Fartøysbehandling ved folkemetoder

Kardiovaskulærsystemet er et av de viktigste systemene i menneskekroppen. Det er gjennom fartøyene som blodet beveger seg, som forsyner hjertet og andre organer med oksygen og andre nyttige komponenter. Brudd på sirkulasjonen gir mange helseproblemer. Disse er patologier som blokkering av hjerneskip, aterosklerose, iskemisk hjertesykdom, hypertensjon og andre. Behandling av blodkar med folkemidlene bidrar til å forhindre komplikasjoner i mange sykdommer, forbedre tilstanden til arteriene, årene og kapillærene.

De viktigste anbefalingene til hjemme terapi

Under behandling av noen sykdom ved folkemetoder bør det huskes flere viktige regler som vil bidra til å oppnå det optimale resultatet av terapi, eliminere bivirkninger og negative konsekvenser, forhindre forverring av sykdommen.

For dette er det viktig å følge slike anbefalinger:

 • noen nasjonale oppskrifter avtalt med legen
 • for fremstilling av medisiner bruker kun høykvalitetsmaterialer;
 • klart følge resept og dosering av mottakende midler;
 • Før behandlingens begynnelse utfører en prøve for nærvær av en allergi mot stoffet;
 • eventuelle endringer på helseområdet bør diskuteres med behandlende lege;
 • med utvikling av bivirkninger, avbryte behandlingen, konsulter en spesialist.

Nøyaktig observere enkle instruksjoner, du kan oppnå et godt resultat, forhindre mange komplikasjoner av sykdommen.

Golden mustache og dets medisinske egenskaper

Mange vet om de mirakuløse egenskapene til den gyldne mustasjen. Dette uanselig plante som kan bli funnet i vinduskarmen av leiligheter og hus, rik på flavonoider, vitaminer, sporstoffer. Tradisjonell medisin vet at golden mustache reduserer høyt blodtrykk, øker lavt blodtrykk. Anlegget brukes i folkemusikk og tradisjonell medisin. Fra det forberede kjøttkraft, tinkturer, kremer, salver, kremer og andre midler. Callisia fragrans, nemlig den såkalte forskjellig gylden bart, har en regenererende, stramming, anti-inflammatorisk, anti-neoplastisk, antispasmodisk effekt på det vaskulære systemet og indre organer. Vurder flere populære oppskrifter for behandling av blodkar ved hjelp av denne planten.

Alkohol tinktur

Et verktøy basert på en gullbart brukes til å behandle mange kardiovaskulære sykdommer, inkludert hypertensjon, aterosklerose, iskemi og andre.

For å forberede, må du grundig knuse 10-15 plante knær. Du kan gjøre dette med kjøttkvern, en blender eller en vanlig kniv. Det resulterende produktet skal fylles med en halv liter alkohol eller vanlig vodka. Klargjøringstiden er 14 dager. I løpet av denne perioden skal stoffet ristes flere ganger om dagen. Det ferdige produktet lagres på et kjølig sted i en glassbeholder.

Behandlingsforløpet ved hjelp av tinktur varer 2 uker. På dagen må pasienten ta 15 dråper medisin 3 ganger. Under utarbeidelsen av de nasjonale midlene bør bli husket at bare de som anses modne stilker som har 9 eller flere stammer eller, som de kalles, mellomrommene med en mørk lilla farge. Hvis stenglene er grønne, har anlegget ikke nok helbredende egenskaper.

Golden mustache og burdock

Du kan behandle fartøyene med folkemessige rettsmidler ved hjelp av en tinktur av en gylden mustasje og burdock. På en spiseskje med hakkede planter, hell et glass kokende vann, la stå i omtrent en time. Den ferdige medisinen blir tatt flere spiseskjeer før måltider på en halv time. Behandlingsforløpet bør være 4 uker.

Brand kvass

Med patologier provosert av nederlag av blodårer, tilbyr folkemedisin en slik deilig og nyttig oppskrift som kvas på grunnlag av en gylden mustasje. For å gjøre det, må du ta et glass riflet skudd av planten, samme mengde sukker, en skje med rømme. Den knuste planten er bundet i en gauze dressing, og danner en liten pose. For å holde posen fra flytende, bør et vektemiddel, som en ren sten, festes til den. Deretter plasseres planten i en flaske, helles med 3 liter vann, tilsett sukker og rømme. Kvass dekket med en tett klut, la være å insistere på et varmt sted.
Den omtrentlige tidspunktet for tilberedningen av drikke er 14 dager. Beredskapet til kvass vil bli indikert ved å stoppe gjæringsprosessen.

Det anbefales å drikke et medisin for et halvt glass to ganger om dagen i 30 dager. Etter avslutningen av kurset må du ta en pause i en måned, gjenta behandlingen.

Balm med en gylden bart med aterosklerose

Hvordan behandle kar berørt av aterosklerose, ved hjelp av folkeoppskrifter? Å takle dette problemet vil hjelpe den svarte radise og gyldne mustasjen. Den gjennomsnittlige grønnsaken skal revet, bland produktet med 5 ss ferskpresset golden mustache juice, fyll medisinen i løpet av 24 timer. Deretter filtreres reddik, og den resulterende saften blir tatt i 5 ml, oppløses i en liten mengde vann. Det anbefales å drikke det om morgenen og om kvelden i 7 dager. Etter dette bør det være en ukes pause og et andre kurs. Bare 4 sykluser.

Rensing av kar med hvitløk og løk

Mange oppskrifter for rengjøring og styrke fartøy inkluderer hvitløk og løk. Det antas at hvitløk bidrar til å øke hjertefrekvensen, noe som gjør at kroppen kan jobbe mer effektivt. I tillegg er grønnsaket et utmerket forebygging av aterosklerose, forhindrer risikoen for blodpropper i blodårene. Hvite lobuler bidrar til å lindre spasmer, senke blodtrykket, normalisere blodsirkulasjonen.

Løk har også en svært gunstig effekt på hjertet og blodkarene. Den inneholder mange vitaminer og mikroelementer som er nødvendige for menneskekroppen, som kalium, magnesium, kalsium, natrium og andre. Kardiovaskulær behandling med disse to produktene gir et utmerket resultat, bidrar til å takle mange sykdommer, skader ikke helse.

Hvitløk kjøttkraft

Hvitløk kjøttkraft - et unikt folkemiddel, gunstig effekt på hjernens kar og hele kroppen som helhet. Med den kan du styrke veggene i blodårene og kapillærene, bidrar buljongen til å normalisere nivået av blodtrykk, forbedrer hjerte og helbred. For å forberede legemidlet, skal flere store hvitløksklær plasseres i en liten gryte, hell 250 ml kaldt vann, la produktet koka og kok i 30-40 minutter på lav flamme. Etter avkjøling er medisinen klar. Det filtreres, ta 10 ml før hvert måltid.

Oppskrift med løk i arteriosklerose av fartøy

Forbedre tilstanden til fartøyene med en sykdom som aterosklerose og vegetativ-vaskulær dystoni vil hjelpe en medisinering basert på en konvensjonell løk. For å gjøre dette, finhakk en stor løk, bland den med et glass sukker og sett i kjøleskapet. Etter 24 timer er legemidlet klar. Løkmullet blir tatt på en teskje om morgenen, til lunsj og før sengetid.

Behandling med te sopp

Mange av de nyttige egenskapene til te sopp er blitt hørt. Denne planten, som ofte kalles te-maneter, lever i en vanlig krukke. Til tross for dette har soppen en fantastisk sammensetning. Den inkluderer:

 • organiske syrer;
 • vitamin C, P, B;
 • et naturlig antibiotika - en medusin;
 • koffein;
 • enzymer;
 • sukrose og andre.

Du kan kjøpe en sopp fra venner eller fra en annonse. Planten skal plasseres i en litt varm søt te. Infusjonen er forberedt i 10-14 dager, hvoretter det er mulig å starte behandlingen. Drikk det i et halvt glass om morgenen og om kvelden. Med regelmessig bruk av infusjonen i soppsampus, er det mulig å rengjøre og styrke blodkarene, for å regulere blodsirkulasjonen i blodet, for å fjerne toksiner, for å senke kolesterolet, for å kvitte seg med plakk.

Valnøtter for å rense hjernens fartøy

For å styrke og rengjøre hodene på hodet vil det hjelpe vanlige valnøtter. For å forberede en nasjonalmedisin må du finhakke et halvt glass kjerner med nøtter, bland dem med to spiseskjeer med honning. Rør blandingen grundig og sett i kjøleskapet. Den mottatte medisinen bør tas før måltider på en teskje i 30 dager. Hver dag må du lage en ny blanding. Slike kurs anbefales å gjennomføres to ganger i året.

Urter for å gjenopprette vaskulær helse

Folk behandling av sykdommer preget av vaskulære lesjoner, inkluderer ofte medisinske urter og planter. Det er urter som har mange nyttige egenskaper, men samtidig svært sjelden forårsaker bivirkninger.

Samling av urter i aterosklerose

I like proporsjoner for å blande serie, rogn, peppermynte, kamille, knust nyper, bjørk blader, gulrot frø, blomster, fioler og kløver felt. For å forberede buljongen, tar du 50 g av den resulterende blandingen, hell kokende vann (1 kopp), kom i kok og la den stå i 12 timer. Det er ønskelig å bryte opp oppvasken med avkok av et varmt håndkle. Ta medisinen i et halvt glass om morgenen og før du legger deg til sengs. Behandlingsforløpet er ikke mindre enn 2 uker.

Nettle juice

Med ulike vaskulære sykdommer hjelper nesjuice godt. For å gjøre det, må du ta en frisk plante, slip den på noen måte, klem saften gjennom en klut eller en fin sil. Den resulterende saften blandes med eple (3 deler eple, en del nettle).

Forsiktig bør en slik drink tas til personer med en tendens til å danne blodpropper, for eksempel med åreknuter på underekstremiteter. Nettle fremmer god blodkoagulasjon, så for noen sykdommer er saften kontraindisert.

Clover Field

Ofte passerer den vanlige kløveren, kan få mennesker gjette hvor nyttig denne planten er for menneskekroppen. For å rense og forbedre fartøyene, bruk en tørr plante. Det gjør te, som bidrar til å gjenopprette tonen, styrke veggene i blodårene og kapillærene, redusere permeabiliteten. For å lage te er en håndfull tørkløver plassert i emaljeoppvask, strømmet med kokende vann, insisterer en halv time. Du kan ta en drink med tilsetning av sukker eller honning, hvis det ikke er kontraindikasjoner.

Blomster av viburnum

En gunstig effekt på fartøyene har en infusjon av tørkede blomster av viburnum. For matlaging er en spiseskje av produktet fylt med en halv liter kokende vann, det insisteres i 40 minutter. En klar drikke blir tatt et glass flere ganger om dagen.
En annen måte å forberede medisinen på, er å brygge i en termosflaske. Det samme antall farger av viburnum er plassert i en termosflaske, strømmet med kokende vann, insistert i flere timer.

Styrkelse av honning og tørket frukt

Kombinasjonen av honning og tørket frukt har en kurativ effekt på karene og kroppen som helhet. Det finnes flere muligheter for å lage en medisinsk blanding:

 • bland på en spiseskje med rosiner, tørkede aprikoser, svisker og honning. Tørket frukt skal hakkes på kjøttkvern eller med blender. Etter dette tilsettes en spiseskje honning til den resulterende blandingen, medisinen blandes grundig. Blandingen skal tas i en halv skje flere ganger om dagen etter å ha spist i en måned;
 • rosiner, tørkede aprikoser, en sitron, svisker og valnøtter for å passere gjennom en kjøttkvern, legg til den resulterende massen av 2 ss honning. Ta stoffet på samme måte som det forrige alternativet.

Fordeler med honning for blodårer

Honning er kun tillatt for pasienter som tolererer dette produktet godt. For å forbedre tilstanden til vener og kapillærer, bruk slike oppskrifter:

 • middelsorange og en liten sitron å male i kjøttkvern, uten peeling av peeling. Den resulterende vasselen er blandet med to skjeer av hvilken som helst honning. Prescribe stoffet ved romtemperatur i flere timer, og sett det i kjøleskapet. Ta blandingen på en teskje tre ganger om dagen etter å ha spist i en måned. Etter avslutning av et kurs for å ta en pause i 2 uker, å gjenta behandlingen igjen;
 • kamille, immortelle, bjørkeknopper og johannesurt blandet i like deler (på en spiseskje), hell en liter kokende vann, insister 2 timer. Før bruk i drikke, legg til en teskje honning, drikk om morgenen på tom mage. Behandlingsforløpet er 1 måned.

Viktig! Hvis det oppstår allergiske manifestasjoner eller andre bivirkninger under behandlingen, bør folketerapi bli forlatt.

Behandling med ferske juicer

Naturen har gitt folk med mange nyttige produkter. For å gjenopprette blodkarens helse kan du bruke noen naturlige juice. De metter kroppen med vitaminer og gunstige mikroelementer, noe som positivt påvirker tilstanden til venene og kapillærene. Slike friske juice er:

De kan konsumeres på daglig basis eller blandes. Slike behandlinger har ingen kontraindikasjoner, unntatt personlig intoleranse for dette eller det aktuelle produktet. Selv gravide kvinner, barn og eldre kan ta dem.

Oppsummering

Vaskulære sykdommer oppdages daglig av mange pasienter. Ulike patologier av vener og kapillærer påvirker mennesker, både unge og eldre. For å takle sykdommer er det nødvendig så snart som mulig å diagnostisere denne eller en annen tilstand hos mennesker. Tradisjonell medisin er et utmerket tillegg til tradisjonell behandling. Kompetent valg og riktig bruk av oppskrifter på naturlig basis bidrar til å forbedre tilstanden til fartøyene og styrke pasientens generelle helse.

Svake fartøyer: årsakene til og tegnene på hva de skal gjøre - måter å helbrede og styrke

Fartøy - et av de svakeste stedene i den moderne manns kropp. Karsykdommer fører svært ofte til funksjonshemming og død av pasienter. Dårlige skader forverrer den generelle tilstanden og forstyrrer funksjonene til vitale organer. I svake fartøy blodstrømmen senkes, blodtilførselen til de indre organene avtar, hypoksi oppstår, deres normale arbeid er forstyrret. Konsekvensen av de patologiske prosesser er motstandsdyktig hypertensjon, aterosklerose, åreknuter, trombose og emboli av cerebrale kar, hjertet eller andre organer og lemmer. Mangel på blod i organene er et alvorlig problem som kan true livet.

Hos friske mennesker er blodkarene sterke, og veggene deres er elastiske. Til nedskrivning av blodkar fører til dårlig kosthold, genetisk disposisjon, overdreven bruk av alkohol, røyking, stress, nevro-psykologisk tretthet, kjedelig arbeid, konstant problemer i livet, samtidig sykdom.

Kolesterolplakk er den viktigste årsaken til dårlig patency, svekkelse og brittleness arterie. Aterosklerotiske forandringer forstyrrer elastisiteten til vaskemuren. Arterier blir sprø og svake. Plaques hindrer full blodstrøm, organene mangler oksygen. Infarctions og slag er en direkte følge av aterosklerose.

kolesterol innskudd i arteriene, som et resultat av progresjon som er i stand til å føre til at blodstrømmen og dødelige konsekvenser avbrytes

Wien lider ofte blir lite fleksibel og sårbar på grunn av venøs stase, og svakhet i karveggen forårsaket av eksterne eller interne faktorer. På huden er det røde prikker, flekker, stjerner. Utvikle åreknuter og dens komplikasjoner - trofiske sår, tromboflebitt og dyp venetrombose etappe nervøs med tromboembolisme.

Svekkede årer og blodstasis kan føre til alvorlige konsekvenser

Dårlig blodsirkulasjon kan skade hjernen, hjertet, leveren, nyrene og lemmer. På et tidlig stadium vises ikke patologi. Gradvis forverres tilstanden til pasientene, det er tegn på indre sykdom. For å unngå utvikling av alvorlige patologier er det nødvendig å styrke fartøyene.

Vanlige tegn på svake blodårer

Når disse symptomene oppstår, bør man ta hensyn til tilstanden til fartøyene og begynne å styrke dem:

 • Svimmelhet, mørkere i øynene med skarp stigning eller skråning, besvimelse,
 • Pulserende smerte i templene eller baksiden av hodet, tinnitus,
 • Koldhet og hevelse i beina,
 • Dårlig varmetoleranse,
 • Meteozavisimost, myalgi og artralgi når været endres,
 • Rask tretthet, søvnløshet, depresjon,
 • Kortpustethet, takykardi, "galopperende" trykk,
 • Variabel kroppstemperatur,
 • Hematomer på huden selv med en liten effekt,
 • Nasal blødning,
 • Vaskulære stjerner og finne ut blødninger er ikke huden,
 • Stikkende, prikkende, blåmerker på øyebollet med svekkelse av øyekapillærene.

Dette er de vanligste symptomene som oppstår når blodårene er svekket og patologisk endret. Mange rett og slett ikke tar hensyn til "vanlige" manifestasjoner, og faktisk signalerer de ofte om tilstedeværelsen av helseproblemer. Hvis du har disse symptomene, bør du umiddelbart kontakte legen din for å få råd.

Hvis fartøyene ikke styrkes, blir symptomene mer uttalt, og pasientens tilstand er beklagelig. Denne prosedyren krever en integrert tilnærming, ansvar og utholdenhet. Styrke veggene i blodårene anbefaler personer som fører en stillesittende liv, ofte under stress, lider av beriberi, hematologiske sykdommer, åreknuter og åreforkalkning. Styrke blodkar nødvendig etter en lang influensa, kronisk betennelse i mandlene, med hypertensjon, reumatoid artritt, glomerulonefritt.

Svake cerebral fartøy

Vaskulære sykdommer i hjernen er de mest alvorlige og tragiske patologiene, og konsekvensene av dette er svært farlige. Som følge av tilstopping av hjerneskarene med kolesterol er veggene skadet og deformert.

Årsakene til den dårlige patensen til hjernens blodkar er mange:

 1. Stressfulle situasjoner,
 2. Mental overarbeid,
 3. Mangel på oksygen.

Med aterosklerose i hjernearteriene, reduseres karbidens elastisitet, muskelskjellet svekkes gradvis, den vaskulære tonen faller. Dårlig cerebral fartøy er en forutsetning for utvikling av cerebral angiospasm eller aneurysm, hvor bruddet truer hemorragisk slag. I mangel av tilstrekkelig terapi, er hjernens fartøy smale, er blodtilførselen til hode og nakke svekket. Mangel på oksygen fører til hypoksi i hjernen, iskemisk berøring, funksjonshemning eller død.

Svake hjernen fartøy krenke blodet, som er manifestert av smerter, hjertebank, kortpustethet, blekt ansikt, og intermitterende urolig søvn, morgen brutt, tretthet, irritabilitet eller apati.

Svake hjertebeholdere

Dårlige blodårer forstyrrer koronar blodtilførsel, noe som resulterer i dårlige næringsstoffer og oksygen i myokardiet. Berørte kardiomyocytter dør, normalt hjertevev erstattes av arrvev. Disse prosessene utvikler seg raskere hos personer i fare: pasienter med hypertensjon, diabetes, fedme, røykere, drikkere, ledende stillesittende livsstil.

Symptomer på svake blodårer inkluderer kardialgi, svakhet, rask pust, hjertebank, arytmisk puls, hevelse i beina, dårlig humør. I fravær av rettidig og forsvarlig behandling kan svake hjertebeholdere føre til utviklingen av sykdommen og utviklingen av alvorlige komplikasjoner, hjerteinfarkt.

Styrking av fartøyene i hjemmet

Styrking av blodårene er å følge prinsippene for sunn livsstil: et balansert kosthold, mosjon, vanlige vannprosedyrer, gjenopprettende massasje, bruk av folkemidlene.

 • Den første og hovedregelen for en sunn livsstil er moderasjon. Det er veldig viktig å ikke overeat. Ta mat bør være 4-5 ganger om dagen. Fraksjonelle måltider i små porsjoner med begrensning av animalsk fett, stekt mat og enkle karbohydrater - et løfte om god helse og lang levetid. Negative effekter på blodkar og kropp som helhet er gitt av kaffe, brus, salt og sukker. Overdreven spising av mennesker som har problemer med blodkar kan føre til asthenisering av kroppen, manifestert av hodepine, utilpash, synkope. I løpet av dagen anbefales det å drikke opptil 2 liter vann, det er mye grønnsaker og frukt. De er en kilde til vitaminer og mineraler, samt fiber. Eksperter anbefaler å spise en hvitløksklær daglig. Et glass kokt vann med sitronsaft og honning, full i natt, vil bidra til å styrke skipets vegger.
 • Fysisk aktivitet gjør det mulig å øke tonen i fartøyene og styrke dem. Eksperter anbefaler å besøke treningsstudioet minst 3-4 ganger i uken i 15-20 minutter. Gradvis avhengighet vil unngå overarbeid og overbelastning av et allerede slitt kar-system. Å styrke de dårlige fartøyene på føttene, vil hjelpe til med å gå, sykle, løpe og svømme. For å rense blodårene fra plakk og blodpropper må du spise, svømme eller regelmessig ta en enkel kontrastdusj. Daglige turer i 10-15 minutter vil være til nytte i kampen for sunne fartøy. Fysisk aktivitet akselererer metabolismen, forbedrer hjertet, stimulerer inntaket av oksygen og næringsstoffer. Ikke-farmakologiske metoder for behandling inkluderer også ski, fotturer, utendørs turer, herdeprosedyrer.
 • Vannprosedyrer styrker blodkarrene godt. Morgen kontrastdusj er en utmerket vasokonstriktor. Etter en lignende helseforbedrende prosedyre, er kroppen belastet med energi, stemningen stiger, tonen på fartøyene gjenopprettes. Om kvelden før du går i seng, vil et varmt bad bidra til å lindre tretthet på dagen. Med intoleranse av kontrastdusj og varme bad, anbefales fotbad. Å besøke det vanlige badet, badstuen, påvirker svømmebassenget positivt på fartøyene. Kontrasterende dusjer styrker og trener fartøyene og hele kardiovaskulærsystemet.
 • Riktig utført massasje hjelper til med å gjenopprette tone og vaskulær funksjon. Flere selvmassasje teknikker med applikator Kuznetsova og en massasjematte vil styrke fartøyene.
 • Personer i fare bør forlate dårlige vaner, spesielt fra røyking. Alle tilgjengelige kroniske og systemiske sykdommer må identifiseres og behandles i tide. Det anbefales å bytte arbeid og hvile, bruke mindre tid foran en datamaskin og TV, ikke lytt til høy musikk, nekter å besøke støyende aktiviteter.
 • Full hvile og tilstrekkelig søvn - et løfte om trivsel og høy arbeidsevne. Hvis du er konstant opprørt, redd for alt, opplever og tviler på deg selv, vil det være en neurose. En positiv holdning og glede fra hver levetid vil tillate at fartøyene aldri blir syke.

Medisineringsterapi

Foreløpig produserer farmasøytiske selskaper mange stoffer for å styrke vaskulærvegg. Deres valg er bestemt av sykdomsstadiet, diameteren og plasseringen av de berørte fartøyene. Enhver medisinering kan bare foreskrives av en lege etter en fullstendig undersøkelse av pasienten.

For å styrke og gjenopprette veggene i blodårene og behandle vaskulære sykdommer, foreskriver spesialister følgende grupper av legemidler:

 1. Statins - "Lovostatin", "Mevakos".
 2. Fibrer er klofibrat, simvastatin.
 3. Vasodilatorer - "Eufillin", "Papaverin."
 4. Komplekse preparater som hindrer betennelse i vaskemuren - "Dehydroquercetin", "Ascorutin".
 5. Venotonikken er Detraleks, Venarus.
 6. Antiaggreganter - "Aspirin", "Kurantil."
 7. Forberedelser for å forbedre mikrosirkulasjonen - "Cerebrolysin", "Trimetazidin."
 8. Angioprotektorer, normaliserende metabolisme i blodkarets vegger - "Eszin", "Pirikarbat".
 9. Nootropiske stoffer - "Aminalon", "Piracetam".
 10. Antidepressiva - Afobazol, Amitriptylin.
 11. Antihypoxanter og antioksidanter - Aktovegin, Kudesan.
 12. Vitaminer i gruppe C, E, A, K.

Behandlingsskjema og dosering av legemidler velges av legen individuelt etter diagnose. Hvis det er en alvorlig vaskulær patologi, kreves det regelmessig besøk til spesialiserte klinikker og sykehus hvert halvår.

Tradisjonell medisin

De vanligste oppskrifter av tradisjonell medisin, styrke svake blodkar:

 • Elixir fra valnøttpartisjoner og hagtorns tinktur.
 • Spirituøs tinktur av hvitløk.
 • Avkjøling av immortelle.
 • Juice yarrow eller plantain.
 • Bøtte av bark av en guelder-rose.
 • Tinktur av nese fra blåmerker.
 • Havtornetolje for helbredelse av hodene.
 • En avkok av persille, blandet med melk, tørk ansiktet med pinebloeding.
 • Aloe juice er tørket med de delene av kroppen der det er røde flekker.

LiveLive

-musikk

-ukjent

-kategorier

 • HELSE (236)
 • DESIGN OF THE DIARYER er alt her og dessuten:. (224)
 • ramme for innlegget (136)
 • Dagbok (52)
 • p o s s (8)
 • sett inn et antall bilder (4)
 • lag en knapp med teksten (2)
 • RECIPES (199)
 • MILJØPUNKTER (151)
 • POEMS (123)
 • Livets visdom (82)
 • Skjønnhet (71)
 • masker, kremer, skrubber (10)
 • Interesser (62)
 • Musikk og noe annet om hvordan: (62)
 • SOCIAL (54)
 • SÅD OG SOUL (49)
 • FOR HJEMME (39)
 • encyklopedi av innendørs planter (5)
 • sy gardiner (5)
 • Om den guddommelige (38)
 • DATAMASKINEN er lett (36)
 • skrifter (3)
 • С А Д - hageplantasjer (34)
 • For familien. (33)
 • FOTO-STUDIO: leksjoner, tips (32)
 • en leksjon i Photoshop (11)
 • Photoshop - FØRSTE STEG (6)
 • VAKRE YARD, LAND (27)
 • ideer til COTTAGES (6)
 • PROBLEMER AV EKSTREMT VEKT (26)
 • Helse, psykologi og psykoterapi (24)
 • Blandinger (18)
 • BLOMMER, BILDER, TEGNINGER (18)
 • Ukjent, spådommer, hypoteser. (15)
 • IMPACT (14)
 • RÅDET annerledes (12)
 • Om lykke og kjærlighet (11)
 • ALT OG LYRA. (10)
 • for nybegynnere - LiveInternet (3)
 • les mer enn 200 venner (1)
 • Filmer. Bøker (7)
 • Maleri, kunst (7)
 • Tydelig, utrolig. (6)
 • Morsomme dyr (6)
 • SIKKERHET (6)
 • Nyttår (4)
 • PARABLE (4)
 • Historie (3)
 • Leksjoner lært - ENGLISH (3)
 • Frisyrer til hunder - vi lager en pigtail yorky (2)
 • MED MAGIKEREN MED MASTEREN (1)

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-Vanlige lesere

-samfunnet

-statistikk

Hvordan behandle svake blodårer

Hvordan behandle svake blodårer

Hvordan behandle svake blodårer

I en tidlig alder, når en person er ung, er hans fartøy elastisk. Med tiden mister de denne egenskapen og hærder. Årsaken til dette kan være en kronisk mangel på vitamin C, noe som er nødvendig for utseende av kollagen (det såkalte intercellulære limet) som gjør det mulig å holde veggene i blodkar elastisk og elastisk.

Hovedtrekkene i den svake fartøyet er: satte vertigo, reisesyke, besvimelse, konstant forandring i trykk, ømme ledd, foranderlig temperatur, konstant kalde hender og føtter, dårlig toleranse for varme - er en form for dårlig sirkulasjon, kan det være forårsaket av en feilfunksjon i nervesystemet.

Årsaker til dårlig sirkulasjon kan være mye, noen ganger de blir overført til mennesker i arv, men oftest de er et resultat av høye nivåer av stress, nervøs spenning, som varte i lang tid, enten som følge av alvorlig sykdom. Svært ofte provoserer deres dårlige og kjedelige arbeid. I dette tilfellet vil ingen piller hjelpe.

Faste vegger, tromboflebitt og sklerose kan øke blodtrykket betydelig, og dermed øke risikoen for iskemi, hjerneslag, hjerteinfarkt. Ved hvert hjertesammentrekning øker blodtrykket først og senker det før neste sammentrekning. Den øvre verdien av trykk kalles systolisk, og den nedre diastoliske. Et trykk på 120/80 regnes som normalt. I tilfelle når fartøyene er tilstoppet, er blodet viskøst, da øker trykket. Ofte skjer dette med alder. Det er en oppfatning at det maksimale tillatte trykket for en normal person, uansett alder, burde være 140/90.

Følgende metoder for å redusere blodtrykket er kjent.

1. Inkludering i ditt daglige diett av matvarer som er rike på sporstoffer som kalsium, magnesium, kalium, i forbindelse med en signifikant reduksjon i saltinntaket. Disse tiltakene kan redusere presset betydelig. Spesielt viktig er tilstedeværelsen av nok magnesium i kroppen. Mangelen kan være årsaken til et hjerteinfarkt. Det er kramper av blodårer, noen ganger selv når de ikke er tilstoppet med sklerotiske plakk. Oppsummering, magnesiumnivået må opprettholdes på riktig nivå.

2. Veldig effektivt vitamin

E, som reduserer risikoen for hjerteinfarkt betydelig.

3. Kanskje dette er det viktigste. Maksimal risiko for å øke blodtrykket skyldes obstruksjon av karene (deres innsnevring).

Når vaskulære sykdommer, er det anbefalt å spesielle mat med mettet inntak av fiskeolje og vitamin C.Kombinirovanie dietter med disse elementene i løpet av lengre tid reduserer trykket er mye bedre enn noen medikamenter fordi ikke konkurrere med den følge, av årsaken til sykdommen.

For å redusere muligheten for sykdommen, må du følge noen enkle regler:

1. Ekskluder fra kostholdet

2. Reduser inntaket av matvarer som er rike på mettet fett. Øk forbruket av fisk.

3. Spis mer friske grønnsaker og frukt (spesielt de som er rik på magnesium, kalsium og kalium)

4. Prøv å minimere saltinntaket.

5. Ikke røyk, unngå stress.

6. Å inkludere i ditt daglige kosthold minst to hundre og femti ml vitamin E og 1,5 gram vitamin C.

Fartøy behandling med folkemessige rettsmidler

Blant de mest kjente metoder for å gjenopprette det vaskulære systemet, er bruk av medisinske infusjoner fremstilt på grunn av furu nåler

1. ta fem ss små, knust åler, to spiseskjeer av hakkede nyper og tre spiseskjeer av løk skrelle.Zalivaem en liter vann og kok på lav varme i klokken omtrent ti minutter.Nastaivaem 12, gjennom et osteklede filter. Eupot knuller en liter om dagen i stedet for vann.

2. Slip i like deler fruktene av garnets garn, hunden roste, hestetailen på feltet, fuglens fjellklatring. To spiseskjeer av denne blandingen bryg et glass kokende vann, insister i førti minutter. Bruk to ganger om dagen i en halv time før et måltid på 0,5 kopp.

3. Riv 30 gram tørket frukt av viburnum. Kok 300 ml kokende vann og insister i fem timer, avløp. Bruk to ganger om dagen til 150 ml før du spiser.

4. Bruk tranebærsaft blandet med rødbeter i et forhold på 1/1 til 100 ml to ganger daglig.

5. Bruk nystekte juice av rød fjellaske på to ss tre ganger om dagen.

6. Inkluder i ditt daglige kiwi diett.

Rensing av blodkar med valnøtter.

1.1 Ta 2 kg valnøttmuttere og hakk dem med en treskje i Kina.

1.2 Vi jordet jordmutrene på et kjølig sted. Best i kjøleskapet.

1.3 Spis nøtter en time før måltider om morgenen og kvelden. Om nødvendig kan du drikke et halvt glass vann.

1.4 Det tar ca 2,5 måneder å fullføre kurset - til valnøttmassen er ferdig.

På slutten av kurset vil du føle en klar forbedring i helsen din - - hodepine forsvinner, - tromboflebitt og symptomer på åreknuter i nedre ekstremiteter kommer ut,

- Trykket stabiliseres i lang tid.

For å opprettholde blodkarens helse, bør dette kurset gjennomføres to ganger i året.

Rengjøring av fartøy som bruker sitroner og hvitløkhoder

2.1 Grind sammen med huden fem sitroner og fem hoder hvitløk forrenset.

Den resulterende massen er plassert i en krukke med en kapasitet på tre liter. Deretter fylles fartøyet med kokt varmt vann.

La oss brygge ved en temperatur på 20-25 grader, det vil si ved romtemperatur, filter og etter fem dager setter vi glasset på et kjølig sted.

Spis 100 gram per dag for fire gram.

2.2 Mens infusjonen forbrukes fra en bank, er det nødvendig å forberede en annen.

Hele løpet av behandlingen inkluderer fire bokser. Varighet ca 30 dager

2.3 Som et resultat av behandling reduseres nivået av kolesterol, trykket vender tilbake til normen, hodepinen blir fjernet.

Kurset er ønskelig å holde årlig.

Rengjøring av fartøy med dillfrø

3.1 Ta to hundre og femti gram honning, en spiseskje valerian, legg til et halvt glass dillfrø.

3.2 Hell den resulterende blandingen med to liter kokende vann.

3.3 Etter infusjonen på en dag å ta en spiseskje i en halv time før måltider.

Se nøye på helsen din, fordi alt sykdommer i blodårerer ekstremt farlig.

MEDISK SPORTS

Forskere av forskere har vist at for å forbedre trivsel hos mennesker som lider av vaskulære sykdommer, er det bare uken med å besøke treningsstudioet nok. Ifølge eksperter, uten fysiske øvelser, er det svært vanskelig å få det ønskede positive resultatet. Men likevel er det nødvendig å observere to grunnleggende forhold:

 • Gjør sport minst 5 ganger i uken, vær sikker på å gi nat. masse 20 minutter per dag;
 • Prøv å ikke overarbeid, fordi overdreven belastning kan påvirke kroppen, fartøyene, de kan forstyrre ditt vaskulære system.

En utmerket metode for risting kjører og svømmer. Men gjør ikke alt på en gang, bli vant til leksjonene gradvis.

PROSEDYRER

For å "ta opp" deres blodårer, kan du bruke en kontrastdusj. Det bør tas om morgenen. Tross alt, takket være sjelen, kan fartøyene få det rette humøret, og du vil få et godt humør. Hvis ønskelig, kan du bruke denne dusjen og før du går til sengs. Men ta det et par timer før sengetid. Han vil lindre deg av tretthet, tretthet, og bidra til å bli kvitt stress. En kontrastdusj kan også erstattes med fotbad. For dette, hell kokende vann inn i en liten vask, og i det andre kaldvannet, prøv å få det til å komme til anklene. Bena skal holdes i hvert bekken i 5 minutter. Denne prosedyren må fylles ut med kaldt vann. Før du behandler karene på denne måten masserer du sårpunktet, og deretter fortsetter du til lignende prosedyrer.

For å behandle blodårer må du bruke massasje og gymnastikk. De er nødvendige for det menneskelige vaskulære systemet. Delta så ofte som bad, badstuer og husk at hver gang du forlater dampbadet, hell deg kaldt vann. De fleste som lider av nevocirkulær dystoni er pessimistiske mennesker, skeptikere, vondt. Derfor, prøv å se etter alt på en positiv måte, se på verden med et smil og prøv å nyte hver dag du har bodd. Tross alt er karsykdommer ikke uten grunn ansett som en form for nerve. For helse, permanente forstyrrelser, frykt, depressioner, tvil er veldig skadelig. Prøv å utelukke dem fra livet ditt, og fartøyene vil ikke plage deg!

Hvordan og hva å behandle vaskulære sykdommer

innhold

Vaskulære sykdommer er preget av en rekke former og manifestasjoner. Fartøybehandling er en vanskelig oppgave som ikke bare leger, men også pasienter må lære å takle. Komplekse terapimetoder er basert på livsstilsendringer, og ikke bare på inntak av medisiner. Hvordan behandle blodkar korrekt, bare legen vil fortelle. Selvbehandling er farlig.

Vanlige årsaker til sykdommer

I moderne medisin er det en rekke vanlige faktorer som ofte forårsaker lesjoner og sykdommer i blodkar av forskjellige steder og størrelser.

De vanlige etiologiske faktorene i vaskulære patologier er følgende:

 • feil kosthold. Fiender av blodårer - salt, karbohydrater og fettstoffer. Saltet øker trykket, bryter uregelmessig elastiskheten i vaskulærveggen. Dyrefett setter blod i blodet med kolesterol, noe som fremmer dannelsen av plakk på veggene i blodårene, og klumper seg i lumen - aterosklerose. Overflødig karbohydrater forvandles til skadelige fett som er avsatt på innsiden av vaskulærveggen;
 • hypodynami fører til svekket mikrocirkulasjon, fettakkumulering, stagnasjon av venøs blodstrøm, hypoksi;
 • fysisk overbelastning. Å øve drastisk øker tonen i fartøyene og forårsaker spasmer;
 • alkoholisme;
 • røyking,
 • stress,
 • irrasjonell bruk av medisiner
 • beriberi og hypovitaminose;
 • virale og bakterielle infeksjoner;
 • ugunstig økologi;
 • hjertefeil fører til at i en eldre alder utvikles arterier og blodårer;
 • autoimmune prosesser;
 • forstyrrelser i blodproppene (f.eks. tromboembolisme).

Typer og former for patologi

Det er forskjellige klassifikasjoner av sykdommer i blodkar: lokaliseringen av den patologiske prosessen, typen berørte kar, årsaken til lidelsen.

Ved lokalisering av prosessen er sykdommer i det vaskulære systemet delt inn i følgende grupper:

 • sykdommer i årer, inkludert - ben (spiserør, tromboflebitt, angiopati, flebitt, venøs insuffisiens, hemorroider);
 • cerebrovaskulære sykdommer - vegetovaskulær dystoni, synkope, sammenbrudd, vaskulær demens, blødninger, infarkt, arteriell okklusjon, venetrombose, angiopati;
 • sykdommer i hjertens arterier - aneurysmer, iskemisk sykdom, infarkt;
 • sykdommer forbundet med økt tone og spasme - hypertensjon eller hypotensjon, sirkulasjonsfare;
 • forårsaket av andre patologier - tromboembolisme, aterosklerose, endarteritis, aneurisme, trombose og emboli, fistler, brudd, stenose, systemisk vaskulitt.

Typer av brudd på sykdommen er:

 • metabolisk, forårsaket av akkumulering av kolesterol, lipider, mangel eller overskudd av vitaminer og aminosyrer;
 • med skader på vaskulære vegger av mikroorganismer;
 • med nederlaget på veggene i fartøyene med immun- eller autoimmune komplekser;
 • forstyrrelser i reguleringen av vaskulær tone;
 • strekker seg av mekaniske faktorer av vaskulære vegger;
 • anomalier i dannelsen og utviklingen av blodkar.

Av typen berørte fartøy er det mulig å skille slike former som sykdommer i årer, arterier, arterioler, problemer med kapillærer. I samme type vaskulære problemer kan symptomene variere betydelig.

Angst symptomer, tilnærming til terapi

Det er tegn på problemer med fartøyene, hvor det i mangel av karakteristiske manifestasjoner er mulig å mistenke sykdommer i karene, symptomene er som følger:

 • hodepine;
 • svimmelhet, besvimelse
 • neseblødning;
 • Differensialtrykk indikerer nesten alltid et problem med fartøyene;
 • nummenhet og kaldhet i lemmerne;
 • smerte i hjertet;
 • kortpustethet;
 • utseendet på et vaskulært mønster på kroppen;
 • tyngde og smerte i bena. Dette er vanlige symptomer på vene sykdommer;
 • takykardi;
 • kald svette;
 • tremor av ekstremiteter;
 • utslett, endringer i hudfarge - fra cyanotisk og blek til rød;
 • meteosensitivity;
 • tretthet,
 • redusert seksuell lyst;
 • hyppige infeksjoner.

Symptomer på vaskulær sykdom bør vurderes nøye. Det er viktig å konsultere en lege i tide for å diagnostisere og foreskrive riktig behandling.

Fartøysbehandling utføres alltid i slike retninger:

 1. Eliminering av årsaken er etiotropisk terapi.
 2. Innflytelse på mekanismen av patologiske prosesser i årer, arterier, kapillærer - patogenetisk terapi.
 3. Innflytelse på symptomer på problemer med blodkar.
 4. Forebygging av sykdommer og komplikasjoner.

For behandling av blodårer er det nødvendig med en korrekt diagnose og identifisering av årsaker. Videre taktikk samsvarer med patologienes natur. For å bekjempe sykdommen, er det ikke bare medisiner for behandling, men også ikke-medisinske metoder, som er basert på eliminering av faktorer som fremkaller sykdommer i blodårene og arteriene.

Patogenetisk behandling av vener og kar er basert på inntak av medisiner og bruk av fysioterapi teknikker som påvirker individuelle linker i utviklingen av den underliggende sykdommen i årer og andre blodårer.

En viktig rolle er spilt av eliminering av manifestasjoner av sykdommer. Fartøy krever spesiell behandling: Den består i å minimere kliniske tegn og forbedre pasientens livskvalitet. Symptomatisk terapi vil aldri bidra til å kurere sykdommer i årer eller andre kar. Symptomer hos kvinner og menn som følger med vener og arteries patologi kan variere, noe som krever en annen tilnærming til omsorg og valg av vedlikeholdsterapi.

Funksjoner av stoffbehandling

Slike midler inkluderer:

 • vitamin C (askorbinsyre) - bidrar til å styrke vaskulasjonen, reduserer dens permeabilitet;
 • vitamin P (rutin) - styrker de vaskulære veggene;
 • betyr for å senke kolesterol i blodet. Mange av disse pasientene kalles konvensjonelt "rensing av det vaskulære systemet", da de kan forhindre eller eliminere dannelsen av farlige kolesterolplakk i karene;
 • nootropic drugs (Cavinton, Vinpocetine). Mye brukt til å forbedre blodsirkulasjonen gjennom det vaskulære systemet, forbedre ernæringen av vev og forhindre hypoksi. Er foreskrevet for mange vaskulære patologier;
 • glukokortikoider (Prednisolon, Dexamethason) - hormonelle legemidler som har en kraftig antiinflammatorisk effekt. Ofte er mulighetene for betennelse i de vaskulære veggene;
 • anti-inflammatorisk. Ofte brukes ikke-steroid medisiner (Ibuprofen, Diclofenac, Nimesulide), som har en rask og langsiktig effekt. Tilordne oftere med moderat betennelse;
 • vegetative og syntetiske preparater, styrke vener. Sykdommer som åreknuter, flebitt, tromboflebitt, er de vanligste indikasjonene for deres bruk. Sammensetningen inneholder midler ifølge hestekastanje ekstrakter (Eskuljus, Aescusan), troxerutin (Troxevasin) rutine (Ascorutin), diosmin (Detraleks, Phlebodia), hesperidin (Detraleks, Phlebodia), resveratrol;
 • legemidler som reduserer trombose og resorbat trombi, til ekstern og intern bruk (heparin, fraksiparin);
 • antispasmodik - narkotika, avslappende muskelvegger, reduserende tone og senkende trykk i vaskulærsengen;
 • muskelavslappende midler virker på muskellaget av blodkar, reduserer tone og eliminerer spasmer;
 • antihypertensive legemidler av vaskulær virkning brukes til å behandle hypertensjon i varierende grad;
 • vasodilatorer;
 • vasokonstriktive legemidler, som raskt og permanent reduserer permeabiliteten, forårsaker innsnevring av lumen. Slike midler har funnet bred anvendelse i ENT-praksis.

Det er ikke alltid nok til å ta en bestemt medisin for å normalisere tilstanden av arterier eller vener, og sykdommen krever ofte bruk av legemidler med en kompleks virkningsmekanisme, som vil behandle pasienten fra alle retninger.

Husk at diagnostikk og behandling bare foreskrives av lege, noe som gjør det mulig å effektivt og sikkert påvirke det vaskulære systemet. Med endringer i arterier og årer krever denne sykdommen ofte langvarig behandling.

Funksjoner av ikke-farmakologiske metoder og tradisjonell medisin

Behandling og forebygging av patologier i det vaskulære systemet uten bruk av medisiner består i implementering av enkle anbefalinger som bør bli en del av en persons livsstil.

Veiledning for ikke-rusmiddelbehandling og forebygging:

 1. Avslag fra dårlige vaner.
 2. Rationell ernæring - bruk av et minimum av bordsalt, søtt, mel og fettstoffer.
 3. Eliminering av stress.
 4. Aktiv livsstil, helseforbedrende aktiviteter i idrett - yoga, pilates, svømming.
 5. Avslag fra intensiv trening.
 6. Bruk de riktige klærne. Unngå å knuse klær, sko med høye hæler og plattformer.
 7. Utelukkelse av overoppheting og hypotermi i kroppen.
 8. Inntak av vitaminkomplekser. Det anbefales å drikke medisiner og kosttilskudd som inneholder tilstrekkelig mengde askorbinsyre, rutine, resveratrol (ekstrakter fra druer).
 9. Riktig kontakt til legen dersom det er noen advarselsskilt.
 10. Kontrollerer nivået av kolesterol og lipoproteiner i blodet.
 11. Fysioterapi metoder - akupunktur, kontrastdusj og bad.

Leger som behandler problemer med blodkar:

 • angiologi;
 • Kardiolog (problemer med hjertets kar);
 • phlebologist (problemer med årer);
 • terapeut;
 • nevrolog (hjerneskip);
 • phthisiatrician (lungekar);
 • urolog (patologi av nyreskipene);
 • dermatolog (forstyrrelser i mikrosirkulasjon i hudintegrer);
 • oculist (patologi av øyets fartøy);
 • vaskulære kirurger;
 • Andre spesialister, avhengig av lokalisering av prosessen.

Folk og homøopatisk medisin har et bredt spekter av verktøy som brukes til behandling av vener og andre lidelser.

I hjertet av ukonvensjonelle stoffer - medisinske planteråvarer, som har slike effekter:

 • styrking av vaskulære vegger (tranebær, hvitløk, bete, calanchoe, sophora, kastanjefrukter, druer, spesielt rødt, kløver);
 • eliminering av betennelse (calendula, nettle, mor og mormor, St. John's wort, timian);
 • decongestant (bringebær, cowberry);
 • Rensingen fjerner fra kroppen skadelige overskytende fett og kolesterol (vegetabilsk olje - linolje, olivenolje, hvetespirer, kli, nøtter);
 • vitaminiserende (St. John's wort, elderberry, viburnum, fjellaske, blåbær, ferskpresset juice);
 • tonic (koffein, teobromin i te og kaffe, schisandra, grønn te, ginseng);
 • Avslappende (motherwort, melissa, mynte, oregano, timian, valerian);
 • spasmolytisk (bringebær);
 • hypotensiv (mint, sitronbalsam, oregano);
 • Økende trykk (koffein);
 • stimulerende blodgass (ginkgo biloba, ginseng).

Valget av terapeutisk metode og midler avhenger av patologisk form. Bruken av folk rettsmidler mulige i ulike former - decoctions, infusjoner, tinkturer, ekstrakter, uttrekk, kremer, potions, rastirok, bad.

Fartøy: behandling med medisiner og folkemidlene

Fartøy er et slags transportnettverk av kroppen. Det beveger blod, leverer oksygen og næringsstoffer til alle organer og vev. Dette blodtransportnettet i en voksen er fem og femti tusen kilometer. Hver dag går syv tusen liter blod gjennom det. Derfor er hovedstedet i menneskekroppen okkupert av blodårer. Behandling i tilfelle skade skal bare overlates til spesialister.

Årsaker til sykdommen

 • Neurokirkulær dystoni. Skipene begynner å begrense og utvide kaotisk.
 • Hypertensiv sykdom over tid, hvis den blir ubehandlet, kan den føre til arteriosklerose av karene.
 • Et stort antall dårlig kolesterol.
 • Stressfulle situasjoner. For å gjenopprette fra stress, vil en stor mengde steroidhormoner bli påkrevd. For å gjøre dette begynner leveren å produsere en stor mengde kolesterol. En del av det går "på forretningsreise", og en del bosetter seg på skipets vegger.
 • Røyking. Sigarettrøyk skader foring av blodkar. For å kurere det, er det nødvendig med blodceller. Men ikke bare de er forsinket, sammen med dem kolesterol, trombin og fibrinogen kommer dit. Over tid kan blodårene bli ugjennomtrengelige, stopper blodbrudd.
 • Overtredelse av utvekslingen.
 • Utseendet til en trombose. I en sunn kropp er forekomsten nesten ingen fare, den oppløses under påvirkning av næringsstoffer. Hvis kroppen er svekket, kan blodproppene tette de skadede karene.

symptomer

Arbeidet i menneskekroppen avhenger av fartøyets tilstand. Behandling av sirkulasjonssystemet er forbundet med nye symptomer. La oss nå snakke om hva som er tegn på sykdommen. Ofte begynner de å dukke opp etter førti år og avhenger av fartøyene som organet er skadet for. Vanlige symptomer inkluderer:

 • Konstant svimmelhet. De oppstår når hjernen er dårlig utstyrt med oksygen.
 • Hodepine.
 • Besvimelse.
 • Varmeintoleranse.
 • Hender og føtter er kalde.
 • Hjertefrekvenser raskt.
 • Sår ledd.
 • Helseforholdet avhenger av værforholdene.
 • Den seksuelle funksjonen minker.
 • Trykkspring.

I tillegg begynner hørselen gradvis å synke, søvn forverres, hukommelsen blir verre, gjør ofte støy i ørene, noen ganger staggers når man går, er tale noen ganger uforståelig. Det er smerte i bena, om kvelden svulmer de om natten, det er kramper i beinmuskulaturen, de blir ufølsomme, deres hudfarge endres.

Sykdom av karene i nedre ekstremiteter

De vanligste plagerene forbundet med vaskulære lidelser inkluderer:

 • Åreknuter.
 • Venøs insuffisiens.
 • Tromboflebitt.
 • Trombose.
 • Limfostazom.
 • Vaskulitt.
 • Trophic ulcers.
 • Akutt obstruksjon av arteriene.
 • Diabetisk angiopati.
 • Stagnerende dermatitt.
 • Hyperpigmentering.

Behandlingen av karene i nedre lemmer er som følger. Eksperter anbefaler å utføre komplisert terapi. Hovedaktivitetene som brukes i forbindelse med dette er følgende:

 • Gjennomføring av fysiske øvelser som regulerer blodsirkulasjonen i lemmer.
 • Permanent bruk av et spesielt elastisk bandasje.
 • Bruk av tonic geler som styrker veggene i blodårene.
 • Det er mer å drikke, det er bra, hvis det brukes herbal infusjoner til disse formålene.
 • Et godt alternativ - en vodka komprimere. Takket være ham kan du fjerne hevelsen.

I tillegg innebærer behandlingen av underbenet bruk av medisiner. For hver avtale er legen egnet individuelt, avhengig av diagnosen, sykdommens kompleksitet og stadium.

Sykdommer i cerebral fartøy

Krenkelse av koordinering, usammenhengende tale, svimmelhet, støy i ørene - de første tegn på at cerebral fartøyene er skadet. Symptomer og behandling er sammenhengende. Alvorlighetsgraden av sykdommen avhenger av behandlingsprogrammet, som vil være rettet mot å gjenopprette blodsirkulasjonen.

 • Full undersøkelse av pasienten: En blodprøve, dens viskositet, ultralyddoppler.
 • Utnevnelse av narkotika som fører til forbedret vaskulær mikrosirkulasjon og senking av kolesterol.
 • Om nødvendig er det gitt en kur til fysioterapi.

Hvis vi snakker om medisiner, så er det i dette tilfellet nummer én frelse som er verdt å huske, en vanlig medisin "Aspirin". Dette middelet fortynner blodet og motvirker dannelsen av blodpropper.

Hvis fartøyene er skadet, vil behandling uten medisiner være ineffektiv. For at "blodtransportnettverket" i hjernen skal komme tilbake til normal, er følgende legemidler foreskrevet:

 • "Winkamin" - forbedrer blodsirkulasjonen, har en beroligende effekt.
 • "Cavinton" - utvider blodårene, reduserer aggregering av blodplater.
 • "Cinnarizine" - forbedrer hjernecirkulasjonen.
 • "No-shpa", "Dibazol" - lindre spasmer av blodårer.

Behandling av hodene i hodet og nakken er mulig og ved hjelp av tradisjonell medisin, men vi snakker litt om dette.

Skadede kar i hjertet

Hjertet er motoren i kroppen vår. Og det er ille om et feilaktig "utstyr" nærmer seg det. Det er derfor stor oppmerksomhet til fartøyene som fører til dette organet.

Hvis de er skadet, kan en slik sykdom som iskemisk hjertesykdom ikke unngås.

Hvordan er behandlingen av blodkarene i hjertet?

Det første du må gjøre er å holde på en diett. Mengden kolesterol bør holdes til et minimum.

Den andre er å lede en aktiv livsstil.

Narkotika som brukes til behandling, skal gi blodfortynning. De er foreskrevet etter seks måneders slanking. Hvis saken er særlig alvorlig, foreskrives en operasjon.

Men som nevnt ovenfor er hovedoppgaven å redusere kolesterol. For å hjelpe kroppen til å takle denne oppgaven, foreskriver spesialisten følgende medisiner:

Ta dem vil ha store doser, de har mange bivirkninger.

Ikke glem planter

Behandlingen av blodkar ved folkemidlene er mye brukt i praksis. Her er noen oppskrifter som ikke bare kan lindre helsen din, men også bidra til en fullstendig gjenoppretting.

 • Grind et hvitløkhode og en sitron på et riper. Blandingen er fylt med en liter kokt vann. To dager insisterer. Ta en spiseskje fire ganger om dagen.
 • Femten minutter før du spiser, ta en halv kopp fersk kåljuice.
 • Ikke glem å spise epler og drikke reddikjuice.
 • Ta ti gram bjørkebark, legg asketrærblad til det og lag alt i en liter vann i ti minutter. Filter og konsum ett glass kjøttkraft om morgenen på tom mage.
 • I stedet for te kan du brygge tjue gram hagtorn i ett glass kokende vann. Insistere to timer.

Ikke vær redd for å bruke oppskrifter av tradisjonell medisin, hvis du har skadet blodkar. Behandling på denne måten, selv om den er sjekket i århundrer, men forsøker fortsatt å utføre den under tilsyn av en spesialist.

Forebygging av sykdom

Hvis det var et brudd på kroppens blodsystem, assosiert med hjertet, nedre lemmer eller ødelagte hjerneskip, er symptomer, behandling av hver av disse sykdommene deres egne. Men det er flere regler som bør følges ikke bare under behandlingen, men også for forebygging:

 • Å lede en riktig livsstil.
 • Sunn mat.
 • Mer bevegelse og mindre stress.
 • Hver morgen - lading, hver kveld - en tur.
 • Nekter alkohol og røyking.
 • Bruk mindre salt, og flere grønnsaker og frukt.
 • Gå regelmessig til legen for forebyggende undersøkelser.
 • Ta vitaminer som bidrar til å styrke blodårene.
 • For å heve tonen, hell deg selv vekselvis med kaldt og deretter varmt vann.

Råd fra spesialister: For å forebygge hjerte-og karsykdommer, bruk to spiseskjeer olivenolje hver dag.

Bare i dette tilfellet vil fartøyene dine være sunne. De trenger ikke behandling. Ingen kolesterolplakk vil tette dem. Tross alt er sannheten sagt: det er bedre å hindre sykdommen enn å behandle det senere.

konklusjon

I de fleste tilfeller er vår helse avhengig av oss. Vaskulær sykdom er bevis. Tross alt, gi igjen fett, søt, salt, bittert, og kolesterolplakk kan forlate oss for alltid. Og hvis du fortsatt har litt tid til å gi sport, vil velvære hver dag bare være utmerket.

Overholdelse av helt enkle regler vil utelukke forekomst av de mest komplekse sykdommene som kan føre til forferdelige konsekvenser. Så la oss i det minste forsøke å oppfylle disse reglene.

Les Mer Om Fartøyene