Hva er AB Blockade: Årsaker, Diagnose og Behandling

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er AB-blokkaden, hva avhenger av alvorlighetsgraden av behandlingen og prognosen, hva er levetiden etter implantering av pacemakeren, hvordan opprettholde hjertet hjemme.

Les Mer

Hva skjer med koarkasjon av aorta, årsaker, diagnose og behandling

Fra denne artikkelen vil du lære: hvilken hjertefeil kalles koarkasjon av aorta, egenskapene til blodsirkulasjon i medfødt misdannelse.

Les Mer

Hvordan styrke veggene i blodårene

Kardiovaskulære sykdommer står for 30% av dødsfall i verden. Nesten alle personer med hjerte og karsykdommer og behovet for å styrke sirkulasjonssystemet etter 40 år.

Les Mer

La oss snakke om graden av kreatinin hos kvinner

Kreatinin - et sluttkonsentrat i blodet, transportert gjennom blod til nyrene, hvor det filtreres og utskilles sammen med urea. Det er laget av kreatin - en slags "Generator" av energi i muskler.

Les Mer

SHEIA.RU

Drift på nakkefartøy: Hvordan fungerer det Hvordan utføres operasjonen på halsens karKirurgi til halsens kar er en ganske vanlig type kirurgisk inngrep. Som regel er operasjoner på halsens fartøy rettet mot å forlenge lumen for å gjenopprette normal blodstrøm.

Les Mer

Behandling av trombose med tabletter, medisiner og andre legemidler

innhold

Tabletter for sykdommer i vaskulær trombose og kan utføre to hovedfunksjoner: å oppløse allerede dannede trombe gjenopprette normal blodstrøm, og reduserer aktiviteten av blodplater, for derved å hindre dannelsen av nye patologiske propper.

Les Mer

Venøs dyscirculation: hva er det, hjerneskade

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er venøs dyscirculation. Hvorfor det ser ut, hvilke komplikasjoner kan resultere. Symptomer, diagnose, behandling og prognose av patologi.

Les Mer

Syndrom av portal hypertensjon

Liver - en av de mest varige likene av en mann: sin andel faller ildprøve mange - feil i kosthold, dårlige vaner, langvarig bruk av narkotika, men kompenserende potensialet er så stort at leveren er mulig i mange år for å takle all motgangen uten betydelige skader.

Les Mer

En omfattende oversikt over aorta-brudd: årsaker, førstehjelp, prognose

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er aorta-brudd, hva slags sykdommer det provoserer. Symptomer på lagdeling, sjansene for å overleve med delvis eller fullstendig brudd.

Les Mer

Diagnose av VSD - hva det er og hvordan å behandle det

I medisinske dokumenter er diagnosen VSD sjelden - moderne terapi behandler det ikke som en sykdom, men som en tilstand. Dette er et syndrom, en kombinasjon av symptomer, oftest forbigående og ikke krever medisinering.

Les Mer

Dårlig blodsirkulasjon i beina - hva du skal gjøre: endre livsstil, narkotika

Fra denne artikkelen lærer du: hvordan å forbedre sirkulasjonen i beina ved hjelp av livsstilsendringer, bruk av medisiner og kirurgiske operasjoner.

Les Mer

High-density lipoprotein (HDL) - hva er det?

Noen ganger, når man undersøker lipidspektret, er det funnet at nivået av HDL er forhøyet eller redusert: hva betyr det? I vår gjennomgang vil vi analysere hva som er forskjellene mellom høy tetthet og lavdensitetslipoproteiner, med hvilke avvikene i analysene til den første fra normen er relatert, og hvilke metoder for økning der eksisterer.

Les Mer

Blood lipidogram, tabell av normer, detaljert transkripsjon

Kardiovaskulære sykdommer har for tiden en ledende stilling på grunn av død i verden. Derfor krever kampen mot dem en komplisert og mangesidig tilnærming, både i behandling og i diagnose.

Les Mer

Åreknuter under graviditet: årsaker og metoder for behandling av labia

Åreknuter er en sykdom som oftest forekommer i nedre ekstremiteter, hvor det preges av tykke hovne vener under huden og dannelse av ødem i bena.

Les Mer