Hvordan og hva å behandle vaskulære sykdommer

Behandling av blodkar med folkemidlene har sine fordeler: det er billig, rimelig og effektiv!

Sykdommer i det vaskulære systemet og folketerapi

Nesten hver person i en alder av 40 år står overfor lignende ulykker. Derfor bør det på forhånd være bevæpnet med kunnskap om sykdommene i fartøyene og metodene for behandlingen. De vanligste vaskulære sykdommene:

cerebral aneurisme;

Fartøy av nedre ekstremiteter:

åreknuter

Årsakene til disse sykdommene er en feil livsstil: utilstrekkelig ernæring, mangel på mobilitet, dårlige vaner, konstant stress, arbeidsbelastning etc. Alt dette fører til slitasje og blokkering av blodårer.

Behandling av vaskulære sykdommer ved folkemetoder

For at vaskulær behandling skal være mer effektiv, i en belastning på tradisjonell behandling, vedta metodene for tradisjonell medisin.

Behandling og styrking av cerebral fartøy

Følgende oppskrifter vil bidra til å unngå forsømmelse av cerebrovaskulære sykdommer:

 1. Elioksir av valnøtter og hagtorn: 350 g valnøttpartisjoner helles med hagtorns tinktur (kjemiker). Deretter får løsningen å brygge på et kjølig nok sted i 14 dager. Videre skal det filtreres gjennom en sigte. Ta en eliksir tre ganger om dagen for en teskje. Opptaket er 21 dager.
 2. Hvitløk-sitronblanding: sitron (2 stk.) Og en stor hvitløksklut på en fin riper. Hell deretter i en liter kokt vann og stå i to dager. Drikk løsningen tre ganger om dagen for 20 ml. Kurset varer 14 dager. Det bør gjentas hver 6. måned.
 3. Løk-honning vann: løk er malt med en blender og presset juice. Den pressede juice er blandet med honning (1: 1 forhold). Drikk 1 ss 1 time per dag umiddelbart før et måltid. Å gjemme seg i kjøleskapet. Mottakssyklusen er 3 måneder.
 4. Infusjon fra Medunica: 1 ss. En skje av tørkede urter infusjoner helles i 250 ml vann. Alt dette legges på et vannbad og, røre, brygge. Klar kjøttkraftfilter og drikk ¼ kopp tre ganger om dagen. Mottakssyklusen er minst 60 dager.

Aterosklerose i hjernen påvirker nesten alle personer i alderen 45 år og eldre. Og for dette tilfellet i statskassen av folkevisdom er det flere oppskrifter:

 1. Behandling av sklerose med honning: i like mengder blandet honning, vegetabilsk olje og sitronsaft. Den resulterende blanding blir tatt om morgenen på tom mage for en skje.
 2. Medisinplanter er også svært effektive for å forebygge sklerose: Et glass japanske Sophora pods helles ½ liter vodka, og insisterte i 21 dager (i kjøleskapet). Ta en løsning av en spiseskje tre ganger daglig før et måltid. Mottakssyklusen er 90 dager.
 3. Behandling av sklerose i hjernen kan utføres og metoder for kinesisk folkemedisin: akupunktur og massasje har høye helbredende egenskaper og kan kurere de fleste sykdommene.
 4. Fra sclerose i hjernen hjelper briarinfusjonen også veldig bra: bær blir pounded og overført til en flaske (ca. 600 ml) og fylt med en vodka. Insister på et mørkt sted i 14 dager (riste hver dag). Påføringsmetode: 20 dråper drypper inn i et stykke raffinert sukker og spiser.
til innholdsfortegnelsen ↑

Behandling av hjertesykdommer i hjertet

For å behandle sykdommer i kardiovaskulærsystemet bør være underlagt en lege, bør han også rådføre seg med ham om å godta midler i henhold til folkeoppskrifter:

Mange av våre lesere bruker aktivt den kjente teknikken basert på Amaranth-frø og juice, som ble oppdaget av Elena Malysheva for å redusere nivået av kolesterol i kroppen. Vi anbefaler deg å gjøre deg kjent med denne teknikken.

Med hjertesykdommer gnides pepperrotroten (5 g) på en liten rist og helles ¼ liter kokt vann. Insister løsningen i en termosflaske. Men de drikker ikke det!

Løsningen oppvarmes og inhaleres (to ganger om dagen). Også ristet pepperrotrot anbefales å blande med honning (1 teskje: 1 teskje) og spise om morgenen på tom mage. Resepsjonen mottok revet pepperrot med honning - 45 dager.

 • Hvitløk i hjerte-og karsykdommer i hjertet (50 g) er malt og dekket av potet ¼ l vodka. De står i tre dager. Før du tar løsningen, bør den fortynnes med vann (8 dråper løsning for 1 ts vann). Ta tre ganger om dagen i 7 dager.
 • Sitron er en god måte å helbrede aterosklerose: sitronsaft (en) er blandet med revet hvitløkhode, deretter legges honning (2 ts) til der. Blandingen spises om morgenen og kvelden før et måltid.
 • Sitron er i stand til å oppløse sclerotiske plakk og gjenopprette elastisiteten til hjertekarene. Juice med halv sitron blandes med et glass (250 ml) gran. Infusjonen brygges i andelen av en skje (spisestue) gran per ett glass vann. Drikk buljong av gran med sitronsaft bør være om morgenen og kvelden for en time før et måltid.
 • til innholdsfortegnelsen ↑

  Varicose føtter

  Folk visdom i kampen mot åreknuter og andre vaskulære sykdommer i nedre ekstremiteter.

  Folket oppfant mange oppskrifter for å hindre åreknuter. Her er noen av dem:

  En løsning av muskatnøtter: Jordnøttmusk er fortynnet med vodka (forhold: 100 g muskatmos til ½ liter vodka). Forsvar 10 dager. Før bruk blir flasken som inneholder innholdet, ristet og 20 dråper avfiltreres.

  Bruk tinktur i en halv time før et måltid (tre ganger om dagen). Fortsett å helbrede til fullstendig gjenoppretting, og ta pauser på 7 dager mellom hver flaske.

 • Tinktur fra fruktene av hestekastanje (50 g) og 500 ml vodka: løsningen forsvinner i 14 dager på et varmt, ganske mørkt sted og blandes dag for dag. Ta tre til tre ganger om dagen for 30-40 dråper. Mottakssyklusen er 28 dager.

  Åreknuter bør behandles med komprimerer:

  • Stykke gasbind med honning, feste til problematisk vene, dekke toppen med polyetylen og fikse det med tape. På den første dagen holdes kompressen i 2 timer, den andre - 4 timer, og deretter - hele natten.
  • Sitron løser perfekt plaketter. Komprimere fra sitronskiver gjør om natten, fast banding dem til beinet.
  • Den modne tomat er skåret i skiver og påført problemområder. Tomatskiver bør byttes til frisk hver 4. time.
 • For behandling av dype vener blokkering, brukes infusjon av nese (1 spiseskje tørket neseblader per ¼ liter kokt vann). De drikker en spiseskje før hvert måltid. I dette tilfellet bør dietten utelukkes fra fettstoffer, fisk og kjøtt.
 • Helbredelsesmetode for hydrogenperoksidbehandling av professor Neumyvakin

  Denne metoden ble oppfunnet ikke så lenge siden - for rundt 20 år siden. Så sjokkerte han mange utenlandske forskere. Professor Neumyvakin IP viste at hydrogenperoksid er et unikt stoff for ulike sykdommer: fra hjertesykdommer til kreftvektorer.

  Metoden for behandling med peroxide ifølge Neumyvakin er å motta "mirakel betyr" inne.

  Nylig har jeg lest en artikkel som beskriver den naturlige sirupen "Choledol" for å redusere kolesterol og normalisere det kardiovaskulære systemet. Med denne sirupen kan du raskt redusere kolesterol, gjenopprette blodkar, eliminere aterosklerose, forbedre kardiovaskulærsystemet, rengjør blod og lymf hjemme.

  Jeg var ikke vant til å stole på noen informasjon, men bestemte meg for å sjekke og bestilte en pakke. Jeg la merke til endringene i en uke: Jeg sluttet å bekymre hjertet mitt, jeg begynte å føle meg bedre, det var styrke og energi. Analyser viste en nedgang i kolesterol opp til normen. Prøv og deg, og hvis du er interessert, så er lenken under en artikkel.

  Ordningen er enkel: Den første metoden skal starte med den første dråpen peroksid (3%) i 50 ml vann. Drikk det mottatte stoffet tre ganger om dagen på en tom mage. Dag for dag øker en del hydrogenperoksid med 1 dråpe (dag 2 - 2 dråper per 50 ml vann, dag 3-3 dråper, etc.) til 10 dråper.

  Ifølge forfatteren er behandling med hydrogenperoksid også hensiktsmessig i form av intravenøse injeksjoner: 20 ml saltvann blandes med 0,4 ml peroksid. Bruk en 20 ml sprøyte. Injiseringen administreres veldig sakte (ca. 3 minutter). Under hver etterfølgende injeksjon økes mengden peroksid med 0,1 ml (maksimal dose er 1 ml).

  Omtaler om metoden for behandlingsperoksid på Neumyvakin:

  Ingen er immun mot helseproblemer. Og for å effektivt bekjempe dem, bør du bruke en rekke behandlingsmetoder.

  Først og fremst, ignorer ikke besøk til legen - bare han kan bestemme den nøyaktige diagnosen og foreskrive egnet terapi. Men ikke glem folkemedisinmedisin: det vil bidra til å fremskynde helingsprosessen og kan fungere som en utmerket metode for forebygging!

  Metoder for vaskulær behandling

  Blodkar er den viktigste "hovedlinjen" for den viktigste komponenten av menneskekroppen, blod. De spiller en nøkkelrolle i pusteprosessen, fôring og rensing av cellene - jo bedre deres tilstand, jo mer stabil blir mikrocirkulasjonen av oksygen og næringsstoffer. Eventuelle patologiske endringer i strukturen i arteriene og venene reduserer kapasiteten til sirkulasjonssystemet, noe som negativt påvirker tilstanden til hele organismen som helhet. Behandling av fartøy skal startes ved første tegn på forverring av tilstanden.

  Sykdommer i blodårer

  Blodkar er rørformede kanaler av forskjellige diametre, gjennom hvilke blod sirkuleres gjennom kroppen. Gjennom arteriene får cellene oksygen og næringsstoffer, mens de blir renset fra produktene av vital aktivitet gjennom årer. Hovedparameteren til blodkarets tilstand er kapasiteten - volumet av blod som kan passere gjennom seg selv arterier og årer. I en sunn kropp blir blodtilførselen av alle organer og vev utført i riktig volum for å sikre en normal mikrosirkulasjon av oksygen, næringsstoffer etc. Når tilstanden til fartøyene forverres, oppstår celleforstyrrelser på grunn av forstyrrelser i oksygenmetabolismen, overflødig toksiner og mangel på ernæring.

  De mest forferdelige "fiender" av blodkar er aterosklerose og åreknuter - sykdommer som forverrer patenen av arteriene og årene. Disse sykdommene er fordelt mellom det første sted, blant patologier i det kardiovaskulære systemet i verden - deres konsekvenser i form av hjerteinfarkt, slag, trombose, etc., er ofte årsaken til uførhet og for tidlig død. Ifølge statistikken lider hver hundre innbygger av planeten atherosklerose, mens hver femte person har åreknuter.

  På grunn av den spesifikke utviklingen påvirker aterosklerose bare arteriene, og de såkalte "åreknuter" er en sykdom av utelukkende venøse kar.

  Aterosklerose er preget av dannelsen av kolesterolplakk som holder seg til veggene i karene, forverrer kapasiteten til arteriene, til de er helt tilstoppet og danner en trombose. Denne sykdommen utvikler seg som et resultat av et overskudd av kolesterol i blodet - en organisk forbindelse av fett natur, som finnes i alle levende organismer unntatt sopp. Kolesterol er et av nøkkelelementene som er nødvendige for den normale funksjonen av menneskekroppen, men under påvirkning av visse faktorer blir dens virkning på det vaskulære systemet negativt.

  Åreknuter forårsaker irreversibel ekspansjon og forlengelse av venøse kar, atrofi av venøse ventiler, samt tynning og brittlenhet av veggene. Ved første øyekast bør en økning i blodkarets lumen øke blodstrømmen, men her er alt akkurat det motsatte. Sirkulasjonen av venøst ​​blod oppstår fra bunnen til toppen - i dette tilfellet er intensiteten av blodstrømmen avhengig av effektiviteten av venøse ventiler og den optimale tonen i venene. Ventiler gir en enveis strøm av blod, og en bølgeaktig krymping av veggene lettere "skyver" blodet opp. Av denne grunn forstyrrer patologisk vasodilasjon blodsirkulasjonen og forårsaker blodstasis.

  Årsaker til vaskulær sykdom

  Vaskulære sykdommer, i motsetning til patologier av indre organer, har en uklar opprinnelse, og de umiddelbare årsakene til sykdommen er ikke alltid påviselige. For eksempel kan aterosklerose utvikles hos en person med et normalt nivå av kolesterol i blodet - dette fenomenet har ikke en tilstrekkelig forklaring fra et vitenskapelig bekreftet synspunkt. Men medisinsk forskning identifiserer en rekke omstendigheter som naturlig kan føre til patologier i kardiovaskulærsystemet.

  De mest åpenbare årsakene til utviklingen av vaskulær sykdom er følgende faktorer:

  • Arvelighet. Hvis en eller begge foreldrene led av vaskulær sykdom, kan sykdommen med en viss sannsynlighet overføres til barnet.
  • Forstyrret metabolisme. Forstyrrelser av lipidmetabolismen negativt påvirker nivået av kolesterol.
  • Stress. I fartøyets vegger er det nerveender som er ansvarlige for elastisitet - sterke forstyrrelser, opplevelser og stress gjør fartøyene sprø. Sterk stress påvirker også nivået av kolesterol.
  • Overvekt. Fedme bidrar til forstyrrelser i metabolisme og økte blodkolesterolnivåer. Overflødig kroppsvekt skaper også økt belastning på underdelene, som skader venene på venene og reduserer tonen.
  • Hormonale lidelser. Hormoner av indre sekresjon styrer kroppens arbeid - ubalanse av hormonell bakgrunn skaper risiko for aterosklerose og åreknuter.
  • En stillesittende livsstil. Mangel på riktig fysisk aktivitet fører uunngåelig til overflødig kolesterol og stagnasjon av blod i blodårene.
  • Medfødt predisposisjon. Medfødte patologier av bindevev svekker strukturen i venene, noe som skaper en høy predisposisjon til åreknuter.
  • Age. Med alderen er det en naturlig forverring av kroppens generelle tilstand, inkludert hormonell bakgrunn, metabolisme og bindevev.

  Tilstanden til små kar og kapillærer forverrer også diabetes mellitus - mekanismen til denne patologien er ikke fullt ut forstått, og det er ikke mulig å beskrive dens struktur. Det er sikkert kjent at et økt nivå av glukose i blodet ødelegger strukturen av små kar, kritisk forverrende mikrosirkulasjon av blod i vev. Mangel på normal mikrosirkulasjon fører til tap av syn, følsomhet i huden og andre negative forandringer i kroppen. Denne vaskulære patologien er en konsekvens av diabetes mellitus og tilhører ikke de uavhengige sykdommene i det vaskulære systemet.

  Tydelige symptomer

  Åreknuter er lett nok til å legge merke til visuelt, ved en karakteristisk nodulær struktur - venene begynner å bokstavelig talt stikke ut fra under huden. Med aterosklerose er alt mye mer komplisert - Kolesterolet settes praktisk talt ikke fram til lumen av arterien er innsnevret til kritisk grense, eller den dannede klumpen går ikke inn i "fri svømming". Å lære om det tidlige stadiet av sykdommen, kan bare være gjennom spesialisert medisinsk forskning.

  Forutsatt en mulig utbrudd av aterosklerose eller åreknuter, kan følgende symptomer foreslås:

  • Pain. Smertefornemmelser i ulike deler av kroppen kan snakke om utbruddet av patologiske forandringer i karene. Åreknuter er hovedsakelig preget av smerter i bena, mens aterosklerose kan påvirke nesten hvilken som helst del av kroppen.
  • Følelse av tyngde og hevelse. Forverring av venøs sirkulasjon forårsaker hevelse i beina og en følelse av tyngde etter å ha gått eller løp.
  • Minnehemming. Aterosklerose kan manifestere seg i form av forverring av hjernen - et brudd på mikrosirkulasjonen i hjernecellene fører til forverring av minne, forvirring etc.
  • Frysninger. Forringelse av blodtilførselen i vev under aterosklerose forårsaker en vedvarende følelse av kulde. Huden blir blek og blir kald til berøring.
  • Hårtap. Utilstrekkelig ernæring av huden, på grunn av en reduksjon i intensiteten av blodsirkulasjonen, forårsaker irreversibelt håravfall.
  • Bryting av fartøy. Overveiende på beina, kan man observere blødninger i form av blåmerker, som er forårsaket av økt skjøthet i karene. Vein tynn fra de tynne veggene i venene briste på strekningsstedet og kaster venøst ​​blod inn i det omkringliggende vevet.

  Det skal bemerkes at denne listen ikke er fullført - atherosklerose, i motsetning til åreknuter, er ikke knyttet til bestemte symptomer og kan manifestere seg på en absolutt uforutsigbar måte. Symptomene på sykdommen er spontane, og det er svært vanskelig å koble dem til en utviklende sykdom. For å utelukke absolutt utvikling av aterosklerose er det nødvendig å gjennomgå en regelmessig forebyggende undersøkelse i medisinske institusjoner. Det er også ønskelig å være oppmerksom på enhver, selv ubetydelig forverring av helsetilstanden og unaturlig for en sunn organisasjons manifestasjoner - de kan signalere skade på blodårene.

  Behandling og forebygging

  Behandling av sykdommer i blodkar er en langsiktig kompleks terapi for rensing og restaurering av sirkulasjonssystemet. Ved begynnelsen av sykdomsutviklingen kan behandlingen ha et konservativt grunnlag, mens alvorlige vaskulære lesjoner krever kirurgisk inngrep. Legemidler til blodårer velges av den behandlende legen hver for seg, med tanke på sykdomsmønsteret og egenskapene til pasientens kropp. Medisinske urter er også likestilt med medisinske produkter - deres bruk er bare tillatt etter godkjenning av den behandlende legen. De fleste urter har en rekke kontraindikasjoner og bør bare brukes etter passende konsultasjoner.

  Tidlig forebygging av sykdommer i blodårer gjør det mulig å unngå alvorlig skade på kardiovaskulærsystemet. På tide vil de tiltak som er tatt for å forebygge sykdommen gjøre det mulig å oppnå en forbedring i fartøyets tilstand uten medisinsk eller kirurgisk inngrep. Generelt er forebygging av aterosklerose og åreknuter å opprettholde en sunn livsstil: ingen dårlige vaner, overholdelse av naturlig kroppsvekt, rettidig behandling av sykdommer, riktig fysisk aktivitet, tilstrekkelig ernæring og stress. Disse, ubetydelige ved første øyekast, faktorer, kan oppnå betydelig forbedring i tilstanden til blodårene.

  Folkemidlene

  For å forbedre tilstanden til blodkar, er folkemidlene basert på naturlige komponenter spesielt effektive. Denne behandlingsmetoden er preget av en mild effekt på kroppen og den maksimale terapeutiske effekten på de berørte karene. En sterk terapeutisk effekt er en kombinasjon av hvitløk og sitron. Eteriske oljer og sporstoffer av hvitløk har en positiv effekt på blodsammensetningen og renser den av kolesterolinnsatser. Mens konsentrert sitronsaft inneholder en stor dose vitamin C - en kraftig naturlig antioksidant.

  • Infusjon av hvitløk og sitron. For å forberede infusjonen er det nødvendig å ta 4 hode hvitløk og 4 modne sitroner. Skalte hvitløksklær og skiver med sitron er malt i en blender, den resulterende massen plasseres i en 3 liter krukke og helles i kaldt kokt vann. Blandingen er infundert på et mørkt, kaldt sted i tre dager, hvorefter infusjonen filtreres gjennom lagene av gasbind. Den resulterende blandingen blir tatt 1/2 kopp tre ganger om dagen, like før du spiser. For personer med problemmage, reduseres dosen til 3 ss. l.
  • Hvitløk, sitron og honning. For å forberede den medisinske blandingen trenger du 4 hode hvitløk, 6 sitroner og 350 gram naturlig honning. Hvitløk og sitroner knuses i en blender, den resulterende massen plasseres i en 3 liters krukke og blandes med honning. Deretter helles blandingen i kaldt kokt vann og infunderes ved romtemperatur. Etter to uker filtreres tinktur gjennom flere lag. 1 ss. I den resulterende sirupen oppløses i et glass vann og tas om morgenen på tom mage og om natten, like før sengetid.

  Disse oppskriftene har bare en kontraindikasjon - tilstedeværelse eller predisponering for takykardi eller hjertearytmi. Bruken av hvitløk bidrar til utviklingen av disse sykdommene. Positiv effekt på tilstanden til blodkar har også en tinktur basert på pinjekegler - de aktive substansene forbedrer blodsirkulasjonen, mates det med oksygen og kjemper med skumhet av fartøyene. Den passer perfekt til forebygging av vaskulære sykdommer og som en generell restorativ.

  For å forberede infusjonen trenger du 5 pinjekegler, tatt direkte fra treet, 250 g. 70% alkohol og en spiseskje 9% eplecider eddik. Pine cones insisterer på alkohol i en glassbeholder. Etter ti dager filtreres den resulterende infusjonen og eddik tilsettes. Tinktur ta 1 ts. en gang om dagen etter å ha spist. Merkbar forbedring er observert etter et halvt år med å ta tinkturen. Denne metoden for behandling og forebygging av vaskulær sykdom er kontraindisert under graviditet og amming, samt personer med nedsatt funksjonsevne i lever og nyrer.

  For beholdere av behandling - hvitløk og urteoppskrifter

  Alle vet hvor stor rollen som kardiovaskulærsystemet er i kroppens normale funksjon. Problemer med blodsirkulasjon fører til ulike sykdommer: tilstopping av cerebral fartøy, iskemisk sykdom, aterosklerose, hjerteinfarkt, hjerneslag, åreknuter, trombose.

  Årsakene som fører til slike plager er mange. Denne røyking, konstant stress, stillesittende livsstil, feil diett. Hvordan kan du rense kroppen? Det er mange forskjellige metoder. Et spesielt sted blant dem er okkupert av folkemidlene for behandling av blodårer. Det foreslås å bruke spesielle potions fra planter, for å konsumere grønnsaker og frukt som har en gunstig effekt på tilstanden deres.

  Hvordan behandle blodkar med tradisjonell medisin?

  Fartøyene vil bli elastiske, og dette vil gjøre det mulig å unngå utvikling av hjerneslag, hjerteinfarkt eller aterosklerose, hvis du bruker en slik infusjon av urter. Du bør blande ett glass av hver plante: kamilleblomster, johannesurt, nyrer av bjørk, yarrow og immortelle. Det er nødvendig å helle en spiseskje av denne blandingen av urter med 500 ml kokende vann. La produktet stå. Etter dette skal infusjonen filtreres.

  Drikk stoffet før sengetid. Bruksmåte: I et glass vegetabilsk ekstrakt legg til en skje med honning og drikk små sip. Om morgenen skal den gjenværende infusjonen oppvarmes, tilsett honning.

  Det bør tas på tom mage, helst tjue minutter før frokost. Deretter skal du forberede neste del av det helbredende stoffet. Og så fortsett til hele urteblandingen er ferdig. Dette velværeforløpet bør gjennomføres minst en gang hvert fjerde år.

  Elastisitet - en av de viktigste egenskapene til vaskemuren, som gir en tilstrekkelig respons av kroppen til å øke eller redusere blodtrykket, samt tilførsel av næringsstoffer til hver celle i våre organer. På grunn av en feil livsstil og irrasjonell ernæring blir veggene i blodbanen tett og skjøre.

  For å forhindre denne tilstanden anbefales det å lede en aktiv livsstil, spise godt og anvende tradisjonelle medisinskecept. Ved hjelp av infusjoner og urte medisinske urter, vil du gi kroppen nok vitaminer og mikromineraler, og også forhindre utvikling av patologiske prosesser i fartøyets intima.

  Tibetansk oppskrift

  Hjemme anbefaler de å dra nytte av oppskriften som de tibetanske munkene forlot til sine etterkommere. Dette middelet er i stand til å gjenopprette de berørte fartøyene og rense dem av kolesterolplakk. Sammen med gjenoppretting av blodårene forsvinner hodepine, syn og hørsel blir gjenopprettet, åreknuter minsker.

  For å forberede et helbredende middel, vil det trenge 350 g renset hvitløk. Den skal knuses og slipes i en tre- eller keramisk mørtel. Masse satt i en krukke og satt i 5 dager i et mørkt, kaldt sted. Bland deretter blandingen grundig, ta ett glass og hell det i en annen steril liter krukke. Her er et glass alkohol tilsatt, tett lukket og sendt i 10 dager til et kaldt sted.

  Etter dette filtreres produktet gjennom en medisinsk gassbind og klemmes godt. Ta en medisinsk tinktur i henhold til ordningen, og vær sikker på å spise (15 minutter), bland den med 50 ml melk.

  • I-dag: morgen - 1 dråpe, lunsj - 2, kveld - 3;
  • II dag: morgen - 4 dråper, middag -5, kveld -6;
  • III dag: 7-8-9 dråper, henholdsvis;
  • Og så til den sjette dagen. Så begynn å redusere mengden tinktur i samme hastighet.
  • VI dag: morgen - 15 dråper, lunsj -14, kveld-13.

  Fra og med XI-dagen tar helbredelsesmiddelet 25 dråper. Behandlingen utføres til alle tinkturene er ferdige. Under behandlingen må du drikke 2 liter væske. Dette vil lette arbeidet i leveren.

  Det anbefales at du holder en aktiv livsstil mens du tar dette hjemmet, ikke drikker kaffe, sterk te og brennevin. Unntatt bruk av krydret retter og krydder, røkt mat og fett kjøtt varianter. Gjenta dette løpet av rengjøring fartøyene kan være ikke tidligere enn 4 år senere.

  Hvitløk-Milk Elixir for fartøysrengjøring

  En annen effektiv metode for behandling basert på hvitløk og melk. Forbered et middel som ikke er dårligere i dets medisinske egenskaper til dyre stoffer. Det anbefales spesielt for hypertensjon. Ta 2 skjeer skrællede hvitløksklær og hell et glass melk over dem. Deretter legger du pannen med disse ingrediensene på en svak brann. Når hvitløk blir veldig myk, skal produktet fjernes fra platen. Deretter tappes hvitløksmelken og begynner å bli brukt. Anbefalt brukstype: en spiseskje før du spiser.

  Urtepreparater

  1. For behandling av cerebral fartøy er det et utmerket folkemåte. Dette er havtornolje. Det tas muntlig tre ganger om dagen: på en teskje i tre uker. Denne oljen anbefales å drikke i en halv time før måltider. Etter en måned, om nødvendig, kan behandlingsforløpet gjentas.

  2. Vel styrker og renser hagtorns fartøy. Du må ta et glass frukt, hell en halv liter kokende vann og koker dem på en veldig sakte brann. I buljongen legg til acacia honning (2 ss). Ta stoffet på en dessertskje før du spiser, og til og med før sengetid - to skjeer.

  3. Forbedre blodtilførselen til hjernen infusjon av St. John's wort. Det er nødvendig å brygge en skje med gress med et glass kokende vann. Slå av infusjonen, så han brygget. Dette vil være den daglige prisen, som er delt inn i tre porsjoner og konsumert litt tid før måltider.

  4. Rengjør perfekt og øker elasticiteten til fartøyene et slikt middel. Ta 1 sitron og et stort hode hvitløk. Sitrus er malt sammen med skallet. Hvitløk skales og huskes i små biter.

  Begge ingrediensene blandes og helles med en liter rent vann. De gir agenten litt insisterende. Om morgenen begynner de å ta stoffet.

  Han skal drikke 50 gram før han spiser. Oppbevar infusjonen i kjøleskapet. Behandlingsforløpet er ønskelig om høsten og våren. I tillegg er dette middelet forkjølet. Infusjonen øker også immuniteten, stabiliserer trykket.

  5. Gjenopprette systemet med blodkar kan være et slikt middel. Det skal ta: 5 spoonfuls "med en høyde" av hakkede furu nåler, legg til 2 skjeer av vilde rose bær, 3 - løkskål. Denne blandingen av ingredienser helles i en liter vann og settes i 10 minutter på en svært svak brann. Deretter må buljongen brygges. Etter 12 timer filtreres den gjennom ostekloth og fortsetter til mottak. Du må drikke medisinen i løpet av dagen. Neste forbereder neste servering.

  6. Du kan bruke denne typen folkemedisin. Forbereder tinktur av friske furuskegler. Litrovuyu bank halvparten fylt med kjegler og hell vodka (som bare dekket). Produktet skal infiseres ved romtemperatur i minst ti dager. Ta tinkturen før du legger deg til sengs: 1 ts. Det er ønskelig å legge denne eliksiren til te.

  7. Styr karene og fjern støyen i ørens tinktur av kløver. Du bør ta en halv liter krukke fylt til toppen med blomster av planten. Hell deretter råvarene i en stor beholder og hell i en flaske vodka. Deretter må du sette legemidlet på et mørkt sted. Etter to uker blir stoffet filtrert og konsumert for en skje (kantine) om natten. Behandlingsforløpet fortsetter i to måneder.

  For å holde fartøyene sunne må vi ikke glemme ladingen som styrker tilstanden deres. Det er nødvendig å gå mer, det er nyttig å klatre opp trappen uten hjelp av en heis. De styrker også godt når man bruker en kontrastdusj. Husk at sunne fartøy er veien til lang levetid og aktivt liv til alderdom.

  Behandling av fartøy: Hvordan øke blodkarets elastisitet?

  Det menneskelige sirkulasjonssystemet består av et stort antall store og små kar, hvorav oksygen og næringsstoffer kommer inn. Et sunt kärlsystem fungerer uten feil, noe som gjør at kroppen kan takle stress og stress. Ved brudd i systemet forverres tilførsel av celler, dette fører til mange problemer.

  Sterke fartøy er veldig elastiske. De tilpasser seg kroppens behov og gir den nødvendige ressurser. Med utvidelse av blodkar øker blodstrømmen, noe som forhindrer en økning i trykk. Om vinteren, i kaldt vær, de tvert imot, taper, bidrar dette til å holde varmen. Alle disse unike evner er aktivt manifestert bare i et sunt kärlsystem. Hvis fartøyene blir tynnere og mister sin naturlige elastisitet, begynner kroppen patologiske prosesser. Appetitt, søvn og humør forverres. Personen føler seg syk og konstant tretthet. Disse symptomene er av økende natur. Hvis du ikke griper i tide, vil vaskulære sykdommer utvikles. Feil i vaskulær tone kan forårsake slike alvorlige sykdommer som åreknuter, aterosklerose og hypertensjon.

  Mirakuløse midler som er i stand til å returnere til fartøyene de tidligere former og elastisitet, eksisterer ikke. Først og fremst er det nødvendig med god forebygging for å bekjempe brudd og avvik, inkludert en rekke tiltak. Men hvis det medisinske kartet allerede viser diagnosen VSD (vegetovaskulær dystoni), er det nødvendig å opptre på flere kardinalveier. (Se også: Vegetasovaskulær dystoni - årsaker og symptomer) De eksisterer, deres effektivitet er verifisert og bevist. Tenk på de mest populære og rimelige.

  Behandling av fartøy med infusjon av røde pinjekegler

  På grunn av de helbredende egenskapene til furuskegler behandler de mange sykdommer, inkludert patologier i det vaskulære systemet. Keglene inneholder slike verdifulle komponenter som phytoncider, tanniner, bioflavonoider og essensielle oljer. Forsøkene viste at stoffene basert på røde kegler perfekt takler sirkulasjonsproblemer. Et stort antall unike mikroelementer avlaster skader av skadelig kolesterol, gjenoppretter elastisitet og forhindrer dannelse av farlige blodpropper.

  For medisinske formål ta tinktur av kjegler. Dette er den vanligste og rimeligere form, det er lett å forberede hjemme. Det er best å bruke unge kegler med frø, de høstes på våren. Dette er tiden for modning av furufrukter, når mengden tanniner når maksimalnivået. Sommersamling anbefales ikke. Siden juni har furuskegler gradvis mistet sine helbredende egenskaper. Under påvirkning av solen fordamper tjære, de vaskes ut av regn, til slutt blir frukten ubrukelig for behandling av blodårer.

  Kegler er fjernet fra treet, det anbefales ikke å samle dem fra bakken, siden de kan inneholde skadelige giftstoffer og giftstoffer. Bare hele frukter brukes, ikke skadet av insekter og rot.

  Vodka tinktur

  Oppskriften er enkel, du kan gjøre alt selv og raskt. Nok til å fylle opp råvarene. Kegler brettes i en liter krukke, fylt til toppen og fylt med vodka. Insistere på en blanding på minst tre uker, alltid på et mørkt sted og ved romtemperatur. Beredskap bestemmes av fargen, så snart innholdet i kanalen er malt i mørk rød farge, kan den medisinske tinkturen konsumeres.

  Ta løsningen på en teskje 2-3 ganger om dagen i 3 uker. Etter å ha gjort en ukes lang pause og fortsett å ta ytterligere tre uker. Kurset er ønskelig å bli gjentatt 3 ganger i året, dette vil oppnå et varig positivt resultat.

  Vannbuljong

  Hvis alkoholløsninger er kontraindisert, er det et godt alternativ. Du kan forberede en avkok, som i sine terapeutiske egenskaper, på ingen måte er mindre enn tinktur på vodka. For matlaging kuttes pine kegler og kokes i 5 minutter i vann over lav varme. Fem kjegler krever 500 ml vann. Kjøttkraft er full, etter å ha spist 1-3 ganger om dagen for et fjerdedel av et glass.

  Behandling av kar med hvitløk

  Utmerket krydder og medisin, disse egenskapene til hvitløk er kjent og brukt i lang tid. Blant verktøyene som kan styrke, gjenopprette og forbedre tonen i blodårer, anses hvitløk som en av de beste.

  For å beskytte blodårene mot negative effekter og aldersrelaterte endringer, er det bedre å ta fersk hvitløk. La oss anta muligheten for å ta ekstraktet i kapsler. Lavere kolesterol på denne måten er usannsynlig å fungere, men biologisk aktive stoffer i sammensetningen av hvitløk hindrer det i å bli avsatt i form av plakk på veggene i arteriene. Dette er en god forebygging av aterosklerose. Ifølge nyere studier kan en kompleks sykdom forebygges, og en daglig del av hvitløk kan spille en positiv rolle i dette.

  Hvitløk har en fantastisk egenskap, det er i stand til å tynne blodet. Dette forhindrer utseendet av trombi og påskynder oppløsningen av patologiske blodpropper betydelig. Fordelen med dette produktet er også bevist i innstillingen av blodtrykk. Dette er et utmerket middel for høyt blodtrykk, hvitløk anbefales til alle som lider av høyt blodtrykk. Regelmessig bruk vil redusere doseringen av kjemiske stoffer.

  Universell oppskrift

  Normaliser trykket og forbedre tilstanden til fartøyene med hvitløk kan være på mange måter.

  Vi tilbyr det universelle, det enkleste og mest effektive:

  To mellomstykker hvitløk, skåret i skiver, legg i et glass og hell vann. Dette gjøres om kvelden, om morgenen skal infusjonen være full. Klipp skivene igjen, fyll glasset med vann og drikk løsningen neste morgen. Vanlig inntak bør overholdes innen en måned.

  Fartøysopplæring

  Blodkar trenger trening. Det bør være vanlig og utføres riktig. Hvis det ikke er noen alvorlige abnormiteter, kan du stimulere blodårene hjemme. En kontrastdusj er best for dette.

  Kontrastdusj

  En skarp temperaturendring er en slags gymnastikk som aktiverer karsystemet, får fartøyene til å smale og utvide seg. Som et resultat blir de ryddet, de blir mer elastiske og faste.

  Rimelig opplæring forutsetter først og fremst den mest behagelige temperaturen for fartøyene. Denne prosedyren er ganske lett å bli vant til. Selv om den første økten var en test, vil alle etterfølgende bli gitt lettere, og med tiden vil denne nyttige prosedyren bare gi glede.

  Sekvensen av handlinger er lett å huske. Før du tar en kontrastdusj anbefales det å drikke et glass varmt vann, dette vil redusere sannsynligheten for et plutselig trykkhopp. Et slikt fenomen er uønsket, hodet kan spinne selv i en sunn person.

  Veksling av temperaturer begynner gradvis. Til å begynne med oppvarmes kroppen varmt, men ikke skyllende vann. Kald dousing begynner med toppen av ansiktet og basen av nakken. Det beste alternativet er 2 varme økter og 3 kalde økter. De fullfører alltid med kald dousing. Etter dusjen, gni kroppen med et håndkle. Minst en slik prosedyre anbefales per dag. For en kontrastfylt dusj er morgen og kveldstid egnet. Hans forfriskende handling hindrer ikke en god søvn og behagelig oppvåkning.

  Hvis det er vanskelig å bestemme seg for å trene et fartøy med en kontrastdusj, kan du begrense deg mot kontrastfottøy. Prinsippet er det samme, varme og kalde dusjer alternerende, hvoretter føttene blir grundig gnidd med et håndkle.

  Terpentinbad

  En annen bevist og pålitelig måte å trene fartøyene på og gjenopprette kapillær blodstrøm er terpentinbad. Terpentin er oppnådd fra en tyggegummi. Denne furu har en masse medisinske dyder. Verdien av den naturlige komponenten var etterspurt så tidlig som i det gamle Egypt. Terpentin ble brukt til å behandle sår, blødning, gikt, reumatisk smerte.

  I 1937 ble det bevist at terpentinbad ikke bare utvider kapillærene, men øker også antall fartøy, akselererer blodstrømmen, utvider koronarbeholdere, forbedrer metabolske prosesser i myokardiet. Resultatet av deres bruk var en reduksjon på 30% i risikoen for å utvikle et akutt myokardinfarkt. Den gjenopprettede blodsirkulasjonen normaliserer gradvis hjertets rytme og styrker hjertemuskelen. Effekten av essensielle medisiner økes ved å forbedre leveransen av medisiner direkte til hver celle i hjertemuskelen, og derved redusere doseringen av legemidler som brukes.

  Hoveddelen av terpentin er terpentinolje. I midten av forrige århundre ble det påvist at dette stoffet akselererer blodstrømmen og øker antall fartøy. Når du tar terpentinbad, reduseres sannsynligheten for å utvikle en slik kompleks sykdom som hjerteinfarkt med 30%. Årsaken til normalisering av hjerterytmer og styrking av hjertemuskelen blir gjenopprettet blodsirkulasjon.

  Terpentin selges på apotek, doseringene er angitt i instruksjonene. Vanntemperaturen skal ikke overstige 37 grader. Ved avkjøling helles varmt vann. Det er bedre å starte med en fem minutters badteknikk, slik at kroppen blir vant til det. Videre øker, legger 3-5 minutter om dagen. Prosedyren bør ikke vare mer enn en halv time. Terpentin - et stoff ganske aggressivt og aktivt, så før du prøver en slik metode for å styrke karene, konsultere en lege.

  Behandling av kar med ferskpresset juice

  Alle kjennere av disse deilige drikkene vet om fordelene med ferskpresset juice. Juice er rik på vitaminer og mineraler, absorberes og mates kroppen med næringsstoffer. Noen av dem fungerer som løsemiddel, det vil si at de er i stand til å dele kolesterolplakkene. Samtidig er tykt blod fortynnet. Den nyttige effekten av ferskpresset juice på nyrer, galle og urinblære er bevist. For å normalisere trykket og styrke fartøyene helt, vil det ta flere måneder og minst to behandlingsbaner. Naturlige kilder til vitaminer vil hjelpe, men må vente.

  For medisinske formål, for å gjenopprette og rense det vaskulære systemet, brukes grønnsaksjuice oftest:

  Rødjuice Denne sunne drikken bidrar til å redusere blodtrykket. Det er nok å drikke 500 ml en drink om dagen. På grunn av omdannelsen av nitrater av tarmbakterier til nitrogenoksid, slipper karene seg ut og blodet i kroppen begynner å sirkulere fritt. Pektiner, organiske syrer, betain, fluor, kalium, kobber, mangan, jod - disse og mange andre nyttige komponenter er til stede i store mengder i sukkerroerjuice. Dette er et utmerket helbredelsessett for hypertensive pasienter. Beet renser blodet og frigjør menneskekroppen fra små blodpropper, kalk- og kolesterolplakk. Rødbettsjuice krever forsiktig bruk. Drikk den gradvis, med små porsjoner. Ved kvalme eller svimmelhet, bør dosen reduseres. Hvis fenomenene ikke passerer bedre, må du stoppe mottaket. (Se også: Fordel og skade på sukkerroer og sukkerroer)

  Gulrotjuice. Gulrøtter er vegetabilsk leder i innholdet av plantepigment med betegnelsen beta-karoten. I sammensetningen er det mer enn 20 mikroelementer, det er sjeldne mineraler og organiske syrer. Hovedverdien for fartøyene er flavonoider og phytoncider. Disse naturlige antibiotika forbedrer tilstanden av immunitet og aktiverer produksjonen av enzymer som styrker veggene i blodårene. (Se også: Fordeler og skade på gulrotjuice)

  Gurkesaft. Det er nyttig for høyt trykk og svake blodkar og agurkjuice. Det er mange verdifulle stoffer i den, som bidrar til å opprettholde syrebasebalansen. Den største fordelen med agurkjuice i rensingseffekten. Den utmerker seg fra legemetoksiner og toksiner, noe som forbedrer blodsirkulasjonen og opprettholder karossens elastisitet. (Se også: Fordeler og skade på agurker og nyttige egenskaper av agurkjuice)

  Sellerijuice inneholder jern og magnesium, disse stoffene har en positiv effekt på blodkvaliteten.

  Persille juice er indikert for høyt kolesterol, skjøthet av kapillærer og kar.

  Spinatjuice er uunnværlig ved høyt trykk.

  Kiwi juice er kjent for sitt høye innhold av fruktsyrer, noe som gjør det nyttig å rense blodårene og senke blodtrykket.

  Verdien og nytte av fruktjuice er ikke mindre viktig for å forbedre det vaskulære systemet, men et høyt innhold av fruktose og glukose kan provosere utviklingen av noen alvorlige sykdommer. En av dem er diabetes mellitus. Risikoen er stor, så vegetabilsk juice er mer å foretrekke for rensing og styrking av blodkar.

  Oppskrifter av juiceblandinger for vaskulær rengjøring

  For tilberedning av juice brukes kun høykvalitets frukt. Grønnsaker bør være elastiske og kjøttfulle, slik at det vil gi mye juice. Du kan klemme den ut med en juicer eller manuelt, gni den på gnisten og vri den gjennom osteklokken. Oppbevar drikker i kjøleskapet i ikke mer enn 24 timer. Lengre lagring frarøver juice av alle nyttige egenskaper. Dens bruk blir ikke bare ubrukelig, gjæret, overeksponerte drinker er ikke trygge for magen.

  For å redusere blodtrykket, kan du prøve følgende blanding:

  Oppskrift nummer 1: gulrøtter + selleri + spinat + persille. Gulrøtter i dette vegetabilske ensemblet bør seire. Smaken er uvanlig, for en amatør, men fordelene for blodårene er enorme. Til en slik drink blir brukt gradvis. De starter vanligvis med et halvt glass om dagen. Hvis det ikke var uregelmessigheter i arbeidet i magen og tarmene i løpet av uken, kan du øke dosen til en liter om dagen. Fortsett å rense behandlingsforløpet bør ikke være lengre enn en måned. Etter en to-ukers pause.

  Oppskrift nummer 2: gulrøtter (10 stk.) + Beets (3 stk.) + Agurk (1) + kiwi (1). Denne saftblandingen renser helt blodkarene og aktiverer blodsirkulasjonen. Alle ingrediensene er malt og blandet. Den mottatte cocktailen blir tatt først 3 ss per dag. Over tid kan volumet økes til et halvt glass.

  Forholdsregler ved behandling av blodkar med juice. Forsiktighet bør tas med medisinering, spesielt for personer med kroniske sykdommer, svak immunitet, sykdommer i galle og blære. Før bruk er det tilrådelig å besøke en lege og få de nødvendige rådene om bruk av grønnsaksjuice for rengjøring av fartøyene.

  Tre ekstremt nyttige kosttilskudd i behandlingen av blodkar

  Med innsnevring av fartøyene og utseendet på plaketter i dem, diagnostiserer legene "aterosklerose". Brutt blodsirkulasjon, som fører til svikt i alle kroppssystemer. Det er mulighet for fullstendig blokkering av blodkar, denne tilstanden er svært farlig for helsen. Aterosklerose kan forebygges, det er en masse effektive forebyggende tiltak, iagttagelse av hvilken, du kan beskytte deg selv mot sykdommen og dens komplikasjoner. Når sykdommen er diagnostisert, brukes narkotika og et spesielt diett basert på obligatorisk inkludering av visse produkter og ekskludering av andre.

  lecithin

  Med aterosklerose er lipidmetabolismen svekket. Denne feilen fører til akkumulering av "dårlig" kolesterol. Dette begrepet i medisin er preget av en overflod av lipoproteiner med lav tetthet. Hvis denne prosessen er identifisert, er kolesterolplakkene uunngåelige, som er avsatt på vegger av fartøyene. Fartøyene selv blir skjøre, noe som kan føre til hjerteinfarkt og slag. For å unngå disse alvorlige komplikasjonene er det nødvendig å justere mekanismen for kolesterolfrigivelse. Dette kan hjelpe lecitin. På grunn av kjemiske egenskapene til dette lipidkomplekset, kan kolesterol reduseres. En molekyl lecithin produserer 3 molekyler kolesterol.

  Lecithin er som et byggemateriale for celler. Det bør være til stede i menneskekroppen i tilstrekkelige mengder, med et underskudd er det alltid mulig å fylle opp sine reserver. Det er mange produkter rik på lecithin. Deres bruk er obligatorisk, spesielt hvis det er en økning i kolesterol. Listen over postholdere for innholdet av lecitin er:

  Lecithin kan produseres alene, men denne funksjonen avtar med alderen. Organismen trenger å bli hjulpet, lecithin celler kan satiate et literate diett.

  Omega-3

  Tilstanden av blodkar kan påvirkes av de fordelaktige komponentene som finnes i fisken. I sin sammensetning er mange flerumettede fettsyrer Omega-3. De har en fantastisk helseeffekt: de reduserer kolesterol, blodviskositet og normaliserer blodtrykket.

  Folket i det fjerne Nord i store mengder forbruker frosset og rå fisk. Stroganin er et produkt som ikke gjennomgår varmebehandling. Eskimoer, som spiser fisk i denne form hver dag, har ingen tegn på atherosklerose. Deres fartøy er i perfekt stand. Denne unike oppdagelsen ble laget med rutinemessig medisinsk undersøkelse og gir grunn til å hevde at fordelene med fiskeprodukter for blodårer er enorme.

  Omega 3 finnes i ørret, makrell, laks, kveite, tunfisk, sardiner, sild. Det finnes plantekilder til disse syrene: valnøtter, hørfrø og hampseed, rapsfrø, olivenolje, soyabønner, havregryn.

  Ginkgo biloba

  Ginkgo biloba refererer til reliktrær og har en unik sammensetning. Mottakelsen av ginkgo biloba er indikert for aterosklerose, hypertensjon og vegetotvaskulær dystoni-syndrom. Legemidler forbedrer tilstanden til fartøyene, de blir mer elastiske og fastere.

  Interessen for denne agenten øker merkbart, da preparatene har praktisk talt ingen kontraindikasjoner og har vist seg å være effektive. I dag er ginkgo biloba preparater tilgjengelig på apotek. Hvis du kan få eller kjøpe ginkgo blader, kan tinktur kokes hjemme. Leaves pour vodka (alkohol) i andelen 1/10. Insister på et mørkt sted i 2 uker, alltid i en glassbeholder. Ta 15-20 dråper før måltider i en måned.

  Liste over de mest nyttige produktene for blodkar

  Med den åpenbare svakheten i fartøyene og en reduksjon i elastisiteten, er det svært viktig å være oppmerksom på kostholdet. Det skal være balansert og med overvekt av planteprodukter.

  Ernæringseksperter sier at å spise matvarer som inneholder veksthormoner og konserveringsmidler, påvirker det vaskulære systemet negativt. Det finnes ingen næringsstoffer i dem, men de inneholder komponenter som virker deprimerende på fartøyene. Det anbefales å bruke bare naturlige produkter og tilberede mat selv. Det er ønskelig å forlate slike behandlingsmetoder som steking, steking og røyking. Det er bedre å behandle produkter på andre måter: slukning, matlaging, baking, dampbehandling.

  Riktig ernæring kan være en utmerket forebygging av aterosklerose.

  Det er mange produkter kjent for å forbedre helsen til arteriene og rensing av kolesterol. La oss markere det mest effektive og rimelige:

  Listen kan suppleres med nyttige oljer, forskjellige typer nøtter, krydder og urter. For å styrke svake kar, er bær, alger, brokkoli, sitron, frokostblandinger, asparges, løk effektive. For å hjelpe hjertet og blodårene kan være drueben. Dette er kilden til resveratrol, hovedbeskytter mot parasitter og forhøyet kolesterol. Klem juice fra beinene med en skruepresser.

  Silisiumvann forbedrer blodkarets elastisitet

  Silisium er involvert i dannelsen av epitel- og bindevev. Dette er den viktigste makronæringsstoffet i kroppen, som finnes i form av en rekke forbindelser. Silisium støtter arteriell elastisitet og er en av de viktigste deltakerne i forebygging av hjerte og karsykdommer. Mange alvorlige sykdommer, inkludert aterosklerose, skyldes brudd på utveksling av silisiumforbindelser.

  Mengden silisium som trengs av en organisme, kan oppnås med mat. Med de avdekkede avvikene fra det kardiovaskulære systemet øker behovet for dette elementet og en ytterligere metode er nødvendig. Mangel kan alltid fylles med innføring av kiselvann inn i rasjonen. Du kan forberede det selv.

  Oppskriften på å forberede silisiumvann

  Vann på silisium ble insistert i antikken. Silisium ble lagt på bunnen av brønner og brønner, mange sommerboere gjør det til nå. Dette er en unik metode for vannrensing, silisiumaktivatoren reduserer innholdet av bakterier og virus, og forbedrer mikrofloraen av vann. På grunn av nærværet av mineralet danner kolloider i vannet. Disse stoffene lindrer væsken av plantevernmidler, tunge salter og andre stoffer som er skadelige for kroppen.

  Forbered fersk, krystallklart silisiumvann er veldig enkelt, det er nok å legge en silisiumstein i en glassbeholder, dekke og sette den på et lyst sted, beskyttet mot direkte sollys. Etter 2-3 dager vil vannet være klart for bruk, men mer verdifulle egenskaper i det vil være etter en ukes eksponering.

  Pass på å overføre det klare vannet til en annen beholder, det er bedre å hente ut sedimentet, for mye tungmetaller akkumuleres i det. Dens egenskaper silisiumvann beholder noen måneder, du kan drikke det hver dag uten restriksjoner.

  Silisiumvann har kontraindikasjoner, det anbefales å konsultere en lege før bruk.

  Matkilder til silisium

  Ikke glem de tilgjengelige matkildene. Fartøy som er nyttig for silisium, finnes i mange matvarer og drikkevarer. Dette elementet er i mineralvann, øl og vin. Det er til stede i sammensetningen av produkter av animalsk opprinnelse: egg, kaviar, sur melk. Ledere i innholdet i dette elementet er planteprodukter, blant mesterne er bygg, brun ris og havre.

  Frukt: aprikos, ananas, bananer, epler, pærer, melon, blomme, fersken, druer.

  Grønnsaker: rødbeter, poteter, kål, gulrøtter, agurker, reddik, løk, tomater, aubergine, courgette, squash, gresskar.

  Bær: sort currant, havtorn, kirsebær, fjellaske, blåbær, søt kirsebær.

  Listen er imponerende, den kan etterfylles med såkalt valnøttmat. Ernæringseksperter anbefaler det å gjøre med en mangel på silisium. Du kan bruke hasselnøtter, peanøtter, cashewnøtter, mandler og hasselnøtter. Noen av deres nøtter (200 g) er malt, tilsett rosiner (200 g), tørkede aprikoser (200 g), sitron og honning. Komponentene blandes, overføres til en krukke og lagres i kjøleskap. Hvis maten ikke er allergisk, kan du ta dette smakfulle og sunne produktet i alle mengder.

  Generelle anbefalinger for vaskulær styrking

  For å unngå brudd og unormalitet i blodkarets arbeid, må man ta vare på helsetilstanden gjennom hele året og gjennom hele livet. Dette gjelder ikke bare riktig næring. Det er bevist at tilstanden til fartøyene er avhengig av en persons psykologiske tilstand. Unngå stress og monotone belastninger. Neurose er en av de vanligste årsakene til vaskulær sykdom. Livet bør ikke bestå kun av sine vanlige saker og hendelser. Endring av inntrykk og reise påvirker gunstig tilstanden i nervesystemet. Å holde seg rolig gjør det mulig å ha en variert positiv rekreasjon: vandre i naturen, gå til teatre og kino, trene yoga, snakke med venner og familie, etc.

  Øk stressmotstanden hjelper idrett. Hvis det ikke er tid for trening, er det nok å gjøre øvelser om morgenen. Svært nyttige vannprosedyrer, spesielt badet. I fravær av kontraindikasjoner, helbrede i dampbadet. Bath broom - en flott massasje, stimulerer blodsirkulasjonen og gjenoppretter blodkarets elastisitet. Den samme effekten av å svømme i bassenget. Regelmessige besøk vil være til fordel for det vaskulære systemet.

  Vaskulær svakhet blir ofte observert hos personer som ikke får nok søvn og blir sliten. Kroppen tåler ikke belastningen, det påvirker velvære og tilstanden til det vaskulære systemet.

  Behandlingen av kar og styrking er en langsiktig prosess. Det er umulig å kvitte seg med problemer samtidig og for alltid, uansett hvor effektive metodene og metodene som er beskrevet er. Ta vare på deg selv og blodårene dine skal være permanente, det er bedre hvis legene dine strever etter upåklagelig helse, som vet alt om kardiovaskulærsystemet.

  Forfatteren av artikkelen: Nina Vladimirovna Sokolova, naturopatisk lege, fytoterapeut

  Les Mer Om Fartøyene