Slik rengjør du hjernens kar

Hodepine, økt blodtrykk, hukommelsestap, også i forholdsvis unge mennesker, vertigo - fenomenet ikke bare er ubehagelig, men også farlig, fordi de ofte indikere tilstedeværelse på veggene av kolesterol avleiringer fartøy og luminal innsnevring i blodkarene, som i betydelig grad øker risikoen for iskemisk eller hemoragisk slag.

Det vil bidra til å takle dem som rydder hjernens kar - et sett med medisinske eller hjemmeprosedyrer som er rettet mot å bli kvitt plakk og forbedre hjernens sirkulasjon.

Mekanisk vaskulær rengjøring

Medisinske og populære midler som brukes til rengjøring fartøy, beregnet til å redusere konsentrasjonen av skadelige kolesterol i blod (LDL) - et stoff som er avsatt på blodårene i form av tette plakk. Disse midlene utfører også en annen oppgave - de løser aterosklerotiske plakk, og øker dermed klaring i karene.

Resultatet av rensing av cerebral fartøy er en forbedring av hjernens sirkulasjon og restaurering av elastisiteten i vaskulærene, noe som i siste instans påvirker pasientens generelle velvære:

 • Svimmelhet og hodepine forsvinner;
 • Det er lettere å kontrollere blodtrykket;
 • Minneproblemer forsvinner.

Det er også en reduksjon i meteosensitiviteten.

Medisinske metoder for å rense blodkarene i hjernen

Du kan rense fartøyene ved hjelp av spesielle prosedyrer i klinikken eller ved vanlig inntak av medisiner foreskrevet av legen.

Ekstrakorporeal hemokorreksjon

Ekstrakorporeal hemokorreksjon - den såkalte tofase-prosedyren, hvor pasienten helles en del av sitt eget blod, passert gjennom en sentrifuge.

Sentrifugert blod er delt inn i fraksjoner - plasma og celler. Pasienten mottar celler tilbake umiddelbart som en injeksjon, og plasmaet gjennomgår ytterligere rensing. Under rengjøring fjernes skadelig kolesterol fra delen, og næringsstoffene lagres så mye som mulig.

Ved den andre økten overfører pasienten pasienten med renset plasma samtidig som han tar gjerdet av neste del av blodet for rensing.

Det finnes mange typer av utenomlegemlig blod korreksjon, men den mest effektive av disse er metoden for plasma kriomodifikatsii tillater dårlig kolesterol i betydelig grad å redusere nivået er allerede en og en halv til to uker.

Medisinsk behandling

Fjerning av aterosklerotiske plakk kan utføres ved hjelp av medisiner. Formålet med anvendelsen er å gradvis redusere nivået av LDL og triglyserider, samt å øke nivået av nyttig kolesterol (HDL), som aktivt deltar i metabolske prosesser.

Et ord med forsiktighet

Ingen av stoffene, som vil bli diskutert nedenfor, kan ikke tas for rengjøring av fartøyene selv. De foreskrives bare etter en foreløpig undersøkelse og i strengt definerte doser. I tillegg utføres behandlingen under laboratoriekontroll av dynamikken til å redusere skadelige stoffer. Terapi stopper så snart blodnivået når normen.

Grupper av stoffer for å rense blodkarene i hjernen

Flere grupper av stoffer brukes til å rense blodkarene i hjernen, som hver har sin egen funksjon, handlingsprinsippet og den endelige effekten.

Statiner er stoffer som stopper produksjonen av skadelig kolesterol og triglyserider i leveren. Den beste effekten de gir i begynnelsen av sykdommen i fettmetabolismen, når aterosklerotiske endringer i karene er svært svake eller fraværende.

Statinene inkluderer:

Ved bruk av statiner kan det være bivirkninger - nedsatt leverfunksjon, muskel svakhet, myalgi.

Nikotinsyre (niacin) er et vitamin PP eller B3, som deltar i ulike oksidative prosesser. Store doser (minst 3 g / dag) redusere nivået av skadelige cholesterol i noen dager, og triglyseridnivåer - et par timer etter starten av rensebeholderen.

Narkotika av nikotinsyre er:

Når de brukes, er det noen ganger hud kløe, det er hodepine og rødhet i huden (hyperemi).

Forberedelser for utskillelse av gallsyre

Galle produsert av leveren, når brudd på fettmetabolismen begynner å bli absorbert tilbake i sirkulasjonssystemet. Forberedelser for fjerning hindrer inntak av skadelig kolesterol i blodet, reagerer med galle i tarmens midtre del.

Slike rusmidler inkluderer:

Til bivirkningene av de nevnte middelene for vaskulær rensing inkluderer flatulens (hevelse i tarmen) og fordøyelsesbesvær.

Fibrerer - en gruppe medikamenter som korrigerer fettmetabolismen. Hovedsakelig brukt til å redusere triglyseridnivåer og øke nivået av HDL.

Gruppen av fibrater inkluderer:

Bivirkninger ved bruk av fibrater inkluderer kvalme, kløende hud og utslett.

Hva kan ikke tas med rusmidler

Rengjøring er en prosess som må tas seriøst, gitt mange nyanser.

Så, hvis du er tvunget til å ta medisiner for å fortynne blodet, sørg for å fortelle legen din. Samtidig bruk av disse stoffene med kolesterolsenkende medisiner er farlig.

Under medisinsk behandling av vaskulær rengjøring kan du ikke drikke grapefruktjuice - det kan forårsake depresjon av leveren.

Rensing av kar med folkemidlene

Hvis det ikke er mulighet for å gjennomgå et behandlingsforløp i klinikken eller kjøpe medisiner, er rengjøring med folkemidlene en god utvei.

Den største ulempen er en langvarig og mindre uttalt effekt, men det krever ikke betydelige økonomiske kostnader.

Lav effektivitet er observert i alvorlig grad av aterosklerotiske lesjoner i blodkar, men som en rensing behandling i mild av deres nederlag, og spesielt i forebygging av aterosklerose som folk rettsmidler vil være en stor hjelp for alle som bryr seg om tilstanden til sine fartøy.

Til tross for generell tilgjengelighet kan urter og produkter som brukes til rengjøring hjemme, forårsake individuelle allergiske reaksjoner eller angi den "svarte listen" med visse sykdommer i fordøyelseskanalen.

Hvitløk-sitronblanding i vegetabilsk olje

Ta det midtre hvitløkhodet, rengjør og slip det under pressen eller manuelt. Den resulterende vasselen helles i et glass ubehandlet vegetabilsk olje og tas ut for en dag på et kaldt sted.

Neste dag i en teskje av blandingen klemmer ut samme mengde sitronsaft. Denne forbindelsen skal være full i tre ganger daglig, omtrent en halv time før måltider. Kurs - en og en halv til tre måneder.

Honning-sitronblanding i vegetabilsk olje

Ta i like stor andel honning, unpeeled vegetabilsk olje og frisk sitronsaft, bland og la stå i 24 timer. Ta blandingen hver dag i en og en halv til tre måneder. Inntaket er en teskje en halv time før måltider.

Blanding av valnøtter, honning og ananas

Det er nødvendig å ta fem kjerner av en valnøtt, å knuse dem og å fylle ut med en spiseskje av noe lett honning. Legg til samme finhakkede ananasstykke, klipp av den skrællede frukten om en og en halv til to centimeter.

Å insistere dagen i oppvasken av mørkt glass, hvorpå blandingen anses klar til bruk. Spis på en spiseskje fire ganger om dagen i omtrent tretti minutter før du spiser. Ovennevnte blanding fremstilles på en gang. Etterfølgende porsjoner fremstilles daglig og tas innen en måned.

Dekoksjon av hornbeam blader

Rengjøring kan gjøres ved hjelp av hornbeam blomster. Ulempen med denne metoden er sesongmessighet og relativ sjeldenhet som dette treet er funnet i en eller annen lokalitet.

Hvis det er mulig å få hornbensblomstene, må du brygge dem hver dag på en spiseskje i en kopp kokende vann og drikk halvparten tre ganger daglig før måltider. Forløpet av rengjøringsfartøy med hornbeamblomster kan være opptil en og en halv måned.

Ikke glem dietten - riktig ernæring forbedrer effekten av å rense hjernens kar.

Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

Sirkulasjonssystemet svekkes av kronisk stress og dårlige vaner. Karossens elastisitet minker, og veggene danner innskudd av skadelig kolesterol. De blir til plaketter, noe som fører til hypoksi i hjernen og utvikling av aterosklerose. Redusert tenkningsprosesser, minne og arbeidskapasitet forverres. For å beskytte deg mot stroke og oksygen sult, må du regelmessig rengjøre beholderne av innskudd.

Urtepreparater

Plaques dannes på grunn av høye kolesterolnivåer. Skadelige forbindelser gjør fartøyets vegger skjøre og reduserer elastisiteten, forårsaker høyt blodtrykk og hypotensjon, slagtilfeller. Konsentrasjonen av fett i kroppen reduseres av japansk sophora. Det vil ta 50 g friske blomster og 80-100 ml vodka. Knopper helles i en flaske glass brun eller grønn nyanse, helles med alkohol og tetter beholderen. De skjuler seg fra direkte ultrafiolett stråling i en måned. Vanligvis rives sophoren for å få blomstene til å blande seg med vodka.

Legemidlet fra knopper er tatt tre ganger om dagen. Drikk 20 ml alkoholblanding etter å ha spist.

Den andre metoden for å rense fartøyene fra slagg består av to trinn. Den første er forberedelsen av laurbærolje. Billetten selges i spesialiserte apotek, men det er lettere å lage det selv fra tørket krydderblad.

En pakke med laurbærblad, malt i en mørtel, helles i en glassburk. Hell et glass olje, oppvarmet til 50 grader. Bruk en solsikke eller oliven rekke. Hvis væskesubstratet er for varmt, vil preformen miste sin helbredende egenskaper. Forbered medisinen fra laurbærblad og kald vei. Bare bland med vegetabilsk olje uten oppvarming. Insister i 10 til 20 dager på et kjølig og mørkt sted.

Ferdig medisin fra krydderfiltret, rengjør i kjøleskapet. Det andre gressletrinnet begynner:

 1. I bollen eller tallerkenen i like store mengder, forbinder immortelle med kamille, St. John's wort og birch knopper. Råmaterialer er slipt for å danne et jevnt pulver.
 2. Mål 1 ss. l. aromatisk sammensetning og brygget med bratt kokende vann. Det vil ta 500 ml av væskekomponenten.
 3. Drikk filtrert etter 20 minutter og del i 2 porsjoner. Kaken er nødvendigvis presset, fordi i urter er essensielle oljer og mineraler.
 4. Den første delen av infusjonen er fylt med 20 ml kalkhoney. Oppløs i dråpen 2 dråper forberedt laurbærolje. Urte medisin er full før sengetid.
 5. Den andre delen av infusjonen forbrukes om morgenen på tom mage. Varm opp til 40-50 grader, blandet med honning og laurbærolje.

Behandlingen varer 1-1,5 måneder. Pasienten skal bruke 15 ml karbonolje, og deretter ta en 30-dagers pause.

Hvis en person har hypertensjon på grunn av kolesterolplakk, anbefales en variant med nålegrener. Velg unge prøver av en lysegrønn fargetone. En håndfull furu eller gran råmateriale blir dampet i 1 liter kokende vann. Separat drikke fra kaken om 12 timer. Sett inn i arbeidsstykkelen fra 1 stor sitron, bland og sett til side. Infusjonen etter 2 timer er delt inn i 3 porsjoner. Hver del er full i 60 minutter før du spiser. Rensing med nålegrener varer 10 dager.

Øker blodkarets elastisitet og aktiverer blodstrøminnsamlingen av medisinske planter:

 • malurt - 100 g;
 • marjoram - 20 g;
 • myrter - 40 g;
 • kløverblader - 100 g;
 • persillefrø - 10 g.

Gress, knust i en mørtel, hell i en krukke. Daglig måle 4 ss. l. blandingen, dampet i en liter kokende vann. Infusjonen forbrukes 4 timer etter tilberedning. Ta en gang 50 ml urtemedisin, og en dag - omtrent et halvt glass. Urtemedisin behandles i 4 uker, en måneders hvile.

Tonic egenskaper har en samling av bjørk knopper, mynte, caddis, eleutherococcus, burdock rot og rosen hofter. Tebladene er tilberedt av revet planter, tatt i like deler. Hell 1,5 ss. l. samler en liter varmt vann, 2 timer insisterer. Tre ganger om dagen drikker de 100 ml te uten honning og andre søtningsmidler. Ta urteinfusjon før måltider. Rengjøring varer 4 uker, og en pause mellom kursene - minst 1 måned, kan være lengre.

Kolesterolet er redusert på grunn av urtekolleksjon, som inneholder:

 • bær av svart chokeberry;
 • buckthorn bark;
 • motherwort;
 • cowberry blader;
 • mais stigmas;
 • kamille blomster;
 • tare;
 • frukt av hagtorn;
 • serien.

Planter, malt i et pulver, er sammenføyet i like deler. 30 g råvarer helles i en 1 liter krukke og en tredjedel fylt med kokende vann. Legemidlet er insistert i en halv time, filtrert og delt inn i 100 ml porsjoner. Drikk en billett fra gresset for en dag. Varighet av rensing og avbrudd - 2 måneder. For å gjenopprette fartøyets tone og fjerne kolesterolplakkene, vil det ta 3 kurs.

Konsentrasjonen av skadelige forbindelser og kalsiumsalter i kroppen reduseres av hornbensblomster. Mål 1 ss. l. tørket knopper, tilsett en kopp kokende vann og del den nåværende drikken i 3 deler. Drikk arbeidsstykket for dagen. Behandling med infusjon av hornbeam varer i 40 dager.

En enkel oppskrift på foryngelse av hjernens kar består av en komponent - burdock-roten. Lyser med kokende vann dampet 2 ss. l. finhakkede råvarer, tørket i ovnen. Drikken blir kokt i en termosflaske På en tom mage, umiddelbart etter oppvåkning, drikk 100 ml medisin. Kurs - 3 måneder. Utfør rensing to ganger i året for å hindre hjernesykdom, inkludert slag.

Sitron og valnøtter

Sitrus leverer kroppen med mye askorbinsyre. Vitaminer toner veggene på karene, øker elastisiteten og fjerner kolesterolplakkene. Sitronsaft akselererer tankeprosessene og forbedrer minnet. Billetgull citrusblanding blandes i like stor grad med linolje eller olivenolje. Egnet og solsikke unrefined, om ikke en annen. Og så legg til samme mengde naturlig honning.

Drikk sitronblandingen før frokost for 10 ml. Rensing med sitrusfrukter er ikke egnet for personer med gastritt, pankreatitt og ulcerøse formasjoner på mageslimhinnen.

Hvis pasienten er bekymret for hodepine, dårlig minne, kortpustethet og arytmi, anbefales det å lage hvitløkolje. Produktet har mange mineraler og phytoncider som fjerner dårlig kolesterol og fornyer veggene til fartøyene.

For 1 renset og knust hvitløkhode, ta 30 ml vegetabilsk olje. Kun uraffinert variant vil gjøre. Legemidlet koster en dag i kjøleskapet. Deretter separeres væskebasen fra kaken. Fortynn ferskpresset sitronsaft og drikk på tom mage. Blandingen kan forårsake halsbrann og en tarmlidelse, så det tas med forsiktighet i sykdommer i fordøyelseskanalen.

Hver dag før frokost anbefaler at du spiser salat med appelsin, grapefrukt eller sitron med 3 valnøtter. Å fylle en matbit 1 ss. l. honning. Maten er tatt om en halv time.

Rensende tinktur er fremstilt fra valnøtter, mer presist - partisjoner. I en flaske vodka fyll 250 gram knuste råvarer, tilsett 0,5 liter alkohol. Blandingen fjernes til et mørkt sted og venter i 2 uker. I 30 ml varmt vann fortynne 15 dråper nøttetinktur og drikk etter å ha spist. Bruk preparatet tre ganger daglig i 14 dager. Du kan gjenta rensing med valnøtter etter 2,5 måneder.

Dannelsen av kolesterolplakk og plakk vil stoppe blandingen fra tørkede frukter. Sammensetningen av legemidlet for aterosklerose inkluderer:

Bland 100-150 g av hvert produkt og passere gjennom kjøttkvern. Du kan male blenderen til en homogen konsistens. Spis 20 g vekt fra tørkede frukter tre ganger om dagen. Gjør en tre måneders pause når medisinen er over.

Effektiv rensemedisin er fremstilt fra 5 kjerner av valnøtter. Billet uten skillevegger og skjell er gnidd i en mørtel med lett honning. Ta 30 ml bierprodukt. Massen er kombinert med en runde hermetisert ananas knust i en blender. Insister desserten i kjøleskapet i 24 timer. Spis preform i 20 minutter før du spiser 4 ganger om dagen. Blandingen kan ikke lagres lenge, det mister nyttige egenskaper.

De cerebrale karene blir tette og elastiske hvis en person tar medisin fra sitron og hvitløk:

 1. Vask under springen 4 kjøttfulle sitrus. Klipp den gule frukten i stykker.
 2. Pass gjennom kjøttkvern 4 skrællede hvitløksklær sammen med hakkede sitroner.
 3. Hell pastaen i en tre-liters krukke. Hell til randen med kokt vann.
 4. Sett ved siden av batteriet eller komfyren, fyll den i 3 dager. Mass daglig hakket tre spatel.

Drikk tre ganger om dagen, 100 ml spenst sitron-hvitløk tinktur. Pasienten bruker 4 bokser med medisinering. Etter en intensiv rensing, ta en pause for å gjenopprette kroppen. Metoden er ikke egnet for pasienter som klager over sure erctasjoner eller smerter i fordøyelseskanaler. Tinktur irriterer slimhinnen i spiserøret og magen og forårsaker halsbrann.

Poteter, hagtorn og ferskpresset juice

Soda er en av de mest tilgjengelige måtene for å rense fartøyene i hjernen, fra kalsiumsalter og kolesterolplakk. Oppløs 5 g mattilsetning i et glass filtrert vann uten gass. Ta en varm drink på tom mage 1 gang om 3 dager. Kaffe og svart te erstattes med en urteblanding, som inkluderer:

 • St. John's wort;
 • blader av svart currant, du kan også frukter;
 • blomsterblomst av linden;
 • oregano.

For en kopp kokende vann ta 20-30 g billet. Smaken av drikken vil bli bedre hvis pasienten legger til litt honning og en klype kanel.

Kolesterol innskudd fjernes fra karene ved hjelp av ferskpresset juice:

For en dag må du drikke 1 kopp drikke. Naturmedisiner kan blandes og veksles. Det er også hjulpet av sukkerroer, men det er fortynnet med honning sirup eller vann. En konsentrert drikke irriterer mageslimhinnen. I rødbeter legger du også gulrot og eplejuice for å øke effektiviteten.

Renser og styrker veggene på karene avkok av potetskall. Ta 4 store røtter og vask under springen. Skelen fjernes, overføres til en panne og helles med vann. Væsken må helt dekke arbeidsstykket. Potetrengjøring kokes i 10-20 minutter. Kjøttkraft er drenert og drukket en halv time før et måltid. På en gang bruker du 100 ml av legemidlet fra skallet.

Hjerneårene og karene renses av hagtornens frukter. Steam 20 g råmateriale med en kopp kokende vann og vent i 5 minutter. Filter og press frukten, slik at medisinen har maksimal mengde vitaminer. Kjølt infusjon brukes tre ganger daglig for 1 ss. l. Ta høsten fra hagtornet 20 minutter før lunsj og frokost.

Pasienter med lav surhet anbefales en oppskrift med eple cider eddik. Om morgenen i et glass vann fortynn 1 ss. l. mattilsetning og drikke på tom mage. Frokost etter 30 minutter etter bruk av produktet.

Hjelper med støy i ørene, dårlig minne og problemer med trykk av tinktur av dillfrø. 200 g råmaterialer helles i krukken, og 0,5 liter havtornolje helles på toppen. Temperaturen på væskesubstratet skal være 45-50 grader. Dill medisin holdes på et varmt sted i 3 uker. Morgen begynner med 2 ss. l. tinkturer. Når produktet er ferdig, blir en ny del forberedt. Mens hun insisterer, hviler de.

Hjerneskarene rengjøres med en blanding av persille og sellerirøtter. Klipp 1 kg av hver komponent og passere gjennom kjøttkvern. Ta 3-4 store sitroner, rist fjern citrus fra sitrus. Ekstrakter fra den gule fruktjuicen. Drikke og zest injiseres i massen fra røtter av persille og selleri, fyll pastaen med 300 ml honning. Spis 90 gram billet før lunsj, frokost og middag, til rette er over. Prosedyren gjentas hver 6. måned.

Du kan spise pasta fra appelsiner, sitroner og honning. Det metter kroppen med askorbinsyre, øker elasticiteten av blodårene og bremser dannelsen av kolesterol innskudd.

Hjernen er en av de viktigste organene i menneskekroppen. Han er ansvarlig for minne, tankeprosesser og konsentrasjon av oppmerksomhet. Hjernens arbeid avhenger av elastisitet og tetthet av fartøyene, så de må regelmessig ryddes av toksiner, kolesterolplakk og andre skadelige forekomster.

Hvilke stoffer er foreskrevet for å rense hjernens kar

Full blodsirkulasjon i hjernen er garantien for normal regulering av arbeidet til indre organer og systemer. En person hvis hjerne får et fullverdig diett, preges av høy arbeidsevne, han er alltid følelsesmessig stabil, klarer seg godt med stressende situasjoner. Slike mennesker har et godt minne og konsentrasjon av oppmerksomhet. Med alderen blir fartøyene fulle av kolesterolnivåer, mikroskopiske blodpropper. For å bli kvitt disse formasjonene og unngå alvorlige konsekvenser, er personer som er i fare foreskrevet med rusmidler for å rense hjernens kar.

Avsetningen av kolesterol fører til utvikling av en kronisk sykdom - aterosklerose. Dette er patologien til fartøyene, hvor veggene mister sin elastisitet, blir sprø og sårbare. Over tid deformeres, deres lumen er innsnevret til fartøyet er helt tilstoppet. Derfor, for åreforkalkning og for dens forebygging, er midler som forhindrer tilstopping av karene foreskrevet.

Legemidler som senker blodkolesterolnivået

For å redusere prosessen med dannelse av kolesterolplakk og stoppe progresjonen av ødeleggelsen av vaskulærmuren, blir lipoproteiner - komplekse proteiner foreskrevet for rensing av blodkar.

Fibrer - normaliser utveksling av fett i kroppen, evakuere overskytende kolesterol, forhindre utseende av blodpropper.

 1. Bezalip - fremmer den fysiologiske prosessen med å dele kolesterol, akselererer sin forfallsprosess, fjerner plakk i hjernens kar. Forbedrer blodstrømmen og forhindrer blodpropper, reduserer blodviskositeten. Produsert i tabletter på 200 mg. Kontraindisert hos pasienter med sykdommer i galleblæren og leveren, med kronisk nyresvikt, graviditet.
 2. Bezamidin eller dets analoger - lipantil, vitrum cardio omega-3 ", en roxer. Preparater reduserer syntesen av "dårlig" kolesterol, reduserer mengden tette fettpartikler i hjernens kar. Bruken av disse stoffene kan bli kvitt 25 til 35% kolesterol i kroppen. Kontraindikasjoner - alder til 18 år, nyre- og leverinsuffisiens.
 3. Gemfibrozil - et svært effektivt legemiddel for å redusere mengden fett i blodet. Han er utnevnt i alvorlige tilfeller, da kosthold og andre medisiner mislyktes. Produsert i tabletter. Kontraindikasjoner - barn, gravid, galleblærens patologi.
 4. Fenofibrat - reduserer mengden lipider i blodet, regulerer tonnene på karene. Tilgjengelig i kapsler. Bivirkninger - dermatitt, gastrointestinale sykdommer, muskel svakhet. Ved langvarig bruk observeres stagnasjon av galle.

Statiner er stoffer som reduserer mengden lipider i blodet i hjernen under aterosklerotiske endringer og brudd på kolesterol metabolisme. De hemmer enzymet, noe som bidrar til avsetning av fettplakk i karene. Midlene i denne gruppen forbedrer tilstanden til epitel av sirkulasjonssystemet, reduserer viskositeten til blodet, forhindrer dannelsen av blodpropper og deres forbindelse med sklerotiske plakk. Et slikt omfattende kompleks av effekter tillater bruk av statiner for å rense det cerebrale vaskulære systemet.

Bruk av statiner reduserer dødeligheten med 40%. Når du tar stoffer, reduseres blodkolesterolnivået med mer enn 50%. Statiner er midler fra siste generasjon, noe som betyr at bivirkninger og kontraindikasjoner minimeres.

Midler som utvider blodårene

Den utprøvde vasodilatoreffekten utøves av kalsiumantagonister. Denne gruppen medikamenter øker lumen av karene i hjernen, senker blodtrykket. Dette bildet reduserer belastningen på væggene i blodet. Denne egenskapen har spesiell betydning for pasienter som lider av fedme og hypertensjon. Elasticitet av arterier hos slike mennesker er forstyrret, veggene er utarmet av kolesterolinnsatser og er svært sårbare. Det er risiko for å utvikle cerebrale infarkt, blødninger, trombose og slag.

Kalsiumantagonister stopper tonen i hjernens kar, øker lumen, forbedrer blodtilførselen. Betyr korrekte vaskulære sykdommer i hele kroppen.

De mest effektive stoffene for å rense blodkarrene i hjernen er nimodipin og cinnarizin. Disse er uunnværlige legemidler med alvorlig aterosklerose.

Nimodipin dilaterer hjernens kar, lindrer krampe av glatte muskler, motvirker serotonin, som smalker karene. Legemidlet påvirker ikke indeksene for systemisk arterielt trykk. Produsert i tabletter. Med forsiktighet er det foreskrevet for pasienter med ødem i blodet og blødninger, eldre og personer med alvorlig nyresvikt.

Cinnarizin har en positiv effekt på cerebral sirkulasjon, reduserer blodviskositeten, lindrer spasmer av blodkar. Blodtrykksindeksene påvirkes ikke. Legemidlet er foreskrevet for pasienter hvis lumen er kraftig redusert på grunn av aterosklerose. Produsert i tabletter og kapsler. Agenten tolereres godt av kroppen. I sjeldne tilfeller er det døsighet, gastrointestinale sykdommer, tørr munn. Kontraindikasjoner - graviditet og amming.

platehemmere

Antiaggreganter er en gruppe medikamenter som forhindrer dannelsen av blodpropper. De fortynner blodet på blodprotokollet og forhindrer liming av røde blodlegemer. De er foreskrevet som en del av kompleks terapi som et middel for å rense hjernens kar.

Hovedgruppene av narkotika:

 1. Derivater av acetylsalisylsyre - redusere blodets viskositet og utvide blodkarene (aspirinkardi, acetylsalisylsyre, aspirin 1000, terapi, aspirin).
 2. Inhibitorer PDE (fosfodiesterase) - redusere belastningen på blodkarets vegger, eliminerer viskositeten av blodet (dipyridamol, triflusal).
 3. Blokkere av ADP-reseptorer eller disaggreganter - er foreskrevet for profylakse av tromboser, Årsaken til dette er aterosklerotiske endringer i hjernens kar (ticlopidin, klopidogrel).
 4. Inhibitorer av arakidonsyremetabolismen - påvirker blodproppssystemet (picotamid, indobufen).
 5. Blokkere av glykoproteinreseptorer - forstyrrer bindingen av fibrinogen til reseptoren av blodplater, noe som fører til antiaggregateffekter (tirofiban, lamifiban, abciximab).

"Ginkgo Biloba" for rensing av cerebral fartøy

Utdraget av denne planten har en kompleks effekt på den menneskelige hjerne. Legemidler basert på ginkgo biloba forbedrer blodtilførselen, lindrer stress og tone i blodkarene, forbedrer mikrosirkulasjonen, forhindrer permeabiliteten til vaskulærveggen.

Andre nyttige egenskaper av anlegget:

 • har en antioksidant effekt, ødelegge frie radikaler;
 • styrke fartøyene;
 • lindre puffiness;
 • forbedre de metabolske prosessene i nervesvevet.

Forberedelser som du kan rense hjernens kar:

 1. Tanakan - er tilgjengelig i tabletter. I sjeldne tilfeller, når du tar medisiner, er det små allergiske reaksjoner, fordøyelsessykdommer, hodepine.
 2. Bilobil - forbedrer hjernens ernæring med glukose, øker oksygenstrømmen i hjernen, øker stabiliteten i vaskulærveggene. Legemidlet er tilgjengelig i kapsler for oral administrasjon. Bivirkninger oppstår i enkelte tilfeller - kvalme, oppkast, diaré, allergisk dermatitt. Bilobil er ikke foreskrevet for barn, gravide og ammende mødre.
 3. Ginkor fort - øker elastisiteten i vaskemuren, reduserer dens permeabilitet. Formfrigivelse - kapsler til oral bruk. Bivirkninger er ikke avslørt, i sjeldne tilfeller finnes det en hudallergisk reaksjon, ubehag i den epigastriske regionen, kvalme. Kontraindikasjoner - individuell intoleranse av graves sykdom.

Enhver medisinsk rensing av cerebral fartøy bør utføres på bakgrunn av overholdelse av et spesielt diett som begrenser mengden fettforbruk, og regulerer også menneskelig forbruk av omega-3 og omega-6.

Rengjøring av cerebral fartøy med folkemessige rettsmidler

Medisinske urter er et godt alternativ til medisiner for vasokonstriksjon. De brukes ikke bare til terapeutiske formål. Folkemidlene er forebygging av plakkdannelse i hjernesystemet i hjernen.

Oppskrift nummer 1. Hvitløk og sitron

Hvitløk renser blodet av kolesterol, normaliserer blodtrykket. Skrell 3-5 hvitløksklær og finhakk. Grind en sitron sammen med huden.

Ingredienser legges i en glassbeholder og hell 2 liter varmt kokt vann, la det avkjøles. Tilsett i kjøleskapet i 3 dager.

Drikk 3 ganger om dagen mellom måltider ved 100 g. Behandlingsforløpet - 30 dager.

Oppskrift nummer 2. Rødjuice

Ta rødbiter av middels størrelse, vask, rengjør. Klem ut juiceen. Ta 3 ganger daglig på tom mage for 1/3 kopp. Før hver mottak er det nødvendig å tilberede fersk juice, siden de medisinske egenskapene er bevart i 10 minutter. For å smake på sukkerrosen var mer behagelig, kan du legge til 1 ts. honning.

Oppskrift nummer 3. Herbal Remedies

Medisinske urter bidrar også til rensing av hjernens kar. Anbefalte urter og deres proporsjoner:

 • motherwort - 3;
 • frø av dill - 2;
 • timian - 2;
 • mor-og-mormor - 1;
 • St. John's wort - 1;
 • jordbær - 1;
 • sitronmelisse - 1.

Alle komponenter som skal blandes og slipes, 1 ss. l. Rå 500 ml kokende vann, kom til koking, fjern fra varme. La det brygge i 1-2 timer. Drikk infusjonen om dagen, uansett matinntak.

Forberedelser og folkemidlene for rensing av hjerneskibene kan bare brukes i henhold til legenes forskrifter. Selvadministrasjon er fulle av negative konsekvenser for kroppen - svikt i blodtrykk, brudd på integriteten til karveggen, hjerneblødning, nedsatt lever og nyrefunksjon.

Metoder for å rense hjerneskipene: 5 effektive folkemidlene

Helse er en uvurderlig gave som du må ta vare på. Og ikke fra sykdom til sykdom, men stadig! Vi ønsker alle å leve et godt, lykkelig liv, ikke sant? Og hvilken slags lykke kan det være, hvis det ikke er helse...

For å opprettholde et godt minne og klart sinn, må du ta vare på hjernens fartøy. Med alder setter skadelige stoffer seg på dem, blodsirkulasjonen forverres og hjernens arbeid blir forstyrret. På sykehus utfører de medisinsk behandling av blodkar, men i dag skal vi snakke om folkemidlene, som også bidrar til å løse dette problemet.

Infusjon av urter for å rense hjernens kar

Takket være denne løsningen, blir karene elastiske, svimmelhet og støy i ørene forsvinner, stoffskiftet forbedrer kroppen, klarer kroppen.

Kryss og bland 100 gram kamille, St. John's wort, immortelle, birke knopper. 1 spiseskje av denne blandingen hell kokende vann (0,5 liter), insister 20 minutter, belastning og vri ut. På kvelden skal du hellre halvparten av infusjonen i et glass, legge til 1 teskje honning og slippe en dråpe laurbærolje (den er på salg i apotek i 15 g pakke) og drikk før du legger deg til sengs.

Deretter bør du ikke spise eller drikke noe.

Om morgenen, varme den gjenværende blandingen i et vannbad, ikke kok, legg igjen 1 teskje honning og 1 dråpe olje og drikk 20 minutter før frokost. Så oppfør daglig, til innholdet i flasken laurbærolje løper ut. Et positivt resultat skal være, men ikke umiddelbart, etter ca 1-1,5 måneder.

Hvis oljen du har solgt i en annen emballasje, bør oppskriften justeres. På apoteket vårt fant jeg nå en liten laurbær for 5 gram, det koster 40 rubler. På kurset vil du trenge 3 pakker med olje.

En annen god oppskrift som vil hjelpe til med å fjerne blodkarene i hjernen er en oppskrift med furu nåler. Denne oppskriften ble fortalt meg av Lyubov Borisovna, senior sykepleier, da datteren min og jeg var i hematologi. Da lærte jeg så mye av hennes oppskrifter. Hun anbefaler på det sterkeste å styrke immuniteten, etter kjemoterapi og bare for helseens skyld, vann våre barn med denne resept.

Oppskrift på gjenvinning av cerebral fartøy fra furu

Bland 5 ss furu, 2 ss crushed rosehips, 2 ss av løkskall. Et glass råmateriale helle 1 liter vann, kok opp. La det brygge om natten, innpakket i noe varmt og ta i stedet for vann fra 0,5 liter til 1 liter om dagen. Dagens norm kan økes sakte.

Drinker veldig hyggelig. Ingen ubehag. Du kan lage denne oppskriften uten løkskall (men det er veldig bra, med nyrer syke). Hvis du gjør uten løkskall, forblir andelen i oppskriften den samme.

Om pine nåler jeg kan fortelle litt. Det er vinter nå, det er veldig godt å samle dem akkurat nå. Ikke vær lat, gå til skogen. Vekk fra veien. Hjemme vil alt være over, la det rette beløpet for oppskriften, resten kan settes i pakken og på balkongen. Jeg kan og det vil bli enda bedre å sy med et saks.

Når slag samtidig med avkoket, ta 2 sitroner om dagen, en halv sitron i resepsjonen. Skal sitronen fra peeling, finhakk, hell avkjøling av nåler og drikk i en gulp. Det anbefales å ta en time før et måltid eller en time etter et måltid. Citroner spiser i 2 uker, i alvorlige tilfeller kan du forlænge perioden til 3 uker. Deretter bryter 2 -3 uker og gjentar igjen.

Du vet, alle disse reseptene ble registrert igjen da i hematologi. Hvor mange år har gått. Lyubov Borisovna minnet meg ofte om dem. Så mye fortalte meg alt om hvordan folk bare klatret takket være disse oppskriftene. Immuniteten ble hevet, fartøyene ble ryddet, den generelle tilstanden forbedret seg betydelig.

Rensing av hjernens kar med hjelp av valnøtter, mandarin og rosiner

Det er først og fremst å gjøre alt systematisk, i lang tid. Hver morgen må du spise om lag 1 mandarin, en liten kjepp med rosiner og 3 valnøtter. Det er det i denne sekvensen. Ikke bland. Det er strengt i slik mengde. Etter det bør du ikke spise noe, ikke drikke i 20 minutter. Deretter kan du drikke et glass kjølig vann og spise frokost. Det er best å "spise" dette kurset i minst 3 måneder. Det er mulig og et halvt år. Velsmakende, nyttig, men du trenger et system.

Rensing av cerebral fartøy med hvitløk

Ta 1 hode hvitløk, pass gjennom en press, fyll den med et glass ubehandlet solsikkeolje. Sett på den nederste hylle i kjøleskapet. Neste dag gjør følgende: klem ut 1 sitronsaft. Ta blandingen som følger: 1 ts sitronsaft blandet med 1 teskje hvitløkpasta. Ta 30 minutter før måltider 3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 1-3 måneder. Ta en pause og gjenta dette kurset.

«Livets Elixir»

I like store mengder ta honning, olivenolje og sitronsaft (1: 1: 1). Alt bland og ta om morgenen på tom mage 30 minutter før du spiser 1 teskje. Perfekt renser kar, eliminerer hodepine, forbedrer generell tilstand.

Jeg ønsket å dele disse oppskriftene med deg. Sikkert, det er fortsatt mange andre oppskrifter for å rense hjernens fartøy. Jeg deler det som er testet i praksis.

Selvfølgelig må vi ikke glemme at mens vi gjør dette, må vi lede en sunn livsstil. Arbeid på deg selv. Korrekt å spise, for å inkludere gjennomførbare fysiske øvelser og sparsomme zakalivanie. Jeg ønsker alle godt helse med sunne blodkar, fantastisk minne og en generell tonus av livet.

Rengjøring av cerebral fartøy

Den normale blodstrømmen i hjernens fartøy bestemmer i stor grad kvaliteten på menneskelivet. Tross alt er slike viktige prosesser som oppmerksomhet, minne, emosjonell stabilitet, høy ytelse og hastigheten på tenkningsprosesser avhengig av tilførsel av hjerneceller med de nødvendige stoffene som kommer inn i blodet.

Forstyrre arbeidet eller redusere dets effektivitet kan kolesterol inneholde mange matvarer. Det har egenskapen å akkumulere i blodkar og til slutt danne plakk som smalker lumen i arteriene. Som et resultat er det mangel på tilførsel av hjernevev med oksygen og andre vitale stoffer, noe som kan føre til alvorlig skade, eller til og med celledød.

Plaques i hjernens kar: rengjøring

Reduser størrelsen på de resulterende plakettene og forhindrer fremveksten av ny vil tillate rensing av hjernens kar. Det bør holdes årlig minst en gang. Arrangementet har en profylaktisk effekt og velvære: fører til en reduksjon i blodkolesterolkonsentrasjonen går tilbake til sin tidligere elastisitet av blodårene, og også hindrer utvikling av sykdommer som aterosklerose, hjerteanfall og slag.

Resultat etter rengjøring av fartøyene:

 • normaliserer blodtrykket
 • det er støy i ørene;
 • øker effektiviteten;
 • hodepine og svimmelhet forsvinner;
 • minnesproblemer forsvinner.

Metoder for rensing av hodene i hodet

Avhengig av omfanget av spredningen av plakkene, deres størrelse og også årsakene som førte til fremveksten, er tre hovedmetoder for rensing av hjerneskibene uttalt:

 • medisinsk;
 • rengjøring av dietter og preparater;
 • folkemessige rettsmidler.

Vanligvis foretrekker leger en omfattende tilnærming til behandling av plaketter, men hver enkelt metode bør vurderes mer detaljert.

Medisinsk behandling av plaques

Den mest populære og mest effektive metoden for å rense hodekarene fra plakkene er ekstrakorporal hemokorreksjon. Prosedyren er innsamling av en viss mengde blod i en person, som deretter deles inn i plasma og blodceller. Sistnevnte er returnert tilbake til menneskekroppen, og plasmaet blir utsatt for ytterligere rensing fra kolesterol. Deretter helles det også tilbake til pasienten. Prosedyren gjentas flere ganger til nivået av kolesterol i blodet synker til akseptable verdier. Hemocorrection bidrar til å normalisere blodet og reduserer plakkstørrelse, for derved å øke klaringen av hjernen fartøy og å forbedre blodsirkulasjonen.

Dietter og forberedelser til rengjøringsfartøy fra plaketter

Som allerede nevnt er hovedårsaken til utseende av aterosklerotiske plaques høyt kolesterol i blodet. Derfor, når rengjøringsbeholdere, blir dietter og medisiner mye brukt til å redusere konsentrasjonen av kolesterol i menneskekroppen.

En diett for rensing av cerebral fartøy innebærer inkludering i dietten av mat med lavt kolesterol, samt produkter som bidrar til rensing av blod:

 • nøtter;
 • rødbeter;
 • sitron;
 • hvitløk;
 • bønner;
 • fettfattige varianter av fisk og kjøtt, dampet;
 • friske grønnsaker og frukt.

For å rense hjerneskarene fra plakkene, er det nødvendig å forlate produktene som er rike på kolesterol og redusere lumen i arteriene:

 • fett og røkt mat;
 • hermetikk;
 • fast food;
 • margarin og smør;
 • kaker.

Rengjøring av blodkar med folkemidlene

Folkemetoder for rensing av fartøyene har høy effektivitet, men behandlingsvarigheten er litt mer enn med den medisinske effekten på plakkene.

Noen folkemessige tips for å rense hodene i hodet fra plaketter:

 • 2-3 ganger i uka for å spise en grapefrukt eller kiwi. Disse fruktene bidrar til å fjerne skadelig kolesterol fra kroppen og forhindre økningen i størrelsen på plakkene;
 • drikke en spiseskje potet juice på en dag;
 • øke mengden rå løk og hvitløk i det daglige kostholdet;
 • Det vil være nyttig å drikke et par spiseskjeer av vegetabilsk olje.

Personers resept for å rense hjernens fartøy

Bay leaf

Den rensende effekten av løvbladet var kjent fra antikken. Den er mettet med nyttige elementer som ødelegger plakk og fjerner skadelige stoffer fra kroppen, styrker immuniteten.
For å rengjøre laurbærbladet, ta sju gram blader og hell to glass med vann. Kok deretter blandingen i fem minutter. Hell alt i termosene og la stå i flere timer. Den resulterende kjøttkraft skal filtreres og fylles i små porsjoner etter å ha spist i tre dager.

Sitron og hvitløk

De mest populære folkemidlene for å kontrollere plakkene i fartøyene er sitron og hvitløk. Dette er forståelig. Limon på grunn av høyt innhold av askorbinsyre fremmer utskillelsen av overskytende kolesterol og øker elastisiteten i hjernen fartøy, og hvitløk, på grunn av dens antioksidantegenskaper, hindrer dannelse av nye plaque.

Behandling av hvitløk er bedre å starte om høsten, når samlingen av ung hvitløk, som er mer mettet med nyttige egenskaper.

Det finnes flere oppskrifter basert på hvitløk og sitron:

 • En kopp hvitløkskum skal helles med ferskpresset sitronsaft (med 1 kg frukt) og blandes grundig. Gi den mottatte vekten tre dager til å stå på et mørkt sted, og ta deretter, tidligere blandet med vann, 20 gram tinktur. Det er nok å ta en gang om dagen til rette er over.
 • For forberedelse av stoffet trenger du 200 gram hakket hvitløk, en løk, passert gjennom kjøttkvern, et glass honning og tre sitroner med en peeling, strimlet i blendor. Alle ingrediensene skal blandes grundig og ta den resulterende blandingen tre ganger daglig før du spiser 20 gram.

En av de mest delikate måtene for å rense hodene på hodet fra plakk er grønnsaks- og fruktjuicer. Pomegranate juice har en rensende virkning. Den skal være full hver dag, både for å rense fartøyene, og for å forhindre utseende av plaketter.

Et effektivt verktøy i kampen mot utseende av plaketter i hodeskjærene vil være en blanding av saft av poteter, rødbeter og gulrøtter. Til matlaging trengs 300 ml potet, 500 ml bete og 300 ml gulrotjuice. Blandingen er full før måltider tre ganger daglig for 50 ml.

valnøtter

Valnøtter, som et middel til å kontrollere plakk, kan konsumeres uavhengig i form av knust grus 20 gram to ganger daglig før måltider, eller blandet med honning og ingefær (klype). Blandingen skal stå i kjøleskapet i en dag, og deretter tatt hver dag før du spiser.

Potetskall

En av de mest effektive folkemidlene i kampen mot plakkene i hjernens kar er skelen av poteter. Imidlertid er en viktig betingelse mangel på nitrater i poteter.

For å forberede et middel, må du skrelle fem store vasket poteter. Det må fylles med to glass vann og kokes i en halv time på brannen. Kjøttkraft er full hver dag før du spiser 100 gram.

Kontra

Det anbefales ikke å rengjøre hjernen fartøy uten medisinsk assistanse under graviditet, amming, og i nærvær av kronisk nyresykdom og inflammatoriske prosesser i fordøyelsessystemet.

Hvordan rense hjerneskip med folkemidlene?

Rengjøring av cerebral fartøyene hjemme er en effektiv et middel for å forhindre atherosklerose og slag.

Det faktum at blodårene er tette, kan man forstå støyen i hodet mitt, høyt blodtrykk, hodepine, meteozavisimosti, irritabilitet, søvnforstyrrelser, nedsatt ytelse, hukommelse, syn, oppmerksomhet og hørsel. Men hvis plakkene i karene ikke lar deg leve fredelig og blodårene er tette, hva skal jeg gjøre? Enn det er mulig å rense dem?

Å rengjøre blodårer og kapillærer bruker naturlige ingredienser og medisiner. Folkemidlene gir en mer mild, mild effekt, men er langsommere. Medikamenter lar deg raskt oppnå ønsket effekt, men har kontraindikasjoner.

Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

Nedenfor er de beste oppskrifter av folkemedisin, med hjelp av hvilke du kan ordentlig fjerne hjernen din.

sitron

Denne tropiske frukten har unike beskyttende og rensende egenskaper. Det styrker veggene i blodårene og arteriene, klare å klare kolesterolplakkene.

Oppskrift 1. Lemon-honning tinktur:

 • 6 modne sitroner;
 • 200 ml honning;
 • 200 ml olivenolje.

Ingrediensene er godt blandet og eldre for en dag på et varmt og tørt sted. For å behandle fartøyene, ta 1 ts. tinktur i en halv time før frokost for en måned, deretter etter en 30-dagers pause, blir kurset gjentatt.

Oppskrift 2. Citrus / Honey mix:

Citrus fjernet ben, sammen med huden lå i en blender, malt, kombinert med honning og plassert i lagring i et kjølig, mørkt sted. Før hvert måltid, spis 2 ts. blanding.

Oppskrift 3. Tinktur av sitron med hvitløk:

Ingrediensene er malt, helles med honning, blandet og holdt i 10 dager på et mørkt sted. Før bruk i et glass vann legg 1 spiseskje. tinktur og bland godt. Ta to ganger om dagen: 20 minutter før frokost og en time etter middag.

valnøtter

I folkemedisin er det interessante oppskrifter for potioner for rensing av fartøy, som inkluderer nøtter. Tinkturer med valnøtter reduserer nivået av "dårlig" kolesterol, øker blodkarets elastisitet og forhindrer utseende av plakk.

Oppskrift 1. Nut-ananasblanding:

 • 10 valnøtter;
 • 2 ananasringer i 2 cm tykk;
 • 2 ss honning.

Ingredienser blir knust, kombinert med honning og holdt på et mørkt sted i løpet av dagen. Ta 1 ss hver. 4 ganger om dagen i 30 minutter før måltider. Preparatet fremstilles daglig. Etter en 30-dagers kurs, 5 måneder hvile, så gjenta behandlingen.

Oppskrift 2. Mørtelblanding med tørket frukt:

 • 1 del valnøtter;
 • 1 del av tørkede aprikoser;
 • 1 del rosiner.

Ingrediensene er malt, blandet. Før hvert måltid (i 20 minutter) spiser opp 1 spiseskje. blanding.

Oppskrift 3. Mandarin-nøtter blanding med rosiner:

 • 6 valnøtter;
 • 2 mandariner;
 • 2 ts. rosiner.

Disse produktene, rensing fartøy, spiser opp 30 minutter før frokost i en naturlig eller shredded form. Opptakstid er 3-6 måneder.

Løk, hvitløk

Nyttige egenskaper til disse urteplanter har vært kjent siden uendelig tid. Deres juice hindrer kolesterol fra å bosette seg på vegger av karene og gir forebygging av aterosklerose.

Oppskrift 1. Blanding med løk og honning:

Løkhodet er malt. Juice av løk er presset og kombinert med et tilsvarende volum honning. Eliksiren er lagret på et kjølig sted. Om morgenen, på en tom mage, ta 1 spiseskje med formelen. Behandlingsforløpet for dette reseptet er 90 dager.

Oppskrift 2. Folkemiddel av hvitløk, smør og sitron:

 • hvitløk (1 stk);
 • solsikkefrøolje (2 ss);
 • sitronsaft (2 ss).

Hvitløk knust, smaksatt med sitronsaft og solsikkeolje, dagen vi insisterer på kulde. Før mottaket kobler vi 1 ts hver. blanding og sitronsaft. Vi bruker 20-30 minutter før hvert måltid. Ved å bruke denne tinkturen, renser vi fartøyene fra 30 til 90 dager. Tinktur er ikke egnet for pasienter som lider av gastritt.

Oppskrift 3. Chardonnay-sitron tinktur med pepperrot:

Ta i like deler:

250 mg av hver ingrediens er malt i en blender, 250 ml vann blir tilsatt, blandet og igjen i en dag på et kjølig sted. Før du spiser 1 ss. av formuleringen blandes med 1 ts. honning. Behandle blodkarene hver dag, før hvert måltid.

Nedenfor er fem forskrifter for behandling av cerebral fartøy ved hjelp av ville planter og urter.

Pine kegler

Pine kegler er godt egnet for å rense blodkar og kapillærer i hjernen. Narkotika fra kjegler styrker, renser fartøyene og tillater rensing av hele organismen.

Oppskrift 1. Alkoholtinktur fra grønne pinjekegler:

Keglene er samlet fra 20. juni til 25. juni, malt, strømmet med vodka og holdt på et kjølig, skyggelagt sted. To uker senere, filtrer. Drikk ta 1 ss. i en halv time før måltider. På samme måte kan du lage en tinktur av røde kegler.

Oppskrift 2. Avkjøling av grønne pinjekegler:

Grønne kjegler er malt, strømmet med vann, tilsett sukker og kok i 2 timer på en liten brann, rør regelmessig og ta av skummet. Klar sirup blir avkjølt, filtrert. Dette legemidlet tas på tom mage ved 1 ss 4 ganger om dagen.

urter

For effektivt å rense de kar i hjernen kan benytte monokomponent tinkturer fra linfrø, blomster agnbøk harve felt, blader, burdock rot eller for å fremstille flerkomponent urte.

Oppskrift 1. Urtekolleksjon med bjørk og mynte:

En ss. urte samling helle 2 ss. kokende vann og la i en halv time. Rens karene før du spiser, drikker 100 ml tinktur.

Oppskrift 2. Urtekolleksjon med johannesurt og kamille:

 • Apotek kamille (2 ss);
 • St. John's wort (2 ss);
 • Knopper av bjørk (2 ss);
 • Immortelle sandy (2 ss);
 • Kokende vann (0,5 l.).

Urter blandes, helles med bratt kokende vann og fordeles i to doser: morgen og kveld. Før bruk ved infusjon legg 1 ts. honning og 1 dråpe ethereal bay olje.

Oppskrift 3. Urtekolleksjon med kløver og malurt:

 • Blad av kløverkløver (5 deler);
 • Malurt (5 deler);
 • Myrtle (2 deler);
 • Marjoram (1 del);
 • Persille frø (1/2 del).

Alle komponenter er blandet. Ta 3 ss. samling, hell en liter bratt kokende vann, stå i flere timer. Fartøysrengjøring innebærer bruk av 1/4 kopp tinktur hver 3. time.

Sokoterapiya helt trygt for mennesker, hjelper det å fjerne giftstoffer fra kroppen og gjenoppretter lymfesirkulasjonen. Men effekten manifesterer seg etter en ganske lang periode.

Oppskrift 1. Beet juice:

Råbiter er malt, saften presset, legg til det samme volum honning. Hver dag tilberedes en ny del juice. For å behandle blodårer må du ta en halv kopp juice i en halv time før du spiser.

Oppskrift 2. Vegetabilsk juice:

 • 300 g potet juice;
 • 300 g gulrot juice;
 • 500 g rødbeterjuice;
 • 30 g petroleum.

Fra grønnsaker klemme saften, koble den sammen med luftfartsfotogen. Hver dag 2-3 ganger om dagen tar en terning av raffinert sukker, drypp 15 dråper av blandingen og spis den. Vegetabilsk juice bør tas riktig: etter 2 uker med å ta en 5-dagers pause og gjenta kurset igjen.

Tilhengere av tradisjonell medisin hevder at de naturlige komponentene renser fartøyene ikke verre enn laser koagulasjon eller noen dråper på sykehuset. På spørsmålet om dette er en løgn eller sannheten, kan man svare ved å prøve en av de medisinske kursene på seg selv.

Hva slags folkemåte å rense tette blodkar og hvilke produkter som skal brukes til dette - hver person velger selvstendig. Uansett hvilken medisin pasienten tar, er det viktigste at resultatet av behandlingen er restaureringen av karene i hele kroppen som helhet og i hjernen spesielt.

video

Tabletter for rengjøring av hjernens kar

Klare hodeskruer kan være medisiner som avviger fra hverandre av handlingsprinsippet, hensikten og sluttresultatet. Medisinering kan bare gis etter konsultasjon med en lege.

statiner

Statins rene fartøy, stopp produksjonen av triglyserider og "skadelig" kolesterol i leveren. Ved behandling av kar med mindre aterosklerotiske forandringer, blir disse legemidlene tildelt de beste anmeldelser av leger.

Eksempler på statiner:

VIKTIG! Når du tar statiner, kan pasienten oppleve myalgi, svakhet, muskelsmerter, allergier, søvnløshet, kvalme, tap av minne, hodepine og andre bivirkninger.

Preparater av nikotinsyre

For å rydde fartøyene raskt, ta 2 til 6 g nikotinsyre per dag. Effekten av denne behandlingen kommer ganske raskt: syre renser blodårene, er nivået av triglyserider i blodet redusert i løpet av få timer, og nivået av "skadelige" kolesterolet - i noen få dager fra starten av behandlingen.

Vitamin B3 (PP) er en del av følgende legemidler:

 • "Nikolar";
 • "Acipimox" og andre.

Disse stoffene er ikke dyre. De kan ikke tas på tom mage og vaskes med varme drikker.

ADVARSEL! Inntak av nikotinsyre er kontraindisert hos pasienter med nedsatt leverfunksjon, da vitamin B3 kan forårsake fett hepatose.

Forberedelser for utskillelse av gallsyre

Når brudd på fettmetabolismen, absorberes gallen som leveren lever, tilbake i sirkulasjonssystemet. For å skape en barriere for "skadelig" kolesterol, brukes følgende medisiner:

 • "Pituitrin";
 • "Velhol";
 • "Holeritin", etc.

VIKTIG! Et hvilket som helst legemiddel for utskillelse av gallsyre kan forårsake en fordøyelsesbesvær og flatulens. Ta disse medisinene med forsiktighet.

fibrater

Fibrerer - en gruppe medikamenter utviklet for å korrigere fettmetabolismen. De brukes til å øke nivået av HDL-kolesterol og redusere triglyserider i humant blod.

Her er navnene på noen fibrater:

 • kapsler "Atromitin";
 • Atromid tabletter.

Mottak av fibrater kan provosere utseende av kvalme, hudutslett og andre bivirkninger.

Andre legemidler

På apoteket kan du kjøpe vitaminer A, B, C, E, preparater av sink og kalsium, som effektivt rengjør blodkarene i hjernen. Med det vanlige inntaket av disse legemidlene, blir immunsystemet styrket og minnet forbedret.

Apotek inneholder preparater for rengjøringsbeholdere laget av ginkgo biloba-gymnosperm-planten. Disse inkluderer:

Disse stoffene har antioksidant og anti-edematøs effekt, styrker veggene i kapillærene og karene, forbedrer metabolismen i nerveceller.

BAKGRUNN. Tanakan, biloba, gingium, ginkor forte har svært få bivirkninger og kontraindikasjoner. Det eneste - deres mottak kan ikke kombineres med å ta aspirin.

Således kan folkemidlene prepareres av løk, honning, nøtter og andre naturlige ingredienser, som effektivt kan rense og behandle kar og kapillærer, forbedre ernæringen av vev og bli kvitt plakk og toksiner.

Metodene for offisiell medisin er rettet mot bruk av statiner, nikotinsyre, fibrater og preparater for utskillelse av gallsyre. Resultatet av behandlingen er rene, sunne hjerneskip.

Les Mer Om Fartøyene