Stagnasjon i eldre lunger

Tvangslangstilstand hos eldre pasienter, hjertepatologi fører til at blodet stagnerer i den lille lungesirkelen i sirkulasjonssystemet, i en venøs utstrømning. Hvis du ikke starter behandlingen i tide, kan lungeødem resultere i dødelig utgang.

Les Mer

Auskultasjon av hjertet

Mastering av alle nye og nye teknologier for å diagnostisere sykdommer i kardiovaskulærsystemet, utøverne ikke undervurderer auscultasjonsmetoden. Dette er en tilgjengelig og ikke mindre informativ metode for å vurdere tilstanden til kardiovaskulærsystemet.

Les Mer

Hva er AB Blockade: Årsaker, Diagnose og Behandling

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er AB-blokkaden, hva avhenger av alvorlighetsgraden av behandlingen og prognosen, hva er levetiden etter implantering av pacemakeren, hvordan opprettholde hjertet hjemme.

Les Mer

Årsaker, symptomer og behandling av paroksysmal takykardi, konsekvenser

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er en paroksysmal takykardi, som det kan provosere hvordan det manifesterer seg. Hvor farlig og helbredet er det.

Les Mer

Hvordan styrke kardiovaskulærsystemet og forhindre utvikling av hjerteinfarkt

I det moderne samfunn er tilfeller av hjerteinfarkt og hjerneslag registrert i økende grad, og disse sykdommene har også blitt betydelig yngre.

Les Mer

Hva er stenosen i vertebralarterien og hvordan behandles den?

Brudd på blodsirkulasjonen kan utløses av ulike faktorer: fra skade på selve blodkaret til utviklingsmangel. Derfor, i det følgende, vil vi diskutere i detalj funksjonene ved oppstart og terapi av vertebral arterie constriction syndrome.

Les Mer

Koronar angiografi av hjertets kar - hva er det, er det trygt når

Kardiovaskulære sykdommer er en svært karakteristisk patologi for personer over 40 år. Og blant disse sykdommene er de vanligste forbundet med ufleksibilitet av karet og begrensning av hjertemuskulær ernæring.

Les Mer

Normal verdi av ESR for kvinner

Når en person kommer til en polyklinisk, klager på en sykdom, blir han først og fremst tilbudt å gjøre en generell blodprøve. Det inkluderer verifisering av slike viktige parametere av pasientens blod som mengden hemoglobin, leukocytter, sedimenteringshastighet for erytrocytter (ESR).

Les Mer

Dyscirculatory encephalopathy 3 grader - sykdom

Dysirkulatorisk encefalopati (DEP) er en alvorlig sykdom i hjernen, hvor karene påvirkes. Som et resultat, mottar noen områder av hjernens materie ikke oksygen og næringsstoffer.

Les Mer

LLDPE blodprøve

Hele sannheten om kolesterol - som betyr HDL og LDL"Kolesterol er dårlig. Det er nødvendig å redusere forbruket til et minimum og redusere konsentrasjonen i blodet. " Denne påstanden har kommet fast i de fleste menneskers sinn, langt fra medisin.

Les Mer

Effektive måter å behandle trombofleitt i underekstremiteter hjemme

Tromboflebitt er en vaskulær sykdom som fører til venøs betennelse. Når sykdommen blir observert, er en sterk koagulerbarhet av blod forstyrret, og ødem i ekstremiteter oppstår.

Les Mer

Trophic sår på beinet - årsaker, symptomer, behandling

Over to millioner mennesker rundt om i verden lider av trophic ulcers. Til tross for utviklingen av moderne medisin, er denne sykdommen vanskelig å behandle og truer med alvorlige konsekvenser.

Les Mer

Trofiske sår av nedre ekstremiteter

Trofisk sår - en sykdom som kjennetegnes ved dannelse av defekter i huden eller slimhinnen som kommer etter avvisning av nekrotisk vev, og hvori svak strøm, liten tendens til helbredelse og en tendens til å gjenta seg.

Les Mer

Lymphostasis - hva er det? Symptomer og behandling for lokalisering, stadium

Hva er det Lymphostasis er utviklingen i kroppen av stillestående lymfatiske prosesser i det ekstracellulære rom av vev. I tillegg til de karakteristiske lokaliseringene av patogenen av lymfostase (i lemmer), er også andre varianter av manifestasjonen av funksjonelle lidelser i lymfesystemet kjent - i vev i brystkjertelen, ansiktet eller skrotet.

Les Mer