Behandling av cerebral fartøy med folkemidlene: de mest effektive oppskrifter

Er det fornuftig å behandle cerebrale kar med folkemidlene? Dette spørsmålet bør næres mer grundig og alle oppskrifter må samordnes med legen.

Les Mer

Kirurgi av ventiler

(495) -506 61 01Hjerteventil kirurgi | Lukket og åpen mitral commissurotomiLukket og åpen mitral commissurotomiLukket mitral commissurotomi består i kirurgisk separasjon av fusjoner av venstre atrioventrikulære blenderåpninger i tilfelle stenose.

Les Mer

Heling av hjertet

online katalogModerne betablokkere listeNarkotika med viktige terapeutiske effekter er mye brukt av spesialister. De er vant til å behandle hjertesykdommer, som er de hyppigste blant andre patologier.

Les Mer

Effektive måter å behandle trombofleitt i underekstremiteter hjemme

Tromboflebitt er en vaskulær sykdom som fører til venøs betennelse. Når sykdommen blir observert, er en sterk koagulerbarhet av blod forstyrret, og ødem i ekstremiteter oppstår.

Les Mer

Hvordan hjelpe en person å komme seg fra et hjerneslag hjemme

Stroke er et akutt brudd på blodsirkulasjonen i hjernen, som oppstår mot bakgrunnen av vaskulære og andre sykdommer. For eksempel er aterosklerose ofte årsaken til et slag.

Les Mer

Innholdet av glukose i blodet er normalt

Glykemi er blodglukosenivået. Dette er en fysiologisk tilstand som er ansvarlig for reguleringen av vitale prosesser i kroppens levende vesener. Kvantitative indikatorer på sukker kan variere i større eller mindre side, som også kan ha en fysiologisk og patologisk karakter.

Les Mer

Naturlige statiner fra høyt kolesterol

Narkotikabehandling av hyperkolesterolemi forårsaker ofte bivirkninger. Dette forstyrrer normal drift av indre organer og systemer. Et alternativ til legemiddelbehandling er naturlige kolesterolstatiner som finnes i mat og urter.

Les Mer

Hva er tymol-test

For å kunne vurdere tilstanden og funksjonen til indre organer, anbefaler legene en biokjemisk blodprøve. Hyppigst må han få hjelp med mistanke om patologi av nyrene, leveren eller som et resultat av et brudd på saltmetabolisme.

Les Mer

Statiner: hvordan å handle, indikasjoner og kontraindikasjoner, en gjennomgang av narkotika, enn å erstatte

Kolesterol, eller kolesterol - et stoff som utfører viktige funksjoner i menneskekroppen. Disse inkluderer:

Les Mer

Økt ESR: hva det står

Analysen av blod på ESR er enkelt og billig, så mange leger vender seg ofte til ham når de trenger å forstå om noen betennelsesprosesser finner sted. Det er imidlertid ikke entydig å lese og tolke resultatene.

Les Mer

MCV av blod

Resultatene av en generell blodprøve indikerer sammensetningen av blod og andre indikatorer som kan betraktes som et symptom på patologi eller dets fravær som sådan. Mye oppmerksomhet er betalt til erytrocytter - røde blodlegemer som bærer oksygen og næringsstoffer gjennom hele kroppen.

Les Mer

Hvorfor fingrene er nummen: årsakene, diagnosen og behandlingen

Nummenhet i fingrene er et kjent problem, dessverre for mange. Vanligvis begynner det å forårsake alarm bare når ubehag blir nesten konstant og kan ledsages av sårhet.

Les Mer

Hva er ROE i en blodprøve?

ROE i blodet er reaksjonen eller graden av erytrocytsedimentering.
Normen for ESR for kvinner er større enn for menn.Dette skyldes de kvinnelige kroppens fysiologiske prosesser.

Les Mer

Svakt fartøy

Svake fartøy er hovedårsaken til hyppig subkutan blødning. Tynne kapillærer kan lett briste, og det er på grunn av dette at de stygge røde flekkene vises på beina. Først er de svært små, mer som poeng, men de blir gradvis større.

Les Mer