Medisinske planter for rensing av blodkar og aktivering av blodstrømmen i hjernen

Høyt kolesterol er hovedårsaken til aterosklerose. Sistnevnte fører igjen til alvorlige brudd på hemodynamikk. På grunn av blodstrømssykdommer kan nyrene, hjertet og til og med hjernen lide. Tross alt medfører atherosklerose av cerebral fartøy uunngåelig en gradvis utvikling av karsirkulatorisk encefalopati, som, under sin naturlige kurs, fører pasienten til demens.

Hva å gjøre for å unngå alt dette? Selvfølgelig, for å drikke tabletter, når sykdommen som sådan ikke er, absolutt ikke verdt det. Men for å ta forebyggende tiltak, vil det regelmessig rense fartøyene ikke skade noen. Rensing av blodet kan være ved hjelp av medisinske urter og andre planter.

Nylig leste jeg en artikkel som beskriver preparatet Holedol for rengjøringsfartøy og bli kvitt kolesterol. Dette stoffet forbedrer den generelle tilstanden til kroppen, normaliserer venøs tone, hindrer avsetning av kolesterol plakk, renser blod og lymfe, og beskytter også mot høyt blodtrykk, slag og hjerteinfarkt.

Jeg var ikke vant til å stole på noen informasjon, men jeg bestemte meg for å sjekke og bestilte emballasjen. Jeg la merke til endringene i en uke: de konstante smerter i hjertet mitt, tyngden, trykket hopper som plaget meg før det - trakk seg tilbake, og etter 2 uker forsvant helt. Prøv og deg, og hvis du er interessert, så er lenken under en artikkel.

I tillegg er det spesielle urte samlinger som lar deg aktivere hjernecirkulasjon. Slike forbindelser vil være nyttige for de som allerede opplever de første symptomene på ubehag, men sykdommen er ennå ikke i et forsømt stadium.

Folk oppskrifter for rensing av blodkar

Tradisjonelle urter for vaskulær rengjøring inkluderer:

Det finnes også en rekke matvarer som kan ta ut "dårlig" kolesterol og dermed rense blodet. Ledere blant dem er hvitløk, sitroner og honning. Nedenfor vil vi gi deg den enkleste ytelsen, samt effektive oppskrifter for rengjøringsfartøy med urter og mat.

Urte ekstrakt

For å gjøre det, må du ta det i like stor grad:

 • tørket St. John's wort;
 • evig;
 • kamille apotek;
 • bjørk knopper.

100 g av blandingen helles 0,5 liter kokende vann og insisterer (kan være i termosene) i minst 2-3 timer. Etter at sammensetningen må filtreres og deles i to like deler. Den første skal være full i morgen på tom mage (i 20-30 minutter før frokost), og den andre - før sengen, legger til 1 teskje honning.

Denne infusjonen er best forberedt på kvelden, det vil si, forberede en pre-del for neste dag. Gjør infusjon for noen dager fremover ikke fornuftig, fordi samlingen ganske raskt mister sine helbredende egenskaper. Minimumsperioden for forebyggende kurs er 1 måned, og maksimum - 2 måneder.

Infusjon av urtekolleksjon med tilsetning av frukt og bær

Det er nødvendig å lage slike ingredienser:

 • Tørket St. John's wort (3 ss.);
 • blader av mor og bestemor (3 ss.);
 • rose hofter (3 ss);
 • Gressmodermørk (1 ss.);
 • frø av dill (1 ss.);
 • bær av jordbær (1 ss.).

Infusjonen skal utarbeides, basert på følgende beregning: 1 glass (250 ml) vann per 1 ss samling. Sammensetningen er fylt med bratt kokende vann, det er infundert i 1-2 timer, filtrert.

En slik samling kan høstes 2-3 dager i forveien, lagres bedre i kjøleskapet. Ta det i mengden 100 ml før hvert måltid, i 20-30 minutter. Kursets varighet er 25 dager, og etter 15 dager kan du gjenta kurset. Disse er ganske effektive kolesterol-senkende opptakskurs.

Infusjon av urter og bær

Oppskriften er lik den forrige - andelen, så vel som metoden for å forberede infusjonen, er den samme. Det er nødvendig å forberede:

 • Tørket St. John's wort (3 ss.);
 • Felthestesko (3 ss);
 • peppermynte (3 ss);
 • roten av en løvetann (1 ss.);
 • bær av fjellaske og viburnum (1 st.l.).

Resepsjonen ordningen er også lik den ovenfor. Men det er en forskjell i effekten av tilførsel av reseptbelagte №2 og №3 infusjon fra oppskriften. Dersom den andre infusjon resept viser fortrinnsvis kolesterol, men den tredje infusjon resept stadig rene fartøy fra allerede er dannet innskudd (plaque).

Tinktur på løvetann

For å forberede medisinske tinkturer må du ta 4 røtter av løvetann, samt 4 store blader av denne planten. Vegetabilsk komponent skal knuses og plasseres i en mørkeglassbeholder. Deretter skal 0,5 liter vodka helles i samme beholder. Insister komposisjonen i 1 uke, oppbevar beholderen på et mørkt og kjølig sted (men ikke i kulde!). Det er ønskelig å riste beholderen med tinktur daglig.

Etter 7 dager filtreres denne tinkturen og lagres til oppbevaring i kjøleskap. Anbefal å forberede ikke mer enn 1 liter tinktur. Ta det for 15-20 dråper, 30 minutter før måltider, 2 ganger om dagen (optimalt - før middag og før middag). Kurset er lang og er fra 2 til 4 måneder, mens det er viktig å fokusere på din egen helse.

For å rengjøre FARTØYER, forhindre blodpropper og bli kvitt kolesterol, bruker leserne et nytt naturlig preparat, anbefalt av Elena Malysheva. Sammensetningen av stoffet inkluderer blåbærjuice, kløverblomster, innfødt hvitløkskonsentrat, steinolje og leekweedjuice.

Healing blanding av hvitløk og sitron

For forberedelsen er det nødvendig å knuse hele 2 store sitroner, og også 2 store peelinghoder av hvitløk. Til sliping kan du bruke kjøttkvern eller blender. Etter sliping, legg til den resulterende slurryen til 50 g honning, bland alt grundig.

En slik blanding lagres best i en glassbeholder med et tett deksel i kjøleskapet. Du bør ta 1 teskje av blandingen om morgenen før frokost og om kvelden før middag. Denne oppskriften bidrar til å rengjøre fartøyene, refererer til kolesterol-senkende formuleringer, og har også en uttalt gjenopprettende effekt, aktiverer immunsystemet.

Folk oppskrifter for normalisering av blodstrømmen i hjernen

Blant de medisinske plantene som effektivt forbedrer hjernecirkulasjonen - en liten periwinkle, en kuppel, et kråkeøyne og solsikke. De alle reduserer nivået av kolesterol i blodet, renser fartøyene, i tillegg øker den regionale blodstrømmen i hjernen.

 1. Kjøttkraft av vinca liten. For å forberede kjøttkraft, ta 2 ss tørket urter av denne planten, hell dem 1 liter kokende vann og hold på lav varme i 15 minutter. Deretter bør buljongen infunderes i 1-1,5 timer, hvorpå den kan filtreres. Ta en slik avkok er nødvendig 3 ganger om dagen, uavhengig av måltidet, 100 ml. Kurset gir daglig mottak av avkok i løpet av en kalendermåned.
 2. Infusjon av solsikke. For å gjøre det, må du velge og velge stammen til en ung plante (stammen skal være ganske myk). Den isolerte stilken er kuttet, de små stykkene er tørket. En håndfull tørr grønnsakssubstrat strømmes med 250 ml kokende vann, insisterer 20-30 minutter, og deretter filtreres. Du må drikke frisk infusjon daglig, 250 ml om gangen, uansett matinntak. Dette er en effektiv måte å forbedre blodsirkulasjonen i hjernen.
 3. Avkjøling av roten er kjøpt. Roten av kattungen skal hakkes, kuttes i små biter og tørkes deretter. En håndfull vegetabilsk substrat helles med 500 ml kokende vann og holdes på lav varme i opptil 30 minutter. Det er viktig å se på at sammensetningen ikke koke. Etter fjerning fra brannen avkjøles buljongen, filtreres og rengjøres i kjøleskapet. Du må drikke 100 ml av denne avkok 4 ganger om dagen, uansett matinntak. Varighet på kurset er 1 måned, mens du kan kombinere mottaket av avkok med mottak av tinkturen, som vil bli diskutert senere.
 4. Tinktur på roten til den kjøpte. For å forberede tinkturen må du også forberede den knuste og tørkede roten av planten. 5 spiseskjeer av dette substratet er fylt med 500 ml vodka, insistere på en hel måned. Det er viktig å følge alle regler for å lage tinkturer hjemme. Tinkturbiter tas i en mengde på 10 dråper 2 ganger om dagen - om morgenen på tom mage og om kvelden før du går i seng. Kursets varighet er 1 måned, mens du kan kombinere mottaket av tinkturen med mottak av avkok, som vi beskrev i forrige oppskrift. Sammensetninger basert på kupeny gir en stabil aktivering av blodsirkulasjon i hjerneens arterielle sengen.

Så, vi fortalte deg om pålitelige og velprøvde oppskrifter av folkemedisin for å fjerne kolesterol fra blodårene, samt å forbedre hjernens sirkulasjon. Før du begynner å utføre kurs for alternativ terapi, bør du konsultere legen din for å unngå uønskede komplikasjoner.

Rengjør blodkarene hjemme med urter

Underernæring, stillesittende livsstil, kronisk stress fører ofte til tidlig utvikling av aterosklerose. Nylig er denne sykdommen ekstremt vanlig, særlig i gruppen over 50, der det er nesten 100% forekomst. Dette fører til høy risiko for å utvikle vaskulære sykdommer, hvorav de farligste er hjertesykdommer. Det er svært viktig å forhindre atherosklerose i tide og rengjøre vaskulærsengen fra kolesterolinntak. En av de vellykkede metodene, som lenge brukes i ikke-tradisjonell medisin, renser med infusjoner eller tinkturer på medisinske urter.

Kontraindikasjoner for bruk av urtemidler

Umiddelbart før begynnelsen av rengjøring av blodkarene i kroppen fra kolesterol er det nødvendig å sørge for fraværet av kontraindikasjoner:

 • akutt lever- eller nyresykdom
 • forverring av sykdommer i kardiovaskulærsystemet;
 • magesår i fordøyelseskanalen;
 • akutt sirkulasjonsforstyrrelse i hjernen;
 • graviditet, amming;
 • allergi mot komponenter av urteavgifter.

Det er også kontraindikasjoner for bruk av bestemte spesielle urter i oppskrifter. For eksempel:

 • St. John's wort er uønsket med ukontrollert hypertensjon på grunn av egenskapen til å øke blodtrykket. I samlinger kan den erstattes av en gull-tusen.
 • Hvis aktiviteten din krever konstant høy konsentrasjon av oppmerksomhet, aktiv hjernearbeid, kan du ikke ta infusjoner som inneholder motherwort. I samlinger kan den erstattes med sitronbalsamblad, keglehoppekegle eller oregano.
 • Immortelle sand er kontraindisert i tilfeller av høyt blodpropp, åreknuter, tromboflebitt.

Hvordan rengjør du fartøyene med urter?

Forberedelse av medisinske infusjoner og tinkturer er ikke vanskelig selv hjemme. Det er ønskelig å tilberede vegetabilske preparater hver dag. For å opprettholde deres helbredende egenskaper må de være friske. Det er også svært viktig å observere riktig dose i henhold til resept, oppskriftens hyppighet og varigheten av kurset. Eliminer tiden for rensing av kostholdige matvarer, matvarer som inneholder store mengder kolesterol, alkohol. Avvis fra røyking.

Som en forberedende fase for å maksimere effekten av terapi, må du rengjøre leveren. Dette vil bidra til mottak av kolagogueavgifter i løpet av uken. Enkel og vanlig oppskrift koleretisk oppsamlings: ta peppermynte blader, blomster evighets, fennikel frø i forhold på 3: 3: 1, deretter 20 g urte tørr blanding helles 400 ml nettopp kokt vann. Sett inn et håndklebrønn og sett til side i 40 minutter. Så snart urt er infundert, bruk umiddelbart 30 minutter før du spiser.

Urteinfusjoner eller tinkturer kan enten være monokomponent eller bestå av et sett forskjellige urter. Medisinske urtepreparater som brukes til å rense den vaskulære sengen fra kolesterol består av komplementære planter. Urtekomplekset har en flerdimensjonert innflytelse på hjernens, hjernens eller hjernens hjernevaskulære nettverk. Oftest disse bær og urter for å rense blodårene som brukes i oppskrifter: rognebær, frukt Viburnum og nyper, peppermynte, havre, uliginose, alt av solsikke, samt alle deler av løvetann feltet, mor og stemor. Hvis du kjenner plantene godt, kan du selv lage urtepreparater.

Infusjon er et vandig ekstrakt av næringsstoffer fra medisinsk plantemateriale. Tinktur er alkohol eller semi-alkohol ekstrakter av nyttige produkter fra medisinske planter som ekstraheres uten oppvarming.

Urter effektive for vasokonstriksjon

Aterosklerose er en forurensende sykdom som utvikler seg gjennom livet og er ofte årsaken til andre hjertesykdommer. Flere og flere mennesker foretrekker å bruke urter for å rense fartøyene, vurderer dem den sikreste og mest effektive metoden for rengjøring.

Rengjøringsregler

Ulike metoder brukes til å frigjøre vaskulære vegger fra skadelige stoffer. Mer avanserte saker krever medisinering og en integrert tilnærming. Men ingen måte vil hjelpe hvis du ikke følger en sunn livsstil. For dette må en person utelukkes:

 • dårlige vaner;
 • fet og tung mat;
 • stressende situasjoner;
 • tar medisiner.

Til urter for rengjøring av fartøyene viste det beste resultatet, må du ta hensyn til når du forbereder nødvendige mengder komponenter, og også observere anbefalt rengjøringsvarighet.

I tillegg er det verdt å vurdere reglene:

 • Råvarer til rengjøring må være tilberedt;
 • Ikke bruk urter med utløpt holdbarhet;
 • 7 dager før prosedyren, må du først rengjøre leveren. For dette bør pasienten drikke et kurs av kolagoguepreparater.

Under rensingen bør man holde seg til riktig diett, Ikke forsøm fysisk stress, og drikk rikelig med vann.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Det er nødvendig å ta vare på tilstanden til cerebral fartøy for visse kategorier av mennesker. Først og fremst bør rengjøringen utføres:

 • ved høyt kolesterolnivå;
 • med fedme
 • aterosklerose;
 • med hypertensjon
 • med mer hodepine og svimmelhet;
 • røykere og alkoholmisbrukere.

Hodepine er ofte et signal om tilstedeværelsen av aterosklerotiske plakk på arteriene. I tillegg kan pasienten i tillegg til smerte symptomer føle kronisk tretthet og nedsatt arbeidsevne.

Før du starter rengjøringsprosedyrene, bør du sørge for at det ikke er kontraindikasjoner. I noen tilfeller kan bruken av plantegebyr være skadelig.

Begrensninger i bruk er:

 • forverring av lever- og nyresykdommer;
 • alvorlige hjerte- og vaskulære patologier;
 • gastrointestinale sår;
 • sykdom i hjernen sirkulasjon;
 • økt følsomhet for en bestemt plante;
 • perioden av svangerskap og amming.

Noen urter er forbudt for hypertensiver, for eksempel St. John's wort. Immortelle er kontraindisert hos pasienter som lider av åreknuter og tromboflebitt. Motherwort bør ikke brukes av personer hvis arbeid er forbundet med oppmerksomhetskonsentrasjon.

Hvilke urter å søke om rengjøring

Mange planter er utstyrt med spesielle egenskaper for å rense vaskulære vegger fra slagger og skadelige stoffer. Slike urter, rensing fartøy og forbedrer blodsammensetningen, vil hjelpe ikke bare å bli kvitt sykdommer, men også styrke immunforsvaret.

Den mest effektive er:

 • kamille;
 • ryllik;
 • kløver;
 • evig;
 • mynte;
 • frø av dill;
 • løvetann;
 • lin;
 • burdock;
 • kløver;
 • bjørk knopper.

Laurbærbladet brukes også til rengjøringsbeholdere. Planter kan brukes både separat og ved å kombinere dem med hverandre. Forløpet av rensingen avhenger av tilstanden til det vaskulære systemet og stadium av sykdommen.

kløver

Planten har en gunstig effekt på veggene i arteriene, som begynner å tynne med alderen, akkumulerer skadelig kolesterol. Denne urten for fartøy anbefales til bruk for personer som har krysset 40 års grensen:

 • For å forberede infusjonen vil det ta 1 teskje kløver og 200 g vann. Infusjonen holdes i et vannbad i flere minutter, avkjøles og settes.
 • Bruk kjøttkraft fire til fem ganger om dagen, med et kurs på 3 uker, med en pause på en uke.
 • Kløver kan gjøres til tinktur. For dette er blomstene fylt med en liter vodka. Reservoaret med tinktur er tett lukket, lagret på et mørkt sted i 15 dager, risting regelmessig. Sammensetningen tar 20-30 g på tom mage før frokost. Forløpet av rensing - til slutten av tinkturen.

Kontraindikasjoner inkluderer allergiske reaksjoner på planten, forstyrrelse av fordøyelseskanalen, problemer med venene, alvorlige hjerte- og vaskulære patologier.

På grunn av innholdet av sink, magnesium og kalium i anlegget, vil bruken være spesielt nyttig for personer som lider av hjertesykdommer. Lin vil med hell fjerne skadelig kolesterol, rense de vaskulære veggene fra fettavsetninger.

I tillegg vil bruk av linfrø ha en gunstig effekt på tarmens tilstand, og også gjøre opp for mangelen på mange vitaminer i kroppen.

 • Strimlet frø i mengden av to spiseskjeer, hell 200 g kokende vann. Bruk infusjon over natten i 4 måneder.
 • En utmerket forebygging av aterosklerose er kombinasjonen av lin og kalendula. Disse urter for vaskulær rengjøring anbefales ikke under graviditet på grunn av sannsynligheten for tidlig fødsel. For forberedelse trenger du:
  • linfrø -1/2 kopp;
  • Calendula blomster - 1 glass.

Seng vanne kaldt vann og insistere en halv time, og hell deretter 300 g kokende vann. De lager også calendula med vann. Etter 2 timer blandes de resulterende formuleringer og holdes i ytterligere 12 timer. Deretter filtrerer infusjonen og tar det to ganger om dagen, en kvart time før et måltid på 1/4 kopp.

 • En enkel måte å rengjøre arterier og forbedre tilstanden er å bruke linfrø i 3-4 uker, bland det med honning, yoghurt, vask med mye vann, eller legg det til klare måltider.

burdock

Rens ikke bare sirkulasjonssystemet, men hele kroppen vil hjelpe burdockrotten:

 • For å gjøre dette, er det pulverisert. 1 ts urter - 200 gram kokende vann. Bruk produktet 3-4 ganger daglig, før måltider.
 • Det vil bidra til å fjerne giftstoffer og å oppløse kolesterolinntaket følgende oppskrift. Fra røttene til burdock klemme saften. For 1 liter juice - 500 gram vodka. La tinkturen stå i 10 dager, tilsett 300 g honning og stå i 24 timer. Ta 30 g to ganger om dagen i henhold til et bestemt mønster:
  • 1 mottak - 30 minutter før måltider;
  • 2 mottak - om en halv time etter et måltid.

Forløpet av rensingen - 10 dager med en pause på 5 dager, hvorefter rensingen gjentas igjen.

Frø av dill

Dill påvirker gunstig tilstanden til blodårene, det vil hjelpe til med å trekke ut råtneproduktene og styrke de vaskulære veggene. På et glass tørket frø - 30 g valerianrødder og 2 liter kokende vann.

Den resulterende infusjonen forsvinner i 24 timer, 2 kopper honning blir tilsatt, blandet og plassert på et kaldt sted. Bruk stoffet en spiseskje 30 minutter før måltider, 3 ganger om dagen, i 60 dager.

Det er også verdt å huske på riktig diett: I løpet av rensingsperioden er det ikke nødvendig å overvære, drikke mindre væske, og også å gi opp alkohol, koffeinholdige drikker og tunge måltider.

Medisinsk avgift

Kombinasjon av medisinske urter vil bidra til å takle høyt kolesterol og rense veggene av aterosklerotiske plakk.

Urtekolleksjon for rengjøring av karene kan fremstilles ved hjelp av ulike komponenter.

For forberedelse er det nødvendig å ta i like store mengder:

20 g råvarer - 200 g kokende vann. Infusjonen er eldre i 30 minutter, forbrukes og forbrukes to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden, forvarming og tilsett en liten skje full av honning. Forløpet er 5 dager på rad.

Følgende oppskrift bruker dataene om urter, rensekar:

 • burdock;
 • nyre te;
 • bjørk blader;
 • mynte;
 • Sibirsk ginseng;
 • rose hofter;
 • cottonweed.

Planter blandes i like store mengder. 20 g av formuleringen - for 400 g kokende vann. Infusjon i en halv time og bruk 1/2 kopp 3 ganger om dagen.

For å bli kvitt kolesterol kan du prøve dette verktøyet:

 • mor-og-mormor, St. John's wort, dog-rose - 6 deler hver;
 • Frø av dill, hundnett, jordbær - 3 deler hver.

For 20 g oppsamling - 200 g kokende vann. La kjøttbøllen stå i 30-40 minutter og filtrer. Ta 100 g i 30 minutter før du spiser. Varigheten av rensingen er 1 måned med en pause på 1 uke, hvorefter det anbefales å gjenta rengjøringen.

Denne samlingen kan kjøpes både på apoteket, mens du forbereder deg. Følgende komponenter kreves for forberedelse:

 • St. John's wort, horsetail, mynte - 100 g hver;
 • hvete - 80 g;
 • røtter av løvetann - 60 g;
 • for 40 gram bær av viburnum og fjellaske.

Ved 20 gram samling - et glass kokende vann. Tåler infusjon 60 minutter på et varmt sted, sett og fordel kjøttkraft for tre måltider. Hver servering bør konsumeres i tom mage daglig i 27 dager, hvorefter det er nødvendig å hvile i 1 uke og gjenta behandlingen.

Frigjør fartøyene fra slagg og kolesterol uten å benytte seg av rusmidler. Oppskrifter av tradisjonell medisin krever ikke store økonomiske investeringer og spesiell innsats. men Urter vil bare fungere hvis de i løpet av rensekurset fører til en riktig livsstil.

Fartøyets rensing med urter

For å forebygge åreforkalkning, tromboflebitt, åreknuter, hypertensjon, hjerteinfarkt, slagtilfelle, anbefales det å rengjøre karene. En av de mest enkle og nyttige måtene for kroppen er rensing av folkemidlene som er utarbeidet på grunnlag av planter.

Anbefalinger for rengjøring av fartøyene:

 • Vaskulær rensing bør utføres bare etter rensing av kroppen;
 • i prosessen med rensing, avstå fra å drikke alkohol og røyking;
 • Drikk mer væsker;
 • holder seg til et hovedsakelig vegetarisk diett;
 • flytte mer.

Det anbefales å rengjøre fartøyene etter 40-45 år.

oppskrifter

Tinktur av muskatnøtt:

 • 20 g muskatnøtt
 • 1 liter vodka.

Skru muskatmos på en liten rist, hell den med vodka og la den brygge i 15 dager. Stimpe den forberedte tinkturen. Ta 25 dråper, fortynn med vann i forholdet 1: 3. Rensing kan gjennomføres gjennom hele året.
En av urter som er nyttig for rensing av blodkar er en lungwort, som effektivt forhindrer utbruddet og utviklingen av blodpropper.
infusjon:

 • 1 ss. tørre urter av lungwort;
 • 250 ml kokende vann.

Hell kokende vann over kokende vann, la det bryte i 40 minutter og spenne. Ta 2-3 spiseskjeer om dagen.

Laurel leaf rensing:

 • 6 g laurbærblad;
 • 300 ml varmt vann.

Hell laurbærbladet med vann og koker det i et vannbad i 5 minutter. La kjøttbøllen bratte i 8 timer. Stam infusjonen som er oppnådd. Drikk 50 ml etter å ha spist. Anbefalt rensekurs: 3 dagers inntak, deretter en ukentlig pause og gjenta 3 dager med opptak. Infusjonen av laurbærblad deler kolesterolplakkene godt og fjerner skadelige stoffer fra karene.
Rensing med grønn te og melk:

 • 1-2 ts grønn te;
 • 1 ss. kokt melk.

Hell grønn te med melk, la den brygge i en halv time og belastning. Drikk et glass to ganger om dagen.
Infusjon rensing med dill og valerian:

 • 1 ss. fennikel frø;
 • 2 ss knust rot av valerianen;
 • 500 ml honning;
 • 1,5 liter kokende vann.

Hell kokende vann på dillfrø og valerianrot, og la det komme til infusjon for en dag. Stram den forberedte infusjonen, tilsett honning til det og bland godt. Ta 1/3 kopp i en halv time før måltider. Fortsett til infusjonen avsluttes. Dette kurset anbefales to ganger i året.
Te for å styrke blodkar:

 • 5 timers rose hofter;
 • 2 deler av en solbærblad;
 • 2 deler av et nettleblad;
 • 1 del av et jordbærblad.

Forbered en samling av disse ingrediensene. Brygg 2 ss 500 ml kokende vann i en termosflaske og la den brygge i 4 timer. Strekk den ferdige drikken. Drikk 1 glass av denne teen med tilsetning av 2 teskje honning to ganger om dagen.
Samling for vaskulær rensing:

 • 100 g birke knopper;
 • 100 g av St. John's wort;
 • 100 g kamille;
 • 100 g immortelle.

Forbered en urteblanding av de ovennevnte ingrediensene. Om kvelden, bryg 1 spiseskje en halv liter kokende vann og la det brygge i 20 minutter. Trinn den forberedte infusjonen og del i to deler. En halv av infusjonen drikker om natten med tilsetning av en teskje honning. Oppbevar den resterende infusjonen i kjøleskapet, og om morgenen, varm den i et vannbad, tilsett 1 teskje honning og drikk 20 minutter før frokost.

Anbefalt behandlingsforløp - fortsett i henhold til angitt ordning, til den kokte urtens samlingen er ferdig. Rensing av fartøy i henhold til denne oppskriften anbefales å utføres en gang om fem år.
Tinktur i senil sklerose:

 • 30 g tørrrot elekampan;
 • 500 ml vodka.

Hell elekananen med vodka og la den brygge i 40 dager. Strain. Ta 25 dråper før måltider.

Rengjøringsfartøy med kløver

Clover rød hjelper med å redusere blodkolesterolnivået, hjelper med rask hjerterytme og tinnitus.
Infusjon av kløver mot sklerose:

 • 1 ts tørr kløver blomster;
 • 1 ss. kokende vann.

Hell kløver med kokende vann, kok i et vannbad i 5 minutter, og la det brygge i 40 minutter uten brann. Trinn den forberedte infusjonen og ta 1 spiseskje 4-5 ganger om dagen i en halv time før måltider. Anbefalt rensekurs: 3 uker med infusjon, deretter en uke med pause og så gjenta kurset 2 flere ganger.

Tinkturkløver (oppskrift nummer 1):

 • 2 ss tørket kløver blomster;
 • 1 ss. av vodka.

Denne tinkturen har en antisclerotisk effekt. Hell kløveren med vodka og la den brygge i to uker på et mørkt sted. Klar tinktur, belastning og ta 30 dråper, fortynn i en liten mengde vann, tre ganger daglig i 30-40 minutter før du spiser.
Tinkturkløver (oppskrift nummer 2):

 • toppen av skudd av rødkløver med blomster og blader;
 • vodka.

Ta en glassburk på 1 liter, fyll den med kløver i halv, og hell deretter vodka til toppen. La blandingen infusere på et mørkt sted i 14 dager. Stamme den oppnådde tinkturen. Ta 1 ss en gang om dagen før middag eller før sengetid.

Oppskrifter med hvitløk

Peel hvitløk og hugg det godt. Fyll den resulterende massen med alkohol i en glassbeholder, lukk lokket og sett det på et mørkt, kjølig sted i 10 dager.

Det er bedre å dekke beholderen med en blanding av mørkt materiale. Stimpe den forberedte tinkturen og la den stå i tre dager. Deretter helles den klare væsken i en ren flaske og oppbevar den i kjøleskapet. Rensing skal utføres ved å fortynne tinkturen i 50 ml melk, i henhold til følgende skjema:

 • den første dagen - om morgenen 1 dråpe tinktur, før middag 2 faller, før middag tre dråper;
 • Den andre dagen - om morgenen 4 dråper, til middag 5 dråper, før middag 6 dråper.

Så legg til drop-by-drop i 6 dager. Begynn fra den syvende dagen begynner å redusere mottaket til en dråpe (i omvendt rekkefølge).
Ta infusjon i en halv time før måltider. Fortynn tinkturen i melk hver gang (kan erstattes med mineralvann)!
Hvis det i løpet av behandlingen oppstår slike bivirkninger som halsbrann, søvnløshet, hjertebanken, må antallet dråper reduseres.
Rengjøring av hvitløkstinktur anbefales å utføres en gang i året - på høsten.
Infusjon av hvitløk og sitron:

 • 4 hode hvitløk;
 • 4 sitroner;
 • kjølt kokt vann.

Hvitløk rent, sitroner vasker, peeling huden. Grind hvitløk og sitroner med en blender og overfør til en tre-liters krukke. Hell den resulterende blandingen med vann til toppen av boksen. Dekk glasset med et lokk og legg det på et mørkt, kaldt sted i tre dager.

Skyll infusjonen hver dag. Etter tre dager, begrense løsningen. Hold den i en flaske med et tett deksel i kjøleskapet. Drikk 1/2 kopp infusjon tre ganger daglig i 20 minutter før måltider. Hvis det er problemer med fordøyelsen eller kroniske sykdommer, bør dosen reduseres til 3 ss, tatt umiddelbart før måltider.
Sirupen tilberedt i henhold til følgende oppskrift, virker mer forsiktig.
Sirup fra kolesterolplakk:

 • 6 sitroner;
 • 4 hode hvitløk;
 • 350 ml flytende lind honning (eller annen blomst);
 • kokt vann.

Vask sitroner, skrell og hogge hvitløk. Plasser den resulterende massen i en tre-liters krukke, legg til honning og hell alt med kokt vann til toppen av krukken. Rør, lukk lokket og la det bryte ved romtemperatur i 10-12 dager. Deretter belastes og oppbevares i kjøleskapet. Ta 1 spiseskje, oppløs i et glass varmt vann, to ganger om dagen - om morgenen på tom mage og om kvelden før du legger deg til sengs.

For å øke rensingseffekten i løpet av dagen, anbefales det å drikke minst 4 glass vann med tilsetning av sitronsaft.
Oppmerksomhet vær så snill! Hvitløk anbefales ikke til pasienter med takykardi og arytmi.

Kontra

Kontraindikasjoner til rensing av blodkar er:

 • barns alder;
 • graviditet og amming
 • duodenalt sår;
 • forverring av kroniske sykdommer;
 • individuell intoleranse mot visse planter;
 • allergiske reaksjoner.

Det anbefales å konsultere legen din og i løpet av behandlingen for å observere de anbefalte dosene.
For å få resultatet, bør du ta rensekurset til slutt.

Rensing og styrking av fartøy etter folkemetoder

Det er kjent at gjennom årene begynner blodårene å tette og miste deres elastisitet. Dette øker risikoen for å utvikle farlige kardiovaskulære sykdommer, som for eksempel hjerteinfarkt eller hjerneslag. For å forbedre patency av fartøy og styrke dem, er det nødvendig å systematisk utføre prosedyren for rensing. Vanligvis brukes ulike urter og medisinske planter til dette formålet. Rensing og styrking av blodkar ved hjelp av folkemetoder forbedrer blodsirkulasjonen, normaliserer riktig funksjon av kardiovaskulærsystemet, og styrker helsen.

Om dårlig vaskulær tilstand kan snakke mange symptomer: trykkstøt, feber, svimmelhet, besvimelse, sykdom, dårlig toleranse for varme, svakhet i morgen og kveld, hjertebank, mørkere i øynene når du endrer posisjon, kalde hender og føtter og ømme ledd.

Betimelig å trekke oppmerksomhet til tilstanden i leddene, kan du fjerne dem fra de skadelige kolesterol plakk, samt redusere risikoen for sykdommer som høyt blodtrykk og hjerteinfarkt. Kanskje, mange vil tro at rengjøring og styrking av ledd krever mye tid og penger, men vi kan forsikre deg om at dette ikke er sant. Alle ingrediensene som brukes til denne prosedyren er tilgjengelige, og beviste folkemetoder er grunnleggende i matlaging. Løsningen er alltid bare for deg - å begynne å rense fartøyene nå eller vent til kroppen begynner å gi alarmsignaler.

Folk oppskrifter for vaskulær styrking

Hos denne dagen tilbyr folkemedisin mange effektive oppskrifter for styrker og rengjøringsfartøy. Noen av dem er gamle, testet i mange år, noen er moderne, basert på vitenskapens prestasjoner. Vanligvis brukes medisinske urter og planter i folkeoppskrifter.

Rensing av fartøy ved hjelp av folkoppskrifter

Rengjøring av blodkar med folkemidlene er brukt siden antikken. Beviste oppskrifter bidrar til å fjerne kolesterolkarboner og andre skadelige innskudd uten hjelp av medisiner. Etter en slik prosedyre stiger en persons vitalitet, humør, arbeidskapasitet, hodepine forsvinner, blodtrykket normaliseres.

Men det er verdt å huske at behandling av blodkar ved folkemessige rettsmidler vil være veldig effektiv hvis en person vil overholde riktig ernæring, mosjon og temperament. Fra kostholdet er det nødvendig å utelukke smør, bearbeidet ost, margarin, hermetisk kjøtt, lard, instant food, pates og kaker. Viktig: drikk et glass vann på tom mage, spise friske salater, dampet kjøtt og fisk, meatless supper, mineralvann og granateple juice. Hvilke folkeoppskrifter vil bidra til å effektivt rydde og styrke skipene?

Folk oppskrifter for avkok og infusjoner

 • Ta inn like store deler av frukten av hunden, rosen av moderbrødet, kirsebæret, morbæren. Fire spiseskjeer av denne samlingen helle en liter kokende vann og la det brygge i 8 timer. Klar til å ta infusjon i to måneder tre ganger om dagen for en halv kopp.
 • Flott for å behandle blodkar og barbær. En spiseskje med hakkede bark og røtter av barbær vanlig helles halv liter liter kokende vann og infunderes i 3-4 timer. Den resulterende infusjonen bør tas før du spiser 100 ml fire ganger daglig.

Barbær og rødkløver for vaskulær rengjøring

 • I halvliter-krukken legger de tørre hodene av rødkløver, hell en halv liter vodka og insisterer på et mørkt sted i to uker, så nødvendigvis belastning. Tinktur å ta daglig i 45 dager, en spiseskje per dag. Etter at du tar en pause i 10 dager og fortsetter kurset.
 • Grønn te med melissa og mynteblader bidrar også til å styrke og rense fartøyene.
 • I en kjøttkvern Grind 250 g av hvitløk, og sitron pepperrot, hell kopp kokende vann og la stå i kjøleskap i en dag. Ta blandingen i en halv time før et måltid for 1 ss. L., spise en teskje honning.
 • 1,5 kg valnøtter, skrelt fra skallet, slip gjennom kjøttkvern og oppbevar i kjøleskap i en tett lukket glasskanne. Ta innen to måneder i en halv time før måltider, og hell 100 ml vann.

Valnøtter for blodårer

Video om de medisinske egenskapene til barbær

Rengjør beholderne med sitron og hvitløk

Rensing av blodkar fra kolesterol med hvitløk og sitron har blitt populært på grunn av de gunstige egenskapene til disse produktene. Hvitløk har en bemerkelsesverdig anti-sklerotisk egenskap, og det renser også skader av skadelig kolesterol. Derfor prøver alle fete matvarer alltid å krydre med hvitløk. Sitronsaft bidrar til å forbedre karbidets elastisitet, og er også indikert for aterosklerose.

Hvitløk og sitron renser fartøyene

Fire peilte hvitløkhoder og fire sitroner med peeling må passere gjennom kjøttkvern. Etter dette blir den resulterende blandingen satt i en 3 liters glassburk og strømmet med varmt vann. Insister i tre dager ved romtemperatur, mens du rører av og til. Deretter belastes og oppbevares i kjøleskapet. Denne infusjonen skal tas tre ganger daglig for 100 g. Forløpet av rengjøring av fartøyene varer i 40 dager, hvor du må drikke fire banker av denne infusjonen.

Hvitløk-alkohol tinktur for rengjøring av blodkar

Hvitløk-alkohol tinktur ble brukt i gamle Tibet. Hun ble ansett som en av måtene å opprettholde utmerket helse, livskraft og ungdom til alderdom. For å forberede denne tinkturen trenger du 150 ml alkohol eller vodka og 150 g renset hvitløk. Hvitløk må knuses eller finhakkes, brettes i en glassburk og helles med alkohol. Kanen er tett lukket med et lokk og innpakket i en mørk klut for å hindre muligheten for lys. Den resulterende blanding blir infundert på et kjølig sted i 10 dager. Drenne deretter alt og la det brygge i tre dager. Etter at væsken er hellet i en annen beholder og tatt 30 minutter før måltider i tre måneder. Tinktur skal legges til 50 gram melk eller vann.

Ved hvert måltid skal antall dråper øke med en. For ikke å bli forvirret, anbefales det å skrive en tidsplan for å ta hvitløk og alkohol tinktur.

Medisinske urtepreparater for vaskulær behandling

Enkle folkeoppskrifter vil bidra til effektivt å kvitte seg med kolesterolplakk og forbedre tilstanden til blodkar.

 • Ta 100 gram birke knopper, kamille, yarrow og immortelle. Hell en spiseskje med å samle 500 ml kokende vann og la det brygge i en halv time. Om natten, drikk et glass infusjon, legg til en teskje honning til den. Resterende infusjon skal oppvarmes og drukket om morgenen 20 minutter før frokost. Drikk denne infusjonen trengs daglig, til hele samlingen er fullført.
 • Vel renser fartøy og løvblad. 7 stykker tørkede løvblader skal fylles med 300 ml kokende vann, kok i 5 minutter over lav varme og insistere på fire timer. Ta kjøttkraft i små søppel i tre dager.
 • Rør 2 ss knuste rosenhips, 5 ss, hakkete nåle og 2 ss løkeskall. Alt dette helles 700 ml kokende vann og kok i ca 10 minutter over lav varme. Etter det, sett inn et varmt teppe og la over natten. Drikk buljongen i en måned for 1 liter hver dag.
 • Lika deler av blomster av søt kløver, japanske Sophora-frukter, urter av eng-geranium blandet. To spiseskjeer av samlingen samlet opp, hell en halv liter kokende vann og la stå for natten. Etter dette blir infusjonen godt filtrert og tatt på en tredjedel av glasset tre ganger om dagen i 2 måneder.

Urtepreparater for behandling av blodkar

Før du fortsetter å rengjøre fartøyene med påviste folkemidlene, er det verdt å rense tarmene med saltvann. Ellers vil alle akkumulerte toksiner og giftstoffer komme inn i blodet, noe som vil gi ingenting til alle anstrengelser.

Rengjøring av blodkar ved folkemessige rettsmidler - urter som forbedrer hjernesirkulasjonen

Det menneskelige sirkulasjonssystemet er en skjøre mekanisme.

Det påvirkes av faktorer som inkluderer kosthold, vaner, motoraktivitet, ytre miljø.

Fartøy blir mindre elastiske med alderen, taper sin tone, blir tilstoppet med kolesterol og andre forekomster.
Som et resultat utvikler kroniske sykdommer i hjerte-systemet, er det risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Hvem trenger det?

Synspunktet om at problemer med blodkar bare forekommer hos eldre er feil.

Vi bryr oss om vårt utseende - vi vasker ansiktet mitt, håret mitt og kroppen, vi børster våre tenner to ganger om dagen, og dette regnes som normen.

Mens indre organer er tvunget til å klare seg selvstendig med det akkumulerte søppelet. Men ikke alltid har organismen nok ressurser til dette.

Derfor, i en alder av 30 år begynner folk raskt å bli sliten, bli sløv og lat, klage på en reduksjon av arbeidsevne, hodepine, økt blodtrykk.

Og faktisk i denne alderen begynner livet bare.

Periodisk rengjøring av blodkar med folkemidlene vil returnere kroppen til sin tidligere form og forhindre mange farlige sykdommer (koronar hjertesykdom, angiopati av fartøy, hypertensjon, aterosklerose).

Urter for rensing

De gamle helbrederne lettet ulykken av medisinske planter. Da ingen hadde noen ide om systemet med blodtilførsel.

Effekten av infusjoner og decoctions var imidlertid fantastisk - selv dødelige sykdommer ble kurert. 60% av moderne medisiner er produsert på grunnlag av mirakuløse gress. Og de er urimelig dyre.

Så hvorfor overpay, hvis du har tilgang til mange og bevist tradisjonell medisin?

De mest effektive urter for å kvitte seg med kolesterol, triglyserider og andre slagger er anerkjent:

evig (medisinske egenskaper av gress) inneholder: flonanoider, kalium og magnesium (for å styrke hjertemuskelen), unike harpikser, tanninkomponenter.
Den brukes til forebyggende formål og bidrar til å gjenopprette kroppen etter et hjerteinfarkt;

Og hva vet du om roten til elecampane? Ved hvilke sykdommer det anbefales folkemedisin er skrevet i en nyttig artikkel.

Om de helbredende egenskapene til immortelle sandy, les på denne siden.

Blomstrende kløverblomster - vil redde fra en aterosklerose, oppløse og utlede lipidnyeavbrudd i fartøy, opererer eller virker beroligende.
I tillegg til blodkar, renser de også lymfekreft. Inneholder vitaminer av skjønnhet - A og E, de essensielle vitaminene i gruppe B.

mynte - moderat dilaterer blodårene under spasmer, aktiverer sirkulasjonssystemet, starter regenerering og selvrensingsprosesser, beroliger nerver.

Brukes som en mono-urt eller som hovedkomponent i terapeutisk fyto-te.
Den brukes fersk i salater og brus;

Løvetannrot (om fordelene ved å lese her) vil oppløse kolesterolet, styrke blodårene.
Ta 200 g røtter, hell en liter kokende vann, drikk 50 g før du spiser.

Frø av dill (kontraindikasjoner) gjenopprette elastisiteten til blodårene, redusere varicose manifestasjoner, normalisere blodtrykket, forbedre blodsirkulasjonen og patenen av lumen.
Brukes som avkok.

Gunstig påvirker tilstanden til fartøyene felles inntak av urter, blomster og frukt:

 • rogn,
 • blomster av linden (deres bruk er skrevet her),
 • blader av björnbær,
 • frukt av Sophora japansk,
 • malurt.

Forbedring av sirkulasjonen av hodet

Urter for forbedring av cerebral sirkulasjon indikeres ikke bare for hukommelsessvikt, konsentrasjon, hodepine, svimmelhet hos voksne.

For forebyggende formål vil helbredende dekoder bidra til å takle eksamener for skolebarn og studenter, tilpasse økt spenning i nervesystemet hos hyperaktive barn.

Planter som bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i hjernen:

St. John's Wort (se bildet og lære om de terapeutiske egenskapene og kontraindikasjoner kan være på denne siden) - fjerner vaskulær spasme, øker tonen, gjenoppretter endotelet, forbedrer hukommelsen;

Frukt av hagtorn (hvordan du tar tinktur) - forbedre hjernens sirkulasjon.
De brukes som et additiv til fyto-samlinger, det er bedre å knuse på forhånd;

Og hva vet du om symptomene og behandlingen av parasitter i menneskekroppen? Om populære måter er skrevet i en nyttig artikkel.

Om sedative samlinger av urter for nervesystemet hos en voksen er skrevet her.

Melissa - stimulerer blodstrømmen i hjernen, fremmer fôring av barken, regulerer arbeidet i sentralnervesystemet.
Melissa produserer en deilig phyto-drink, som en smak det legges til svart og grønn te.

celandine - bidrar til å forbedre hemodynamikken i hjernen, for å takle konsekvensene av et slag.
En spiseskje fyll med et glass kokende vann, etter 15 minutter, drikk en tredjedel.
Separat de andre to tredjedelene med 2 inntak i løpet av dagen.

Helsekost

Ikke bare infusjoner og buljonger av urter har terapeutiske effekter. De vanlige grønnsaksproduktene, som er til stede på kjøkkenet til en omsorgsfull vertinne, har vasokonstriktivt og rensende egenskaper.

Ramson - saftige vårgrønne med glede spises både i frisk form med rømme og salt.

Siden pickles ikke er til nytte for fartøyene, er det bedre å være fornøyd med fersk vill hvitløk.

Eller gjør en tinktur basert på vodka: Hell en del av den finhakkede vill hvitløk med to deler vodka, insister 3 uker på et lyst sted, belastning.

Drikk 10 dråper blandet med vann.
Kurset er 3 uker.

hvitløk konkurrerer med enhver annen "grønn lege" i uvurderlig bruk for kroppen.

Fartøy er hans profil. Selv gamle kinesiske healere lagde oppskrifter basert på hvitløk, behandlet migrene, glemsomhet, oversvømmelse av grunn.

Hell et halvt rent og hakket hode med stor hvitløk 150 g alkohol eller vodka.

Med alkohol er konsentrasjonen av næringsstoffer mye høyere. Insister på et mørkt, kaldt sted i 10 dager, belastning, la i 2 dager igjen.

Klar tinktur ta før du spiser, drikker i 50 g melk, 3 ganger om dagen.

Du må starte med en dråpe, deretter legges hvert tillegg til en ekstra.

Deretter går dråpene i nedgang. Så 5 flere dager.

Denne oppskriften er kontraindisert i sykdommer i mage-tarmkanalen.

Løkgrønn og løk, rød og hvit - utvider blodårene, oppløser kolesterolplakkene.

Inkludert friske løk i det daglige kostholdet, vil du bli kvitt begynnelsen problemer med fartøyene uten kjemiske medisiner.

En effektiv oppskrift er en kombinasjon av 100 g kalkhunne (som definert her) med 200 g løkjuice. Denne tinkturen skal tas til lunsj hver dag til 50 g.

Det vil også styrke immuniteten, redd mot influensa under det voldsomme viruset, beskytte mot bakterielle infeksjoner i halsen, bronkiene.

valnøtter (en oppskrift på menn) - i en malet form, spis en spiseskje hver dag, to måneder.

Du vil føle, hvordan hodepine vil passere, arteriell press vil stabilisere, smerte sensasjonene i beina, forbundet med angiopati av fartøy vil forsvinne.

Positivt påvirke fartøyene populære med russere produkter: tranebær, rødbeter, gulrøtter, grapefrukt, sitron (sammen med zedra).

Disse naturlige healere arbeider i full kraft bare i frisk form!

Rens karene uten spesielle oppskrifter for krydder og krydder. Effektive og velsmakende hjelpere i kampen mot dårlig kolesterol og slagg er:

 • kanel,
 • rød pepper,
 • laurbærblad,
 • basilikum,
 • dill.

Viktig avklaring

Det viktigste er at behandlingen med urter skal være omfattende, bør ta minst to uker. I dette tilfellet ta hensyn til kontraindikasjoner, noe som forverrer helsetilstanden med uavhengig bruk av folkemidlene.

Hvordan lage et folkemiddel for å rydde fartøyene hjemme ved hjelp av sitroner og hvitløk, vil du lære mens du ser på videoen.

Urter for vasokonstriksjon

Hei, kjære lesere. I artikkelen diskuterer vi urter for rensing av blodkar. Når kolesterolplakkene hindrer lumen av karene, forårsaker aterosklerose og høyt blodtrykk, motstår urter denne prosessen og letter blodstrømmen. Vi vil fortelle deg hvilke urter som rydder fartøyene og gi noen nyttige oppskrifter.

Urter for rengjøringsfartøy

Naturen har begart hver plante med spesielle egenskaper som bidrar til å kvitte seg med sykdommer eller styrke immuniteten. Siden eldgamle eide helsepersonell hemmeligheter for fremstilling av medisinske forbindelser og potioner, og tilberedte salver og trimmings. Hvilke urter bidrar til å rense blodårene? Disse inkluderer:

 • kamille;
 • kløver;
 • evig;
 • ryllik;
 • bjørk knopper.

Men før du begynner å bruke, bør du sørge for at det ikke er kontraindikasjoner. Her er alle tilfeller når du bruker urter fra den angitte listen, anbefales ikke:

 • nyre / leversykdom i akutt form;
 • kardiovaskulære sykdommer;
 • ulcerative sykdommer i tarmen / magen;
 • forstyrrelser i hjernens sirkulasjon;
 • allergi mot en bestemt urt eller blomster;
 • laktasjon eller graviditet.

Det er også nødvendig å ta hensyn til egenskapene til johannesurt for å øke blodtrykket: urt er kontraindisert hos hypertensive pasienter. St. John's wort kan erstattes av tusen hektar.

Morwort virker på kroppen avslappende: det anbefales ikke å ta det hvis arbeidet krever økt konsentrasjon av oppmerksomhet og ansvar. Morwort kan erstattes med melissa eller humlekegler.

Immortelle akselererer blodproppene, så det er kontraindisert for personer med åreknuter og tromboflebitt. Immortelle kan ikke erstattes med et annet gress, så velg oppskrifter med en annen sammensetning av urter.

Urter for rengjøringsfartøy fra apotek er ikke trygge for alle mennesker.

Regler for bruk av urte avgifter

For behandling for å være effektiv, bør du vurdere funksjonene i matlaging og lagring av urteinfusjoner:

 1. Råvarer bør være friske og ikke overskride to års holdbarhet.
 2. Forberedte tinkturer som fortrinnsvis brukes på samme dag.
 3. Overholde frekvensen av tinkturer, samt varigheten av behandlingsforløpet.
 4. Under velvære prosedyrer, ikke konsumere alkohol og fettstoffer.

Før begynnelsen av helseprosedyrene anbefales det å rengjøre leveren: ta koleretiske medisiner i minst en uke.

Oppskrifter av urter for rengjøringsfartøy

Herbal Remedy for kolesterol

Ta i like store mengder (100 gr) følgende ingredienser:

 • bjørk knopper;
 • evig;
 • St. John's wort;
 • kamille blomster.

Bland urter for å rense fartøyene og damp 20 gram (st / l) med et glass kokende vann. Pak beholderen med infusjon og hold i en halv time. Bland blandingen. Denne sammensetningen er designet for to økter: kveld og morgen. Drikkeinfusjon bør være i varm form og legge til en skje med honning. Det forebyggende kurset gjennomføres årlig i 5 sammenhengende dager.

Barberkolleksjon for rengjøringsfartøy

Denne buljongen renser effektivt beholdere fra kolesterol innskudd og styrker immuniteten. Sammensetning av produktet:

 • furu nåler - 100 gr;
 • hofter - 30 gr;
 • Hoppekegler - 40 gr.

Nåle slip, briar grind i kjøttkvern, legg til kegler av humle og hell kaldt vann i et volum på 1,5 liter. Sammensetningen kokes i 15 minutter og overføres deretter til en termos for infusjon. Etter 10 timer er sammensetningen klar til bruk: stamme og drikke etter eget skjønn i løpet av dagen, og tilsett en skje full av honning. Forvarmet før bruk.

Kalinovy ​​samling for rensing av blodkar

For denne samlingen er det nødvendig å blande følgende urter (100 gram hver):

 • horsetail feltet;
 • blader av peppermynte;
 • St. John's Wort.

Legg til blandingen 80 gram heklet søtningsmiddel, 60 gram jordet løvetannrødder og 40 gram kalyxbær. For å forberede infusjonen, damp skjeen av råmateriale (20 g) med et glass kokende vann og pakk den - hold 60 minutter varm. Den filtrerte infusjonen er delt inn i tre deler og tatt i forvarmet form før måltider. Behandling og forebyggingskurs er designet for 27 dager. Etter en ukesferie kan kurset gjentas.

Rengjøring av fartøy med linfrø

Linelegel

Rensing av kroppen med kisseler ble brukt av våre bestefora. Moderne medisiner gjenkjenner den fordelaktige effekten av linfrø på kroppen. Linfrø for vaskulær rengjøring brukes som følger:

Vi tar råvarer i et volum på 1/3 kopp og skyll. Fyll de vasket frøene med en liter kokende vann og vent på at blandingen skal kokes. Da reduserer vi brannen og sveller frøene i et vannbad i 2 timer.

Vi fyller geléen i 8 timer, hvorpå den kan være full, tidligere anstrengt. Kissel tas på tom mage og 15 minutter før middag i et volum på 1/3 kopp. Denne buljongen er nok i 5 dager, løpet av rensing - 15 dager. Hold geléen i kulde, vær varm.

Hvor mange ganger i året kan jeg utføre rengjøringsaktiviteter? Hørfrø for vaskulær rengjøring kan brukes når du endrer årstidene, det vil si fire ganger i året.

Lin med kalendula

Kombinasjonen av linfrø med gullfargede blomster er et utmerket middel for å forhindre atherosklerose. Ingredienser tar inn andelen:

 • linfrø - 0,5 st;
 • calendula blomster - 1 ss.

Frø av hør må først helles i et lite volum kaldt vann i 30 minutter og skylles deretter. Det vasket råmaterialet kokes i et volum på 300 ml. Separat, marigold og calendula blomster - et volum vann 400 ml. Etter et par timer blandes infusjonene og forlates i ytterligere 12 timer, deretter filtreres.

Opptaket er 21 dager. Infusjon brukes om morgenen / kvelden 15 minutter før måltider i et volum på 60 ml. Kurset kan gjennomføres i samme tidsplan som den forrige: med årstidens endring.

Det er en annen metode for bruk av lin: 2 st.l av knust frø blir dampet med kokende vann og insisterer på 30-35 minutter. Napar å drikke om natten. Opptaket er 4 måneder.

I hvilke tilfeller kan ikke linfrø brukes til rensing av blodkar:

 • når det er allergisk mot kyllingprotein og nøtter;
 • med hevelse i tarmene;
 • med hyppige tarmforstyrrelser;
 • i nærvær av steiner i gallekanalene;
 • med steiner i blæren;
 • med andre interne sykdommer.

Du kan bare bruke linfrøfrø etter å ha konsultert en lege. Det anbefales ikke å rense blodårene for gravide for å unngå sen levering.

Tinktur av kløver for rengjøringsbeholdere

Hvordan drikke kløver for å rense blodårene? Denne urt, som vokser overalt, har en gunstig effekt på fartøyets vegger. Urteinfusjon av kløver er nødvendig for å drikke for alle etter førti år. Det er i denne alderen at veggene i fartøyene blir tynnere og ikke takler kolesteroltrykket i fettstoffer.

Samle blomster av kløver, skyll og hell kokende vann i volumet av et glass vann: til infusjon vil det ta en teskje tørkede blomster. Dampinfusjon i vannbad i ikke mer enn fem minutter, deretter avkjøl i 40 minutter og filtrer. Infusjon tas i løpet av dagen før hvert måltid (4-5 ganger).

Innsamling av blomsterplanter produserer midt på sommeren på en klar tørr dag. Terrenget bør være uforurenset - en park, en eng, en skogsglade. Tør blomsten i skyggen av det ventilerte rommet. Oppbevares i et glass, tre eller pappbeholder. Kan lagres i lerretposer.

Rengjøring av blodkar med rødkløver er laget i 21 dager. Det anbefales at 3 slike kurs utføres i løpet av vårsommerperioden for å rense fartøyene med ukentlige avbrudd.

Tinktur på alkohol

En enkel kløver tinktur oppskrift. Fyll krukken med rene blomster av planten og fyll den med vodka. Beholderen skal være tett lukket og plassert på et mørkt sted i en halv måned. Sammensetningen skal ristes daglig.

Etter 15 dager kan tinkturen påføres: en spiseskje i en vandig oppløsning på tom mage. Du bør fortsette å rense til alt tinkturen er ferdig.

 • allergi mot kløverblomster;
 • forstyrrelser i mage-tarmkanalen;
 • tromboflebitt;
 • sykdommer i kardiovaskulærsystemet.

Med riktig bruk av urte rettsmidler, kan du oppnå en positiv effekt uten bruk av medisinering og intensivbehandling.

Helse til deg og dine kjære!

Vennligst støtte prosjektet - fortell oss om oss

Les Mer Om Fartøyene