende denne kategorien:

 • Aspirin, det brukes til å forhindre dannelse av trombi i blodet. Det forbedrer livskvaliteten og tilstanden til kroppen betydelig etter at de har hjerteinfarkt og slag.
 • Betablokkere er en gruppe medikamenter som etablerer en korrespondanse mellom behovet for et hjerte i oksygen og dets evne til arbeid. De slapper av på karene, og påvirker det kablede systemet i hjertet, reduserer hyppigheten av dens sammentrekninger. I en viss grad forbedrer de metabolismen i myokardiet.
 • Et slikt stoff som Ranexa er foreskrevet for lindring av symptomer når beta-blokkere er ineffektive. Han kutter bladet ved å korrigere blodet til blodet til hjertemuskelen.

Alt om arytmi

Under normale forhold fungerer hjertet med en viss rytme. Hvis det er svakhet og uregelmessighet i hjerterytmen med kortpustethet, bør du umiddelbart konsultere en lege. Hvis du ignorerer slike symptomer over tid, kan tilstanden forverres, og det vil ta mye mer penger og energi for å gjenopprette helse til normal.

Avhengig av kliniske manifestasjoner og årsaker til utseendet av patologi, kan legene ty til konservativ terapi eller gi råd til en kirurgisk metode for å løse problemet. Legemidler mot arytmi kan deles inn i fire grupper:

 • Den første gruppen inkluderer blokkere av natriumkanaler (også kjent som membranstabilisatorer). De bidrar til å redusere ledningsevnen til impulser i myokardiet. De er utnevnt til å undertrykke forstyrrelser i rytmen.
 • Den andre delen inkluderer beta-blokkere - virkemekanismen til denne gruppen medikamenter er beskrevet ovenfor. Til dette kan vi legge til at de korrigerer ledningsevnen til puls på myokardiet og forhindrer uregelmessigheter i hjerterytmen, noe som hemmer sitt arbeid.
 • Den tredje inkluderer narkotika-blokkere av kaliumkanaler - de forlenger perioden for handlingspotensialet og undertrykker automatikken i hjertet.
 • Og i den siste, fjerde, inkluderer også blokkere, men allerede kalsiumkanaler, som nesten helt hemmer handlingspotensialet og senker impulsene som følge av hjertets trådsystem.

I fravær av effekten av konservativ terapi resort til kirurgiske metoder - installasjon av en pacemaker.

Atrieflimmer

Denne tilstanden tilhører antall arytmier og er ledsaget av svakhet, følelse av mangel på luft, ubehagelige følelser i hjertet og en økning i pulsfrekvensen.

I tillegg til ovennevnte legemidler kan en lege foreskrives midler til forebygging av akutte tilstander (slag og hjerteinfarkt). Disse inkluderer antikoagulantia (midler som bidrar til å tynne blodet og forhindre utseende av blodpropper i kroppen); inhibitorer av AFP (en gruppe medikamenter som ikke bare påvirker trykk, men har også organbeskyttende egenskaper og forbedrer pasientens livskvalitet og overlevelse i fremtiden); reseptorblokkere Angiotensin-II (en annen gruppe av legemidler som påvirker trykket på den andre Lanka ikke lik ACE-hemmere og har den samme virkning når det gjelder forebygging av akutte tilstander).

Hjertesvikt

Denne tilstanden, som er ledsaget av uregelmessigheter i hjertets arbeid, når blodet sakte beveger seg langs karet. Dette bidrar til fremveksten av andre komplikasjoner som forstyrrer kroppene og systemene for å utføre sine funksjoner på riktig måte. Bortsett fra "vanlige" har hjertebank og kortpustethet vises hoste med hvit slim, kvalme, forverring generell helse, smerter i hjertet, sprang i vekt tall.

Hjertefeil er ikke en isolert sykdom, men en tilstand som er resultatet av en eller flere underliggende sykdommer. Parallelt kan derfor midler tildeles for å justere tilleggsindikatorer som ikke er direkte ansvarlige for trykkfluktuasjoner. Statiner er for eksempel legemidler som regulerer mengden kolesterol og andre fettstoffer i blodet og forhindrer dannelse av plakk i karene som kan forstyrre den systemiske blodstrømmen.

På medisinsk vis er legene mer sannsynlig å foretrekke ACE-hemmere eller sartans - legemidler som er kjent for deres organbeskyttende egenskaper. Tidligere ga legene mer fortrinn til hemmere, siden disse legemidlene hadde en bedre bevisbase og en lengre erfaring med å forskrive pasienter. Imidlertid har disse legemidlene en bivirkning (det vises ikke veldig ofte, ifølge statistikk - bare 5% av pasientene har tørr hoste). Det er en konsekvens av en metabolsk lidelse i lungene, og denne lidelsen manifesterer seg med et konstant inntak av inhibitorer.

Da kan stoffet av valg være representanter for Sartan-gruppen, fordi de ikke har en lignende effekt. Disse medisinene dukket opp senere i medisin, men klarte allerede å overvinne sin nisje. Nyere studier har sammenlignet effekten av disse to gruppene av narkotika har vist at sartana ingen måte underlegne hemmere på alle nøkkeltall - levealder etter kardiovaskulære hendelser, hyppigheten av gjentatte hjerteinfarkt og slag, laboratorie indikatorer på tilstanden i kroppen og blodtrykket.

Mitral ventil prolapse

Hjerteventiler er utformet for å kontrollere retningen av blodstrømmen i kroppen. I tilstedeværelsen av defekter i ventilsystemet begynner blodet delvis å komme inn der det ikke skal være - det er en liten omvendt - og dette øker belastningen på myokardiet betydelig og forstyrrer driftsmodusen. I dette tilfellet kan pasienter legge merke til forverring i generell tilstand, svimmelhet, uforståelige følelser i brystet. Hvis du ignorerer alle slike symptomer, kan hjertesvikt komme frem og utvikle, som beskrevet ovenfor.

Medisinske tiltak er rettet mot å minimere symptomene og forhindre komplikasjoner. Det sekundære målet er å forhindre endokarditt og andre sykdommer. For å stoppe angrepene av hjertebank og dyspnø, brukes førstegangs-legemidler - betablokkene. I nærvær av blod omvendte fenomen kan også foreskrive blodfortynnere, hjerteglykosider (legemidler, som i flere henseender korrekt funksjon av hjertet - de øker styrken av hjerte sammentrekninger, redusere hyppigheten, demper automatism og lednings prosesser i hjertemuskelen.

En egenskap hos disse legemidlene er behovet for titreringsdose - valget av en dose der en terapeutisk effekt vil oppstå, og bivirkningene vil være minimal. Legemidler i denne gruppen har et lite vindu mellom den minste terapeutiske og den minste giftige dosen. I tillegg er de i stand til å samle seg i kroppen, og de kan ikke plutselig bli kansellert - det vil være et symptom på tilbaketrekning, som har en kritisk og lettende forverring av tilstanden. Siden kardiovaskulære legemidler tas av personer med kronisk patologi, med en plutselig opphør av legemidlet, er det enda et dødelig utfall mulig).

Fortsatt aldri husket diuretika - og etter hvert tilhører disse preparatene en av fem grupper som først og fremst brukes ved behandling av vaskulære sykdommer. Virkemekanismen til disse stoffene består i grov grad av å akselerere filtreringsprosessene i nyrene og redusere volumet av sirkulerende blod. De vanligste loopdiuretika er furosemid, torasemid. De opptrer mest raskt, effekten kan observeres etter å ha tatt den første pillen.

Den vanlige mottakssystemet - en tablett om morgenen på tom mage, varigheten av kurset er justert avhengig av underliggende sykdom og forventet effekt. Mellom de to stoffene er preferanser best gitt til torasemide. Furosemid er tilgjengelig i 40 mg tabletter, og den daglige dosen kan oppnå opptil 1 g om nødvendig. I tillegg har furosemid lavere biotilgjengelighet enn torasemid. Følgelig vil det andre stoffet være stoffet av valg. I tillegg vasker ikke torasemid nesten magnesium og kalium ut av kroppen. Og når du tar furosemid, må du i tillegg ta slike legemidler som panangin eller asparks - for å fylle balansen mellom disse makronæringsstoffene i kroppen.

Også i den komplekse terapien kan brukes legemidler med en vasodilaterende effekt - de reduserer byrden på hjertet på grunn av utvidelsen av perifere kar. På grunn av dette vil hjertet til en viss grad pumpe mindre blod, bruke færre ressurser og til slutt gi etter mindre stress.

Årsaker til dyspnø og hyppig hjerterytme, som ikke er forbundet med kardiovaskulær patologi

Medisiner som stopper astmaanfall og nedsatt skjoldbruskfunksjon kan være årsaken til symptomene som diskuteres i denne artikkelen. Ofte vil slike effekter manifesteres om natten. For å hindre negative effekter må du gå til stoffene i en annen gruppe, men du trenger ikke å gjøre det selv, men under tilsyn av den behandlende legen.

Krenkelser av hormonell bakgrunn kan også føre til kortpustethet og hjerteslag. For å stoppe symptomene i dette tilfellet må du normalisere nivået av hormoner. Oftest er homeopatiske eller urte preparater foreskrevet, etter å ha tatt et kurs som denne symptomatologien helt forsvinner.

Ovennevnte patologi kan svært ofte forstyrre pasienter i stressende situasjoner. Dette er normalt for en sunn kropp, men lange eller hyppige belastninger gir ingen fordel, men gir bare negative effekter for kroppen.

Det kan heller ikke sies at stress er farlig eller bare negativt påvirker menneskekroppen. Siden kroppen er et system som er i stand til å tilpasse seg alle forhold, utvikler dosen i rimelige grenser beskyttende mekanismer og styrker kroppen som en helhet.

For å forhindre manifestasjon av symptomer med hyppige belastninger, kan du konsultere en terapeut. I tillegg kan du ta en sjanse og gjøre noe nytt - respiratorisk gymnastikk, yoga eller velge en annen måte å kjøle seg i en varm situasjon. I de mest forsømte tilfellene, når fysiske metoder ikke lenger hjelper, leger leger til bruk av legemidler som påvirker nivået av serotonin i sentralnervesystemet.

Opprettholde en sunn livsstil, i de fleste tilfeller - en garanti for en lang og god helse. Alle eksperter er tilbøyelige til det faktum at et problem er bedre forhindret enn å håndtere konsekvensene.

Det viktigste er ikke å glemme at i seg selv ikke hyppige hjerteslag eller kortpustethet er markører for helseproblemer. Enkle manifestasjoner er fysiologiske kompenserende reaksjoner, som vitner om organismens evne til å tilpasse seg stress. Men de lange manifestasjonene av disse symptomene - dette er kroppens første anrop om de nye problemene, at det ikke er i stand til å kompensere for byrden, og det er allerede nødvendig å søke hjelp fra en spesialist. Bare i tide å ha vendt til legen, er det mulig å identifisere problemet og forhindre utvikling av komplikasjoner.

Hva som forårsaker kan føre til hjertebank og dyspnø

Menneskekroppen er et komplekst system. Selv om det skjer minst ett brudd, vil det manifestere seg på andre organer og vev. For eksempel står mange innbyggere i landet overfor kortpustethet, selv med minimal fysisk anstrengelse. I dette tilfellet blir hjertefrekvensen akselerert, slik at pulsene lettere gir inn i ørene.

Særligheten til slike problemer er at de kanskje vel er engang. Derfor viser selve faktumet av deres tilstedeværelse ikke en mulig alvorlig sykdom. Men noen ganger blir de symptomer på ulike abnormiteter i kroppen. Derfor, i dag vil vi snakke om hvorfor det er kortpustethet og hjertebank, hva som kan føre til slike fenomener, og hva de skal gjøre når de ser ut.

Er det verdt å panikk

Så er problemet virkelig så farlig? Ofte er dette ikke slik. Faktisk kan kortpustethet med en akselerasjon i hjerterytmen være en normal reaksjon av kroppen til enhver effekt. For eksempel er et av de vanligste fenomenene som manifesterer seg på denne måten prematur komprimering av hjerteets ventrikel.

Følgelig er det en tilstand der sammentrekningen oppstår noe senere enn nødvendig. I dette tilfellet føler en person et synkende hjerte.

Dette kan være ubehagelig, men fra et medisinsk synspunkt er det ikke farlig.

Som regel oppstår manifestasjoner av denne typen på følgende faktorer:

 1. Drikker alkoholholdige drikker.
 2. Sterk stress.
 3. Sterkt fysisk arbeid eller trening.
 4. Drikker mye koffein.

Ofte er akselerasjonen av hjerteslaget sammen med kortpustethet en naturlig reaksjon av kroppen til disse eller andre faktorer. Hvordan håndtere dem? Det er bare en vei ut: å utelukke faktoren som ble årsaken. Ingen behandling er nødvendig i dette tilfellet. Imidlertid er det tilfeller der uten hjelp av en spesialist rett og slett ikke kan gjøre. Vi vil snakke om dem videre.

Når kortpustethet og hjertebanken er et problem

Føler du kortpustethet, og hjertefrekvensen akselereres til 180-240 slag per minutt? Det er mulig at du står overfor problemet med takykardi. Overtredelser av denne typen må kun fjernes under veiledning av en spesialist, og kontakt med medisinsk institusjon skal være så snart som mulig. For diagnose er et ekkokardiogram tildelt, som vil bidra til å identifisere årsakene som fører til slike ubehagelige manifestasjoner.

Takykardi er en sykdom hvor normal rytme av hjerteaktivitet er forstyrret. Hovedmuskulaturen i kroppen vår krympes mye oftere, men reduksjonskraften er utilstrekkelig. Følgelig mottar kroppens organer og vev ikke nok oksygen og næringsstoffer som kommer til dem med blodstrøm. Hvis hjertefrekvensen ikke når 180 bpm, er det ingen dyspné, men hvis du overskrider denne grensen, kommer du over et slikt ubehagelig fenomen.

Årsakene til takykardi er svært varierte. Spesielt omfatter de:

 • arytmi;
 • arteriell hypertensjon;
 • nevroser;
 • anemi,
 • menopause;
 • VVD;
 • feber,
 • hormonelle lidelser, etc.

Behandling utføres på et sykehus under veiledning av en spesialist.

Den neste sykdommen, som kan føre til brudd av denne typen, er iskemi. Årsaken er akkumuleringen i blodkarene i plakkene som forstyrrer normal blodstrøm. Dette fører til utilstrekkelig tilførsel av hjerte og vev med oksygen og næringsstoffer. Kortpustethet og hjertebanken er langt fra de eneste manifestasjonene av slike sykdommer. Dette inkluderer også:

 • smerte bak brystbenet;
 • en følelse av kvalme
 • økt svette.

I utgangspunktet oppstår alle disse manifestasjonene etter spising, trening eller langvarig eksponering for kulde.

Følgende medisiner brukes til å behandle iskemisk sykdom:

 1. Aspirin. Det er nødvendig for liquefaction av blod og forebygging av blodpropp i arteriene. I tillegg øker dette verktøyet sjansene for overlevelse i et hjerteinfarkt.
 2. Betablokkere. Brukes til å redusere tone i arterievegger, redusere hyppigheten av sammentrekninger av hjertemuskelen. Dette gjør at du kan øke blodstrømmen, senke blodtrykket og fjerne smerter bak brystbenet.
 3. Raneksa. Et ekstra middel som foreskrives i tilfeller der betablokkere er maktløse. Effekten av stoffet er å øke blodstrømmen til hjertet.

Arytmi. Vi vet at hjertet vårt fungerer i en viss rytme. Imidlertid kan det noen ganger bli forstyrret, og deretter til symptomene vi vurderer, legger vi også til generell forverring, svakhet, svimmelhet. Hvis du ikke tar hensyn til disse problemene, er ikke selv faints utelukket. Hvis du blir konfrontert med en forverring av trivsel med slike symptomer - kontakt en spesialist umiddelbart. Det er mulig at du har en arytmi.

Bekjempelse av sykdommen utføres ved hjelp av to metoder - enten kirurgi eller konservativ terapi. Hvis du kontakter i tide, er det mulig at spesialisten begrenser avtalen om en rekke medisiner. Totalt er de delt inn i 4 hovedklasser, spesielt:

 1. Blokkere av natriumkanaler. Tillat å begrense konduktiviteten til hjertevevet. Hjelpe med ventrikulære lidelser.
 2. Betablokkere. Effekten er på sinus og atrioventrikulære noder. Denne klassen medikamenter er rettet mot å begrense konduktiviteten til myokardiet, og tillater ikke gjentatte arytmier og dyspné.
 3. Kaliumkanalblokkere. Designet for å øke varigheten av handlingspotensialet, så vel som å eliminere automatikk.
 4. Kalsiumkanalblokkere. Effekten ligner kaliumkanalblokkere.

Hvis konservativ terapi ikke gir det ønskede resultatet, er et alternativ kirurgi. Under operasjonen implantater kirurgen en spesiell cardioverter-defibrillator eller pacemaker.

Separat fra klassen av arytmier kan identifiseres ciliar lidelse. Typiske symptomer inkluderer:

 • generell forverring av tilstanden;
 • en følelse av mangel på luft;
 • smerte i brystbenet;
 • en økning i antall hjerteslag.

Atrieflimmer er en egen sykdomsklasse på grunn av noen funksjoner i behandlingen. Egentlig brukes medisiner her, både for vanlig arytmi. Imidlertid kan anti-stroke-legemidler foreskrives. Spesielt ofte foreskrevet antikoagulantia, designet for å forverre blodproppene.

Hjertesvikt. Ak, veldig utbredt fenomen blant innbyggerne i vårt land. Dens essens ligger i lav effektivitet i hjertet, på grunn av det som blodstrømmen senker betydelig. Følgelig mottar organer og vev ikke nok oksygen og næringsstoffer. Forutsetningene for forekomst er samtidige sykdommer, spesielt:

 • diabetes mellitus;
 • hjerteinfarkt;
 • hypertensjon;
 • pyelonefritt.

Hjertefeil har en rekke symptomer, for eksempel:

 • en følelse av mangel på luft;
 • hoste med hvitt slem;
 • svakhet;
 • en følelse av kvalme
 • smerte i brystet;
 • kroppsvekt økning.

Som konservativ terapi brukes ACE-hemmere. De er utformet for å forhindre opphopning av væske, samt å beskytte hjertet. Betablokkere er også foreskrevet, hvilken effekt vi allerede har nevnt ovenfor. Samtidig brukes begge typer legemidler i kurs med obligatorisk pause. Ellers kan det være en forverring av manifestasjonene av hjertesvikt.

I tillegg til hjerteproblemer er det en rekke andre faktorer som kan forårsake kortpustethet og akselerasjon av hjerteslag. Feil livsstil, hormonelle feil, panikkanfall, bruk av noen stoffer kan også føre til lignende fenomener. De bør ikke alltid være redd, men hvis de oppstår uten tilsynelatende grunn, sørg for å se lege.

Dyspné med takykardi: symptomer, årsaker, behandling

Rapid hjertebank og kortpustethet kan forstyrre personen samtidig og hver for seg. Som et midlertidig fenomen oppstår etter overdreven fysisk anstrengelse, kan den karakteriseres av overtid og ikke forårsaker angst. Men noen ganger kortpustethet med et raskt hjerteslag signalerer en patologisk prosess i kroppen.

Fare for kortpustethet og takykardi

Rapid puls, plutselig kortpustethet og svette fører noen ganger til ventrikulær fibrillasjon eller asystol.

En uregelmessig hjerterytme er noen ganger et tegn på utviklingen av farlige sykdommer. Når det kombineres med smerte, kan en sterk hjerteklapping indikere et akutt myokardinfarkt. Hvis den forstyrrede rytmen er ledsaget av kortpustethet, panikkfølelse, mangel på luft, kan dette være begynnelsen på akutt hjertesvikt.

Årsaker til patologi

Alle årsakene som kan forårsake kortpustethet og en hyppig puls kan deles inn i to typer: patologisk og fysiologisk. Fysiologiske årsaker er flyktige og symptomene går bort alene. Av fysiologiske grunner kan man tilordne sterke fysiske og psykomotiske belastninger, graviditetsperioden. Til patologisk - brudd på organers aktiviteter og deres systemer.

Hjerte symptomer

Hvis hjertebanken ledsages av kortpustethet som varer i flere timer, er det risiko for å utvikle supraventrikulær takykardi. Denne patologien krever umiddelbar behandling. Før du starter behandling, vil legen foreskrive et ekkokardiogram og finne ut årsakene til den dobbelte symptomatologien. Nedenfor er de vanligste hjertesykdommene, som fører til hjertebanken med kortpustethet.

Iskemisk hjertesykdom

Det oppstår på grunn av overdreven mengde kolesterolplakk settes på veggene i arteriene og hindrer hele blodstrømmen til hjertemuskulaturen. Ytterligere tegn på iskemi: smerte i brystet, økt svette og alvorlig takykardi. Som regel styrkes symptomatologien etter trening eller spising.

Tegn på arytmi

Hvis hjertet fullt ut oppfyller alle sine funksjoner, virker det i en sunn rytme. Når det er en følelse av svakhet og korthet i hjerterytmen med kortpustethet, er det nødvendig å umiddelbart søke hjelp fra en lege. Å ignorere de primære tegnene på en slik patologi som arytmi, fører til økt risiko for forverring av symptomer. Det er svimmelhet og til og med besvimelse, kronisk tretthet og en pressende følelse i brystet.

Hjertesvikt

Med hjertesvikt kan hjertet ikke fullt ut utøve sin funksjon. Blodsirkulasjonen senkes, noe som medfører komplikasjoner i organer og deres systemer, som ikke får nok oksygen og næringsstoffer. Sykdommen utvikler seg mot bakgrunn av kroniske patologier (diabetes, hypertensjon, pyelonefrit) eller etter et erfarent hjerteinfarkt.

Ofte hjertesvikt er ledsaget av kortpustethet og langsom hjertefrekvens.

Mitral ventil prolapse

Hjerteventiler utfører en viktig funksjon. De er ansvarlige for riktig retning av blodet. Hvis ventilen ikke klarer sitt arbeid, suger blodet tilbake og belastningen på hjertet øker betydelig. I dette tilfellet blir pasienten hele tiden hjemsøkt av svimmelhet, svakhet og trykk i hjertet. Hvis du ignorerer slike symptomer, er det fare for hjertefeil.

Andre grunner

Tilstedeværelsen av angina pectoris eller hjerteinfarkt forstyrrer også hjerterytmen. Hjertesykdom, en rekke myokarditt og andre hjertesykdommer har direkte innvirkning på både rytmen i hjerterytmen og utseendet av dyspné. Alle sykdommer er ledsaget av andre tilleggstegn, for å forstå de grunnleggende årsakene som en kvalifisert lege kan etter diagnostiske metoder.

medisin

Legemidler, hvis virkning er rettet mot behandling av astma og gjenoppretting av skjoldbruskkjertelens normale funksjon, kan forårsake kortpustethet og økning i hjertefrekvensen. Symptomer som forårsaket stoffet, pleier å bygge opp om natten. For å eliminere den negative tilstanden, bør du konsultere legen din og velge mer egnet medisinsk utstyr.

Problemer med lungene

Dyspnø er forårsaket av patologiske prosesser som oppstår i lungene. Pneumothrax er en tilstand hvor pleurhulen er fylt med luft. I slike tilfeller blir pasientens puste intermittent, innånding og utånding ledsaget av hvesning. I dette tilfellet føler pasienten tyngde og tetthet i brystet. Anfall av kvelning forekommer i bronkial astma, bronkitt, lungebetennelse.

Hormonalt nivå

Uregelmessig menstruasjonssyklus, overgangsalder og graviditetsperiode hos kvinner provoserer en følelse av generell svakhet, hyppig hjertebank og kortpustethet. I slike tilfeller går ubehagelige tegn av seg selv etter naturlig normalisering av hormonnivået. Om nødvendig kan den behandlende legen foreskrive hormonbehandling, men dette er sjeldent.

Fysisk aktivitet

Overdreven fysisk aktivitet fører til en betydelig økning i hjertefrekvens og dyspné. En slik tilstand etter aktiv fysisk arbeid anses som normen. Hjertefrekvens og respirasjon gjenopprettes på egenhånd om noen få minutter, så snart en person stopper aktiviteten. Hvis patologiske manifestasjoner vises selv etter små belastninger og varer flere timer etter dem, er det verdt å se en lege.

aterosklerose

Når aterosklerose, kolesterol plaques bosette seg på veggene av blodkar, noe som forverrer blodsirkulasjonen i kroppen og forårsaker oksygen sult av organer og systemer på mobilnettet. Plaques vises når det er et overskudd av kolesterol i blodet. Den første fasen av patologien manifesterer seg ikke på noen måte, men med tiden er det uregelmessigheter i hjertefrekvensen og dyspnø vises.

Panikkanfall

Hvis det er en økning i hjertefrekvens og kvelning mot en bakgrunn av konstant stress, er det risiko for panikkanfall. Selv om denne tilstanden ikke er farlig for helse og liv, kan det forstyrre den vanlige livsstilen betydelig. Når panikk angriper for hjelp, bør du kontakte en terapeut som vil hjelpe deg med å takle dine følelser og kvitte seg med anfall.

livsstil

Usunn livsstil, røyking, alkohol, rusmidler og mangel på fysisk aktivitet kan provosere ubehagelige symptomer i form av hjertefrekvens og kortpustethet. Samtidig er det ganske enkelt å kvitte seg med smertefulle symptomer - det er bare nødvendig å gi opp skadelige vaner og helse vil bli gjenopprettet uten ytterligere terapeutiske kurs og ta medisiner.

Stressfulle situasjoner

Ved alvorlig stress er den normale frekvensen og pustens dybde forstyrret. En person opplever en følelse av kvelning og mangel på oksygen. Hjertetrykket akselererer, et panikkanfall begynner. I denne situasjonen er det først og fremst nødvendig å huske at tilstanden er forårsaket av stress og ikke utgjør en trussel mot livet. Hvis du slapper av, normaliserer puls og pust om noen minutter.

Mangel på hemoglobin

Anemi utvikles på grunn av kronisk mangel på hemoglobin. Sykdommen er preget av patologiske prosesser i tarmene, smittsomme sykdommer og mangel på næringsstoffer i kroppen. Mangelen på vitaminer i kroppen over tid medfører en økning i hjertefrekvensen, pasienten er hele tiden hjemsøkt av kortpustethet mens han går. For å normalisere tilstanden må du gjenopprette hemoglobin.

diagnostikk

Nødvendig behandling

Hva å gjøre, slik at en bestemt person kan bli kurert av negative manifestasjoner, vil legen bare svare etter å ha gjennomført alle testene og undersøkelsene. Siden årsakene til dyspnø og hjerterytmeforstyrrelser er varierte, kan høyverdig og høykvalitetsbehandling bare oppnås i klinikken. Selvmedisinering i slike tilfeller er kontraindisert og kan føre til de mest uventede negative resultatene.

Informasjon på nettstedet er kun tilgjengelig for generell informasjon. Vi anbefaler at du konsulterer en lege for videre råd og behandling.

Dyspnø ledsager mange sykdommer. Hvis det er kortpustethet og hjertebank, bør du være oppmerksom. Hvis det berører hjertet, så unnlater du ikke helsen din. Avbrudd i arbeidet i denne kroppen kan føre til katastrofale resultater, siden hjertet er svært viktig for kroppen vår.

Eksterne tegn på kortpustethet kan være mangel på luft i pasienten, puste hyppigere eller støyende.

 • Hos eldre mennesker er årsaken til kortpustet hjertets patologi. Hjertets funksjon er ødelagt, blodstrømmen minker, og oksygenet kommer til de forskjellige organene.
 • Blodet trenger ikke nok oksygen på grunn av sykdommer i bronkiene og lungene.
 • Anemi, når på grunn av mangel på hemoglobin og røde blodlegemer, tilføres ikke tilstrekkelig oksygen til blodet.

At legen kunne korrekt diagnostisere, er det nødvendig for pasienten å se nøye på helsen. Tegn på følgende punkter:

 • Når det var kortpustethet
 • Dyspnø vises med fysisk anstrengelse eller i ro
 • Det er vanskeligere å puste inn eller puste ut
 • Pust på hvilken posisjon som er lettere
 • Hvilke symptomer følger dyspné

Det er nødvendig å se en kardiolog. Ikke kast bort tiden hvis det er kortpustethet og hjertebank, da de kan være medreisende på en rekke sykdommer forbundet med kardiovaskulærsystemet. Kortpustethet kan oppstå under gang og mosjon. Det oppstår med hjertesvikt.

Progressive sykdom, kan gjøre kortpustet permanent i en drøm eller i ro.

Hjertefeil karakteriseres av følgende symptomer:

 • Om kvelden på føttene eller føttene er det edemer
 • Følelse av økt hjertefrekvens, passerende smerter i hjertet
 • Huden på føttene, fingrene og tærne blir blåere
 • Blodtrykket stiger eller faller
 • Pasienten har økt tretthet
 • Hyppig svimmelhet, besvimelse
 • Bekymring av tørr hoste

Kardiovaskulærsystemet kan påvirkes av kortpustethet og hjertebank, så de må behandles. For å bestemme forekomsten av dyspnø, brukes en generell og biokjemisk blodprøve, ultralyd, EKG, røntgen og databehandling av brystet.

Kortpustethet og høyt blodtrykk fører til hypertensjon. Forhøyet blodtrykk fører til overbelastning av hjertet.

Tegn på hypertensjon:

 • Periodisk smerte i hjertet av hjertet
 • Hodepine og svimmelhet
 • Støy i ørene
 • Ansikt rødhet, hetter
 • Speil av lyspartikler
 • Rapid tretthet

Dødsfallet til hjertemuskelen skjer ved hjerteinfarkt. Det er et brudd på blodstrømmen. Oppstår, dyspnø er alvorlig.

Symptomer på hjerteinfarkt:

 • Blek, kald klissete svette
 • Dyspnø kombineres med smerte i hjertet bak brystbenet. Smerten er veldig sterk
 • Pasienten har en sterk følelse av frykt
 • Det er en kraftig nedgang i blodtrykket
 • Avbrudd i hjertets arbeid

Når hjerteinfarkt straks skal ringe en ambulanse. Legen vil sette en bedøvelsesinjeksjon og sykehus på sykehuset.

Antiarytmisk terapi brukes til å behandle kortpustethet, noe som kompliserer paroksysmen av takyarytmi og supraventrikulær takykardi. Elektropulsterapi på et sykehus utføres hvis behandling med medisiner ikke hjelper. Palpitasjon er en intensivert eller rask hjerterytme. Økningen i hjerterytmen, som overstiger 90 slag per minutt, faller ofte sammen med takykardi.

Palpitasjon er et subjektivt symptom. Det subjektive symptomet er et hjerteslag. En vanlig hjerterytme kan føles av noen mennesker, og andre som har sterke forstyrrelser i hjertet, kan ikke engang føle det. Takykardi er en tilstand der den rette hjerterytmen er forstyrret. Hjertet kontraherte mye oftere, men det gir ikke nok kraft til kontrakt og normal blodtilførsel til organer og vev. Det er kortpustethet og hjertebank. Hvis hjertefrekvensen ikke overstiger 180 slag per minutt, kan pasienten tolerere takykardi innen to uker. Imidlertid klager han bare om hjerteslag. Ved en høyere frekvens går klager på kortpustethet.

Årsakene til takykardi og hjertebank ofte arrytmi, hypertensjon, nevroser, anemi, menopause, vaskulær dystoni, febertilstander, endokrine sykdommer, hjerte, myokarditt og andre sykdommer. Takykardi lege kan bestemme når man undersøker elektkokardiografeye. Nevroser, arytmi, anemi, menopause, feber, vaskulær dystoni, hypertensjon, myokarditt, endokrine sykdommer, hjerte og andre sykdommer kan bli tegn på takykardi og hjertebank. Når du undersøker elektrokardiografi, kan en lege diagnostisere en sykdom med takykardi.

Symptomer på hjertesykdom:

Det er nødvendig å konsultere en lege hvis pasienten føler seg ubehagelige følelser når hjertet virker.

Likte det? Leiknie og hold den på din side!

17 kommentarer til "The Pause and Palpitation"

Ja, kortpustethet er en plage av vårt århundre! Tre måneder siden, jeg knapt kryper til sine 5 etasjer)) klargjøre, jeg faktisk gikk opp 38 til 10 minutter, og le eller gråte)) så kom jeg over en artikkel der han skrev at kortpustethet - en av de symptomer på høyt blodtrykk. Hun løp til legen, det viste seg, og jeg har virkelig høyt blodtrykk. De foreskrev meg et fantastisk og billig stoff, som raskt og raskt lettet meg om kortpustethet (indap). Jeg ønsker deg alle, ikke prøv å fange pusten din!

det kan være enten kardiovaskulært, også fra trykk og pustenhet samtidig. Jeg skriver ikke for reklame, men fordi noen ganger er det trykk, men på været.

Ja, det er sikkert, nå hvert sekund har puste. Jeg selv også led av det, litt løp rundt og alt jeg ikke kan få pusten senere. Jeg dro til legen, finne ut hvorfor og hva jeg skal gjøre. Etter alle tester og studier viste det seg at jeg hadde høyt blodtrykk og foreskrevet å drikke Ingap. Forbedringer tok ikke lang tid å vente!

Sitt ofte stod overfor et slikt problem, og alt på grunn av hva - feil diett, overflødig vekt, konstant forbruk av kaffe og røyking. Så snart de begynte å overvåke deres helse seriøst, slutte å røyke, da ble hjertet mindre sannsynlig å plage.

Jeg hadde ofte hjerteinfarkt og kortpustethet. Ofte nervøs på jobben, misbrukt kaffe og sigaretter. Jeg dro til legen, skrev ut pillene, men det første jeg måtte gjøre var å slutte å røyke og drikke mye kaffe

Min søster har vært syk for en stund med en lett løp eller en rask tur, jeg fortalte henne å slutte å røyke, men hun kan ikke gi opp. Og generelt hvis det er lignende problemer, er det nødvendig å ta kontakt med legen umiddelbart

Også jeg kunne ikke slutte å røyke. Jeg byttet til en elektronisk sigarett og min helse forbedret. La søsteren prøve det også. Lykke til.

Min bestemor har kortpustethet, når hun går, gjør noe, klatrer trappen. Kategorisk vil ikke gå til legene, hardt veldig mye. Mer kaffe i store mengder. Det er bedre for henne like utenfor byen på dacha blir. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det.

Ja, ikke en RACE, men en skjønnhet. Hele helsen.

Jeg hadde også kortpustethet og mitt hjerte slo ofte, noen ganger sprang hodet mitt. Jeg begynte å gå til sengs tidligere og jeg drakk tabletter Metoprolol-Akrihin og prisen på dem bidrar ikke og resultatet er bra. Nå er det ingen kortpustethet, velvære.

Har du det samme trykket? Og jeg bruker importerte, selv om de er dyrere, selvsagt.

Ja, jeg hadde også høyt blodtrykk, disse pillene bare førte til ham og mine symptomer var over meg. Nei, jeg bestemte meg umiddelbart for at jeg ville kjøpe Metoprolol som Akrihin slipper ut, hvis stoffet er det samme, hvorfor betale mer penger, jeg forstår ikke. Dessuten produsenten som produserer tabletter har egen produksjon, kvaliteten er alltid den samme.

Vel hjalp meg med kortpustethet som i saltsyre pescheru.V Galotsentr Jeg gikk 10 seansov.Parallelno trening på treningssenteret tsentre.Vynoslivost blitt mye luchshe.Propalo tung dyhanie.Ochen mange utøvere dro med meg dyshat.Dazhe de som kastet kurit.Otkliki god

Jeg fra en dyspné legger jeg vanligvis i et bad med essensiell olje, jeg bruker balsamstjerner - jeg legger eller gjør nær en nese. og hvis åndenød på grunn av trykk, som jeg noen ganger gjør, drikker jeg dråper med kamfer og 4 urter kardiovaskulær. hjelper meg. Saltgrotter er også en god vei ut. Jeg hørte at samme effekt som i dem er på det døde hav i Israel.

Jeg lever med et halvt liv med disse symptomene. Jeg ble undersøkt for denne gangen sammen og over, leger kan egentlig ikke si noe. Bare nå nylig bestemte Eltatsin å drikke på egen hånd frykt og risiko. Overraskende begynner den virkelige forbedringen i helsetilstanden å føle seg. Om VSD nå studerer jeg, det viser seg, og dyspnø med arytmi kan lett være en av hennes symptomer (i prinsippet, som alle andre ubehagelige symptomer)

Jeg tok en masse tester - ingenting er funnet helt. Jeg forstår ikke hva som skjer med meg. Det er ingen overflødig vekt, men dyspnø torturert med arytmi.

Jeg er enig med Ulyana. Kortpustethet, problemer med hjerterytmen kan også forstyrre når som helst. Personlig var jeg. Eltatsin også jeg aksepterer nå, blir det merkbart bedre. Det viktigste er å ta pillen regelmessig uten å savne en daglig dose på tre (1 tablett 3 ganger daglig). Da blir ikke forbedringen forventet. Jeg dømmer fra min egen erfaring.

Les Mer Om Fartøyene