Svake fartøy i barnet

Tatyana spør:

Hei, jeg har aldri konsultert en lege via Internett, men spørsmålet gjelder mitt barn. Min sønn er tre måneder gammel, på den andre er det prikker på ansiktet som fregner. Gikk til sunne mottakelser, barnedikere sa ingenting forferdelig, sa, se. Plettene begynte over hele kroppen og på bena, der de presset kengulyanik, selv de røde med blåmerker.

Har adressert til dermatologen, har han straks sendt oss i barns gren, vi har definert og har fortalt eller sagt at det er svake på oss. Send til en annen by, sier de våre har ikke slikt utstyr for å beskytte oss. I tillegg er mitt barn veldig rastløs, ofte gråter, sover dårlig, presser, grunder uten, som synlige grunner. Gi råd om noe, det er veldig farlig? Jeg er redd for ham.

svare:

Tatyana, din baby må undersøke blodkar og blodårer. Obligatorisk konsultasjon av en hematolog - en lege som er smalt fokusert på behandling av blod og karsykdommer. Jeg bør passe på diagnosen på nettstedet, siden du med rette var fortalt at i slike tilfeller er det nødvendig å sjekke på spesialutstyr. Som regel er det i små byer ikke slikt utstyr, men det er ikke verdt å forsinke med undersøkelsen.

Vi anbefaler også at du leser:

Årsakene til angst kan være relatert til det underliggende problemet, men det kan være andre grunner. Du bør forstå at jo raskere du kjenner igjen fienden, det vil si bestemme diagnosen, jo mer sannsynlig er du å hjelpe barnet.

For forebygging av sykdommer og behandling av manifestasjoner av åreknuter på bena av våre lesere rådes antivarikoznye gel "VariStop", fylt med planteekstrakter og oljer, skånsomt og effektivt fjerner det symptomene på sykdommen, forbedre symptomer, toner og styrker blodkar.
Uttalelse fra leger.

Hva skal jeg gjøre hvis barnet mitt er diagnostisert med skipsfeil?

En av grunnene til det vanlige utseendet på blåmerker og blødninger er vaskulitt. Denne patologien kan være primær og sekundær. Den består i nederlaget på alle kroppens kar, store og små.

Vaskulær korthet: vaskulitt hos barn

Symptomatologien kan variere fra tilfelle til sak og avhenger i stor grad av den provokerende faktoren.

Det kan være hodepine, svakhet, øke temperaturen i kroppen. For eksempel, når patologi provoserte et varmeslag, er det alltid kvalme, oppkast, svimmelhet og kuldegysninger. Sykdommen manifesterer seg først i form av små røde prikker, som senere blir sår.

Først er veggene på fartøyene påvirket, så organene og leddene.

Først og fremst er blodsirkulasjonen i hender og føtter forstyrret på grunn av dårlig blodstrøm til arteriene. I prosessen med progresjon, lider alle organer og systemer på grunn av mangel på normal sirkulasjon. Langvarig strømning kan føre til vevnekrose.

Årsaker og behandling av vaskulær sprøhet hos barn med vaskulitt

De eksakte årsakene til primærpatologien er ikke etablert. De provokerende faktorene inkluderer autoimmune sykdommer, kroniske infeksjoner, allergier mot medisiner, overoppheting og hypotermi. Sykdommen kan være assosiert med vaksinasjon, fordi i noen tilfeller forårsaker introduksjonen av vaksinen negative reaksjoner fra det vaskulære systemet. Noen ganger opptrer vaskulitt uavhengig, uten tilstedeværelse av noen forutsetninger.

Typiske tegn på vaskulitt:

 1. Rapid tretthet, besvimelse
 2. migrene;
 3. oppkast;
 4. Redusert syn;
 5. Tap av følsomhet av lemmer;
 6. Hard puste.

Betennelse passerer til ledd på grunn av skade på arteriene. Behandling i dette tilfellet er preget av en kompleks tilnærming og varighet. Terapi utføres eksklusivt på et sykehus.

Legemidler velges under hensyntagen til målene for behandling:

 • å stoppe scenen av sykdommen, for å hindre komplikasjoner;
 • Å ekskludere risikoen for død i svære forhold;
 • lindre symptomer
 • hindre konsekvenser.

Hovedkuren for ømhet i blodkar i dette tilfellet er glukokortikoid medisiner. Cytostatika og indometacin brukes også. Midler kan foreskrives for vasodilatasjon og støtte fra elastisitet.

Vaskulær sammenbrudd i allergisk vaskulitt hos barn

Eventuelle utslett krever forsiktig diagnose, da de kan være farlige. For eksempel har allergiske barn signifikant økt skjørhet av karene på grunn av en av formene av vaskulitt. Faktum er at et sterkt allergen, som kommer inn i kroppen, kan utløse blodproppssykdommer. Som et resultat oppstår utslett og blødning. Hvis foreldrene har mistanke om denne patologien, må du gjennomgå en grundig immunologisk analyse.

I allergiske barn kan vaskulitt forårsakes av:

 • bakterier og virus;
 • fungi;
 • tar medisiner;
 • allergi mot kjemikalier til husholdninger eller mat.

Det første symptomet er utseendet på små symmetriske lyse røde papiller på magen, hender, ansikt. Periodisk kan øke temperaturen og kløe. Barnet må være innlagt på sykehus. I tillegg til allergisk er det en systemisk vaskulitt som oppstår mot bakgrunnen av hyppige infeksjoner eller på grunn av arvelig predisponering for karvevegginsuffisiens. Denne sykdomsformen, som hemorragisk vaskulitt, er preget av nederlag av kapillærene i huden og små blodkar i indre organer.

Ofte oppstår det etter tonsillitt, skarlagensfeber, vaksinasjon, helminthiasis, streptokokkinfeksjon. Inflammasjon av kapillærer kan observeres i nyrene, tarmen.

Økt brølhet i blodårene etter en tidligere sykdom

Ikke alltid årsaken er betennelsen i det indre skallet i kapillærene, blodårene og blodårene. I flere tilfeller kan dette observeres etter overførte smittsomme sykdommer, som det er verdt å merke seg, ikke er uvanlig i barndommen. Vanlige vannkopper, meslinger, influensa kan forlate en slik komplikasjon. I dette tilfellet er prognosen vanligvis gunstig. Legen kan foreskrive vitaminer for å øke elastisiteten til karene, med mindre andre patologier er funnet.

Sårbarheten i kapillærene, venene og arteriene kan imidlertid provoseres av mer alvorlige infeksjoner, for eksempel tuberkulose, meningokokk-meningitt.

Vaginal fibrillering på ansikt, hender og andre deler av kroppen med hypovitaminose

Mangel på næringsstoffer kan også føre til blåmerker, blødninger og blødninger. For eksempel manifesterer vitamin P-mangel (rutine) seg i form av hudblødninger, ettersom permeabiliteten til kapillærene øker. Et karakteristisk trekk ved mangelen på rutine er at blødningene er ganske små og begrenset til hårsekker.

Mer alvorlig, er kroppen påvirket av mangel på vitamin C - askorbinsyre.

Symptomer på vitaminmangel er:

 1. Tidlige karies;
 2. anemi,
 3. Høy følsomhet for bakterielle og virusinfeksjoner;
 4. Smertefulle bein;
 5. Blødende tannkjøtt;
 6. Neseblødning;
 7. Tegn på økt skjørhet av karene, for eksempel omfattende blødning i huden, i det subkutane vev og i musklene.

I medisin og i folket kalles mangel på vitamin C skørbuk eller skjørbuk. Heldigvis er dette bruddet i den moderne verden en sjeldenhet.

Hos små barn, som er på kunstig, monotont, irrasjonell fôring, kan Meller-Barlova sykdom oppstå, hvis grunnlag ligger i mangel på ascorbinsyre. Også med sykdomsprogresjonen og fraværet av behandling utvikles scrotal gingivitt, som følger med patologier i fordøyelsessystemet, langvarig diaré og nedsatt absorpsjon av næringsstoffer.

Funksjoner av ernæring

Det er veldig viktig å holde seg til dietten. Fra menyen av barnet i utgangspunktet utelukke sitrus og jordbær, egg, helmelk. Behandling er ledsaget av påvirkning på kroppen av sterke antiinflammatoriske legemidler, så det er tilrådelig å fylle barnets diett med vitaminiserte matvarer. Nødvendig på menyen, skriv inn flere grønnsaker, tørket frukt og surmælkprodukter. Under forbudet mot baking. Salt og sukker er tillatt i begrensede mengder. Noen syke barn bør holde seg til en slik diett gjennom livet.

For å forebygge skjøthet i vaskulærene, samt i forbindelse med hovedbehandlingen, anbefales det å gi barnet regelmessig inntak av alle nødvendige vitaminer og mineraler. Særlig behovet for slike oppstår under sykdommer, med stress (pr eksamener), med behandling av medisiner. Hvis det er symptomer på vitaminmangel, er det nødvendig å finne ut årsakene uten å feile, og bare da for å velge de nødvendige midlene.

Som forebyggende tiltak, så vel som i behandlingen, anbefales det at barn, hvis det ikke foreligger kontraindikasjoner, gir sitronsaft fortynnet i vann og søtet med honning. Gunstig for tilstanden av blodkar og kroppen som helhet påvirker infusjonen og avkoket av dogrose. Det anbefales også å gi barnet oftere te med melk, spesielt for forkjølelse.

Som du kan se, kan rettidig diagnose og tilstrekkelig behandling garantere et positivt resultat. Helse til deg og dine barn!

Svake fartøy i barnets nese

Mange dro til og med i neseblod minst en gang. Nesen er en av de svakeste punktene på ansiktet til en person. Det kan reagere aktivt på eventuelle endringer i miljøet, påvirkningene og belastningene. Spesielt nøye til nesen bør behandles barn, fordi for dem arten av mobilitet, aktive spill der nesen kan traumatiseres. Svake kar i nesen i barnet kan forårsake neseblødning. For å redusere hyppigheten av slike blødninger, og også i fremtiden for å eliminere dem helt, anbefales det å styrke karene.

Tegn på svake kar i nesen i barnet

Et hyppig symptom på svake kar i nesen i et barn er dårlig helse. Hvis blodkarene forstyrres i karene, får organene utilstrekkelig mengde oksygen og andre næringsstoffer, og som følge av dette svikter alle systemene. Aterosklerose av blodårer, hypertensjon og andre sykdommer kan forårsake forstyrrelser i hjernens, nyrene, hjertet og andre vitale organers funksjoner.

Tegn på svake kar i nesen i et barn inkluderer:

 • forekomsten av hyppig svimmelhet;
 • utseendet av mørkere i øynene i tilfelle en skarp forandring i kroppens stilling;
 • utvikling av pulserende hodepine;
 • kalde ekstremiteter, spesielt om sommeren;
 • Utseende av blåmerker på huden, selv i tilfelle små, lyse slag;
 • utseendet av en følelse av vondt i leddene når været forandrer seg;
 • utseendet av periodisk blødning fra nesen;
 • en kraftig økning eller reduksjon av blodtrykket
 • utseende av et vaskulært nettverk på hudoverflaten;
 • begynnelsen av synkope.

For å indikere at fartøyene i et barn er svake, kan en høy verdi av nivået av kolesterol, som bestemmes under den biokjemiske analysen av blod, forekomme. Svake kar kan forårsake utvikling av trombose, noe som bestemmes ved utførelse av en blodprøve for koagulering.

Konsekvenser av svake kar i nesen i barnet

Du vil bli overrasket, men de svake blodårene i nesen av barnet i fremtiden truende forekomst hadde cellulitter siden fremveksten av denne ondskapsfull "appelsinskall" forbundet med mangel på vitamin C. Dette vitamin fungerer som en av de viktigste "bygge" materialer som er nødvendige for dannelsen av veggene kapillærer. I tillegg inkluderer effekten av svake blodkar i nesen i et barn utseendet på huden av rødt nett og andre "sjarm", ganske ødeleggende utseendet.

Selvfølgelig er den vanligste konsekvensen av svake blodkar i nesen i et barn utvikling av neseblod. Med noen økning i trykk fra nesen, vil barnet bløde. Uten blødning, vil ikke en forkjølelse og forkjølelse gjøre det.

Forebygging av svake kar i nesen i barnet

Først av alt, for å forebygge svake kar i nesen, bør barnet overvåke ernæringen og gjøre sitt ytterste for å sikre at det var riktig. Dietten til barnet må etterfylles daglig produkter som inneholder kalium, bioflavonoider, dvs. stoffer, på grunn av hvilket, sammen med vitamin C styrker svekkede kapillære vegger. Disse stoffene finnes i grapefrukt, appelsiner, sitroner, papaya, jordbær, aprikos, kirsebær, solbær og melon. I tillegg kan de finnes i grønnsaker - tomat, kål, asparges og sødrød pepper. Alle disse produktene skal inkluderes i barnets rasjon i rå form. I tillegg bør du inkludere bokhvete grøt og bokhvete i menyen.

Styrking svake blodkar i nesen til barnet bidra til en tur i frisk luft, svømming, som er en god massasje for kapillærer, som tar sikte på å fremme og styrke blodsirkulasjonen i kroppen. Unngå langvarig eksponering for solen, siden unødvendig ultrafiolett stråling kan ikke bare skadet kapillærveggene, men dette kan være på grunn av forekomsten av pigmentflekker.

Utføre enkle fysiske øvelser vil også være en god forebygging av svake kar i nesen i barnet. Du kan jogge, ta en avtale for aerobic, massasje. Flere ganger om dagen, vil det være nyttig å male tørr massasjeull.

Hvordan styrke karene - årsakene og symptomene på svake blodkar, diett, folkemusikk

Gode ​​fartøy er et løfte om god helse og lang levetid. Men skadelig mat og vaner nuller det som er iboende i mann av natur. Derfor er det nødvendig å styrke karene på ulike måter og å rense dem for kolesterol og andre skadelige innskudd.

Hvordan vet du at fartøyene er dårlige?

Symptomer på vaskulære problemer

Ikke alle innser at det er noen problemer i kroppen med blodkar, til de får et slag eller et hjerteinfarkt. Eller børst av de første klokkene som kroppen gir dem.

Hva du trenger å være oppmerksom på:

 • Svimmelhet, hodepine, tinnitus;
 • meteosensitivitet, trykkprang, alvorlig temperaturtoleranse;
 • svinger i transporten, rister på en skarp stigning fra heklen;
 • svimmelhet og døsighet, rask tretthet;
 • nummenhet og til og med kramper av lemmer, kalde fingre og tær;
 • utseendet av parestesier - gåsebud;
 • med en skarp hodet på hodet kan det mørke i øynene.

Hvis disse symptomene er tilstede, er det nødvendig å arbeide med å styrke karene og kapillærene. I tillegg, for å klargjøre diagnosen, kan du se en lege og muligens passere en MR.

Årsak til skipsfeil

 • Den mest kjente fienden i våre blodårer - kolesterol, som med alderen blir stadig deponert på veggene i arteriene, årene og kapillærene. Under påvirkning av kolesterolplakk, slutter karrene å være elastiske, og mister sin tidligere elastisitet og styrke.
 • Også med alder slutter vi nesten ikke å trene, nemlig å engasjere seg i fysisk kultur.

En dosering fysisk aktivitet for menneskekroppen vi trenger, hvordan vi ikke vri, gir de tonus til blodkarene våre, noe som tvinger blodet til å løpe gjennom dem raskere.

 • En ekstra og ganske unødvendig belastning på blodårene er gitt av Hans Majestet STRESS og overvekt.

Stress fører karene constrict, og gi ekstra vekt til våre vener ekstra arbeid - stoffet blir større, må det gi næring, gifte, og antall fartøy lengden forblir praktisk talt på samme nivå som før.

 • Av våre skadelige vaner - røyking, alkohol i uakseptable mengder, selv en kronisk søvnmangel, slår vi metodisk våre fartøyer.
 • Dårlig påvirke karene av noen medisiner, for eksempel orale prevensjonsmidler.
 • Tilstedeværelse av genetiske sykdommer.

Etter å finne ut årsakene til og symptomene på vaskulær forverring, sannsynligvis ikke lenger å snakke om behovet for å styrke karene, deres utvinning og rensing.

Hvordan styrke fartøyene

Fra selvinnlysende, for å styrke blodårer og kapillærer, er det verdt å eliminere potensielle farer, som for eksempel dårlig kosthold, stress, dårlige vaner, mangel på søvn, mangel på mosjon...

Vi tar medisiner som forbedrer tonen, hjelper dem å bli oppdatert. Ascorutin, vitamin C, K, R, E og andre legemidler vil returnere ungdom og sunt utseende. Med mer alvorlige problemer, er Detralex, Dihydroquercetin, og ginkgo biloba preparater foreskrevet.

Hvis det er en mulighet, og kroppen ikke er svekket, så er det mulig å lage kontrastdusjer eller i det minste bad for hender eller føtter. Alternativt besøk på damp og dousing med kaldt vann, eller bare gjør badene for hender og føtter i bekkenet. Ikke gjør dette hvis du har hjerteproblemer.

Utmerket effekt gir regelmessig svømming, yoga, og til og med daglig halvtime spasertur. Hvis det ikke er tid i det hele tatt - gå opp uten heis til gulvet ditt (jeg håper du ikke har 16), la i det minste tillate deg fem minutter å være som sokker og lage vibrogymnastikk.

Selvfølgelig, i folkemedisin, er det mye penger, hvordan du rengjør fartøyene ved hjelp av urter og skogsbær. Men en av de mest effektive måtene er fortsatt hvitløk. En hvitløksklær om dagen og mange problemer som forhøyet kolesterol kan løses.

De som ikke kan tolerere den naturlige hvitløk, vil hjelpe kapsler med hvitløk olje, som selges på apoteket. Det er Revaitl som bidrar til å bli kvitt aterosklerose og kolesterolplakk.

 • Vi blir kvitt dårlige vaner, som alkohol og røyking.

I stedet for sterke drikker for blodårer, er rød tørr vin mye mer nyttig, som til og med leger anbefaler. Og sigaretter smaler fartøy, så vel som kaffe, som ikke påvirker dem på den beste måten. Derfor er det bedre å nekte eller redusere bruken til et minimum.

Ikke spis alltid fastfood, fett majones og andre sauser. Prefabrikkerte i store mengder er bedre å si på en gang - nei.

Produkter som fortynner blod og styrker veggene i blodårene

 • Spis riktig, så mye som mulig grønnsaker, frokostblandinger og fisk, det er mye mer nyttig enn kjøtt, i tillegg styrker Omega3 perfekt fartøyene og øker immuniteten. En skje med olivenolje vil også hjelpe i salatdressingen.
 • I ernæring, bør mer oppmerksomhet til frukt. Sitrusfrukter styrker karene, grapefrukt hjelper til med å få ut kolesterol.
 • Det er nyttig å drikke en bouillon av dogrose, som inneholder vitamin C.
 • Hjelper med dårlige fartøyer daglig inntak av 20-25 rosiner. Etter å ha spist et kilo på denne måten, ta en pause, bruk andre metoder for å styrke blodkarene hjemme, og etter seks måneder kan du gjenta.
 • Når eksisterende feil med karsystemet er nyttig ofte bruker honning, sitron, tørkede aprikoser, fiken, druer, blåbær, bringebær, tyttebær, jordbær, kirsebær, blåbær, Viburnum, fra grønnsaker - løk og hvitløk, gulrøtter, rødbeter, kål, pepperrot, friske greener, spesielt persille.
 • Til salicylater, det vil si produkter som fortynner blod, inkludere tomater og dets derivater, melon, kastanjer, solsikkefrø, mulberry, bete, cikorie, hassel, havremel.
 • Fortsatt her er eple cider eddik, linfrø og olivenolje, bitter sjokolade, ingefær.
 • Fra medisinske planter - mallin, malurt, søt kløver, sabelnik, aloe, calanchoe, pilbark.

Folkemetoder for vaskulær styrking

 • Samlet septum fra valnøtter (300 gr) i 2 uker er fylt med tinktur av hagtorn, insisterer. Deretter anbefales en 3-ukers kurs for inntak av anstrengt tinktur på 1 teskje tre ganger om dagen.
 • Tradisjonelt bevist hvitløkstinktur på vodka 1: 1. Etter 2 uker tar det drypp, blandes med melk.

Ved å følge disse reglene er enkle å organisere arbeidet av skip og kroppen som en helhet, så ta dem som grunnlag for en ny måte å leve på. Jo mer oppmerksomhet vil bli utbetalt til deres helse, er det mer sannsynlig at personen ikke påvirkes av sykdommer som hjerteinfarkt, hjerneslag, blodpropp, åreforkalkning.

Sunne fartøy - Dette er ikke bare et vakkert utseende, fordi det ikke er synlig vaskulær maske på ansiktet, men også fraværet av sprengende kapillærer på øyeballet. Disse er gode vener, uten hovne områder og ikke strømmer mot kvelden føttene. Det vil også være plutselig neseblødning, besvimelse og hjertesykdom.

Hvis du vil være sunn, må du bare være oppmerksom på deg selv. For å lede en riktig livsstil, ikke glem om vitaminer, aktivitet og riktig ernæring.

Informativ artikkel, jeg pleide å tro at for å styrke fartøyene, hvis de allerede forverret, er det i utgangspunktet umulig, for eksempel, toget forlot, men så viser det seg at alt blir trent og gjenopprettet?

Alt avhenger av hvordan prosessen startet tynning blodkar og utseende av kolesterol avleiringer i 30 år, selvfølgelig, flere sjanser til å gjenopprette elastisitet og styrke av blodkar enn 90.

Ja, det viktigste er ikke å starte denne prosessen og stadig se en lege. Jeg her Trombo Ass for blodtynning, for mitt velvære er det nødvendig. Og doktoren hadde også Ginkgo Biloba Forte, dette naturlige preparatet forbedrer tonen i fartøyene, og i komplekset er den generelle følelsen utmerket. Derfor, til tross for din alder, kontakt alltid lege hvis du føler deg ubehagelig.

Din kommentar Avbryt svar

Cerebral parese - årsaker, symptomer, behandling, rehabilitering av barn

I dag snakker vi om en alvorlig sykdom - et barns hjernesykdom.

Konjunktivitt hos barn - årsaker, symptomer, behandling, hvordan du setter inn øynene riktig

I dag skal vi snakke om konjunktivitt hos barn, dets symptomer, mulige.

Behandling av forkjølelse hos barn raskt og effektivt hjemme

I dag skal vi snakke om å behandle forkjølelse hos barn, denne handlingen har.

Gneiss hos nyfødte, behandling av hodet med gneis, foto

I dag vil vi fortelle om gneiss hos nyfødte, babyer, som han.

Rickets hos barn - årsaker, symptomer, behandling, forebygging av vitamin D vitamin hypovitaminose

I dag skal vi snakke om rickets, årsakene til forekomsten, symptomene og symptomene.

 1. Bulgur - hva slags frokostblanding, foto, nytte og skade, hvordan å lage grøt Visninger: 20 208
 2. Matforgiftning: hjelp og behandling hjemme Visninger: 14 986
 3. For å forbedre visjonen, små gulrøtter - hvordan å forbedre visningen Visninger: 14,539
 4. Frø av Chia - nyttige egenskaper og kontraindikasjoner, hvordan å konsumere Visninger: 12 602
 5. Protein i urinen - hva betyr det, årsakene til utseendet, hva du skal gjøre Visninger: 12 592
 6. Sage - medisinske egenskaper og kontraindikasjoner av te, tabletter for resorbsjon Visninger: 12 224
 7. Hjertepalipitasjoner - årsakene til at pasienten har tak i takykardi Visninger: 10 575
 8. Hvordan fremkalle oppkast raskt hjemme - Topp 5 måter Visninger: 10,075
 9. Ikke bare kroppen renser celandine - anvendelsen av celandine Visninger: 9 721
 10. Fett på ansikt, øyelokk, nær øyne - foto, grunner for hvordan du blir kvitt lipoma


Hvem ønsker ikke å være sunn?
Sannsynligvis vil det ikke være en eneste person som ropte stolt: "Jeg". Det er bare motsatt situasjon, alle ønsker å være sunn, hver ferie utendørs toasts med passende ønsker, de anser helsen til å være den viktigste verdien i dette århundret.
Men likevel tar de ikke vare på, savner, mister...

År flash, utdanning, karriere, familie, barn.. Sykdom.. Dessverre, men i løpet av årene blir vi nesten uunngåelig syk med sykdommer. Hvilken svært rask fremgang, blir kronisk, fører til for tidlig aldring. Vel, du kan ikke fortsette...

Imidlertid er jeg ikke her for å sukke på det virtuelle bakvannet og lese til oss alle epilogene i dødsfallet!

Du kan begynne å kjempe, forandre livet til det bedre når som helst. Og i 30, og i 40, og i 60.. Bare mulighetene i denne kampen vil være forskjellige.

Å la ting gå av seg selv? Eller hver dag er det planlagt å gjøre noe for din dyrebare helse. La litt, et halvt skritt! Men dette vil bli en bevegelse som virkelig vil skje.

Hvis du er år med å gjøre ingenting, og deretter en mandag starter alt på en gang - gjøre øvelser, gå på en diett, begynne å leve en sunn livsstil, det kan forstyrre.. For lenge du ikke har nok. 97% av alle nybegynnere slipper denne "dødelige" okkupasjonen innen uken. Alt er for skarpt, for mye, for skummelt.. Endre alt..
Men vi vil ikke være globalister, dømt til å mislykkes, vi litt etter litt, men hver dag vi skal håndtere vår helse.

Skal vi begynne å håndtere helse? Ikke i morgen.. Ikke på mandag.. Og her.. Og nå!

På nettstedet alter-zdrav.ru finner du mange effektive og rimelige hjemme metoder og metoder for å styrke sin egen helse. Vi vurderer behandlingsmetodene

 • ved hjelp av av massasje (i det meste av punktet, som lar deg hjelpe deg selv),
 • fysiske øvelser,
 • kurativ fasting,
 • hirudoterapi (behandling med leeches),
 • Apitherapy (behandling med bier og biavlsprodukter).
 • Det er også metoder behandling av mumier,dyreassistert terapi,behandling med urter.

Spesiell oppmerksomhet er betalt til riktig (rasjonell ernæring) og personlig erfaring fra forfatteren, som prøvde de fleste teknikkene som er beskrevet her.

Ukonvensjonell medisin gir et alternativ til medisinsk offisiellisme, tillater en person å finne egne behandlingsmetoder uten rusmidler, rense kroppen din av giftstoffer og giftstoffer (vi husker faktisk den oppsvarte sannheten, at alle sykdommer fra nerver).

Psykologiske tester og teknikker for å bekjempe stress (styrke ånden) vil bidra til å overleve i verden av hastigheter. Mangel på tid bør ikke påvirke helsen din. Teknene som foreslås her tar svært lite tid, men de krever regelmessig utførelse.

Hvordan styrke fartøyene? Barnet har ofte blod fra nesen

Hvordan styrke fartøyene? Barnet har ofte blod fra nesen

 1. Måter å styrke svake blodkar i nesen

Den vanligste måten å styrke svake blodårer i nesen er å ta stoffet Ascorutin, som inneholder askorbinsyre og vitamin P, som styrker veggene i nesens kar og gjør dem mindre sprø.

For å styrke blodkarene i nesen, anbefales det å vaske nesepassene med saltvann. Saltvann kan oppnås ved å blande en halv teskje sjø eller ikke-iodisert salt og 1 ss. kokt varmt vann. For små barn er bruk av Aquamaris, som er begravet i nesen, egnet.

En hyppig årsak til svekkelsen av karene i nesen er tørking av neseslimhinnen. For å unngå dette må du smøre neseborene fra tid til annen med oljeolje eller vegetabilsk kokt olje.

Blodkar i nesen blir sterkere, trenger kroppen en tilstrekkelig mengde av vitamin C. Så hvis du har ofte neseblod, er det anbefalt å inkludere i kostholdet matvarer rike på vitamin C. Disse produktene omfatter sitroner, appelsiner, grønn te, buljong av villrose, svart currant.

Forsterkning av nesenes fartøy og hele organismen lettes ved regelmessig adopsjon av en kontrastdusj.

Dekoksjoner for å styrke karene i nesen

Som et utmerket middel for å styrke nesens fartøy, kan det brukes en avkok som er fremstilt fra barken til en Kalina. Det må tas internt for 1 ss. l. 3 ganger om dagen. For å forberede et slikt verktøy trenger du 10 gram calibanbark til å helle 200 ml kokende vann.

En annen avkok som kan brukes til å styrke svake blodkar i nesen er nettlebasert formulering. For å gjøre det må du hell 1 ss. kokende vann 2 ss. l. nesle. Ta denne buljong 3 ganger om dagen.

Riktig ernæring for vaskulær styrke

Med riktig organisert ernæring forebygges utviklingen av vaskulære sykdommer. For å styrke de svake blodkarene i nesen i menyen, må det nødvendigvis være kål, bringebær, druer, epler, aprikoser. I tillegg bidrar bruken av tomater, bokhvete, grønn te til styrking av blodårene. En del av riktig ernæring for å styrke svake blodkar i nesen er inkluderingen i kostholdet av villrose, rik på vitamin C.

Med mat bør man få E-vitamin i tilstrekkelig mengde, da det er ansvarlig for elasticiteten til veggene på fartøyene. Dette vitaminet forhindrer kolesterol i å oksidere, og plakk settes ikke i karene. Menyen skal regelmessig fylles på med raffinerte vegetabilske oljer oliven, mandel, peanøt, solsikke og andre. Styrken av blodkarene lettes ved bruk av friske egg og tomater, som er rike på vitamin E.

I tillegg bør dietten diversifiseres med produkter som inneholder vitamin B3, da det fremmer utvidelse av arterier og årer, noe som letter blodstrømmen. Spisebordet bør suppleres med produkter som inneholder omega-3 fettsyrer og andre umettede fettstoffer.

Riktig ernæring for å styrke svake blodkar i nesen innebærer en reduksjon av mengden mettet fett som inneholder melk og kjøtt. Men fullstendig nektelse av mettet fett anbefales ikke. Hver dag må du spise 1-2 melkretter.

Hver dag må du drikke 1,52 liter vann, fordi det opprettholder en normal blodtetthet, en konstant kroppstemperatur. I tillegg bidrar vann til bearbeiding av fettreserver. Kroppen skal få rent vann, og ikke i form av te, kaffe, grønnsak eller fruktjuicer. For sine interne behov kan kroppen konsumere bare rent vann.

 • Det er ikke fartøyene som må styrkes, men grunnen til å se. trykkkontroll intrakranial

 • En av grunnene kan være mangel på vitamin K2
 • Vis deg selv å starte LOR: overflaten kan være relativt store fartøy. Utfør et koagulogram for å utelukke patologien til blodkoaguleringssystemet.

 • Det er elektronisk støtte, jevn mail. Og her er legene ikke nok https://health.mail.ru/consultation/

 • Hovedårsakene til neseblod kan være:
  skade
  sykdommer i nesen og paranasale bihuler (bihulebetennelse, rhinitt),
  tar en rekke medisiner,
  blodsykdommer og så videre.

  Det er nødvendig å finne årsaken til sykdommen, og eliminere den

  Hvis blodet er konstant, hvis det noen ganger er sjeldent, bruk deretter naturlige legemidler
  i alle fall

  Flere detaljer skriv til posten, jeg forteller deg hvordan du løser dette problemet

  Svake fartøyer: årsakene til og tegnene på hva de skal gjøre - måter å helbrede og styrke

  Fartøy - et av de svakeste stedene i den moderne manns kropp. Karsykdommer fører svært ofte til funksjonshemming og død av pasienter. Dårlige skader forverrer den generelle tilstanden og forstyrrer funksjonene til vitale organer. I svake fartøy blodstrømmen senkes, blodtilførselen til de indre organene avtar, hypoksi oppstår, deres normale arbeid er forstyrret. Konsekvensen av de patologiske prosesser er motstandsdyktig hypertensjon, aterosklerose, åreknuter, trombose og emboli av cerebrale kar, hjertet eller andre organer og lemmer. Mangel på blod i organene er et alvorlig problem som kan true livet.

  Hos friske mennesker er blodkarene sterke, og veggene deres er elastiske. Til nedskrivning av blodkar fører til dårlig kosthold, genetisk disposisjon, overdreven bruk av alkohol, røyking, stress, nevro-psykologisk tretthet, kjedelig arbeid, konstant problemer i livet, samtidig sykdom.

  Kolesterolplakk er den viktigste årsaken til dårlig patency, svekkelse og brittleness arterie. Aterosklerotiske forandringer forstyrrer elastisiteten til vaskemuren. Arterier blir sprø og svake. Plaques hindrer full blodstrøm, organene mangler oksygen. Infarctions og slag er en direkte følge av aterosklerose.

  kolesterol innskudd i arteriene, som et resultat av progresjon som er i stand til å føre til at blodstrømmen og dødelige konsekvenser avbrytes

  Wien lider ofte blir lite fleksibel og sårbar på grunn av venøs stase, og svakhet i karveggen forårsaket av eksterne eller interne faktorer. På huden er det røde prikker, flekker, stjerner. Utvikle åreknuter og dens komplikasjoner - trofiske sår, tromboflebitt og dyp venetrombose etappe nervøs med tromboembolisme.

  Svekkede årer og blodstasis kan føre til alvorlige konsekvenser

  Dårlig blodsirkulasjon kan skade hjernen, hjertet, leveren, nyrene og lemmer. På et tidlig stadium vises ikke patologi. Gradvis forverres tilstanden til pasientene, det er tegn på indre sykdom. For å unngå utvikling av alvorlige patologier er det nødvendig å styrke fartøyene.

  Vanlige tegn på svake blodårer

  Når disse symptomene oppstår, bør man ta hensyn til tilstanden til fartøyene og begynne å styrke dem:

  • Svimmelhet, mørkere i øynene med skarp stigning eller skråning, besvimelse,
  • Pulserende smerte i templene eller baksiden av hodet, tinnitus,
  • Koldhet og hevelse i beina,
  • Dårlig varmetoleranse,
  • Meteozavisimost, myalgi og artralgi når været endres,
  • Rask tretthet, søvnløshet, depresjon,
  • Kortpustethet, takykardi, "galopperende" trykk,
  • Variabel kroppstemperatur,
  • Hematomer på huden selv med en liten effekt,
  • Nasal blødning,
  • Vaskulære stjerner og finne ut blødninger er ikke huden,
  • Stikkende, prikkende, blåmerker på øyebollet med svekkelse av øyekapillærene.

  Dette er de vanligste symptomene som oppstår når blodårene er svekket og patologisk endret. Mange rett og slett ikke tar hensyn til "vanlige" manifestasjoner, og faktisk signalerer de ofte om tilstedeværelsen av helseproblemer. Hvis du har disse symptomene, bør du umiddelbart kontakte legen din for å få råd.

  Hvis fartøyene ikke styrkes, blir symptomene mer uttalt, og pasientens tilstand er beklagelig. Denne prosedyren krever en integrert tilnærming, ansvar og utholdenhet. Styrke veggene i blodårene anbefaler personer som fører en stillesittende liv, ofte under stress, lider av beriberi, hematologiske sykdommer, åreknuter og åreforkalkning. Styrke blodkar nødvendig etter en lang influensa, kronisk betennelse i mandlene, med hypertensjon, reumatoid artritt, glomerulonefritt.

  Svake cerebral fartøy

  Vaskulære sykdommer i hjernen er de mest alvorlige og tragiske patologiene, og konsekvensene av dette er svært farlige. Som følge av tilstopping av hjerneskarene med kolesterol er veggene skadet og deformert.

  Årsakene til den dårlige patensen til hjernens blodkar er mange:

  1. Stressfulle situasjoner,
  2. Mental overarbeid,
  3. Mangel på oksygen.

  Med aterosklerose i hjernearteriene, reduseres karbidens elastisitet, muskelskjellet svekkes gradvis, den vaskulære tonen faller. Dårlig cerebral fartøy er en forutsetning for utvikling av cerebral angiospasm eller aneurysm, hvor bruddet truer hemorragisk slag. I mangel av tilstrekkelig terapi, er hjernens fartøy smale, er blodtilførselen til hode og nakke svekket. Mangel på oksygen fører til hypoksi i hjernen, iskemisk berøring, funksjonshemning eller død.

  Svake hjernen fartøy krenke blodet, som er manifestert av smerter, hjertebank, kortpustethet, blekt ansikt, og intermitterende urolig søvn, morgen brutt, tretthet, irritabilitet eller apati.

  Svake hjertebeholdere

  Dårlige blodårer forstyrrer koronar blodtilførsel, noe som resulterer i dårlige næringsstoffer og oksygen i myokardiet. Berørte kardiomyocytter dør, normalt hjertevev erstattes av arrvev. Disse prosessene utvikler seg raskere hos personer i fare: pasienter med hypertensjon, diabetes, fedme, røykere, drikkere, ledende stillesittende livsstil.

  Symptomer på svake blodårer inkluderer kardialgi, svakhet, rask pust, hjertebank, arytmisk puls, hevelse i beina, dårlig humør. I fravær av rettidig og forsvarlig behandling kan svake hjertebeholdere føre til utviklingen av sykdommen og utviklingen av alvorlige komplikasjoner, hjerteinfarkt.

  Styrking av fartøyene i hjemmet

  Styrking av blodårene er å følge prinsippene for sunn livsstil: et balansert kosthold, mosjon, vanlige vannprosedyrer, gjenopprettende massasje, bruk av folkemidlene.

  • Den første og hovedregelen for en sunn livsstil er moderasjon. Det er veldig viktig å ikke overeat. Ta mat bør være 4-5 ganger om dagen. Fraksjonelle måltider i små porsjoner med begrensning av animalsk fett, stekt mat og enkle karbohydrater - et løfte om god helse og lang levetid. Negative effekter på blodkar og kropp som helhet er gitt av kaffe, brus, salt og sukker. Overdreven spising av mennesker som har problemer med blodkar kan føre til asthenisering av kroppen, manifestert av hodepine, utilpash, synkope. I løpet av dagen anbefales det å drikke opptil 2 liter vann, det er mye grønnsaker og frukt. De er en kilde til vitaminer og mineraler, samt fiber. Eksperter anbefaler å spise en hvitløksklær daglig. Et glass kokt vann med sitronsaft og honning, full i natt, vil bidra til å styrke skipets vegger.
  • Fysisk aktivitet gjør det mulig å øke tonen i fartøyene og styrke dem. Eksperter anbefaler å besøke treningsstudioet minst 3-4 ganger i uken i 15-20 minutter. Gradvis avhengighet vil unngå overarbeid og overbelastning av et allerede slitt kar-system. Å styrke de dårlige fartøyene på føttene, vil hjelpe til med å gå, sykle, løpe og svømme. For å rense blodårene fra plakk og blodpropper må du spise, svømme eller regelmessig ta en enkel kontrastdusj. Daglige turer i 10-15 minutter vil være til nytte i kampen for sunne fartøy. Fysisk aktivitet akselererer metabolismen, forbedrer hjertet, stimulerer inntaket av oksygen og næringsstoffer. Ikke-farmakologiske metoder for behandling inkluderer også ski, fotturer, utendørs turer, herdeprosedyrer.
  • Vannprosedyrer styrker blodkarrene godt. Morgen kontrastdusj er en utmerket vasokonstriktor. Etter en lignende helseforbedrende prosedyre, er kroppen belastet med energi, stemningen stiger, tonen på fartøyene gjenopprettes. Om kvelden før du går i seng, vil et varmt bad bidra til å lindre tretthet på dagen. Med intoleranse av kontrastdusj og varme bad, anbefales fotbad. Å besøke det vanlige badet, badstuen, påvirker svømmebassenget positivt på fartøyene. Kontrasterende dusjer styrker og trener fartøyene og hele kardiovaskulærsystemet.
  • Riktig utført massasje hjelper til med å gjenopprette tone og vaskulær funksjon. Flere selvmassasje teknikker med applikator Kuznetsova og en massasjematte vil styrke fartøyene.
  • Personer i fare bør forlate dårlige vaner, spesielt fra røyking. Alle tilgjengelige kroniske og systemiske sykdommer må identifiseres og behandles i tide. Det anbefales å bytte arbeid og hvile, bruke mindre tid foran en datamaskin og TV, ikke lytt til høy musikk, nekter å besøke støyende aktiviteter.
  • Full hvile og tilstrekkelig søvn - et løfte om trivsel og høy arbeidsevne. Hvis du er konstant opprørt, redd for alt, opplever og tviler på deg selv, vil det være en neurose. En positiv holdning og glede fra hver levetid vil tillate at fartøyene aldri blir syke.

  Medisineringsterapi

  Foreløpig produserer farmasøytiske selskaper mange stoffer for å styrke vaskulærvegg. Deres valg er bestemt av sykdomsstadiet, diameteren og plasseringen av de berørte fartøyene. Enhver medisinering kan bare foreskrives av en lege etter en fullstendig undersøkelse av pasienten.

  For å styrke og gjenopprette veggene i blodårene og behandle vaskulære sykdommer, foreskriver spesialister følgende grupper av legemidler:

  1. Statins - "Lovostatin", "Mevakos".
  2. Fibrer er klofibrat, simvastatin.
  3. Vasodilatorer - "Eufillin", "Papaverin."
  4. Komplekse preparater som hindrer betennelse i vaskemuren - "Dehydroquercetin", "Ascorutin".
  5. Venotonikken er Detraleks, Venarus.
  6. Antiaggreganter - "Aspirin", "Kurantil."
  7. Forberedelser for å forbedre mikrosirkulasjonen - "Cerebrolysin", "Trimetazidin."
  8. Angioprotektorer, normaliserende metabolisme i blodkarets vegger - "Eszin", "Pirikarbat".
  9. Nootropiske stoffer - "Aminalon", "Piracetam".
  10. Antidepressiva - Afobazol, Amitriptylin.
  11. Antihypoxanter og antioksidanter - Aktovegin, Kudesan.
  12. Vitaminer i gruppe C, E, A, K.

  Behandlingsskjema og dosering av legemidler velges av legen individuelt etter diagnose. Hvis det er en alvorlig vaskulær patologi, kreves det regelmessig besøk til spesialiserte klinikker og sykehus hvert halvår.

  Tradisjonell medisin

  De vanligste oppskrifter av tradisjonell medisin, styrke svake blodkar:

  • Elixir fra valnøttpartisjoner og hagtorns tinktur.
  • Spirituøs tinktur av hvitløk.
  • Avkjøling av immortelle.
  • Juice yarrow eller plantain.
  • Bøtte av bark av en guelder-rose.
  • Tinktur av nese fra blåmerker.
  • Havtornetolje for helbredelse av hodene.
  • En avkok av persille, blandet med melk, tørk ansiktet med pinebloeding.
  • Aloe juice er tørket med de delene av kroppen der det er røde flekker.

  Hva skal jeg gjøre hvis barnet mitt er diagnostisert med skipsfeil?

  En av grunnene til det vanlige utseendet på blåmerker og blødninger er vaskulitt. Denne patologien kan være primær og sekundær. Den består i nederlaget på alle kroppens kar, store og små.

  Vaskulær korthet: vaskulitt hos barn

  Symptomatologien kan variere fra tilfelle til sak og avhenger i stor grad av den provokerende faktoren.

  Det kan være hodepine, svakhet, øke temperaturen i kroppen. For eksempel, når patologi provoserte et varmeslag, er det alltid kvalme, oppkast, svimmelhet og kuldegysninger. Sykdommen manifesterer seg først i form av små røde prikker, som senere blir sår.

  Først er veggene på fartøyene påvirket, så organene og leddene.

  Først og fremst er blodsirkulasjonen i hender og føtter forstyrret på grunn av dårlig blodstrøm til arteriene. I prosessen med progresjon, lider alle organer og systemer på grunn av mangel på normal sirkulasjon. Langvarig strømning kan føre til vevnekrose.

  Årsaker og behandling av vaskulær sprøhet hos barn med vaskulitt

  De eksakte årsakene til primærpatologien er ikke etablert. De provokerende faktorene inkluderer autoimmune sykdommer, kroniske infeksjoner, allergier mot medisiner, overoppheting og hypotermi. Sykdommen kan være assosiert med vaksinasjon, fordi i noen tilfeller forårsaker introduksjonen av vaksinen negative reaksjoner fra det vaskulære systemet. Noen ganger opptrer vaskulitt uavhengig, uten tilstedeværelse av noen forutsetninger.

  Typiske tegn på vaskulitt:

  • Rapid tretthet, besvimelse
  • migrene;
  • oppkast;
  • Redusert syn;
  • Tap av følsomhet av lemmer;
  • Hard puste.

  Betennelse passerer til ledd på grunn av skade på arteriene. Behandling i dette tilfellet er preget av en kompleks tilnærming og varighet. Terapi utføres eksklusivt på et sykehus.

  Legemidler velges under hensyntagen til målene for behandling:

  • å stoppe scenen av sykdommen, for å hindre komplikasjoner;
  • Å ekskludere risikoen for død i svære forhold;
  • lindre symptomer
  • hindre konsekvenser.

  Hovedkuren for ømhet i blodkar i dette tilfellet er glukokortikoid medisiner. Cytostatika og indometacin brukes også. Midler kan foreskrives for vasodilatasjon og støtte fra elastisitet.

  Vaskulær sammenbrudd i allergisk vaskulitt hos barn

  Eventuelle utslett krever forsiktig diagnose, da de kan være farlige. For eksempel har allergiske barn signifikant økt skjørhet av karene på grunn av en av formene av vaskulitt. Faktum er at et sterkt allergen, som kommer inn i kroppen, kan utløse blodproppssykdommer. Som et resultat oppstår utslett og blødning. Hvis foreldrene har mistanke om denne patologien, må du gjennomgå en grundig immunologisk analyse.

  I allergiske barn kan vaskulitt forårsakes av:

  • bakterier og virus;
  • fungi;
  • tar medisiner;
  • allergi mot kjemikalier til husholdninger eller mat.

  Det første symptomet er utseendet på små symmetriske lyse røde papiller på magen, hender, ansikt. Periodisk kan øke temperaturen og kløe. Barnet må være innlagt på sykehus. I tillegg til allergisk er det en systemisk vaskulitt som oppstår mot bakgrunnen av hyppige infeksjoner eller på grunn av arvelig predisponering for karvevegginsuffisiens. Denne sykdomsformen, som hemorragisk vaskulitt, er preget av nederlag av kapillærene i huden og små blodkar i indre organer.

  Ofte oppstår det etter tonsillitt, skarlagensfeber, vaksinasjon, helminthiasis, streptokokkinfeksjon. Inflammasjon av kapillærer kan observeres i nyrene, tarmen.

  Økt brølhet i blodårene etter en tidligere sykdom

  Ikke alltid årsaken er betennelsen i det indre skallet i kapillærene, blodårene og blodårene. I flere tilfeller kan dette observeres etter overførte smittsomme sykdommer, som det er verdt å merke seg, ikke er uvanlig i barndommen. Vanlige vannkopper, meslinger, influensa kan forlate en slik komplikasjon. I dette tilfellet er prognosen vanligvis gunstig. Legen kan foreskrive vitaminer for å øke elastisiteten til karene, med mindre andre patologier er funnet.

  Sårbarheten i kapillærene, venene og arteriene kan imidlertid provoseres av mer alvorlige infeksjoner, for eksempel tuberkulose, meningokokk-meningitt.

  Vaginal fibrillering på ansikt, hender og andre deler av kroppen med hypovitaminose

  Mangel på næringsstoffer kan også føre til blåmerker, blødninger og blødninger. For eksempel manifesterer vitamin P-mangel (rutine) seg i form av hudblødninger, ettersom permeabiliteten til kapillærene øker. Et karakteristisk trekk ved mangelen på rutine er at blødningene er ganske små og begrenset til hårsekker.

  Mer alvorlig, er kroppen påvirket av mangel på vitamin C - askorbinsyre.

  Symptomer på vitaminmangel er:

  • anemi,
  • Høy følsomhet for bakterielle og virusinfeksjoner;
  • Smertefulle bein;
  • Blødende tannkjøtt;
  • Neseblødning;
  • Tegn på økt skjørhet av karene, for eksempel omfattende blødning i huden, i det subkutane vev og i musklene.

  I medisin og i folket kalles mangel på vitamin C skørbuk eller skjørbuk. Heldigvis er dette bruddet i den moderne verden en sjeldenhet.

  Hos små barn, som er på kunstig, monotont, irrasjonell fôring, kan Meller-Barlova sykdom oppstå, hvis grunnlag ligger i mangel på ascorbinsyre. Også med sykdomsprogresjonen og fraværet av behandling utvikles scrotal gingivitt, som følger med patologier i fordøyelsessystemet, langvarig diaré og nedsatt absorpsjon av næringsstoffer.

  Funksjoner av ernæring

  Det er veldig viktig å holde seg til dietten. Fra menyen av barnet i utgangspunktet utelukke sitrus og jordbær, egg, helmelk. Behandling er ledsaget av påvirkning på kroppen av sterke antiinflammatoriske legemidler, så det er tilrådelig å fylle barnets diett med vitaminiserte matvarer. Nødvendig på menyen, skriv inn flere grønnsaker, tørket frukt og surmælkprodukter. Under forbudet mot baking. Salt og sukker er tillatt i begrensede mengder. Noen syke barn bør holde seg til en slik diett gjennom livet.

  For å forebygge skjøthet i vaskulærene, samt i forbindelse med hovedbehandlingen, anbefales det å gi barnet regelmessig inntak av alle nødvendige vitaminer og mineraler. Særlig behovet for slike oppstår under sykdommer, med stress (pr eksamener), med behandling av medisiner. Hvis det er symptomer på vitaminmangel, er det nødvendig å finne ut årsakene uten å feile, og bare da for å velge de nødvendige midlene.

  Som forebyggende tiltak, så vel som i behandlingen, anbefales det at barn, hvis det ikke foreligger kontraindikasjoner, gir sitronsaft fortynnet i vann og søtet med honning. Gunstig for tilstanden av blodkar og kroppen som helhet påvirker infusjonen og avkoket av dogrose. Det anbefales også å gi barnet oftere te med melk, spesielt for forkjølelse.

  Som du kan se, kan rettidig diagnose og tilstrekkelig behandling garantere et positivt resultat. Helse til deg og dine barn!

 • Les Mer Om Fartøyene