Vi vil finne ut hvordan i dag det er mulig å sjekke hjernens fartøy, metoder

Den normale funksjonen av hjernen er avhengig av optimal tilførsel av oksygen og næringsstoffer gjennom et tett nettverk av blodårer.

Les Mer

Bakre vegg av venstre ventrikel

Bakre vegg av venstre ventrikel - Avstanden fra endokardial til epikardial overflate på LV (cm) bakvegg, målt under mitralventilringen. Tykkelsen av myokardiet er målt før begynnelsen av P-bølge EKG.

Les Mer

Varicosity under graviditet, symptomer, behandling, forebygging

Ifølge statistikken øker prosentandelen kvinner som utvikler åreknuter betydelig, med hver etterfølgende graviditet. Sykdommen er farlige komplikasjoner (tromboflebitt, blødning, trophic ulcers), som kan utgjøre en trussel mot fostrets og moderens liv, slik at du ikke kan la sykdommen gå av seg selv.

Les Mer

Hva er akrocyanose: utseendet av sykdommen, behandling, forebygging

Akrocyanose er en cyanotisk farge av huden, som ikke er en uavhengig sykdom. Dette er alltid et symptom på noe problem i kroppen. Årsakene til dette fenomenet i utilstrekkelig tilførsel av arterielt blod til små kapillærer.

Les Mer

Årsaker, symptomer og behandling av hypoplasi i høyre vertebralarterie

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er hypoplasi av den høyre vertebrale arterien, årsakene til denne patologien, dens karakteristiske symptomer og behandlingsmetoder.

Les Mer

Hvorfor segmentale nøytrofiler øker - årsaker og sykdommer

Noen ganger, med en generell blodprøve, vil folk finne ut at de har hevet segmenterte nøytrofiler. Siden denne setningen ikke sier mye om de fleste, øker den observerte avviket fra normen frykten.

Les Mer

Essensen av undersøkelsen veloergometri, indikasjoner og kontraindikasjoner

Fra denne artikkelen vil du lære om en slik verdifull forskningsmetode som sykkel ergometri eller veloergometrisk test. Denne testen er mye brukt i kardiologi og har stor prognostisk betydning i hjertesykdom.

Les Mer

Hva er konsekvensene og årsakene til blødning i hjernen

En dag (oftest - om dagen) oppstår en plutselig og dramatisk forverring av personens helse: alvorlig hodepine, svimmelhet, nummenhet i lemmer, ansikt.

Les Mer

Det er nødvendig å vite: Hva er hjernens arytmi og hvor farlig det er

Hjertet er et betydningsfullt organ, hvis arbeid ennå ikke er fullstendig studert, uansett suksess og gjennombrudd av moderne medisin.

Les Mer

Tett blod: årsaker, symptomer

Det er blodet som er den virkelige livsfloden i menneskekroppen, og nesten alle prosesser som foregår i kroppen avhenger av sin normale sammensetning. Hovedproblemet som oppstår når sammensetningen av dette væskemediet i kroppen er forstyrret, er blodfortykkelsen, noe som fører til arbeidet til mange organer og systemer i beredskapsregimet.

Les Mer

MNO blodprøve - hva er dette. Norm og tolkning av MNO-blodprøve hos voksne og barn

Hver person som under visse omstendigheter er tvunget til å ta medisiner som fortynner blod, er forpliktet til å kontrollere sin kontraktsevne.

Les Mer

Tricuspidventil regurgitasjon

Tricuspid regurgitasjon, som mange andre hjertepatologier, vokser raskt yngre i dag. Registrere en funksjonsfeil i hjerteventilen kan være før fødsel av babyen, under ultralyd.

Les Mer

Hvorfor reduseres nøytrofiler hos en voksen

Hvis nøytrofile i blodet hos en voksen er redusert og er mindre enn 1,8 tusen / mm3, indikerer dette neutropeni. En slik reduksjon kan være midlertidig, ikke-truende for helse eller permanent, noe som indikerer en infeksjon eller patologi av modning av immunsystemceller i benmargen.

Les Mer

Gjennomgang av mitralregurgitasjon av 1. grad og andre: årsaker og behandling

Fra denne artikkelen vil du lære hva som er mitralregurgitasjon, hvorfor det oppstår, og hvilke funksjoner i hjertet det bryter med.

Les Mer