Hvordan pumpe opp blodårene i armene dine?

Vår leser og Krasnoyarsk i hans e-post spurte å svare på spørsmålet om interesse for ham: hvordan å pumpe opp blodårene i armene dine? Spørsmålet er selvsagt rart, men vi vil prøve å gi ham et forståelig svar...

I vår forståelse, leseren hadde i tankene som mulig for å øke vascularity hender, fordi som årer - ikke muskler og blodkar, og deretter en eller annen måte målrettet blåse dem litt mosjon - er usannsynlig å lykkes. Men det er ganske mulig å oppnå en slik tilstand at disse årene blir veldig tydelige. Men, selvfølgelig, ikke bare på de øvre lemmer, men gjennom hele kroppen som helhet. Fordi den lokale økningen i venøsitet - bare uvirkelig!

Vi skyndter oss til å merke seg at venøsitet, og nivået, hovedsakelig avhenger av grunnloven og genetiske indikatorer, den har i utgangspunktet noen flere, noen har mindre. Den anatomiske plasseringen av fartøyene er også svært forskjellig: det er tilfeller når de er veldig dype, at det selv er vanskelig å ta en blodprøve for analyse. Det er imidlertid få slike tilfeller... Kanskje du la merke til at etter en tredjedel kopp kaffe drukket, blodkar oppblåses, det kommer fra å øke blodtrykket. Voldelige følelser av raseri eller sinne forårsaker også en lignende reaksjon. Men vi er interessert i hovedårsaken til økt venøs sykdom, og slik er:

 • lavt nivå av subkutant fett,
 • og anabole vekst.

Derfor, for å se ut som Paul Dillet, bør du være oppmerksom på hvordan du oppnår et resultat for å redusere subkutant fett.

Det er flere måter, men det mest effektive er anvendelsen av dem alle i et komplekst. Å overholde riktig diett, med redusert karbohydrat og væskeinntak, kan du til slutt redusere nivået av subkutant fett. I tillegg, de fleste konkurrerende idrettsutøvere bruker forskjellige zhiroszhigatelnye komplekser, som clenbuterol og L-karnitin, er på riktig kosthold og mosjon for tørking kan gi et veldig godt resultat.

Mange kroppsbyggere bruker agapurin og tribenozid, fordi disse stoffene er midler som kan forbedre tonen i blodårene, men de er nødvendige for å forbedre mikrocirkulasjonen i kroppen. I tillegg er disse stoffene at i Russland er de generelt tilgjengelige for alle borgere som ønsker det.

Hvis du bruker anabole steroider, kan du også oppnå ønsket resultat, men dette er et veldig alvorlig skritt, så nybegynnere og uerfarne mennesker i denne saken bør vente. Til å begynne med, prøv alle de andre metodene som er beskrevet ovenfor, og bare begynn å forbanne. De mest passende steroider som brukes til tørking er:

Det beste valget fra denne listen vil være Winstrol, han er stanazolol.

Vi håper at etter vår vurdering vil leseren selv velge hvordan han fortsatt skal pumpe opp blodårene på hendene, og vil også forstå at uten riktig, fullverdig trening, vil ingenting trene ut...

Hvorfor trenger vi venøs bodybuilding?

Forfatter: admin / Dato: 24. mai, 2016 9:26

I verden av bodybuilding tar venøsitet et spesielt sted, fordi det ofte er en indikator på nivået på beredskap av en idrettsutøver. Vaskularitet ikke bare viser en lav prosentandel av fett og utvikling av kardiovaskulære systemet, men gjør også musklene mer synlig, understreker deres (spesielt hvis blodkar dannes i forhold til kroppen).

Hva bestemmer venøs effekt på kroppen til en idrettsutøver?

Evnen til å oppnå dette fenomenet avhenger ofte av egenskapene til kroppens struktur: i noen idrettsutøvere ligger venene nær huden, og i andre - akkurat det motsatte. Dessuten kan tykkelsen av huden bli et problem for å utvikle synligheten av blodlinjen. Men likevel er strategien for alle en - ved å bruke en spesiell treningsform, redusere prosentandelen av subkutan fett (tørking) og mulig bruk av spesielle farmakologiske legemidler og sportsernæring.

Hvordan forbedre synligheten av vener?

Det er mange svar på dette spørsmålet, som vi vil diskutere nedenfor:

1. Intensiv trening i stil med "pumping". Essensen av denne metoden er et høyt antall gjentakelser (15-25) med en relativt liten vekt (ca. 40-50% av maksimumet). Alle bevegelser må utføres sakte og under kontroll, med "følelsen" av den aktive muskelgruppen. Også "drop-sets" -teknikken kan brukes, som er en "etterbehandling" av muskelen med en lett vekt etter sviktet uten tachy mellom tilnærmingene. For eksempel har du laget 3 sett med presser med beina, på den fjerde metoden du veier vekten som du kan gjøre øvelsen for 4-6 repetisjoner. Gjør 4 tilnærminger til feil, deretter uten pause, ta to pannekaker, umiddelbart etter tilnærming til fiasko. Deretter fjerner du igjen 2 pannekaker og utfører øvelsen til feil. I dette tilfellet er det ønskelig at du ikke skyter pannekaker fra simulatoren, men noen. For ikke å kaste bort tid (stå opp, fjern pannekaker, sett deg ned igjen for simulatoren, etc.).

Utfør drop-sett, sørg for å bruke hjelp av en venn i hallen. Antallet "vinnende" sett er sjelden begrenset til en. Bare det er nødvendig å vurdere - til idrettsutøvere som spiser dårlig, ikke observere regimet (Ikke bruk gården. støtter) Og så videre. Finhet BB på en slik måte (spesielt avstivet variasjoner derav) kan bli skadet og forårsake en overtrening og intens muskelsmerter, ikke ledsaget av ytterligere økning. Selvfølgelig betyr dette ikke at du ikke trenger å ty til en slik treningsmetode. Bare trenger å forstå at etter hard trening trenger kroppen næringsstoffer i store mengder, spesielt på kurset.

2. Bruk av kosttilskudd for idrett som arginin, histidin og citrullin. Disse stoffene øker syntesen av nitrogenoksid i kroppen betydelig, og bidrar dermed til en sterkere "pampus" av muskler under trening og alvorlighetsgraden av det venøse nettverket. I tillegg forbedrer slike kosttilskudd næringsstoffer til muskelvev, som potensielt påvirker muskelvekst. For å oppnå venøsitet er de, ifølge mange kroppsbyggere, det beste valget.

3. Overholdelse av kostholdet. Åre er ofte usynlige, ikke på grunn av deres svake utvikling, men på grunn av den store mengden av subkutant fett. Derfor er det først og fremst å prøve et effektivt kosthold, og først da, hvis den ønskede effekten ikke er oppnådd - ta hensyn til farmakologi og treningsprosessen. Det er klart, vi snakker om idrettsutøvere. Veininess for en vanlig mann på gaten eller en amatør å trekke jern - til ingenting.

4. Bruk av farmakologi, øker antall erytrocytter (og dermed - volumet av blod). De første radene i denne listen inkluderer testosteron, nandrolon og oksymetholon. Selv om denne effekten er i stand til å ha nesten alle androgen-anabole legemidler. Forskjeller vil bare være i graden av denne effekten. Også mange steroider kan ha en fettforbrenningseffekt, noe som i liten grad påvirker synligheten av venene.

Fordeler og ulemper (oppsummerer)

Alle ønsker å se attraktive, noen ganger brutalt. Tilstedeværelsen av proporsjonalt utviklet, utstikkende fra venerens hud, forbedrer visuelt vesentlig atletenes form. Men i tillegg til det åpenbare pluss, er det også flere betydelige ulemper. Når du arbeider for venøs funksjon, må idrettsutøveren observere en ordentlig forsiktighet. Dette kan forklares av det faktum at mange av de brukte legemidlene kan ha alvorlige bivirkninger på kardiovaskulærsystemet, noe som øker sannsynligheten for hjerteinfarkt og slag og mange andre bivirkninger ved analfabeter. Også den overdrevne utviklingen av venøs og kapillær nett kan forårsake åreknuter (spesielt hos kvinner). Derfor, hvis en person har en predisposisjon til denne sykdommen, er det best å ta vare på deg selv og din helse.

Kort sagt, før du tar ild på målet om å oppnå venøsitet i kroppsbygging, er det verdt å veie alle fordeler og ulemper. Spesielt uttalt årer og en svært lav prosentandel av kroppen fett er i stor grad et anliggende for profesjonelle idrettsutøvere enn vanlige besøkende på treningsstudioet, som ønsker å forbedre sin form og helse (som, forresten, er høyt nivå idrettsutøvere noen ganger langt fra utgangspunktet). Tren med tankene!

Til slutt anbefaler jeg å se på en video der Denis Shvetsov forteller hvordan du skal arbeide hendene på terrenget og øke deres venøsitet:

TILMELD TIL DEN GRATIS NYE LEVERANDEN AV BLOGGEN!
Vil du pumpe opp? Så abonner på vår blogg!
Skriv inn din e-post og få OPPLEKSPROGRAMMER, DIETS, NØDVENDIG INFORMASJON Direkte til seg selv på post!

Hvordan øke venøsiteten på kroppen: effektive metoder, veier alle fordeler og ulemper

Sporte vener på kraftige hender gir kroppsbyggeren et imponerende utseende. Tilstanden til blodkarene er en av indikatorene for atletens ytelse i treningsstudioet, så mange idrettsutøvere jobber hardt med sin klare tegning. Dette er ikke en enkel sak, så i dag skal vi snakke om hvordan du øker venøs venøs spenning ved hjelp av trening, ernæring og farmakologiske kosttilskudd.

Venøs og dens genetiske betingelse

Venøs er en indikator som karakteriserer nivået av blodpåfylling av kapillærene, venene og arteriene. I forhold til utviklingen dømmer andre graden av utøverens trening, og spesielt muslimaturens lindring. Korrekt, proporsjonalt dannet nettverk av fartøy understreker verdigheten av figuren og det estetiske utseendet til kroppsbyggeren.

Det skjer at noen idrettsutøvere pløyer for dager for å få en vakker og lettelse, men det forblir "glatt", og andre flaunt med oppblåste blodårer etter et par sett. Det er all genetikk. Selv om det er radikalt skiftende, kan situasjonen ikke være, men det finnes en rekke metoder som bruker som kan forbedre tilstanden til venene betydelig.

Redusere prosentandelen av subkutane fettavsetninger

Andelen fettavsetninger i kroppen er andre, etter genetikk, i betydning, en faktor som påvirker venøs kropp.

 • På grunn av det faktum at lipidlagrene er avsatt direkte under huden, skjuler de, som et skjold, bokstavelig talt nettene i blodårene.
 • Til blodårer "utsette" verden, må du redusere prosentvis fett betydelig. Hos menn skal den være mindre enn 10%, og hos kvinner mindre enn 20%. Samtidig begynner venøsitet på hendene å manifestere seg selv med en høy prosentandel av fett i kroppen, så det er verdt å tenke på og starte en fornuftig tørking. Til å begynne med må du bestemme kaloriinnholdet som kreves for å opprettholde den aktuelle vekten, og deretter redusere det daglige inntaket med 300-500 kalorier for å skape et underskudd. Vær nå tålmodig, fordi det tar 2-3 måneder å nå dette underskuddet. I en uke med et slikt regime vil ca 200-700 gram fett gå bort.
 • På denne tiden øker nivået på fysisk anstrengelse, ikke bare skarpt, men gradvis, i etterfølgende trinn. Din oppgave er å kvitte seg med maksimal mengde fett uten å miste muskelmasse.

Sett med muskelmasse

Jo større volumet av muskelmasse, jo mer blod for funksjonen er nødvendig. Når du spiser og trener for hypertrofi i muskler, må kroppen utvide nettverket av blodkar for nyoppkjøpte vev.

Viktig! Ifølge erfaring fra profesjonelle kroppsbyggere er det mulig å oppnå god muskel venøsitet, alternerende sykluser for å redusere prosentandelen fett og muskelmasse.

Bløder de musklene der det ikke er nok venøs

Pumpe (pumping) - akkumulering av metabolitter i musklene og hevelse av celler, noe som positivt påvirker hypertrofi i musklene.

 • Du kan øke venøsiteten ved å pumpe så mye blod inn i vevet som mulig med høy intensitets treningsøkter med kort hvile pauser mellom sett.
 • En interessant metode for blodstrømbegrensning (BFR) vil bidra til å oppnå venøsitet på hendene. Ved denne teknikken er det nødvendig å klemme blodårene i arbeidsmuskulaturen, noe som fører til akkumulering av blod i dem, og et hinder for å komme tilbake til hjertet.
 • Hvis du vil utvikle et nettverk et sted i enkelte områder av kroppen, for eksempel triceps, quadriceps, biceps, og avslutt treningen med deres kvalitet pumpe.
 • Omfatte trening isolasjon oppgaver som krøll (biceps), forlengelsesarmer i blokken (for triceps), bøynings-forlengelsesben (i simulatoren) 4 Podhom. for 30/15/15/15 repetisjoner med perioder for hvile i 30 sekunder, ved hjelp av en begrenset blodstrømsteknikk.

Ikke neglisjer cardio

Mange kroppsbyggere gjør sitt beste for å unnslippe aerobe belastninger, komme opp med en rekke forklaringer, og bytter bare for å jobbe med jern. Legg merke til at du ikke kan forsømme kardio, da de også bidrar til å utvikle venene i kroppsbyggere. Først og fremst bidrar kardio til utgiftene til kalorier (hvis du ikke overvinner etter det), takket være kardioen blir du slankere. Og som du husker, jo mindre fett, jo klarere venene er.

Det er også viktig at systematiske aerobiske belastninger kan øke antall små kar (kapillærer). Venskap med hjerte vil hjelpe deg med å effektivt mette musklene med blod og oksygen. Over tid vil flere år vises, og blodet i dem vil sirkulere mye bedre.

Bruk av sportstilskudd

Oppblåste årer i kroppsbyggere kan være et resultat av effekten av økt blodgennemstrømning under trening. Og det blir igjen observert fra produksjon av nitrogenoksid (NO). Dette stoffet bidrar til utvidelse av blodkar, hvor blodsirkulasjonen øker. Med tanke på disse egenskapene av nitrogenoksid har farmakologiske selskaper utviklet spesielle forberedelser for å forbedre venøsiteten. Du kan starte med følgende navn:

 • Citrulline. For bare et par år siden ble L-arginin, forløperen av NO, ansett som det viktigste additivet for å øke muskelpampas. Men han erstattet med suksess citrullin, som er i stand til å øke nivået av arginin uten komplikasjoner for fordøyelsessystemet mer enn arginin selv. Dosering: Ta 6-8 g av stoffet 40 minutter før treningsstart. For å øke effekten, ta stoffet om gangen, uten å dele inn i flere mottakelser gjennom dagen.
 • Nitrater. Som kjent er de to vanligste nitratkildene granateple og sukkerroer (i juice eller ekstrakt). Begge disse produktene har en vasodilerende effekt når de brukes før idrettsbelastning. Doser: 1000 mg omtrent en halv time før treningen.
 • Kreatin. Dette er en kumulativ substans. Kreatin forblir i muskelcellene, noe som bidrar til deres hevelse. Som et resultat, biceps swell mer og mer, og det er en økt venøs tilstand. Dosering: 5 gram kreatinmonohydrat per dag.
 • Thermogenics. Tilsetninger av termogen karakter bidrar til en økning i kroppens varmeproduksjon. Som svar går en økende mengde blod til huden for å avkjøle kroppen. Valget av termogenics for din smak: Capsaicin (en komponent av brennende pepper), koffein, grønn te, ingefær og så videre.
 • Agmatin i en dosering på 0,5-1 g i 30 minutter før begynnelsen av økten.
 • Koenzym Q10 (inkludert dets effektive form av ubiquinol). Dose: 100 mg, i kombinasjon med vitamin E og C.
 • Clenbuterol, og andre komplekse midler for å øke nivået av pampas.

Forberedelser for venøs bodybuilding er mange og varierte, men vær ikke ivrige etter kjemi. Før du tar det, bør du alltid konsultere legen din.

Interessant! Den mest vellykkede tiden til å demonstrere en tydelig sporet vene i bodybuilding, er 15-20 minutter etter slutten av treningen.

Venøs: alt for og imot

Det er ingen hemmelighet at alle idrettsutøvere drømmer om å se attraktive ut, og til og med brutale.

 • Proportjonelt utviklet, utstikkende fra venerens hud visuelt gjør atleten mye mer utviklet. Men de åpenbare fordelene er overskygget av mange mangler. Ved arbeid på venene må idrettsutøveren ha ekstrem forsiktighet.
 • Dette skyldes at mange farmakologiske preparater har flere bivirkninger, som har en negativ effekt på kardiovaskulærsystemet, noe som øker risikoen for slag og hjerteinfarkt. Dette er spesielt uttalt når feil brukt kosttilskudd.
 • I tillegg kan hypertrofi av det kapillære venøse nettverket forårsake åreknuter, som det rettferdige kjønn er spesielt tilbøyelig til. Derfor, hvis en person er predisponert for denne typen problem, er det bedre å ta vare.
 • Med andre ord, før du utvikler venøs sykdom, veier alle fordeler og ulemper. Husk at minimum fettvev og kroppen dekket med et nettverk av årer er ganske forbeholdt profesjonelle kroppsbyggere enn vanlige Besøkende treningssentre som kommer for atletisk figur og helse, som har høy klasse fagfolk ofte av betydning er ikke på bakken sted.

Og hvordan tror du, hva kan du gå til en idrettsutøver for å vise årer, og trenger du å være oppmerksom på denne nyansen i det hele tatt? Del din mening i kommentarene.

Hvordan få uttalt åre på musklene for 4 (relativt) enkle trinn

Hvis du vil vite hvordan du gjør en uttalt venøs tilstand på hendene, føttene, pressen og alt annet, uansett genetikk, må du definitivt bli kjent med denne artikkelen.

Jeg vil fortelle deg hva som trengs for å bli en stolt eier av uttalt åre.

Og ja, du kan oppnå dette selv om du er genetisk relatert til en mer "glatt" type, som meg.

Til støtte for mine ord, tar jeg bildet mitt etter to års trening med meningsløse programmer for å jobbe med vekter og dårlige dietter:

Ingen spor av fremtredende årer, til tross for at jeg er ganske tucked up.

Så, hvis du er bekymret for at du aldri kan nyte skjønnheten i ditt venøse system, puster ut. Ved slutten av denne artikkelen vil du vite svaret på spørsmålet om hva du skal gjøre for å få venene på bicep og ikke bare.

4 trinn til de uttrykte årene

Hvis du liksom funnet seg i foredraget, som ble til en garderobe som tilbyr erfarne bratyun innsats, har du sikkert hørt mange meninger om hva vascularity i bodybuilding og hvordan du kan gjøre venene mer synlig.

Noen sier at du må gjøre en slik øvelse som mye repeterende pumping. Andre er nøkkelen til et lav-carb diett. Fortsatt andre - at hele poenget er hvor mye du spiser natrium og drikker vann.

Vel, hva å si: de er feil.

Forbruket av karbohydrater og salt kan øke vascularity på hender og andre steder for en stund (litt senere snakker vi om det), men til slutt vil du fortsatt se mykere enn fløyel svamp, uavhengig av hva din muskel tone og hvor lite karbohydrater, natrium og vann i kostholdet ditt.

Hva bestemmer faktisk økningen i alvorlighetsgraden av venene?

Den første tingen å forstå er at genetikk fortsatt spiller en viktig rolle her.

Noen mennesker har en bedre utsikt over venene fra naturen, og etter rådene som presenteres i denne artikkelen, vil de generelt kunne koble alle i beltet i denne forbindelse.

Med genetikk er det ingenting å gjøre, men dette betyr ikke at vi ikke kan oppnå nivået av venøsitet som vil tilfredsstille oss. Heldigvis er dette generelt sett ganske enkelt, det er nok å vite hvordan du skal pumpe opp blodårene på hendene.

Hvis du legger til side genetikk til side, er ditt nivå av venøsitet hovedsakelig bestemt av flere ting (og i denne rekkefølgen):

 1. Prosent av kroppsfett.
 2. Hvor stor og tykk er blodårene dine.
 3. Hvor stor er musklene dine.
 4. Hvor mye vann er under huden din.

La oss se på hvert element i detalj.

Hvordan prosentandelen fett i kroppen påvirker årene

Hvis du ikke kan klemme ut venene selv når du pumper, har jeg gode nyheter for deg:

Sannsynligvis er du bare for fett.

Og her er flere gode nyheter:

Forbedring er et spørsmål om tid

Du ser, venene du vil vise er kjent i anatomien som "overfladisk" nettopp fordi de er nær kroppens overflate.

For eksempel er blodårene fremhevet i blått i bildet nedenfor overflatefartøyene vi ser på venøs armer.

Og jeg og dere har selvfølgelig disse årene, og hovedårsaken til at jeg ser min egen, og du er ikke din egen, er at du har for mye fett mellom dem og hudoverflaten, men det gjør jeg ikke.

Her er et godt eksempel på hvordan den venøse og fete prosentdelen i kroppen er relatert til de fleste gutter og jenter:

Som vi ser, for oss, folkens, er situasjonen omtrent slik:

Årene er nesten usynlige, selv når du pumper.

Årene begynner å bli sett, men vanligvis er det behov for en pampus for dette. Imidlertid kan cephalicvenen være fremtredende (se bildet over).

Årene er tydelig synlige når du pumper og, avhengig av din genetikk, selv når ikke pampitt. Med denne prosentdelen av fettårene begynner å være synlig også på bena og skuldrene.

På armer, skuldre og ben, er venene sett til og med uten pampa. Også på dette nivået er trykket i pressen synlig.

Mer og mer uttalt generell venøsitet.

Igjen, som et ekstra eksempel på uttrykte årer i noen som av natur ikke er tilbøyelig til dette: her er bildet mitt på 6% fett

Hos kvinner blir reglene som regel sett verre av to grunner:

 • De har mindre muskel og mer fett enn de fleste gutta.

Vanligvis hører jeg ikke ofte at kvinner vil utvikle uttalt åre, men hvis du er en av disse, fungerer det akkurat som menn gjør.

Du har allerede lest om den genetiske predisposisjonen, prosentandelen fett i kroppen, størrelsen på blodårene, muskulariteten og vannretensjonen; Hvis du følger anbefalingene i denne artikkelen, vil du også vite hvordan du øker venøs muskel.

Hvordan størrelsen på blodkar og vasodilasjon påvirker økningen av venøsitet

Størrelsen på blodårene spiller også en viktig rolle i hvor mye venene blir sett, fordi jo mer de er synlige, jo mer sannsynlig blir de mer fremtredende.

Her kommer inn i spill to faktorer: størrelsen på fartøyene i de "oppblåste" og avslappede tilstandene.

Når de blir "pumpet opp", er det vasodilasjon, dette morsomme ordet betyr dilatasjon av blodkar.

For eksempel, når du er forlovet, må hjertet kjempe raskere for å levere oksygen til alle kroppens organer, noe som øker arterialtrykket fra hjertet. En lignende effekt er gitt av noen kosttilskudd, for eksempel teanin og citrullin, som bidrar til å utvide karene.

Over tid kan regelmessig vasodilasjon føre til at karene forblir utvidet selv i ro, og intens trening kan til og med føre til vekst av nye fartøy.

Det er derfor folk som trener regelmessig har mer utprente årer enn de som ikke gjør det.

Og selv om den ønskede konstante vasodilasjonen blir gitt nøyaktig ved trening, kan du også konsumere karbohydrater og natrium for midlertidig å øke synligheten av venene.

Hvordan størrelsen på musklene påvirker utseendet

Jo mer musklene dine, desto bedre blir venene.

Siden venene befinner seg i og rundt musklene, vil større muskler skyve dem nærmere hudens overflate hvor de blir bedre sett.

Dette er en av grunnene til at folk som har håndtert skalaer i lang tid har økt venøsitet.

Hvordan vannretensjon påvirker utseendet

Akkurat som kroppen din lagrer fett mellom musklene og overflaten av huden, så det lagrer vann.

Og jo mer vann i et bestemt subkutant område, jo mindre årer er det.

(Dette kan være spesielt irriterende når du tørker, fordi vann ikke bare gir et "mykt" utseende, men på grunn av det blir resultatene av vekttap smurt.)

De tre mest pålitelige måtene å gjøre dette på er:

1. Reduser nivået av kortisol

Cortisol er et hormon som produseres av binyrene som følge av stress og lavt blodsukker.

Reseptorer for kortisol har praktisk talt alle celler i kroppen, slik at den har en rekke effekter, inkludert regulering av blod sukker, væskeretensjon nivå, metabolisme, effekter på sentralnervesystemet og så videre.

Under normale forhold oppstår ikke kortisol problemer med oppbevaring av fuktighet. Men når nivået overskrider normen, begynner problemene fremdeles.

2. Balanse inntaket av salt og kalium

Natrium absorberes godt av cellene, og det bringer også fuktighet inn i dem.

Når du bruker store mengder natrium, kan dette føre til at celler midlertidig holder vann til den normale cellulære balansen gjenopprettes.

Det er derfor når natriumforbruket er begrenset, reduseres fuktighetens oppbevaring i kroppen og venene begynner å stikke ut.

Kalium spiller en avgjørende rolle for å gjenopprette væskebalanse i celler.

Mens natrium absorberer vann i cellene, skyver kalium det ut; Studier viser at mangel på kalium kan fremme væskeretensjon.

Når det gjelder spesifikke tall, anbefaler medisinske instituttet en dose på 1500 milligram, med en maksimumsgrense på 2300 milligram natrium per dag og 4.700 milligram kalium per dag.

(Bare en teskje salt inneholder så mye som 2300 milligram natrium, det er ingen overraskelse at gjennomsnittlig amerikansk bruker mer enn 3400 milligram om dagen).

3. Drikk nok vann

Hvis du ikke gir kroppen nok væske, tilpasser den seg og begynner å lagre den.

Dette kan forebygges ved å gi kroppen nok vann hver dag.

Institutt for medisin anbefaler at en voksen mann eller kvinne drikker 3 til 3,5 liter vann per dag.

Hvis du er vanlig på dette nettstedet, setter du nok tid på trening, noe som betyr at mengden vann kroppen krever er større.

Spesielt må du fylle alt vannet som kom ut med svette, og det kan være fra 3/4 til 2 liter per time, avhengig av intensiteten i treningen og klimaet.

Unngå naturlige diuretika vannretensjon og påvirke utseendet?

Det er mange matvarer og naturlige stoffer som har en naturlig vanndrivende effekt, blant dem.

Som det populære konseptet med "fettforbrennende mat", høres det bra ut, at ideen om at du magisk dumper store mengder vann, gjør små endringer i dietten. virker ikke.

Koffein og alkohol er for eksempel myke diuretika så myke at mengden væske som kommer inn i kroppen når de brukes, er sammenlignbare med den som frigjøres som følge av deres vanndrivende effekt.

Den samme historien med hagtorn og persille - to flere "naturlige diuretika", noen ganger buktende som "slimete". Studier viser at de har en vanndrivende effekt, men det er så ubetydelig og kortvarig at det ikke er sannsynlig å ha noen signifikant effekt på nivået av vannretensjon.

Den eneste situasjonen der jeg vil anbefale å kontakte et naturlig vanndrivende er hvis du allerede er ganske slank og du planlegger en fotografering eller noe annet for en dag, som du må se så tørr som mulig.

Det er derfor mange personer som er involvert i noen konkurrerende trim grense før resultatene karbohydratinntak, spise mindre natrium i to dager før de går inn i scenen, og bruke slike naturlige (eller kunstige) preparater som diuretika.

Hvordan oppnå en god venøs muskel: resultatet

Ikke kast bort tid på "skitne triks" og kosttilskudd, som skal forbedre venøs funksjon.

Bygg muskler, slankere, ta enkle trinn for å redusere vannet, og du får det.

Og ja, hvis du har behov for å raskt vise utviklede årer, kan du.

 1. Pampa.
 2. Spis karbohydrater og salt.
 3. Ta slike kosttilskudd som citrullin og theanine (dette er for øvrig min pre-training supplement).

Og hva synes du om de uttrykte årene? Har du noe å dele? Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor!

Nettsted om åreknuter: symptomer og behandling av åreknuter

I de fleste tilfeller utstikkende vener på hendene - dette er normen, ikke patologi. De fleste fartøyene blir observert på hender og underarmer hos menn. De er ikke alltid utvidet - de ligger bare nær overflaten av huden. Menn har dårlig utviklet fettvev, og selv med økningen i kroppsfett går alt fettet i dem til magen. På hendene og underarmene er det nesten ingen, så venene er godt visualisert.

Hvorfor stikker venene på hendene dine?

På noen mennesker stikker vener på armer eller hånd ut sterkere enn på de andre. Med hva det kan kobles til? Det er flere grunner:

1. Tynn type bygge. Jo mindre fett, desto bedre vener på hendene. De blir ofte observert hos mennesker om hvem de sier "hud og ben". Selv om det ville være mer riktig å si: "hud, bein og blodårer."

2. Utøvet muskulatur. Jo mer muskel, jo bredere lumen av blodårene. Trenede idrettsutøvere har ofte store vener på hendene. De vises også hos personer som er engasjert i manuell arbeidskraft.

3. Alder. I alderdommen blir venene mer synlige. Det er ikke alltid forbundet med ekspansjonen, og skyldes tynnere hud.

Bulging vener kan være en følge av ikke bare organiske, men også funksjonelle endringer. Det vil si, de kan bli merkbare ikke for alltid, men for en stund. Dette er mulig etter intens fysisk anstrengelse, i varmt vær, når hånden klemmes tett og tett med klærne. Sikkert at du har oppmerksom på at blodårene buler når du måles i klinikken ved å presse og sette en mansjett på skulderen, eller ta blod fra ulnarvenen og bind armene dine med en turniquet.

Årene er mye lettere enn arteriene, endrer form, øker eller minker lumen. Etter opphør av årsaksfaktoren blir de igjen smale og blir mindre synlige.

Stram kraftig vener i armene

Sterkt fremspringende vener på armene kan være et symptom på sykdommen. Vanligvis er det enten åreknuter eller kardiovaskulær patologi.

I det første tilfellet, for å redusere patologisk forstørrede årer, vil det hjelpe prosedyrer eller kirurgiske inngrep.

I andre tilfelle er det nødvendig å bekjempe ikke med konsekvensen (fremspringende kar), men med årsaken (hjertesykdom). Det anbefales å konsultere en kardiolog for å sjekke om "motoren din" ikke er "urolig".

Venøs på hender

Hos personer som er involvert i kroppsbygging, kalles buende vener venøst. Det oppfattes utelukkende positivt. Venøsitet oppnås først etter tørking, mens i lavsesongen går det bort eller blir mindre synlig. Før konkurrentens kroppsbyggere forsøker å øke venøsiteten på hendene og andre deler av kroppen på forskjellige måter:

 • spesiell mat;
 • øvelser rettet mot å øke blodstrømmen til musklene;
 • sport kosttilskudd.

Jo mer en idrettsutøver vaskulariteten på hendene, de høyere hans sjanser til å få en høy poengsum fra dommerne i konkurransen, fordi årer er tydelig når man vurderer lindring av muskel.

Hva skal jeg gjøre for å holde venene i armene mine?

Noen menn vil ha blodårer på hendene. Etter deres mening gir dette hendene til maskulinitet og skjønnhet. Hva kan jeg gjøre for å få venene til å stikke ut i armene mine?

Åre er som regel mindre synlige hos folk som:

 • har dårlig utviklet muskulatur
 • ha en tett konstitusjon
 • har overvekt.

Å vein på armene bukker, må du pumpe opp muskler og gå ned i vekt hvis du har ekstra vekt. Synligheten av vener påvirkes også av arvelighet, men du vil neppe kunne endre genotypen din i overskuelig fremtid.

Oppblåste årer i kvinners armer

Hvis menn har hovne årer på hendene, ikke ødelegge utseendet deres, og mange til og med virker attraktive, så er det motsatte med kvinner. Håndflatenes skjønnhet for dem er mye viktigere, og deres årer ødelegger unikt. Hva å gjøre i slike tilfeller? Først av alt, fjern årsaksfaktorene som bidrar til utvidelse av årer:

1. Fysisk stress. For kvinner er det som regel bærer poser fra butikken. Den største innflytelsen utøves av statisk belastning, når armen er i en spenningstilstand i lang tid, i en posisjon.

2. Tynning av huden. Konsekvens av uendelige dietter. Det blir observert oftere hos magre kvinner. Det kan skyldes mangel på vitaminer i kroppen. Huden blir tynnere med alderen, og ingenting kan gjøres om dette fenomenet.

3. Overoppheting. Med hyppige besøk til bad, badstuer, daglig bruk av varme bad, er det en utvidelse av blodårene - først funksjonell (midlertidig), og deretter organisk (permanent, på grunn av endringer i blodkarets struktur).

Hva skal jeg gjøre? Først må du ikke bruke tunge poser. For det andre, ikke ta med deg til dietter til utmattelse. For det tredje, etter et varmt bad, ta en kald dusj. Med tiden kan blodårene senke seg.

Du kan kontakte en vaskulær kirurg eller phlebologist. Det er mange prosedyrer - kosmetisk og kirurgisk, som lar deg redusere de hovne årene i kvinners armer.

Konvekse vener på armen - åreknuter eller en kosmetisk defekt?

Trykket i de øvre lemmerens venøse kar er lavere enn i beinene på beina, så venene på armene blir sjelden utsatt for åreknuter. Åreknuter skyldes hovedsakelig svikt i venøse ventiler på grunn av mangler i arbeidet. Venøse ventiler i hendene opplever ingen spesiell overbelastning, så strukturen er sjelden skadet og funksjonaliteten er ikke forstyrret.

De dilaterte venene ødelegger utseendet på hendene. Baksiden av håndflaten er dekket med et intrikat konvekst mønster av sinuous tråder med blåaktig farge, en del av de forstørrede venene strekker seg til albuen. Sykdommen er ikke bestemt av pasientens kjønn, men styrken av venøs hånd tolereres sterkt av kvinner, og disse kunstneriske mønstrene ødelegger deres stemning alvorlig.

symptomer

I øvre ekstremiteter er åreknuter så sjeldne at de ikke er klassifisert for venøs insuffisiens. Årene på armene ekspanderer fra hardt arbeid, overoppheting, arvelige egenskaper. Blod i blodårene stagnerer, uestetiske knuter vises, smerte oppstår, spesielt hendene er skadet. Årene blir preget, vriende, når hendene senkes, blir blodårene sterkt fylt med blod, hevelse enda mer.

Smerter er lagt til det ubehagelige utseendet. Ettersom sykdommen symptomer er verre: øvre lemmer nummen, blir det vanskelig å sove, med hendene bak hodet, er det vanskelig å holde lange gjenstander, følte smerte i løpet av åreknuter når været endres.

Hvorfor er det åreknuter på hendene

Modifiserte årer opptrer på de øvre lemmer som følge av utviklingen av sykdommen med medfødt angioplasi - Parkes-Weber-Rubashov syndromet. Sykdommen er forutbestemt av arvelighet eller mangler i intrauterin utvikling.

Parks-Weber-Rubashov sykdom

Sykdommen er forårsaket av utviklingsfeilen i perifer blodkar, som fører til dannelse av ledd mellom venene og arteriene. Soustia (fistler) er enkle og små i diameter, og kan være mange og uttalt. De kan ses som knuter under huden, du kan føle og føle pulsering av blod i dem. Pulsering oppstår som et resultat av støping i blodårens blodår, noe som fører til økt blodtrykk i venen.

Musens muskelvegg fortykkes, en elastisk membran formes innvendig. Det meste av arterielt blod går straks inn i blodårene uten å komme inn i kapillærsystemet. Vevene får ikke oksygen de trenger, stoffskiftet er ødelagt. Manifestasjoner av sykdommen er tydelig manifestert på hendene. Årene er tette til berøring, ikke avtar når du løfter opp hendene, temperaturen på huden over systia øker.

behandling

Vaskulære kirurger bruker flere typer behandling:

 • medisin;
 • laser terapi;
 • ultralyd behandling;
 • sclerotherapy;
 • kirurgi på en sykeveve.

Åreknuter på hendene prøver ikke å fjerne, behandler kun konservative metoder. Med en sterk veneutvidelse brukes scleroterapi. Prosedyren har en foryngende effekt, hendene får et estetisk utseende.

For terapeutiske formål anbefales det å bruke kompresjonslinne: en erme med eller uten en hanske, en egen spesiell hanske for hånden. Tettheten av kompresjon vil bli bestemt av phlebologist. Bruk av slike hansker eller ermer kan stoppe utvidelsen av vener. Du kan ikke alltid bruke produktet, det er tilrådelig å bruke ermet under trening, mens du arbeider i hagen, med tung belastning. Langt stående med hender, senket ned, fører også til dannelse av ødem, så kompresjonshylsen vil bidra til å unngå ødem og økt venøsitet i armene.

Hvilke sykdommer kan forårsake åreknuter

trombose

Ubehandlet varicose forårsaker phlebitis (betennelse) i venen. I et betent område av venen oppstår forholdene for utbruddet av en trombose, noe som skaper en trussel mot tromboflebitt. Komplikasjon med åreknuter kan være trombose i venene. Dannelsen av en trombose kan provosere en triad av Virchow:

 • høy koagulasjon av blod, som skyldes dehydrering, diabetes, kirurgi, graviditet;
 • skade på venens indre vegg under kateterplassering, intravenøs injeksjon;
 • Senket blodstrøm.

Trombose i øvre lemmer oppstår sjelden, årsaken til at det kan være feil posisjon av hånden i en drøm, langvarig klemme, intravenøs bruk av legemidler. Symptomer på sykdommen: hånden sveller, huden forandrer farge, smerte føles både i ro og under belastning. I løpet av den betente venen er det en brennende følelse, smerte under palpasjon.

Hjertesvikt

Parks-Weber-Rubashovs sykdom forårsaker alvorlige hemodynamiske lidelser, bidrar til utseendet av hjertesvikt med karakteristisk kortpustethet, hjertebank, ascites, ødem. Brudd på blodsirkulasjonen fører til utseende av nekrose i vevet. Ved flere ledd og funksjonelle endringer er det nødvendig å amputere lemmen.

Trombosepåvirkning

Tromboflebitt provoserer trombose av innsats (Paget-Shreter sykdom). Manifesterer sykdommen er mer vanlig hos unge menn under fysisk anstrengelse, føler pasienten en skarp smerte, armen på de aktuelle side sveller, uttalt venøs mønster på skulderen og brystet, noen ganger - på halsen, kompresjons fingrene inn i en neve forsterker cyanose. Behandling er gitt ved hvile og utsettelse av antikoagulantia og trombolytika.

Hva å gjøre hvis du har årer på hendene

 1. Gjør en avtale for en konsultasjon med en phlebologist, følg alle anbefalinger fra en spesialist.
 2. Reduser lasten, ikke utsett hendene for overoppheting i solen eller i badstuen.
 3. Utfør enkle øvelser for hendene: Strekk armer opp, klem og unlasp børster 20-50 ganger. Gjenta øvelsen flere ganger om dagen.
 4. Bruk en komprimeringshylse eller hanske.

Vellykket å kjempe med et problem med de utvidede venene på hender er det mulig på kompleks tilnærming til behandling og rettidig referanse til legen. Phlebologist vil bestemme årsakene til utvidelsen av årer, vil gi de nødvendige anbefalinger. Moderne behandlingsmetoder kan unngå sykdomsprogresjon, forynge hendene og gjenopprette deres skjønnhet.

Hvorfor fungerer venene på armene, diagnostiser hva du skal gjøre

Fra denne artikkelen finner du ut: venene på våpenhandlingen, hva er årsakene til dette. Er det en norm eller en patologi? Hva er metodene for å løse dette problemet.

Årene på armene blir synlige eller fremspringende når de har en stor diameter og ligger rett under huden. Ofte sier de det når de utvider venøs fartøy på baksiden av hender og underarmer.

Fremspringende vener på underarmen

I de fleste tilfeller er synlige vener på hendene skyldes fysiologiske grunner (dvs. at det ikke er en sykdom, ikke en patologi, men ganske enkelt en funksjon av en organisme, eller en reaksjon, for eksempel fysisk aktivitet), selv om noen tilfeller kan være et tegn på ganske farlig sykdom for hvilken det er behov behandling. Med den fysiologiske ekspansjonen av venøse kar på hendene og underarmene, utføres behandlingen bare av kosmetiske årsaker.

Vaskulære kirurger er involvert i problemet med fremspringende årer.

Fysiologiske grunner til at venene på armene kan stikke ut

De fremspringende karene kan observeres i følgende situasjoner:

 • Arvelighet - dette problemet blir oftere observert hos personer som har nært slektninger med fremtredende fartøy på hender eller underarmer.
 • En liten mengde subkutant fett. Et lite lag med subkutant fett og vekttap kan også gjøre karene utstikkende til overflaten av huden.
 • Fysisk belastning. De fremspringende venene på hendene er ikke uvanlige hos folk som ofte tar mye vekt (for eksempel under hardt fysisk arbeid eller idrett). Fysisk stress forårsaker økt blodgass, muskler blir større og hardere, noe som fører til utvisning av vener til overflaten av huden og utvidelsen av deres lumen.
 • Varmt vær. Varme kan føre til at venene sprer seg, forstyrrer funksjonene til ventilene. Derfor kan venøse kar på varme dager virke på overflaten av huden.
 • Aldring. Etter hvert som de aldrende karene mister sin elastisitet, og ventilene blir svake. Dette fører til stagnasjon av blod i dem og deres ekspansjon. Også aldring er forbundet med tynning av huden, noe som gjør vesiklene mer synlige.
 • Hormonelle endringer. Noen ganger er forekomsten av dette problemet forbundet med et brudd på hormonbalansen under graviditet eller overgangsalder.

Oftere enn ikke, er årsakene til at vener opptrer på kvinners armer forklart av den lave mengden av subkutane fett- og hormonforstyrrelser, og hos menn - ved fysisk stress.

Strukturen av huden. Klikk på bildet for å forstørre

Patologiske årsaker

Sjelden kan disse problemene skyldes vaskulære sykdommer. Disse sykdommene inkluderer dyp venetrombose og perifer vaskulær sykdom, som er preget av nedsatt blodkarfunksjon og forverring av blodstrømmen.

For eksempel kan brudd på subklaveveien, som bærer blod fra hele øvre lemmer, føre til brudd på blodstrømmen gjennom håndens fartøy.

Vaskulære sykdommer som forårsaker fremspring av vener på hendene, kan ha følgende årsaker (de er de samme for både menn og kvinner):

 • Skader på blodårene.
 • Age.
 • Andre sykdommer, som diabetes mellitus og hypertensjon.
 • Arvelighet.
 • Fysisk inaktivitet.
 • Røyking.

symptomer

Hvis en person har åre på hendene av fysiologiske årsaker, forårsaker de ikke andre symptomer enn deres utseende. Vanligvis i slike tilfeller er dette problemet oftest bekymret bare av kvinner som opplever på grunn av uattraktiviteten til hendene og underarmen.

I nærvær av vaskulære sykdommer, i tillegg til selve prominensen av det vaskulære systemet, kan pasienten bli forstyrret i hendene på:

 1. Følelse av tyngde i øvre del.
 2. Bytt fargen på huden på hånd og underarm.
 3. Dårlig helbredelse av eventuelle sår på armen.
 4. Utseendet av sår på huden.
 5. Muskel svakhet.
 6. Hevelse av den berørte armen.
 7. Økt temperatur på den berørte lemmen.
 8. Smerte og begrensning av mobilitet i overkroppen.

Når du identifiserer disse symptomene og tegnene, er det bedre å konsultere en lege for råd.

diagnostikk

Ytterligere diagnostiske metoder brukes kun dersom det er en rimelig mistanke om at utstående fartøy på hendene kan skyldes vaskulære sykdommer, i stedet for fysiologiske årsaker.

I slike tilfeller utføres ultralyd, som gjør det mulig å visualisere både dype og overfladiske venøse kar, for å oppdage tilstedeværelse av trombi eller andre problemer som forstyrrer blodstrømmen gjennom dem. En annen undersøkelsesmetode er venografi, som består i innføring av kontraster i venene med etterfølgende røntgenundersøkelse.

Metoder for behandling

Synlige forstørrede vener på hender og underarmer, forårsaket av fysiologiske årsaker, trenger ikke medisinsk behandling fra medisinsk synspunkt. Men noen ganger vil folk (oftest kvinner) eliminere dette problemet for å forbedre utseendet på hendene.

Siden de fremtredende årene på hendene kan skyldes mange grunner, kan behandlingen utføres med ulike metoder. I alle fall er alle mennesker sunn mat, rik på essensielle mineraler og vitaminer, som kan hjelpe huden og karene til å opprettholde elastisiteten.

Behandling av fremspringende kar, avhengig av årsaken til utseendet deres:

Venøs bodybuilding

Profesjonelle kroppsbyggere som konkurrerer i konkurranser, blir vurdert i henhold til mange kriterier, den spesielle betydningen blant som er venøs. Venøs bodybuilding er en egenskap som reflekterer fylde av arterielle, kapillære, venøse blodårer.

Venøsitet som kriterium for dommer på konkurranser er en indikator på nivået av muskelavlastning og trening av en bodybuilder. Proportjonalt og korrekt formet venøst ​​nettverk legger vekt på de beste sidene av figuren til utøveren, forbedrer visuelt muskelutseendet. Å oppnå ønsket nivå av venøs levedyktighet er gjort mulig ved å øke diameteren av karene.

Teknikker for å forbedre indeksen for venøsitet er ganske mye. Fartøyene blir tykkere, og kapillærnettverket utvikles som et resultat av en konstant strøm av blod inn i muskulaturen, oppnådd ved å utføre spesielle øvelser og spesielle metoder, samt å ta sports- og farmakologiske preparater. Et eksempel på en metode for å forbedre blodpåfyllingen er pumpingseffekten, men dette er bare en av mange teknikker.

Hvilke faktorer påvirker venøs?

Det fremvoksende venetiske nettverket av en idrettsutøver er gitt enkelt og enkelt, mens den andre tværtimot må gjøre anstrengelser. Dette skyldes forskjellen i kroppsbyggernes individuelle egenskaper. Hindringen er enten for tynn hud, eller for dypt et sted for blodårer.

Ofte er begge disse faktorene kombinert med hverandre. Idrettsutøvere som har både tynn hud og dype blodårer, må passe på ikke bare muskelens fylde med blod, men også å kvitte seg med det subkutane fettlaget. Uten tørking er det ikke mulig å oppnå god venøsitet i dette spesielle tilfellet.

Måter å øke venøsiteten i kroppsbygging

Den mest populære metoden for å skaffe et utprøvd venøst ​​nettverk, som brukes av kroppsbyggere, er inntaket av blodtrykksøkende legemidler. Dette alternativet for å øke venøs skadelige effekter på helse, kan føre til slag og hjerteinfarkt. Årene oppstår også på grunn av alkoholforbruk, som noen idrettsutøvere bruker før konkurransen, men det er av åpenbare årsaker en.

Den store betydningen av venøsitet i profesjonell bodybuilding førte til utvikling av generelle grunnleggende prinsipper for forbedring av kapillærnettverket. Den første er å miste hudfett og bli kvitt overflødig væske som akkumuleres under huden. For å oppnå dette, kan riktig valgte dietter og vanlig trening tillate. Den andre metoden er basert på økningen i røde blodlegemer, noe som fører til en økning i blodvolumet på grunn av bruk av stoffer som oksimetolon.

Positive og negative aspekter av venøs sykdom

Et fremragende venøst ​​nettverk er selvsagt viktig for konkurrerende kroppsbyggere. Hun gjør visuelt kroppsbyggerens form mye bedre, noe som er av stor betydning for utøveren. Utvidede vener forhindrer stillestående prosesser i kapillærene, noe som reduserer risikoen for hjertesykdom.

Det er også negative aspekter ved venøsystemet. De er sannsynligheten for å utvikle åreknuter. Og hvis vi snakker om økningen i blodkar i kroppsbygging, bør det forstås at dette først og fremst er nødvendig for fagfolk. I tillegg bør man foretrekke de sikreste måtene å øke venøsiteten - pumpe, tørke, bli kvitt vann.

hvordan å øke venøs vasodilasjon?

Jeg er engasjert i et skattekammer, i lang tid, og det venøse systemet øker ikke på hendene mine. Hva å gjøre, hvordan øke venøsiteten?

Reaksjoner på artikkelen

kommentarer

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Svar på kommentaren

Facebook kommentarer

To uker, og du er en pupper!

Helbredende bilder)

Ærlig, jeg vet ikke hvilket arbeid, men du kan dø)))

Om denne gymnastikken er det en legende at alle som gjør det på 5 minutter, er i stand til å utføre mirakler, og hvis...

En diett av evig ungdom. Forskere har funnet ut at det er nødvendig å spise, ikke å bli gammel

Syv problemer som kan elimineres ved hjelp av to bananer

8 ting hver kvinne bør vite!

Om denne gymnastikken er det en legende at alle som gjør det på 5 minutter, er i stand til å utføre mirakler, og hvis...

En naturlig måte å miste vekt på - kvelden sult

8 gode vaner til en vakker kvinne

Et glass vann om natten fungerer underverk

De grunnleggende reglene for en velpleidede kvinne

10 flotte ideer som kan gjøres fra en gammel vintertrøye med egne hender

TOP 20 QUOTE OF FAINA RANEVSKAYA

Frisyre med "foss" franske fletter (+ trinnvise bilder)

Siste kommentarer

Gulrøtter i oppskrifter av folkemedisin

De helbredende egenskapene til gulrøtter Man har kjent gulrøtter siden antikken. Selv da var gulroten for folk både mat og medisin. Første minner

Solbading riktig og beskytter deg mot hudkreft

Sommersesongen nærmer seg, og mange, i jakten på den vakre sjokoladehudfargen, vil bli trukket til sjøen, solen. Solstråler hjelper oss med å beskytte oss mot stormene

Vyazel i oppskrifter av folkemedisin

(Medisinske planter) Vyazel (Coronilla varia) - variert eller flerfarget - tilhører familien av belgfrukter. Dette staude rhizomet

Folk rettsmidler for hjertesykdom

Sammen med medisiner foreskrevet av en kardiolog, kan du ta folkemedisiner for hjertesykdom. Siden folks handlingsmåte

Hvordan avgifte armhulene i 7 dager for å forhindre brystkreft

Du må vite dette! Brystkreft er en forferdelig sykdom, som er en av de ledende dødsårsakene

Les Mer Om Fartøyene