Dråper for øyefartøy

Den moderne mannen legger stor press på synets organer hver dag. Etter flere timer med å jobbe på datamaskinen, er det på tide å "slappe av" foran TV-apparatet eller mobilenheten. På slike alarmerende symptomer som tørre øyne, brennende, ubehag, uklart bilde, betaler ingen oppmerksomhet, skriver dem for banal tretthet.

Så det er - øynene var overdrevne, deres kar ble svekket. Og hvis de ikke haster hjelpe, veldig snart, kronisk tretthet føre til utvikling av mer alvorlige problemer: oftalmologiske sykdommer i netthinnen og synsnerven, og i fremtiden - til irreversible endringer synspunkter. Unngå dette vil hjelpe ordentlig valgte øyedråper for blodårer.

Det som faller for å styrke øynene, er når, og hvem er de trengte, hvordan kan de vel velges og begraves? Svarene på alle disse spørsmålene er bedre å vite før de virkelige problemene begynner.

Hvem trenger slike medisiner?

De fleste voksne har problemer med synets organer, men vet ikke om det (eller vil ikke være redd) til symptomene blir åpenbare. Hvis fartøyet i øyet brister, er det åpenbart at behandlingen med spesielle dråper for øynene for å styrke kapillærene allerede er nødvendig. Dette kan skje av en rekke årsaker, de vanligste av dem:

 • generell utmattelse, kronisk tretthet og søvnmangel;
 • skade på ansikt eller hode;
 • patologier som påvirker øyets retina;
 • høyt blodtrykk;
 • funksjonsfeil i det endokrine systemet;
 • virussykdommer;
 • fysisk overbelastning (for eksempel hos kvinner er det oftere fødsel).

Forsterkende preparater for øynene kan drippes og for forebyggende formål, dersom det er forutsetninger for brudd på øyekapillærene nevnt ovenfor. Med andre ord bør øyedråper av denne linjen være oppmerksom på personer fra følgende grupper:

 • jobber kontinuerlig på datamaskinen;
 • mange leser eller ser på TV-programmer;
 • pasienter som gjennomgikk virussykdommer i alvorlig form
 • gravide og nyfødte kvinner;
 • hypertensive pasienter og de som hadde et hjerteinfarkt;
 • Til alle som lider av dysfunksjoner i det endokrine systemet;
 • Personer etter hodetrauma eller kirurgisk inngrep som påvirker synlighetens organer;
 • idrettsutøvere, vektløfting, stadig å løfte vekter, dykkere, klatrere, piloter og flyvertinnene - alle dem som faglig aktivitet er forbundet med raske endringer i trykk.

Hvis kapillærene allerede har lidd å oppdage og eliminere årsaken til bruskkarrene i øynene, må du gjennomgå en fullstendig undersøkelse og en omfattende behandling. Men det vil ta mer enn en dag. Og til dette punktet, for å takle smerte og ubehag, vil de anbefalte oftalmologene spesialisere dråper.

Hva er utgjør og hvordan virker oppstrammende øyedråper?

Gjennom øyeskjærene blir alle elementer i synlighetens organer næret: de optiske nerver, netthinnen, linsen, etc. Hvis skoen av en eller annen grunn blir svakere, blir blodsirkulasjonen først og fremst forstyrret. Vevet i øyet mottar ikke lenger oksygen og næringsstoffer i riktig mengde. Utvekslingsprosesser brytes, som følge av at smerte og ubehag oppstår, syn er redusert. Resultatet er at fartøyene svekkes enda mer og til slutt brister så snart de overløper med så mye blod som de ikke lenger kan takle.

I nærvær av røde blodkar i øynene, rødhet av slimete eller protein i øynene, er smerte og ubehag uten å styrke øyekarene uunnværlig. Prosessen er rettet mot å gjenopprette de berørte kapillærene og normalisere blodsirkulasjonen. Denne effekten oppnås ved hjelp av vitaminer og mineraler, som er hovedkomponenten i oftalmiske preparater av denne gruppen.

Her er hvilke vitaminer som er nødvendige først og fremst for sterke og sunne øyekar:

 • Vitamin A. Hjelper å gjenopprette blodsirkulasjonen, beskytter og fornyer epitellaget. Men samtidig bør vitamin A komme inn i kroppen strengt dosering, overskytelsen er like dårlig som defekten.
 • Vitamin C. Det er den rimeligste antioksidanten, det øker blodsirkulasjonen, beskytter celler fra frie radikaler, styrker nerver. Det er ikke vanskelig å få det fra mat, men likevel lider de fleste av mangelen.
 • Vitamin B. Det skal forstås en gruppe av vitaminer, ved mangel som alvor begynner å lide hud og slimhinner, blodsirkulasjon, noe som fører til utvikling av kramper og anfall.

Også for øyekapillærer, så vel som for andre fartøyer, er vitamin P og E viktig. De fremmer blodfortynning, forbedrer mikrosirkulasjonen og forhindrer dannelsen av trombi.

Hvilke forberedelser for økning av øynene finnes

Gruppen av disse legemidlene inkluderer forberedelser for utvidelse eller innsnevring av øyekarrene, de bidrar til å lindre smerte, spenning og forhindre ny skade på øyekapillærene. Nesten alle av dem er tilgjengelige på apoteket uten lege resept og er relativt billig. Likevel anbefales det ikke å lage avtaler alene, det er bedre å konsultere en øyelege først.

Vizin

Hvis du tar regel regelmessig etter arbeidsdagen på datamaskinen for å få øynene med dette legemidlet, vil det ikke komme til å skje i øynene av fartøyene lenge. Aktive komponenter i disse dråpene virker på glatte muskler i øyet og slapper av. Dette er ikke bare forebygging av svake blodårer, men også aldersbetinget nedsatt syn.

Ødem, rødhet, ubehag - alle disse symptomene går vekk et par minutter etter at stoffet er satt inn. For å få den forventede effekten, er det viktig å velge riktig type dråper fra den foreslåtte linjalen. Foruten den klassiske visine, visine Allergi, er det også tilgjengelig, eliminere kløe, svie og rennende øyne, og fuktighetsdråper visine for de som regelmessig bruker kontaktlinser. Men for å styrke øyets fartøy trenger du en klassisk Vizin.

taufon

Disse dråpene finner du på nattbordet ved nesten alle pensjonister, og ikke forgjeves. De er i stand til å gjenopprette cellemembranen i synlighetens organer, regulere intraokulært trykk, normalisere metabolske prosesser og dermed hemme utviklingen av glaukom. Den viktigste aktive komponenten i Taufon er stoffet taurin - aminosyre, hvor mangelen av som i kroppen påvirker ekstremt negativt generelt, og spesielt på synens organer. Disse dråpene brukes som forebyggende og som terapeutisk middel.

Søknadssøknad: 1-2 dråper tre ganger om dagen til tilstanden forbedres. Det er en analog av stoffet, nært i sammensetningen, kalt Tauron.

Defislez

Vanligvis brukes dette stoffet ikke i tilfeller der et lite blodkar brister, men med et stadig økende "tørr øye" -syndrom. Dråper har en myknende effekt, stimulerer lacrimal kjertelen, beskytter og smør hornhinnen. Men det er også foreskrevet for skader og brannsår i øyet nettopp for å hindre skade på cellene i slimhinnen og små kapillærene. Den store fordelen er at den kan brukes i lang tid uten bivirkninger. Dette stoffet brukes på samme måte.

emoksipin

Disse øyedråpene er foreskrevet for å styrke øyeskjærene i post-infarktperioden, med arteriell hypertensjon, og også etter kirurgisk inngrep. Aktivstoffer (antioksidanter) i sammensetningen av dette stoffet, utvider koronarbeholdere og styrker cellemembraner, fremmer retinalregenerering av øyet. Med regelmessig bruk bidrar dråper til å løse eksisterende små hemorragier på retina, redusere permeabiliteten til de vaskulære veggene, stimulere blodstrømmen i øyets vev.

Ordning med narkotikabruk: 1-2 dråper opptil 3 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen avhengig av diagnosen og alvorlighetsgraden av tilstanden kan ta fra 3 dager til 3 måneder. Legemidlet har noen kontraindikasjoner, så det anbefales ikke å bruke det uten å ordinere en lege.

kvinaks

Det direkte formålet med dette stoffet er kataraktbehandling. Men ofte gjør øyelegge det og forsterke de svekkede øyefartøyene og kapillærene. Aktive komponenter i dette preparatet er også antioksidanter, de regulerer metabolske prosesser i øyevevet, kan øke gjennomsiktigheten av linsen.

Søknadssøknad: 1-2 dråper til tre ganger om dagen.

Emoticon Optics

Mer rimelig analog av emoksipin. På grunn av de aktive bestanddeler i preparatet, ikke øyevev mer motstandsdyktige mot hypoksi i lav sirkulasjon, forhindrer oksidasjon av lipider, den forbedrer vaskulære vegger, blod og fremmer flytendegjøring liten resorpsjon av blødninger i øyet. Bruk stoffet i henhold til standardskjemaet: 1-2 dråper tre ganger om dagen.

Aysotin

Disse dråpene er foreskrevet for å styrke karene og gjenopprette synet, stoffet i seg selv er ikke et stoff, men et biologisk aktivt additiv. Oftalmologer anbefaler det i den postoperative perioden etter inngrep på synlighetens organer, med glaukom, konjunktivitt og andre patologier i øynene. Bredt brukt som et forebyggende verktøy med en tendens til brudd på små øyekapillærer.

Søknadsskjema: 2 dråper i hvert øye tre ganger om dagen med en løpetid på minst en måned.

Selvfølgelig vil bare vaskulære dråper ikke bidra til å kvitte seg med problemet. Som nevnt ovenfor, vil det bli nødvendig å bli undersøkt av en lege for å bestemme årsaken til blodårene og å eliminere den. Men uten å styrke øyekarrene kan det ikke. I tillegg til dråper, bør du overvåke mat, føre en sunn livsstil, overvåke fysisk aktivitet og blodtrykk, samt utføre spesiell gymnastikk. Styrking av dråper for øyeskjermer - dette er bare en del av en integrert og langsiktig behandling.

De beste måtene å styrke blodårene

Det raske tempoet i det moderne liv, fullt av stress og stress, som i tillegg i de fleste tilfeller er belastet med skadelige vaner: bruk av tobakk og alkohol, fører til slutt til problemer med fartøyene. Blodsirkulasjonsforstyrrelser forårsaker en langsom men betydelig skade på alle organer og vev i kroppen, opp til slike farlige forhold som hjerteinfarkt og hjerneslag. Det er derfor profylaktisk styrking av karene er så viktig.

Når skal jeg bekymre meg?

Patologiene i det kardiovaskulære systemet manifesteres oftest i en rekke liknende symptomer:

 • svimmelhet og svimmelhet;
 • mørkere, flyr i øynene med en plutselig forandring i kroppens stilling;
 • redusert kroppstemperatur;
 • hjertebanken;
 • pale, blå fingertupper og lepper;
 • Smerte i ledsmerter.

Hvis du finner lignende symptomer på pasienter med blodårer, vil det være nødvendig å kontakte en spesialist så snart som mulig. Den hyppigste årsaken til tynning av kar, svekkelse av veggene deres er dannelsen av kolesterolplakk på dem - det viktigste symptomet for aterosklerose.

Styrking av blodårene tar lang tid, fordi de gradvis forverres på grunn av den konstante underernæring og livsstil i mange år, og de kan ikke kurere umiddelbart.

hjernen

Faktorer som påvirker hjernens fartøy fører til endring fra skjemaet. De smalter, og på grunn av redusert frigjøring, blir blodsirkulasjonen forverret. Dette fører til oksygen sult, som i tid kan provosere hjerneblødninger eller demens, som i folk kalles demens.

Clogging og constriction kan føre til konstant psykisk stress, stressende situasjoner på jobben og hjemme, hyppige opphold i et tett rom, forbruk av et stort antall kalorier. Alle disse årsakene fører til patologiske forandringer i blodårene.

For å styrke hjernens fartøy kan du prøve deg selv bevist folkemessige rettsmidler:

 • 350 gram partisjoner mellom halvdeler av valnøtt, høsttorntinktur, kjøpt på apoteket. Insister på en container topp dekket med lokket i en halv måned. Hun må være på et kjølig sted hele tiden. Etter denne perioden bør du starte et tre-ukers kurs for å ta denne tinkturen: tre ganger om dagen, en teskjef.
Tinktur på valnøttpartisjoner
 • Bland hvitløk og alkohol i et forhold på en til en, hvorefter å insistere i ti dager. Når legemidlet er klart for bruk, bør det tas i henhold til ordningen. På den første dagen, umiddelbart etter å ha våknet, uten frokost, må du blande en dråpe tinktur med et tredje glass melk. Drikk, ikke spis eller drikk i en halv time. Så før middag - to dråper, og før middag - tre. Neste dag i morgen - fire dråper, fem - før middag og seks - før middag. Ta alltid medisinen en halv time før måltider. Gradvis øke antall dråper, på den sjette dagen vil du nå 25. Fra dette nummeret må du begynne å handle i omvendt: hver dag, reduser tinkturdosen til du igjen når en dråpe. Etter det skal du begynne å ta 25 dråper med melk tre ganger daglig, til medisinen er over. Etter noen måneder holdes kurset igjen.

Nedre lemmer

Gir utmattelse og redusert muskelton utilstrekkelig sirkulasjon på grunn av aterosklerotiske plakk. For å kvitte seg med disse ubehagelige opplevelsene, vil det være nyttig å bruke kompleks terapi, bestående av legemidler, lette belastninger og tradisjonell medisin.

Hjelpe å styrke beinene på beina:

 • Et par skjeer immortelle, kjent for sin helbredende egenskaper, hell i en gryte en fjerdedel liter kokende vann. For å få avkjøling, må du holde den i brann i ti minutter. Etter det er det på tide å gi. Etter at du har filtrert det, kan du begynne å ta en tredjedel av glasset om dagen.
 • En fantastisk blanding av urter som sitrongress, rhodiola rosea, eleutherococcus, ginsengrot, der de tas i samme mengde og fylt med alkohol. Det insisteres i to uker og tas tre ganger om dagen med en teskjef.
Urte tinktur

hjerter

Hjertet er en muskel, derfor har den også muligheten til å trene.

Regler for å styrke hjertets blodkar:

 • Hold deg i et godt humør, ikke bekymre deg en gang til;
 • Reduser forbruket av for fet og søt mat;
 • For friske blodkar, vitaminer P, C, K og E.
 • Bli engasjert i lett fysisk trening;
 • Ikke glem om fordelene med en kontrastdusj.

Forebygging av kardiovaskulær sykdom er en systematisk øvelse.

For å forbedre blodsirkulasjonen, må du gjøre:

 • Turgåing, jogging, sykling;
 • Gjør øvelser og øvelser for blodårer;
 • Flere ganger om dagen, utfør heiser på sokkene 20 ganger;
 • "Tegn" sirkler med føttene, trekk dem opp og ned;
 • For ikke å forårsake stagnasjon av blod i beina under stillesittende arbeid, bør du ofte holde dem parallelle med gulvet i horisontal stilling.
Medisinsk walking - effektiv forebygging for vaskulær styrke

Øye kapillærer

Alle vet at de spruter blodkar på øyeproteiner, ledsaget av smerter og kutt i hjørnene. Selvfølgelig vil ingen være fornøyd med slike symptomer. Så hva kan provosere dem?

Årsaker til sprengning av kapillær i øynene:

 • alkohol og tobakk
 • allergisk reaksjon
 • ubalansert ernæring
 • ulike virusinfeksjoner og så videre.

Det er flere regler, med riktig bruk som oppnås en fantastisk styrking av øyets fartøy.

Her er deres liste:

 • Prøv å sikre at direkte stråler av lys ikke rammer overflaten av øynene;
 • I lang tid jobber du bak en dataskjerm, ta små pauser i tre minutter, under hvilke øyeøvelser;
 • Oppretthold en viss avstand mellom øynene og skjermen. Det skal være omtrent 50 cm.

Følgende produkter er nyttige for øyehelse:

 • Shipovnikovy kjøttkraft med honning og sukkerfri;
 • Grønn te og honning (kremer fra det kan også lindre betennelse og tretthet);
 • Bruk vitaminer for kar K og C.
Buljong av en dogrose

Kuperoz på ansiktet - dette er et ganske vanlig og ubehagelig fenomen, som ødelegger utseendet, noe som er spesielt problematisk for kvinner. Faktum er at deres hud og veggene på fartøyene er mye tynnere enn hos menn, og her er de asteriskene og flekkene de har oftere.

Noen folkemessige rettsmidler for blodårer og styrking av kapillærene i ansiktet:

 • En avkok av et par håndfull persille og et krus med varmt vann bør infunderes i omtrent tjue minutter. Deretter må det filtreres og blandes likt med melk. Det viser seg å være et utmerket verktøy for å bekjempe tynne kranser. I det må du fukte et stykke klut og vri det ut, legg det i ansiktet ditt.
 • Alle vet de universelle helbredende egenskapene til aloe, som vil vise seg nyttig i denne saken. Et stykke av stilken av planten er plassert i kjøleskapet i en uke. Deretter må du klemme ut saften fra den og smøre de områdene som er påvirket av couperose. Det er greit hvis du føler en svak brennende følelse - dette er den naturlige virkningen av aloe.

Over tid gjør utilstrekkelig inntak av vitaminer seg selv. I tilfelle av svekkede fartøy i nesen, spilles en viktig rolle av mangelen på C og P, som ikke bare påvirker dem, men også hele kroppen: Vevets styrke og elastisitet minker.

Oppskrifter som forårsaker styrking av nesens kar:

 • Manglende vitaminer kan fås med yarrow juice eller plantain. For å få det, må du male urter og spenne hele saften gjennom gazetet. Den brukes som en dråpe i nesen, og den er full på en teskje tre ganger om dagen;
 • Den calyx bark blir knust og kokt i tjue minutter. Deretter filtreres hele tørrresten fra buljongen. Han er full flere ganger om dagen i en uke.

Ulike medisiner brukes til å styrke blodårene. Det kan være vitaminer og andre legemidler som foreskrives av legen.

Styrke blodkar og humane kapillærer

En person kan leve i omtrent hundre år, så hvorfor løper kroppens ressurser på 60-70? Hjertesmerter, problemer med arterier og kapillærer, sklerotiske sykdommer - alt dette overtar en person lenge før den tidsbundne naturen.

Vår "Achilles 'hæl" er blodårene. Den minste svikt i funksjonen av sirkulasjonssystemet kan føre til totale problemer i hele kroppen. For å flytte disse mørke dagene unna er det nødvendig å styrke kapillærene og arteriene. Vi skisserer effektive metoder for vaskulær styrking i denne artikkelen.

Symptomer på nye problemer

Hva er de "første klokkene" av fremtidige ulykker? For å besøke en lege og forandre din livsstil, må du tenke på om følgende symptomer er løst:

 • hyppig svimmelhet og generell svakhet;
 • rask tretthet;
 • kronisk hodepine;
 • mørkere i øynene;
 • forverring av helse ved forandring av været;
 • støy i ørene;
 • problemer med søvn;
 • døsighet og sløvhet (selv om de sov godt);
 • hjerteinfarkt;
 • nummenhet i lemmer (pluss prikking i fingrene);
 • tyngde i brystet;
 • natt slitne ben;
 • frosne lemmer;
 • Dyspné, som oppstår med ikke-alvorlig fysisk anstrengelse.

Generelle anbefalinger for vaskulær styrking

Disse symptomene indikerer en neurokirkulatorisk dystoni - en gradvis slitasje på karene. Ingen oppfant mirakelpiller for denne sykdommen - du vil kjempe med problemet som har blitt presset gjennom en rekke forebyggende tiltak. Vi vil også koble folkemedisin og farmakologiske preparater, men mer om dette senere.

Ta en nærmere titt på din livsstil. Gjør sport, vanlig trening, begynn å spise riktig. Svømming, dans, løping og yoga vil ha en gunstig effekt på blodkarets elastisitet. La oss vurdere problemet mer lokalt.

Vi er engasjert i kapillærer

Kapillærer leverer ernæring til muskel fiber, disse er mikroskopiske blodkar. Det mikrovaskulære nettverket er veldig stort - den totale lengden på kapillærene kan overstige flere kilometer.

Problemer oppstår når det gjelder trombose - karene "sovner" og gjenopprette dem vil ha en uopphørlig stimulans.

For å styrke kapillærene, anbefales følgende metoder:

 • intensive fysiske øvelser;
 • massasje (spesielt med applikatoren Kuznetsova);
 • kontrasterende dusjer;
 • Russisk bad (med bruk av kost);
 • terpentinbad (har en antiseptisk og lokal irritasjonsvirkning).

Kuznetsovs applikator innebærer regelmessig bruk - det er nødvendig å påvirke ryggraden, ansiktet, pannen på pannen, haken. Terpentinbad og balsamimassasje hjelper kapillærene å åpne og styrke blodsirkulasjonen.

Forsterkning av øyekapillærene

Svak er ikke bare fartøy som leverer blod til forskjellige deler av kroppen vår. Kapillærer som mater slimhinnen må også styrkes. Bruising, prikking og rive i øyebollet er alarmerende symptomer som indikerer at kapillæren har bristet.

Årsakene kan være forskjellige:

 • feil kosthold;
 • alkohol og røyking;
 • allergier;
 • mangel på vitaminer;
 • smittsomme sykdommer.

For å holde øynene i god form, unngå direkte eksponering for kunstig lys.

Mens du jobber på datamaskinen, avviker det med jevne mellomrom - se på himmelen og grøntområdet utenfor vinduet. Prøv å holde avstanden mellom skjermen og øynene ca 50 centimeter. For forbedring av øyekapillærene, er de beste middelene:

 • honning og grønn te (spesielt effektive kremer basert på grønn te);
 • bouillon av dogrose (lagt til te, i stedet for sukker - honning);
 • vitaminer (K, C).

Arterier og årer

Koronararterier leverer nyttige stoffer til hjertemusklene - med alderen disse karene blir sårbare, de må styrkes og forynges. Hovedårsaken til arteriell slitasje er fedme. Arterielle vegger er dekket med plaques av kolesterol, mister elastisitet, skaffer arr og andre feil. For å styrke veggene og øke elastisiteten, anbefales følgende verktøy:

 • tinktur av bjørk knopper;
 • arnica fjell (vann infusjon);
 • blomst infusjon av hagtorn;
 • bjørk knopper (alkohol tinktur);
 • Aterosklerotiske samlinger (mynte, løvetann, sporisk, søt kløver, tranebærblad, St. John's Wort);
 • infusjon av mais stigmas.

Hawthorn blomst infusjon bidrar til å rengjøre fartøyene, men den viktigste oppmerksomheten bør betales til organisasjonen av deres regime (hvile og arbeid).

Hjernens fartøy og deres styrking

De berørte karene, som fôrer hjernen, blir senere innsnevret og deformert. Hvis problemet ikke er gitt riktig oppmerksomhet, kan konsekvensene være appalling - det ender med hemorragisk slag, hjerneinfarkt og til og med demens.

I risikosonen er folk som tjener av mental arbeidskraft - de opplever økt hjernelast, noe som fører til stress og tretthet. Resultatet er svekkelsen av hjernens fartøy. Høykalorimat og mangel på frisk luft kan også forverre situasjonen. Fartøyene blir tilstoppet, overgrodd med kolesterolplakk, veggene deres er skadet.

Hvordan styrke hodene på hodet? Det er mange oppskrifter som ikke er særlig vanskelige.

Disse oppskriftene er hovedsakelig av nasjonal opprinnelse. Nedenfor vil vi bringe et par av de mest effektive.

Folkemidlene

 1. Hawthorn og valnøtter. Du trenger ikke nøtene selv, men deres interne partisjoner. 350 gram partisjoner må fylles med en tinktur av hagtorn, kjøpt på apoteket. Elixir er insistert i omtrent to uker - på et kjølig sted, i en beholder under lokket (lukk det tett). Etter dette filtreres tinkturen og brukes tre ganger om dagen. Dosering - en teskje. Behandlingsforløpet er en uke.
 2. Hvitløk tinktur. Hvitløk er ekstremt nyttig for kardiovaskulærsystemet. Du kan bruke det både i form av denticles, og i form av tinkturer. Knust hvitløk (250 gram) helles med samme mengde alkohol, tett lukket og 10-12 dager infundert (kaldt mørkt rom). Mottakssystemet for hvitløktinktur er ganske komplisert, så vi snakker om det separat.

Så, din eliksir er brygget og klar til bruk. Følgende algoritme ser slik ut:

 • Den første dagen. Hell melken i glasset med en tredjedel og legg til en dråpe av stoffet. Bruk blandingen på tom mage, 30 minutter før frokost. Før middag (i en halv time) lag en ny porsjon - med to dråper. Før måltidet legges 3 dråper tinktur til melk.
 • Den andre dagen. Dosering før måltider øker til 4, 5 og 6 dråper. Halv times intervallet bør fortsatt observeres.
 • De neste dagene. Ordningen fortsetter logisk i de følgende dager - gradvis legger du til en ny dråpe. Ved den sjette dagen vil antall dråper nå 15. Nå starter omvendt prosess - reduser doseringen i samme proporsjoner. Etter dette, ta 25 dråper - til slutten av kurset (til stoffet løper ut). Prosessen tar omtrent 90 dager.

Problemer med bena

For å aktivere blodstrømmen og styrke beinene i beina, er det verdt å kombinere styrken av folkemedisin med fysiske øvelser. Regelmessig trening og phytosorter, kjøpt på apoteket - dette er garantien for fremtidig levetid. Det er verdt å være oppmerksom på følgende stoffer:

 • Blanding av urter (rhodiola rosea, citrongras, ginsengrot, eleutherococcus). Forholdene er like (for 50 gram), de må fylles med 250 ml alkohol. Prosessen med å insistere varer i to uker. Legemidlet er tatt tre ganger om dagen for 20-25 dråper.
 • Immortelle. Knuste blader av immortelle (20-30 gram) helles med et glass kokende vann, hvorpå de koke i 8-10 minutter over lav varme. Den endelige berøringen er infusjonen under lokket (ca. en time). Den filtrerte buljongen brukes tre ganger om dagen. Dosering - en tredjedel av glasset.

Av den fysiske anstrengelsen, som gunstig påvirker beinene i beina, er det verdt å fremheve:

 • overvinne trapper til fots;
 • sykle;
 • gå;
 • løfteben (effektive med stillesittende arbeid);
 • ups på tærne (med den etterfølgende senking på hele foten);
 • sirkulær bevegelse av foten.

Styr hjertet og fartøyene som leverer det

Hurtigmat og en overflod av stressfulle situasjoner fører til en svekkelse og deformasjon av fartøyene som fôrer hjertemuskelen. Konstant sysselsetting undergraver vår helse, derfor er det nødvendig å observere en forebyggende pakke med tiltak som styrker hjertet og blodårene.

Komplekset er som følger:

 • unngå stressende situasjoner;
 • ta forsterkende vitaminer (C, P, E, K);
 • Spis riktig (fett og høy kalori mat bør bedre utelukkes fra kostholdet);
 • bli kvitt kolesterol, ren arterier folkemetoder;
 • trening (det er spesielle komplekser for hjertet og blodårene);
 • Påfør vannprosedyrer (universelle midler - kontrastdusj).

Fartøy i nesen

Tap av nesekarelasticitet skyldes vanligvis mangel på vitaminer (C, P). Dette er en alarmerende klokke, det indikerer behovet for å styrke fartøyene i nesen. Og igjen kommer de nasjonale oppskrifter til å redde:

 • Yarrow juice. Det er nødvendig å exfoliere bladene på yarrow og klemme saften gjennom osteskjermen. Deler er tilberedt daglig fra friske blader. Den mottatte væsken blir begravet i nesen minst 2-3 ganger daglig. Parallelt blir juice tatt inn - tre ganger om dagen på spiseskje. Hvis gyllen ikke er til stede, kan du erstatte saften av plantain.
 • Bark of the Kalina. Det høres ganske eksotisk ut, men effektivt. 15-20 g knust bark brygges i et glass kokende vann. Omtrent en halv time opprettholdes vannbadregimet, hvoretter buljongen blir filtrert. Søknad internt - en skje skje tre ganger om dagen.
 • Askorutin. Dette verktøyet er ikke i det hele tatt populært - det er solgt i alle apoteker i landet.

Hva å spise og hva du skal ta

Det finnes universelle folkemidlene og legemidler utviklet av farmakere som styrker sirkulasjonssystemet.

Det er også verdt å være oppmerksom på kostholdet ditt. Begynn å bruke akkurat nå:

Disse produktene har en forsterkende effekt på blodkarets vegger. Mat bør tas i små porsjoner. Vanlig overspising er årsaken til svakhet og svimmelhet. Med ekstrem forsiktighet, drikke koffeinholdige drikker - øke tonen, de har også en bivirkning (løsning) på sirkulasjonssystemet.

Drikkebehandling vil bidra til å normalisere blodsirkulasjonen - drikk minst en og en halv liter vann daglig. Prefekt bør gis til grønnsaker og frukt, men salt er bedre å nekte.

medisiner

I noen tilfeller foreskriver legene spesielle legemidler, hvis formål er å styrke veggene i arteriene. Disse midlene er relatert til flere narkotikagrupper.

 • fibrater (clofibrat, atromidin, atromid, simvastatin, zocor, simvilatin);
 • statiner (mefakor, lovostatin, mevakos);
 • askorutin;
 • cerebrolysin;
 • lecitin;
 • vasodilatormedisiner (papaverin, euphyllin).

Utvelgelse av stoffet utføres av den behandlende legen individuelt. Listen over medisiner vil avhenge av resultatene av diagnose og personlige egenskaper som er knyttet til pasientens kropp. Det er svært uønsket å uautorisert bruk av disse legemidlene.

Noen sykdommer er lettere å forebygge enn å kurere. Styrking av blodårene forhindrer en rekke plager, noe som er bedre å ikke møte i alderen. Ha nok tålmodighet og styrke, disiplin deg selv. Spill regelmessig sport, gi det 15 minutter (minst) hver dag. Etter å ha vunnet latskap, vil du utsette møte med kardiologer i lang tid.

Behandling og styrking av øyets blodårer

Øyet er det viktigste sensoriske organet som en person mottar opptil 90% av informasjonen fra omverdenen. Mange møtte fenomenet røde øyesyndrom, når scleraen blir rød. Årsaken til ruptur av fartøyene er skjøtheten og sårbarheten i vaskemuren, så styrking av karene er en viktig forbindelse i behandlingen.

Enheten til den visuelle analysatoren

Av øyets struktur kan tilskrives de mest komplekse optiske instrumentene. Orgelet er symmetrisk plassert i spesielle beholdere av skallen - øyelokkene. Den består av en rekke strukturer: det optisk-nervøse apparatet, den vaskulære membran, det dioptriske systemet. Alle elementer er omsluttet i en solid ytre kapsel.

Øyens vaskulære membran ligger mellom sclera og retina. Fartøy som mating øyet er mange, de forgrener seg til mindre formasjoner - kapillærer, som danner en anastomose mellom seg og samles i et tett vaskulært nettverk. Den rette funksjonen av disse strukturene avhenger av hvordan blodet leveres til alle deler av øyet. Normalt vises ikke det vaskulære nettverket gjennom magen.

Syndromet med "røde" øyne forekommer enten med utvidelse av blodkar eller på grunn av blødning, når de tynne veggene i kapillærene brister. Alle tiltak for å styrke øynene skal begynne med forklaringen av årsakene til patologi.

Mange sykdommer har direkte innflytelse på vaskulærets styrke: Øk dens permeabilitet, reduser elastisiteten. Røde årer eller flekk på magen på sclera - et signal om problemer i blodtilførselssystemet i øyebollet

Sykdommer av choroid er alvorlige, og gitt den rike innerveringen av disse strukturene, med alvorlig ømhet.

Årsaker til rødhet i øynene

Rødheten i magefrakken opptrer ofte med betennelse i en del av øyet med involvering i fartens patologiske prosess. De er overveldet med blod, utvides, på grunn av hvilken fargene av sclera oppstår. Mekanismen for lokal vaskulær hevelse reduseres til virkningen av inflammatoriske mediatorer (histamin, serotonin), som er i stand til å slappe av i vaskulærveggen. Smittsomme stoffer er virus, bakterier, sopp, protozoer, forårsaker keratitt, blepharitt, bygg, purulent lesjon av øyelokk. Det tidligste symptomet på disse inflammatoriske sykdommene er de røde øynene.

Allergisk øyeskader

Anatomiske og fysiologiske egenskaper av synets organ antar konstant kontakt med allergener, som er i store mengder inneholdt i luften. Allergisk betennelse oppstår når en fremmed substans (antigen) treffer øynets følsomme slimhinne - en konjunktiv. De frigjorte biologisk aktive stoffene (histamin, bradykinin) øker permeabiliteten av karene og forårsaker ekspansjonen.

Øyesykdommer

Noen ganger blødninger er det første tegn på utvikling av alvorlige øye sykdommer. Undervurdering av dette symptomet kan føre til alvorlige komplikasjoner, inkludert tap av syn.

 • Utløsning av netthinnen.
 • Okklusjon av retinal årer.
 • Tumorer i øyet.
 • Betennelse av ulike strukturer.

Vaskulære injeksjoner eller utseende av et kapillært nett på sclera av øynene kan være årsaken:

 • visuelt overarbeid (TV, datamaskin);
 • overdreven bruk av alkohol;
 • mangel på søvn;
 • fysisk handling - ved påvirkning i øyebollområdet er det brudd på blodkar og blødning under øyets bindekinne;
 • forvirring av øyet med hodeskader;
 • kjemisk påvirkning - negativ påvirkning på irriterende stoffers øyne ved høy konsentrasjon i atmosfæren (klor, svovel, asbest og andre);
 • komme inn i et fremmedlegers øye;
 • brudd på reglene for bruk av kontaktlinser (feilaktig valgt, forurenset).

Viktig! Blødning i øynene skje ganske ofte i menneskenes liv og er ikke et tegn på en alvorlig sykdom, forutsatt at det ikke er noen andre symptomer (smerte, betennelse, tåkesyn).Men langvarig forstyrrelse av blodtilførselen til øyet strukturer fører til avbrudd av sine funksjoner.

Årsaker til brittleness av choroid

Øyeskip går inn i det vanlige sirkulasjonssystemet i menneskekroppen. Patologiske prosesser som fører til endringer i styrken og elastisiteten til fartøyets vegg på grunn av sykdommer eller alderstransformasjoner, gjelder fullt ut for dem. Mange sykdommer påvirker styrken av vaskemuren: Under påvirkning av ulike uønskede faktorer øker dens permeabilitet og elastisitet. Disse inkluderer patologi av hematopoiesis systemet, diabetes mellitus, trykk hopp i hypertensjon.

For blødninger i øynene med systemiske sykdommer fører:

 • Redusert blodpropp (hemofili), langvarig inntak av medisiner som fortynner blod - antikoagulantia og antiaggreganter.
 • Patologisk patologisk sårbarhet: bindevevssykdommer (lupus erythematosus, autoimmun vaskulitt), aterosklerose, diabetes mellitus. Hypovitaminose av vitaminer C, K, R.
 • Økt arteriell og venøs press i hypertensjon, med intens fysisk anstrengelse, forsøk på kvinner i arbeid, med kvelning, oppkast. Hos eldre mennesker kan blodkar i øynene briste med torso vippende, hoste, strekker seg med forstoppelse.
 • Hos barn fører sterk gråt til økt øyeinntrykk i øynene, de er fylt med blod og blir synlige på proteinene.

Metoder for å styrke øynene i øynene

Hvis det viser seg at hovedårsaken til blødninger er svake blodårer, bør man først og fremst sørge for at vitamin C, K, P, A og E leveres i tilstrekkelig mengde sammen med mat.

medisinering

Systemisk utnevnelse av vasodilatormedikamenter er indikert for samtidige sykdommer.
Å styrke de endrede karene kan være ved hjelp av vitaminkomplekser, vaskulære legemidler, øyedråper.

 • Med - fremmer styrking av blodkar, deltar i en hematopoiesis.
 • P - reduserer skjøtheten og sårbarhet i kapillærene, reduserer permeabiliteten til vaskemuren.
 • K - regulerer biosyntesen av proteiner involvert i blodpropper.
 • A - er nødvendig for normal drift av netthinnen.
 • E - akselererer de metabolske prosessene.

Lutein er et kombinert vitaminkompleks. I sammensetningen av blåbær ekstrakt, vitamin C, E, A, sporstoffer av sink, kobber, jern.

Optix-tabletter inneholder lutein, beta-karoten, vitaminer C, E.

Complivit Ophthalmo - i sammensetningen av karotenoider, lutein, folsyre, et kompleks av vitaminer: A, E, C, B1, B6, B12, mineraler - selen, sink, kobber.

Vitaminer for øynene foreskrives med økt belastning på synets organ, for å forbedre metabolske prosesser, stabilisere cellemembranene og styrke karene.

Øyedråper

Taurin - reduserer intraokulært trykk, normaliserer blodtilførselen. Det påføres i form av øyedråper på 1-2 dråper 4 ganger om dagen.

Oftan-Kataprom - multikomponent øyedråper utvide blodkarene, forbedrer okulær sirkulasjon.
Emoprox, Emoxipin, Emoxi-Optic (analoger) - har en angioprotektiv effekt, kan fjerne en trombose. Øk vevets motstand mot mangel på oksygen. Styrke vaskulærveggen. Terapi er rettet mot resorption av intraokulære blødninger.

Blødninger varierer i alvorlighetsgraden av det berørte segmentet. Begrensning ved innånding av øyedråper er bare mulig i milde tilfeller.

Folkemetoder

Bruk av folkemidlene for blødninger i øynene er begrenset. Udupelig intervensjon kan føre til uopprettelige konsekvenser.

Du kan lage kontrasterende bad for øynene: Forbered to dype boller - en med varm, den andre med kaldt vann. Etter å ha nedsenket ansiktet i en bolle med varmt vann flere ganger, åpne og lukke øynene dine, gjør samme manipulasjon i en bolle med kaldt vann.

Herding med isbiter. Infusjonsblomstrer av kamille - på en spiseskje et glass kokende vann - for å tåle 30 minutter. Hell i isform. Etter frysing, gjelder på lukkede øyelokk i 10 minutter.

Brygg teposer i kokende vann. Etter avkjøling, legg øynene dine i 15 minutter.

Viktig! Når blødninger i øyet forekommer i bakre kammer, er de ikke synlige, men symptomer som forverring av den generelle tilstanden, sløret syn, påvirket øye gjør vondt.

forebygging

At brudd på øyefartøy skjedde som det er mulig mindre ofte, er det nødvendig å følge enkle regler om synsvann.

 • I kostholdet bør inkludere matvarer som inneholder i den nødvendige mengden vitaminer og sporstoffer. Vannløselige vitaminer C, K, P er tilgjengelige i currant, kirsebær, sitrus, villrose og svart chokeberry, dill, persille, søt pepper. Fettløselige vitaminer A, E finnes i torskelever, havfisk, vegetabilsk og animalsk olje, egg, meieriprodukter.
 • Opprette forhold for full søvn (kvelden går, lufting).
 • Riktig organisering av arbeidsplassen: Tilstrekkelig belysning, avstanden til skjermen eller boken skal være minst 50 cm.
 • Det tar pauser når du ser på TV eller mens du arbeider med en datamaskin: hver time - 10 minutter med hvile.
 • Fysiske øvelser for øynene.
 • Øyevern mot ultrafiolett lys med UV-filterglass.

Tallrike forebyggende midler for å styrke skjøre øyefartøy i sammensetningen inneholder urtekomponenter. De kan brukes i lang tid med økt belastning på synsorganet.

Hvordan øke øynene raskt og effektivt

Øyehinnen fungerer fullt ut på grunn av vaskulær membran i form av et kapillær-venøst ​​nettverk. Det gir oksygen og andre næringsstoffer til øynene. Noen ganger på øyets synlige skall kan du observere blodpunkter, men hva er det?

Hvordan styrke øynene? Spørsmålet er bekymret for mange. Prosessen er viktig for hver person, spesielt for de som opplever sprengende kapillærer. For at dette skal skje, er det nødvendig å engasjere seg i forebygging.

Hvorfor arterier svekkes?

De små blodkarene som ligger i ølens sclera, preges av at de har tynne vegger. Mange ugunstige faktorer kan føre til at strukturen deres vil bli ødelagt, de vil bli tynnet og tynn. Som et resultat vil blodet begynne å strømme under konjunktivene.

Før du tenker på hvordan du beskytter øyekapillærene fra brudd, er det nødvendig å finne ut hvorfor dette er tilfelle:

 1. Det arterielle trykket stiger. Folk som lider av høyt blodtrykk i lang tid, kan jeg merke blødninger på sclera. Saken er at høyt blodtrykk provoserer overdreven blodtilførsel, små arterier brister under press. Noen ganger kan et symptom indikere utvikling av hypertensjon.
 2. Fysisk overuttak - hyppig vekttrening, løfting av tunge gjenstander. Kvinner kan briste kapillærene under fødsel, fordi det er sterke forsøk.
 3. Sykdommer i endokrin natur, spesielt i diabetes. Fartøyene er veldig tynne, berører dette og øyet.
 4. Oftalmiske sykdommer - keratitt, konjunktivitt. Blødning kan være ledsaget av andre symptomer i form av kløe og annet ubehag.
 5. Trauma - blåmerker i hodet, streker i øyet.
 6. Overeksponering av øynene. Du kan legge merke til rødhet etter lenge jobbet med dokumenter eller ser på TV.
 7. Følsomhet av organismen til værforhold.
 8. Du kan se at blodårene har brutt ned, etter å ha badet i badstuen, og etter å ha drukket alkohol.
 9. Mangel på vitaminer i kroppen, spesielt med hensyn til rutinemessig og askorbinsyre.
 10. Blødning kan oppstå etter å ha drukket noen medisiner som fortynnet blod.

Barn kan briste blodkar når de gråter, eller i en tid da barnet ikke kan gå på toalettet på et stort. Forstyrr en enkelt blødning bør ikke, hvis det er av systemisk natur, er det nødvendig å henvende seg til en spesialist. Enkle teknikker vil bidra til å unngå mange ubehagelige komplikasjoner.

symptomer

Hovedsymptomet på svekkede kar er blødning, du kan legge merke til det umiddelbart (se Fartøy i øynene brister: hvorfor skjer dette?). Bruising er på bunnen av øyet eller over, noen få skadede arterier kan føre til fullstendig rødme av sclera. Mange ser bare eksterne tegn, andre føler ubehag i form av nærvær av et fremmedlegeme.

Hvis strukturen på fartøyet har blitt kompromittert på grunn av økt trykk, kan pasienten klage over alvorlig hodepine, generell helse vil forverres, svarte flekker vil vises før øynene hans. Oftere blødninger påvirker ett øye, mye mindre ofte to.

Det finnes flere former for lokalisering:

Videoen i denne artikkelen viser tydelig hvordan blødningen forekommer.

Hvordan synliggjøre øynene?

Det viktigste som bekymrer en person med blødning er estetisk ubehag. Alle prøver å finne en måte å kvitte seg med problemet så snart som mulig. Hjelp avhenger av hva som forårsaket denne tilstanden.

Før du besøker en øyelege, kan du hjelpe deg selv:

 1. Den beste forebyggingen er en sunn søvn. Øynene skal fullt hvile, det er bedre hvis det blir lang søvn. Med stress og overarbeid er tilstanden spesielt nødvendig.
 2. Ved forhøyet trykk bør du ta medisinen foreskrevet av legen din.
 3. For å styrke sosudiki i øyet bør du ta et kontrastbad. Klargjør to beholdere, en hell kaldt vann, den andre varme. Dyp problemet øyet en etter en frem og tilbake.

Hvis blødning er svært hyppig, er det nødvendig å konsultere en øyelege. Patologi kan skyldes sykdom eller banal mangel på vitaminer.

dråper

Alle bryr seg om å forhindre sprøhet av blodårer?

Hvis du er sikker på at hele saken er i overarbeid, øker presset, så for å styrke fartøyene kan du gjøre følgende:

Forsterkning av øyekarene i utviklingen av en sykdom kan kun gjøres etter å ha konsultert en lege. Korrekt valgt behandling vil bidra til å unngå alvorlige komplikasjoner (se Hva skal gjøres hvis fartøyet brister i øyet: dråper og andre legemidler som løser problemet).

medisiner

Selv om vi klarte å takle sprengning av blodårer, betyr det ikke at ubehag ikke kommer tilbake igjen. Man kan ikke kurere øynene ved hjelp av forebygging alene.

Det er spesielle piller for et lignende problem, de mest effektive er følgende:

 1. askorutin - Styr vascular vegger, forbedre tilstanden til sirkulasjonssystemet. Ikke bruk hos personer med diabetes.
 2. Garazon - en kombinasjon av gentamicin og betametason. Legemiddelet styrker kapillærene, har en anti-inflammatorisk effekt. Behandlingsforløpet varer to til tre uker.
 3. Trental - en vasodilator, er tilgjengelig i form av tabletter. Det er nødvendig å gjennomgå behandling. Mikrocirkulasjon forbedres.
 4. Nigeksin - En agent spasmolytisk, den brukes ved forstyrrelser i det vaskulære systemet, hyppige spasmer. Om lag ti dager er det en forbedring.

Hvis du ikke vet hvordan du forstår øyeskip, bør du definitivt konsultere en spesialist. Legen vil foreskrive behandlingen og bestemme varigheten.

Riktig ernæring

Hva er å styrke vaskulære vegger under øynene? Riktig ernæring forbedrer ikke bare synet, men unngår også utviklingen av mange sykdommer. Produkter bør lett fordøyes, helst hvis det er noe av planteopprinnelse.

Så, de mest nyttige er:

 1. gulrot - Produktet er rik på vitamin A. Gulrotjuice nærer organets syn, absorberer raskt og enkelt. Du kan spise en grønnsak og drikke juice når som helst på året.
 2. gresskar - i sammensetningen av mye keratin. Egnet for å styrke blodkarene, forbedre synet. Å spise gresskar kan være i form av et tilsetningsstoff til salater eller i ren form.
 3. Persille juice - Det er nødvendig å drikke flere ganger om dagen på en spiseskje. Kan blandes med gulrotjuice. Blandingen slapper av øynene, forbedrer tilstanden til karene, forhindrer utseende av blødninger.
 4. spinat - produktet er rikt på mange vitaminer som er nyttige for synet. Lutein hindrer kataraktutvikling, reduserer risikoen for andre sykdommer med 80%.
 5. brokkoli Er et godt middel som vil beskytte mot utvikling av mange ubehagelige sykdommer.
 6. egg - i sammensetningen av svovel, aminosyrer og andre nyttige mikroelementer. Alt dette forbedrer stoffskiftet i øynene, forhindrer utviklingen av tørrhet, konjunktivitt, grå stær og så videre.
 7. Svart sjokolade - styrker hornhinnen, beskytter kapillærene. Men vi må huske at bare svart sjokolade er nyttig i sin rene form.
 8. Fiskeolje - bidrar til å forhindre utvikling av mange patologier i øynene. Dette er en god kilde til amino fettsyrer, de har en positiv effekt på synet. Med et underskudd føltes tørrhet.

Husk at rasjonell ernæring er viktig. Ved hjelp av riktig ernæring er det mulig å forhindre utvikling av mange patologier, styrke fartøyene, forbedre synet.

Vitaminer for øynene

Jo mer variert det menneskelige dietten, jo lavere er sannsynligheten for å utvikle sykdommer. Hvis det ikke er tid å bruke til matlaging, kan du ta vitaminkomplekser (se Vitaminer for å styrke øyets kar - hvem trenger de?).

Lutein-kompleks

Vitaminer er egnet for netthinnen, det anbefales å ta med hyppige og tunge belastninger. Hjelper å unngå blødning, styrket kar. Prisen er ca 400 rubler.

optikk

Vitaminer er rike på keratin, så vel som andre mineraler. Det anbefales å bli tatt med en og annen diett til diabetikere. Øyestatusen er bedre, fartøyene styrkes. I pakningsinstruksjonene for bruk, ta vitaminer for å følge den.

Doppelgerz Active

Dette kosttilskudd, den viktigste aktive ingrediensen er retinol, ekstraktet av blåbær. Du kan ta det uten å konsultere legen din. Forbedre blodsirkulasjonen i øynene, akselerere regenereringsprosesser.

Strix med blåbær

Vitaminer inneholder keratin og blåbær. Du kan ta det for å forebygge. Ubehagelige opplevelser fra øynene fjernes, blodsirkulasjonen forbedres. Spesielt egnet for kontorarbeidere som bruker mye tid bak dokumenter og en datamaskin.

Slezavit

Vitaminer motstår aldersrelaterte endringer, egnet for eldre. Unge mennesker som har synsproblemer kan også ta vitaminer. Den generelle tilstanden til fartøyene vil bli forbedret, blodsirkulasjonen vil bli normalisert.

fokus

Vitaminer anbefales for forebyggende formål mot mange øye sykdommer. Netten er styrket, trykket er normalisert, blodsirkulasjonen forbedres.

forebygging

Det er ikke bare nødvendig å vite hvordan man skal styrke sklerens kar, men også hvordan man kan forhindre utseendet på problemer. Med det vanlige utseendet på røde flekker må du ta godt vare på helsen din. For å forhindre gjenoppbygging av sykdommen er det behov for kraftige forebyggende tiltak.

Dette kan gjøres med noen forebyggende tiltak:

 1. Berik dietten med næringsrik mat, den bør inneholde mye vitamin C.
 2. Ikke løft tyngdekraften, fordel den fysiske belastningen jevnt.
 3. Mens du jobber på datamaskinen, leser bøker, kontroller at belysningen var full.
 4. Provoke blødning kan varmt vær, fuktighet. Det anbefales ikke å besøke dampbadene og badene ofte.
 5. Med influensa, ta antivirale stoffer, så små kapillærer vil ikke bli ødelagt.
 6. På blåsige dager, vask øynene etter å ha gått.
 7. Økt trykk og endokrine sykdommer krever spesiell behandling.
 8. Conditioners i huset må suppleres med en luftfukter, tørrhet vil negativt påvirke tilstanden til øynene.

Organets syn på en person må fungere riktig, ellers vil livskvaliteten ikke forandres til det bedre. Du kan forhindre utvikling av sykdommer, for dette må du vite hva du skal styrke øyesårene, årene og kapillærene, for å besøke legen regelmessig.

Les Mer Om Fartøyene