Hvordan kalles blodkoagulasjonstesten: Dekoding og norm

Blodkoagulasjonsanalyse er en obligatorisk del av en rekke komplekse studier for alvorlige leversykdommer, under graviditet eller i tilfelle av venøs patologi.

Les Mer

Hvordan utvide blodkar: når og hvor mye det koster å gjøre, produkter, preparater

Med årene i menneskekroppen er det endringer og, selvfølgelig, ikke til det bedre. Kardiovaskulærsystemet slites ut, fartøyene smale, mister deres elastisitet og patency, noe som fører til slike sykdommer som aterosklerose og arteriell hypertensjon.

Les Mer

Årsaker og tegn på problemer med cerebral fartøy

Brudd på blodsirkulasjonen påvirker mange mennesker. Et uttalt smertesyndrom, rask tretthet, irritabilitet - alle disse symptomene blir observert hos dem som lider av nedsatt hjerneaktivitet på grunn av patologien til sirkulasjonssystemet.

Les Mer

koagulasjon

Generell informasjonHver kvalifisert lege vet at behandlingen av en pasient best starter med en anamnese, noe som bare er en samling informasjon om tilstanden for menneskers helse.Som regel begynner noen medisinsk undersøkelse ved å spørre pasienten om tidligere hjerteinfarkt sykdommer eller kirurgiske inngrep, en allergisk reaksjon eller en genetisk predisposisjon for visse sykdommer og så videre.

Les Mer

Hva å gjøre hvis fartøyet i øyet brister, årsakene til patologien

Fra denne artikkelen vil du lære: årsakene til at du har bristet fartøyet i øyet, noe som kan påvirke det. Hvorvidt behandling er nødvendig; hva skal jeg gjøre hvis dette skjedde med deg.

Les Mer

Tegn på angina pectoris angrep, hvordan du hjelper og forhindrer repetisjon av angrep

Fra denne artikkelen lærer du: Hva er angina angrep, hva som forårsaker det, dets karakteristiske symptomer og forskjell fra andre patologier.

Les Mer

Lymphostasis - hva er det? Symptomer og behandling for lokalisering, stadium

Hva er det Lymphostasis er utviklingen i kroppen av stillestående lymfatiske prosesser i det ekstracellulære rom av vev. I tillegg til de karakteristiske lokaliseringene av patogenen av lymfostase (i lemmer), er også andre varianter av manifestasjonen av funksjonelle lidelser i lymfesystemet kjent - i vev i brystkjertelen, ansiktet eller skrotet.

Les Mer

Symptomer på sklerose av cerebral fartøy

Sklerose - utbredt sykdomssykdom hjerneskinner, hvor kargen vegger i diameter og erstattes av bindevev.årsaker Kolesteroldeposisjon På den indre overflaten av arterieveggen er den vanligste årsaken til sklerose.

Les Mer

Hva er fulle av et brudd på blodsirkulasjonen i hjernen?

Hvis hjertet sammenlignes med en motor, så kan hjernen sammenlignes med kontrollsenteret - det er der og det er impulser for alle systemer som kroppens arbeid avhenger av.

Les Mer

Normen for segmenterte nøytrofiler og årsakene til dens brudd

Studier av blodleukocytter gjorde det mulig å identifisere deres varianter, som ikke bare varierer i deres affinitet for fargestoffer og i utseende, men utfører også forskjellige oppgaver.

Les Mer

Symptomer og behandling av tromboflebitt i øvre lemmer

Årsaker til trombofleitt i hendeneÅrsakene til tromboflebitt er varierte og ofte kombinert. For enkelhets skyld med diagnose kan alle mulige predisponerende faktorer deles inn i tre store grupper (Virchow-triaden):

Les Mer

Arteriell hypertensjon - hva betyr det

Hypertensjon er en tilstand av et hul organ eller et fartøy hvor væskemediene som er inneholdt i den, gir et høyt hydrostatisk trykk, noe som forstyrrer funksjonen.

Les Mer

Menns varicocele: årsaker og risikofaktorer for utviklingen av sykdommen

Varicocele påvirker menneskers helse negativt: fruktbarheten minker, smerter i lysken oppstår, og fysisk ytelse reduseres.Venøs dilatasjon av spermatisk ledning diagnostiseres hovedsakelig hos menn under 30 år, men det kan også forekomme hos eldre mennesker med feil livsstil.

Les Mer

Fartøy er brutt på hendene: mulige årsaker, behandling av skjøthet og skjøthet i kapillærene

Sårbarhet og skrøbelighet i blodkar skyldes tap av elastisitet i vaskulærveggen. Hos pasienter briste blodkar på hendene på grunn av mindre skader eller spontant.

Les Mer