Hva sier den lave eller forhøyede hematokriten i barnets blod?

Analyser av blod hos barn tar stadig - fra fødselen. Denne testen viser mest pålitelig hva som skjer i barnets kropp, som er i en svært ansvarlig tilpasningsperiode - tilpasser seg det ekstrauterinske livet.

Les Mer

Hva kan og kan ikke spises etter et slag?

Kosthold etter slag er en viktig komponent i helseutvinning, fordi mat bestemmer ikke bare hudfarge, men også hvordan folk blir bedre etter sykdommene. Anbefalingene fra sovjetskolen til terapeutisk ernæring, utviklet for nesten 100 år siden, bidrar til å komme til føttene raskere, men de er relevante og effektive til nå på grunn av en dyp vitenskapelig tilnærming.

Les Mer

Enn det er mulig å styrke bein på ben eller føtter

Vaskulære sykdommer i føttene - ikke uvanlig i vår tid. Spesielt ofte blir åreknuter diagnostisert i underekstremiteter, som selv ungdommer blir utsatt for.

Les Mer

Hva er aterosklerose i BCA?

Aterosklerotiske lesjoner av brakiocefaliske arterier er en av de vanligste sykdommene. I en alder av 35 år lider hver femte person av dem, og i alderen etter 50 år, fire av fem.

Les Mer

Gjennomgang av vaskulitt: hva er det, årsakene, symptomene og behandlingen

Fra denne artikkelen vil du lære: Karakteristisk for vaskulitt, hva slags sykdom, og hvordan å behandle den. Typer av patologi, behandlingsmetoder.

Les Mer

Heart Shunting: Hva er det?

Koronar hjertesykdom er observert hos mange mennesker, og antallet pasienter med en slik sykdom øker årlig. Opptil et visst punkt er det mulig å takle det ved hjelp av medisiner, men i noen tilfeller stopper medisiner for å ha sin fordel, og for å redde pasientens liv er det nødvendig med kirurgi.

Les Mer

Full gjennomgang av åreknuter i det lille bekkenet

Fra denne artikkelen vil du lære: hvorfor åreknuter i det lille bvelnet regnes som en egen sykdom, og ikke en slags åreknuter; hos hvem denne sykdommen kan oppstå og hvorfor.

Les Mer

MCV av blod

Resultatene av en generell blodprøve indikerer sammensetningen av blod og andre indikatorer som kan betraktes som et symptom på patologi eller dets fravær som sådan. Mye oppmerksomhet er betalt til erytrocytter - røde blodlegemer som bærer oksygen og næringsstoffer gjennom hele kroppen.

Les Mer

Gjennomgang av pulmonal emboli: hva er det, symptomer og behandling

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er lungeemboli (forkortet PE), som fører til utvikling. Hvordan er denne sykdommen manifestert og hvor farlig, hvordan å behandle den.

Les Mer

Koronarangiografi av hjertets kar: Kjernen i prosedyren, indikasjoner og kontraindikasjoner

Koronarangiografi er en svært informativ, moderne og pålitelig metode for å diagnostisere lesjonen (konsentrasjon, stenose) av kransbunnen.

Les Mer

Rengjøring av blodkar. Hvordan bli kvitt kolesterolplakk

Hvordan rense fartøyene, slik at det ikke er plakk og bli kvitt aterosklerose? Dette spørsmålet interesserer mange.Scum og plaquesHva ville du gå gjennom karene som en børste for å fjerne alle kolesterolplakkene?

Les Mer

La oss snakke om MID i blodprøven

For å få MID i blodet er det nødvendig å gå gjennom blodprøven fra fingeren, mindre ofte fra venen. Denne analysen vil bli kalt den generelle (også kliniske) blodprøven, og fra dokumentet med analyseresultaten fra dekodingen av indikatorene vil det være mulig å bli kjent med resultatene av MID i blodet i en av grafene.

Les Mer

Skipene er ødelagte på hendene

Blæren er et fenomen kjent for alle siden barndommen - det er blodet som akkumuleres under overflaten av huden som følge av blåmerke og skade på fartøyet. Men som praksis viser, kan blodkarens integritet forstyrres ikke bare på grunn av slag og blåmerker.

Les Mer

Kortpustethet når man går: årsaker og metoder for behandling

Forekomsten av konstant dyspné under gangen bringer inn i hver persons liv svært ubehag. Tross alt påvirker den arbeidede pusten som oppstår under utseende av dyspné, negativt funksjonen til alle systemer og organer i menneskekroppen.

Les Mer