Vitaminer for vaskulær styrke: hvordan de virker, indikasjonene på opptak

Fra denne artikkelen vil du lære: hvorfor vitaminer for blodkar er nødvendig. Hvilken av dem skal brukes til å styrke veggene i kapillærene og forbedre ytelsen til hele kardiovaskulærsystemet. Om det er mulig å gjenopprette fra sykdommer i arterier og årer, ved bruk av bare vitaminer.

Vitaminer er en stor gruppe organiske stoffer, forskjellige i kjemisk sammensetning, som kombinerer en funksjon: ingen system i kroppen kan fungere ordentlig uten dem. En person trenger vitaminer for livet, men bare en liten del påvirker de vaskulære veggene.

Til tross for at artikkelen er viet til vitaminer, er det umulig å ikke nevne mineralene som sikrer normal drift av blodkar. Og noen apotekskompleks inneholder alltid begge, da de styrker hverandres handlinger og ikke arbeider alene.

Effekter av vitaminmolekyler og mineralstoffer i forhold til årer og arterier består av:

 1. Styrking av veggen, på grunn av effekten på cellene av glatte muskler og økning av elasticiteten eller utvidbarheten av fartøyet.
 2. Redusere skadelige effekter av frie radikaler dannet under oksidative reaksjoner.
 3. Binde skadelige kolesterolfraksjoner og fjerne dem fra kroppen.
 4. Forbedringer i blodets reologi (fluiditet) og hindringen av dannelsen av små blodpropper som forstyrrer normal blodgass i karene.
 5. Normalisering av alle typer metabolske prosesser i celler og intercellulær plass i vaskulærveggen.

Med tanke på virkningen av vitaminer på det vaskulære systemet, omfatter deres anvendelse:

 • forebygging av mulige patologiske forandringer;
 • behandling av eksisterende problemer, som en av elementene i kompleks terapi av sykdommen.

Når det gjelder forebyggende inntak av vitamin-mineralkomplekser, bør det bemerkes at den moderne rytmen av livet ofte ikke tillater en person å inkludere alt nødvendig mat i hans kosthold, slik at mengden innkommende vitaminmolekyler tilsvarer kroppens behov. Derfor er bruk av ytterligere kilder til nyttige stoffer allerede en nødvendighet.

Ett inntak av mineraler og vitaminer kan ikke helt fjerne muligheten for sykdomsutbrudd og spesielt helbrede den allerede eksisterende patologien. Mekanismen for utvikling av noen sykdom er alltid assosiert med ikke en faktor. Men mangelen på grunnleggende vitaminmolekyler og mineraler er en av dem.

Vurderingene av leger om viktigheten av anvendelse av vitaminer variere innen vide grenser: fra total sperring av sin vekt (avhengig av tilstrekkelig ernæring) i absolutt sikkerhet at risikoen for kardiovaskulær sykdom øker i betydelig grad uten mineral- og vitamin-støtte. Men så langt har ingen pålitelig forskning blitt utført om dette emnet, og det er umulig å gi bevis til fordel for noen av disse vurderingene.

De fleste leger tror fortsatt at dette problemet må tas opp individuelt etter at pasienten har blitt vurdert for tilstedeværelse av vaskulær og hjertesykdom, kostholdet og tegn på vitaminmangel.

Få informasjon om:

 • hvilke vitaminer er nødvendig for det vaskulære systemet;
 • i hvilken mat eller kjemiker betyr det at de er;
 • hvor mye skal forbrukes

Du kan ha en lege-terapeut, kardiolog, nevrolog eller kikkert.

Indikasjoner for bruk

Vitaminer for å styrke karene og forbedre arbeidet er anbefalt for forebygging, så vel som i alle kardiovaskulære behandlingsregimer.

forebygging

Målet er å redusere muligheten for utseendet av sykdommen, slik at bruken av mineraler og vitaminer i dette tilfellet blir vist for personer med risiko for å utvikle vaskulær patologi, samt sunne mennesker som ønsker å forlenge den normale arbeidskapasiteten til deres arterier og årer.

Det anbefales å ta medisiner som en ekstra kilde til nødvendige stoffer om vinteren i 4-6 uker. Dette skyldes de kumulative egenskapene til mange av vitaminer og mineraler, hvis lagre fra sommer-høsttid kommer til en slutt bare i januar-februar.

Bruken av mer enn seks uker er uhensiktsmessig på grunn av denne periodens tilstrekkelighet for restaurering av "bestandene" i kroppen.

behandling

Med terapeutisk formål anbefales det at vitamin-vitamintilskudd inkluderes i den komplekse behandlingen av vaskulær patologi av noe slag. Tiden for å ta medisiner i dette tilfellet bestemmes av den behandlende legen, basert på scenen i sykdomsforløpet og graden av endringer i veggene til karene.

I dette tilfellet er bruk av vitaminer som eneste middel for behandling fulle av alvorlige og noen ganger dødelige komplikasjoner.

Vitaminer for å styrke beinene i beina

Vitaminer for beinbein er et viktig element som bidrar til å fungere i sirkulasjonssystemet. Hvis det er mangel på vitaminforbindelser i menneskekroppen, vil ingen organ eller system være i stand til å arbeide fullt ut. De fleste stoffene og forbindelsene menneskekroppen er ikke i stand til å syntetisere alene, slik at de kommer med mat.

Hvilke vitaminer er nødvendig for beinene i beina

Mangelen på vitaminforbindelser i kroppen fører til svekkelse av veggene i blodårene og dannelsen av blodpropper.

Vitaminer C og P

Først og fremst er askorbinsyre og rutin kreves. Det er kombinasjonen av vitaminer C og P som vil bidra til å gjenopprette blodkarene raskere, som tidligere ble skadet. I tillegg blir veggene mer fleksible. Kapillærene vil ikke være så sprø, og deres permeabilitet blir betydelig redusert. Rutin og askorbinsyre kan fås fra bær av hundrosen, grønn te, sitrus, currant.

Hvis en person raskt utvikler hematomer på lemmer, så indikerer dette at kroppen mangler askorbinsyre.

Dersom en person er ofte plaget av depresjon, ikke lege sår, overvinnes av kulde, som også indikerer det en mangel på vitamin C. Det er kombinasjonen rutin og askorbinsyre bidrar til å stabilisere blodstrøm og hindre utvikling av venøs sykdom.

Vitaminer i gruppe B

For å stabilisere arbeidet med nerveender, er det nødvendig med tilstrekkelig mengde B-vitaminer. I tillegg er slike stoffer også naturlige antioksidanter.

Reduserer blodlevring, slik at risikoen for dannelse av blodpropper er betydelig redusert ikke bare i de nedre lemmer, men også i hele kroppen. Celler er bedre beriket med oksygen. I tillegg kan ingen kjemisk reaksjon i menneskekroppen passere uten vitamin B5, som er kjent som pantotensyre. Dette stoffet er fortsatt involvert i prosessen med hematopoiesis.

Mangel på denne spesielle kombinasjonen fører til at føttene er veldig ømme, ofte er det spasmer i musklene. Dette er spesielt viktig med åreknuter. Du kan få vitamin B5 fra kli, kylling, eggeplomme og lever. Hvis produktet behandles ved høy temperatur, forsvinner de gunstige egenskapene.

Vitamin A

Denne vitaminforbindelsen tar del i ikke bare å forbedre blodkarets arbeid - det er også nødvendig for bein, deres vekst og utvikling. Replenish mangelen på dette elementet kan være, ved hjelp av kål, gulrøtter, gresskar, lever og melk. Ikke overdoser. Legen vil velge volumene separat for hver pasient.

Vitamin E

Med en tilstrekkelig mengde vitamin E i menneskekroppen, vil cellemembranen være tilstrekkelig beskyttet. Hvis dette stoffet ikke er nok, vil det være vanskelig for en person å gå, følsomheten i beinets hud blir mye mindre, det vil være forstyrrelser i en nervøs og muskulær natur. Det anbefales å gjenopprette lager på grunn av nøtter og vegetabilsk olje.

Mikroelementer for sirkulasjonssystemet

For å styrke veggene i blodårene er det ikke bare nødvendig med vitaminer, men også fettsyrer, samt mikroelementer. Kostholdet må inkludere produkter som inneholder kobber, magnesium, kalsium, sink.

Kobber tar en aktiv rolle i dannelsen av hovedblodproteinet - hemoglobin. Hvis kroppen mangler ioner av dette metallet, blir prosessen med hematopoiesis forstyrret. Videre påvirker bruddene fremdeles produksjonen av fosfolipider og de metabolske prosessene av fett.

Sink er også svært nyttig for å styrke blodkarene i både underarmene og hjernen. Dette mineral har en gunstig effekt på blodtrykket og senker konsentrasjonen av kolesterol i blodet.

Kalsium har en god effekt på nervesystemet, og sammen med magnesium skaper det en balanse. I sin tur er magnesium ansvarlig for å trekke seg til hjertet og har en gunstig effekt på blodtrykket. Forresten, magnesium er i stand til å redusere følsomheten til fartøyene på beina.

Apotek vitamin-mineral komplekser

Det er ikke alltid mulig å spise nok matvarer som er rike på essensielle vitaminer og mineraler. I dette tilfellet kan du kontakte legen din for å finne det optimale vitamin-mineralkomplekset. For karene i nedre ekstremiteter anbefales følgende:

askorutin

Dette stoffet inneholder den riktige kombinasjonen av askorbinsyre og rutine. Vitaminer C og P vil bidra til å styrke blodkarene gjennom hele kroppen. I tillegg akselereres de reduserende og oksiderende reaksjonene. Det samme gjelder for metabolske prosesser av karbohydrater.

Troxerutin

Takket være et slikt preparat, reduseres sårbarheten i blodårene betydelig. Produktet har en lett smertestillende egenskap. Det kan også fjerne betennelse. Denne gelen bør brukes av personer som har problemer med venene, spesielt hvis det er forbundet med en tung belastning på underdelene.

Aescusan

Sammensetningen av legemidlet inkluderer vitamin B1, samt ekstrakt fra frøene av hestkastanje. Legemidlet vil bidra til å fjerne hevelse på beina, øke følsomheten. I tillegg forsvinner muskelsvikt. Legemidlet brukes ofte til å styrke venene. Aktive komponenter bidrar til å forbedre tonen sin.

Sophora +, vitaminer for blodårer

Dette produktet inneholder vitaminer og sporstoffer som styrker veggene i blodårene. Sammensetningen inneholder stoffer fra Sophora, Hvitløk og Ginkgo biloba.

Neyromultivit

Sammensetningen av legemidlet inkluderer tre vitamin B-grupper - tiaminhydroklorid, cyanokobalamin og pyridoksinhydroklorid. De bidrar til å styrke venene og kapillærene.

konklusjon

Vitaminer i varianter spiller en viktig rolle.

De forhindrer videre spredning av vaskulære lesjoner. Så snart de første symptomene dukker opp, må du gå til sykehuset, hvor legen velger et sett med tiltak for behandling, inkludert det nødvendige vitamin- og mineralkomplekset.

Vitaminkomplekser for beinene i beina

For normal blodsirkulasjon trenger menneskekroppen vitaminer, mineraler og andre nyttige mikroelementer. Hvis du opplever mangel på slike stoffer, reagerer alle interne organer og systemer på dette ekstremt negativt, risikoen for å utvikle alvorlige sykdommer øker betydelig. De fleste vitaminer er ikke produsert på egenhånd, de må gå inn i kroppen vår med mat. Hvis kostholdet ditt ikke er for variert, er det mangel.

Faktorer som fremkaller utviklingen av vaskulære sykdommer i nedre ekstremiteter inkluderer røyking, drikking av alkohol, overvekt, overdreven vekt på beina, stillesittende arbeid. Hvis folk som er i fare, vil mangle vitaminer og andre nyttige forbindelser, vil de snart få de første symptomene på åreknuter, trombose og andre vaskulære patologier. For å unngå dette, besøk phlebologisten regelmessig, gjennomgå en forebyggende medisinsk undersøkelse, og pass på at du spiser riktig.

For hjertet

Etter en hard dag føler du smerte og overdreven tretthet i underdelene - slike ubehagelige symptomer kan signalere den første fasen av utviklingen av åreknuter og andre vaskulære sykdommer.

Vitaminer for blodårer

Ønsker å styrke blodårer og blodårer, forhindrer utviklingen av blodpropper - så vær sikker på at du også tar spesielle vitaminer for beinene i beina.

La oss se på de mest nyttige gruppene av mikroelementer som sørger for normal funksjon av kardiovaskulærsystemet.

Rutin. Vitamin P er best tatt sammen med askorbinsyre. Dette mikroelementet øker fartøyets elastisitet, bidrar til rask gjenoppretting av skadede elementer. Et slikt tillegg til kostholdet anbefales for personer som har svært sprø og tynne kapillærer i underekstremiteter.

Vitamin C. Matte kroppen med dette nyttige mikroelementet vil hjelpe produkter som solbær, hundrosen, sitrusfrukter, grønn te. Vitamin C styrker immuniteten betydelig, forbedrer blodsirkulasjonen, beskytter mot utvikling av de fleste venøse patologier.

Vitaminer i gruppe B. Slike mikroelementer har en gunstig effekt på helsen til hjernens kar. Hvis kostholdet ditt inneholder nok mat med høyt innhold av vitamin B, vil minnet og tenkningen bli betydelig, arbeidet i nervesystemet vil normalisere, mental overarbeid vil redusere. Mikroelementer i gruppe B reduserer blodpropp, fremmer tilstrekkelig metning av hjernen med oksygen, og dette er den beste forebyggingen av slag.

Vitamin B5 er svært viktig for menneskekroppen, fordi den er direkte involvert i prosessen med hematopoiesis. Hvis dette mikroelementet ikke er nok, kan det oppstå smerte og spasmer i underekstremiteter. I kyllingen inneholder eggeplomme og kli ganske mye vitamin B5.

Hvis du ikke vet hvilke vitaminer og sporstoffer kroppen din mangler, skriv ned en konsultasjon med en lege. I tillegg kan du gjennomgå en omfattende medisinsk undersøkelse.

For fartøyer

Omega-3 fettsyrer

Fettsyrer, kalsium, magnesium og andre nyttige mikroelementer gir elastisitet av karene, styrker dem og forhindrer utvikling av alvorlige patologier. De fleste næringsstoffene kommer inn i kroppen sammen med mat. Men hvis en person er på en diett eller dietten hans ikke er mangfoldig, må du ta flere mikronæringsstoffer som et forebyggende tiltak. Vurder egenskapene til de mest nyttige stoffene for blodkar.

Kobber er et mikroelement som tar en direkte rolle i prosessen med hemoglobindannelse, hovedbestanddelen av blodelementet. Hvis kroppen mangler ioner av dette metallet, oppstår det problemer med syntese av fosfolipider og stoffskifte av fett.

Sink - deltar også i prosessen med proteindannelse, og gir også syntese av visse hormoner. Dette mikroelementet styrker venene og arteriene i underekstremiteter, og det er også veldig nyttig for hjernens kar. Metning av kroppen med sink vil redusere nivået av skadelig kolesterol i blodet, normalisere trykket.

Kalsium og magnesium - reguler rytmen til hjerterytmen, normaliser blodtrykket, styrker nervesystemet, gjør fartøyene i underekstremiteter mindre følsomme.

Separat er det verdt å fremheve fordelene med fete Omega-3 syrer. Disse sporelementene sikrer korrekt overføring av impulser på mobilnivå. Fettsyrer har også en positiv effekt på kardiovaskulærsystemets og hjernens funksjon, bidrar til minneforbedring og generell helsefremmende effekt.

Å styrke

I moderne apotek presenteres et stort utvalg av vitaminer og mikroelementer i form av kapsler eller tabletter. Det er ikke alltid mulig å velge de mest hensiktsmessige midler uten ytterligere konsultasjon med legen.

Vurder de mest effektive kompleksene av vitaminer, som anbefales for forebygging og behandling av vaskulære sykdommer.

Askorutin. Inneholder to aktive komponenter - vitamin C og P. Disse stoffene bidrar til å styrke blodkarene, har en gunstig effekt på helsen til årer, arterier og kapillærer. Ved vanlig administrasjon av et slikt legemiddel, er karbondratmetabolisens prosess akselerert betydelig, produksjonen av steroidhormoner aktiveres.

Troxerutin - styrker vener og arterier, lindrer smertefulle opplevelser og reduserer betennelse i begynnelsen av åreknuter. Produktet er tilgjengelig både i form av tabletter og i form av en gel til ekstern bruk. Det anbefales at du bruker denne medisinen regelmessig dersom du stadig opplever større stress på underkroppene og lider av overvekt.

Escuzane - stoffet inneholder vitamin B1, samt et naturlig terapeutisk ekstrakt fra frø av hestkastanje. Et slikt stoff vil raskt bli kvitt muskelsvikt, tap av følsomhet i nedre ekstremiteter, en sterk puffiness. Ved jevnlig opptak av escusan blir veggene av fartøyene tettere og sterkere, de kommer inn i tonus.

Neyromultivit. Sammensetningen av disse kapslene inneholder 3 vitamin B-grupper. Produktet er beregnet på vaskulær styrking, forebygging av åreknuter, trombose, normalisering av nervesystemet.

Før du kjøper et kompleks av vitaminer og sporstoffer for blodårer, anbefales det å konsultere en lege og gjennomgå en medisinsk undersøkelse. Denne regelen gjelder spesielt for personer som observerer de første tegn på vaskulære sykdommer. For å forebygge, må du vurdere dietten din. Ekskluder fra de daglige menyprodukter med høyt kolesterol.

Hvordan styrke fartøyene - de beste måtene

Aterosklerose, åreknuter, nedsatt mental aktivitet, hjerteproblemer - alt dette kan være en konsekvens av en nedgang i tonen i kapillærene, årene og arteriene. For å forhindre utvikling av alvorlige komplikasjoner, følg tilstanden til sirkulasjonssystemet. Styrking av blodkarets vegger er mulig ikke bare med medisiner, men også med vitaminer, riktig ernæring, folkemidler og spesiell gymnastikk.

For å unngå sykdommer - se tilstanden til blodkar

Når du trenger vasokonstriktive legemidler

Clogging av blodårer med kolesterolplakk, nedsatt elastisitet og tonus av veggene, utvikles gradvis utviklingen av venene. I lang tid kan en person ikke være oppmerksom på patologiske forstyrrelser i sirkulasjonssystemet.

Signalet for vaskulær styrking kan være følgende:

 • skarpe bakker fra sengen er ledsaget av mørke flekker eller gåsebud foran øynene;
 • Det var hyppig svimmelhet uten tilsynelatende grunn, av og til ledsaget av bevissthetstap;
 • dårlig respons på varmt vær og økt meteosensitivitet;
 • Det er vondt i leddene, fingrene i øvre og nedre ekstremiteter blir kaldere;
 • Vanlige hopp i trykk (reduseres eller stiger), som ledsages av en rask puls;
 • rask tretthet og konstant følelse av tretthet.

Med hyppige trykkendringer, ta vasokonstriktive legemidler

Effektive midler for vaskulær styrking

Utseendet til ubehagelige symptomer, som ikke tidligere var observert, bør oppmuntre en person til å se en lege.

Vanligvis under slike forhold er det nødvendig å styrke fartøyene i hele sirkulasjonssystemet:

 • nesekarillærer, øye;
 • hjerneskjermer, hjerte;
 • kapillærer på ansiktet;
 • benene på beina.

Styrking av blodkarene i hele kroppen bidrar til å gjenopprette tonen i de svekkede veggene, gjenopprette dem til sin tidligere elastisitet og normalisere blodsirkulasjonen.

Behandling av vener og kapillærer er en lang og arbeidskrevende prosess, som består av flere komponenter:

 • medisinsk terapi (tabletter, injeksjoner, eksterne preparater);
 • mottak av vitaminer;
 • gymnastikk for blodkar;
 • korreksjon av ernæring;
 • folkemetoder.
Bare en integrert tilnærming vil tillate å styrke blodkarene nøye og forhindre hjerte- og hjernesykdommer.

Vaskulær medisinering

Øk elasticiteten til de vaskulære veggene, redusere permeabiliteten og skrøbelighet vil hjelpe venotonikkene for systemisk og ekstern bruk.

Tabell "De beste vasokonstriktormedisinene"

Ulcerative prosesser i fordøyelseskanalen

Barn fra 3 til 12 år - ½ piller 3 ganger om dagen

Varighet av behandlingen 3-4 uker

Behandlingsforløpet - 7-12 dager

Behandling med medisiner bør være under tilsyn av en spesialist. Kun en lege kan ordinere tilstrekkelig terapi med hensyn til særegenheter og alvorlighetsgrad av sykdomsforløpet.

Vitaminer for vedlikehold av blodkar

Forbedre tilstanden til sirkulasjonssystemet og støtte svake blodårer kan skyldes systematisk inntak av vitaminer.

 1. Vil direkte (vitamin B1, B6, B12) - 1 tablett en gang daglig (tatt med mat). Behandlingsforløpet er 30 dager.
 2. Duovit - 1 tablett om dagen for mat. Opptakstid er en måned.
 3. Folsyre - 1 tablett to ganger daglig i 30-45 dager.
 4. Vitrum Cardio - 2 tabletter med hvert måltid.

Vil sende - vitaminer for styrking av fartøy

Hvordan forbedre blodkarene med folkemidlene

Styrke og få fartøyene rene til å hjelpe folkoppskrifter.

Valnøtter for hjernens kar

Tinktur av hagtorn helling 350 g valnøtt valnøtt. Væsken må vare i minst 15 dager, hvorpå den må filtreres og fortsette til behandling. Ta stoffet skal være 1 ts. etter å ha spist. Behandlingsforløpet er 21-30 dager.

Tinktur av en valnøtt vil bidra til å styrke fartøyene

Urte tinktur med svake blodårer på bena

Grind roten av ginseng, gress av magnolia vintreet, rhodiola og bland i like mengder (60 g). Herbal samling hell 300 ml alkohol eller vodka forlate for å insistere på et mørkt sted i 14 dager. Den filtrerte eliksiren skal være full 3 ganger daglig for 15-25 dråper i minst en måned.

Kjøttkraft av ginseng og urter er bra for kroppen

Persille for å forbedre tonen i kapillærene på ansiktet

Hell 250 ml kokende vann 2 håndfull hakket persille og insister på en halv time. Stamme og bland med 200 ml varm melk. I den forberedte væsken fuktes et lite stykke mykt vev, klemme og ordne på ansiktet. Slike kompresser gjør 2 ganger om dagen i 30 minutter. Behandlingsforløpet - 20 dager.

Avkok av persille er nyttig for blodårer

Broth av dogrose for å styrke øyekarrene

Hver dag, start dagen med et glass varm hund rose fra 1 ts. honning.

Kjøtt av villrose har helbredende egenskaper

Det er nyttig å lage lotioner rundt øynene. For å gjøre dette, bryg 30 g hofter i 300 ml kokt vann og kok i et vannbad i 10 minutter. I en avkjølt kjøttkraft suge bomullsputer og på øyelokkene.

Yarrow juice for å styrke kapillærene i nesen

Grind flere blader av en frisk plante og klem ut all væske. En liten mengde juice dråper i nesen 2-3 ganger om dagen. I tillegg tilberedes daglig drikke fersk fra gresskar til 1 ss. l. innen en måned.

For å styrke fartøyene er det nødvendig å drikke vingejuice

Tinktur av unge kastanjer for å styrke blodkarene i hele organismen

Samle kastanjene i en grønn hud, skrell og fyll med slike frukter en liter krukke, hell vodka. Legemidlet er infundert i minst 2 uker, deretter filtrert. Ta medisinen om morgenen før du spiser - 1 time. l. blandet med honning og spiser. Fullt kurs - 3 uker.

Tinktur av kastanjer er nyttig for fartøyer

Samling av urter for å øke blodkarets elastisitet

Grind og bland i like deler (30 g hver) Japansk suppe, grener og barkbærbær, rødkløverblad og grøtgress. I 500 ml kokende vann, legg 1 ss. urteblanding og kok i et vannbad i 15 minutter. Tørket kjøttkraft å drikke 50-60 ml en gang om dagen. Bruk av slik væske bør ikke overstige 1 måned.

Dekoksjon av grener av helbredende trær vil øke elastisiteten i blodkarene

Mat for vaskulær styrking

Til karossens vegger var sterke og elastiske, må du begrense bruken av konserveringsmidler, animalske proteiner, alkohol og nikotin.

Optimale alternativer som vil bidra til å opprettholde sirkulasjonssystemet er normalt, er følgende måltid:

 • grønnsaker rik på vitamin C (spinat tomater), A (gulrøtter), K (kål, salatblad), PP (rødbeter);
 • bønner (bønner, bønner);
 • frokostblandinger - bokhvete, hvete grøt, havremel;
 • diett kjøtt (biff, kanin, kylling) i kokt eller stuvet;
 • fiskeretter;
 • frukt (epler, aprikoser, bananer, sitrusfrukter) i fersk og bakt form, tørket frukt, nøtter.

Kokt kjøtt er nyttig for problemer med blodårer

Vegetabilske salater må fylles med olivenolje. Det anbefales å begrense søtsaker og bakverk. Du bør drikke urtete, grønn te, melk.

Gymnastikk med svake blodkar

For å forbedre sunne fartøy, bruk enkel gymnastikk. Trening er nyttig å utføre om morgenen og før sengetid på daglig basis.

 1. Vibrasjon. Legg deg ned på sengen for å heve armer og ben. Rør i lemmer på 1-2 minutter. Rytmen skal være hyppig og rask. Dette vil gjøre vibromassasje alle fartøyene og utløse tilbaketrekking av toksiner fra kroppen.
 2. Rotasjon av hodet. Du må få rett, føtter skulderbredde fra hverandre, hendene på beltet. Gjør rotasjonsbevegelser av hodet med urviseren og i motsatt retning. Prosedyrens varighet er 2-3 minutter. Øvelse bidrar til å styrke hjernens fartøy.
 3. Sving hendene dine. Litt bøy knærne og drei med venstre hånd i en retning og høyre - i motsatt retning. Endre retninger. Utfør øvelsen i 2-3 minutter.
 4. Rack "bjørk". Ligg på ryggen, løft bena og støtte nedre ryggen med hendene. Stå i denne stillingen i minst 4-5 minutter. Gjennom trening sirkulerer blodet bedre til hjertet og hjernen.
 5. Rocking. I stående stilling, glatt rull fra tå til hæl og tilbake. Utfør samtidig med begge føttene i 5-10 minutter. Gjenoppretter blodstrømmen i beina.

Spesielle øvelser vil bidra til å styrke fartøyene

Makhi føtter i en sittende stilling, rotasjon av føttene, øvelsen "saks" kan også bidra til å styrke svake venøse vegger. Den viktigste tingen. Alle bevegelser er glatte og overdriver ikke det.

Hvordan trene blodkar hjemme

For å øke tonen i de vaskulære veggene og gjenopprette elastisiteten, er det ikke nødvendigvis på sykehuset.

Å trene svake vener er mulig og i husforhold:

 1. Bruk av medisiner. Spesielt godt tar vare på fartøyene Ascorutin. I tillegg har han nesten ingen kontraindikasjoner.
 2. Anvendelse av eksterne midler. Apotek geler og salver (Lyoton, Troxevasin) påvirker lokalt problemområder.
 3. Oppskrifter av tradisjonell medisin. Det anbefales å drikke avkok, tinkturer og lage lotioner på ømme steder. Dette er gode hjelpemetoder.
 4. Inntaket av vitaminer. For å styrke karene krevde vitaminer K, A, B, E, gruppe B (B1, B6, B12). De finnes i både vitaminapotekets komplekser og matvarer (grønnsaker, belgfrukter, frukt, fisk).
 5. Den rette maten. Det er nødvendig å begrense forbruket av søtt, mel og baking. Det anbefales ikke å spise konserveringsmidler og fettstoffer. Kostholdsmat, dampet, bakt eller tilberedt - det er hovedprinsippet om ernæring.

Gi opp søtt, hvis det er problemer med fartøyene

Styrking av blodkarene i hele organismen er en lang og kompleks prosess, som krever en integrert tilnærming. Den viktigste medisinske terapien må støttes med vitaminer, gymnastikk og riktig ernæring. Ikke forstyrre behandlingen av tynne kar og metoder for tradisjonell medisin. Det viktigste er å styrke fartøyene under tilsyn av en lege og ikke å engasjere seg i selvmedisinering.

Vurder denne artikkelen
(7 anslag, gjennomsnittlig 5,00 av 5)

Vitaminer for styrking av kar og kapillærer på bena

Det er svært viktig for vitaminer å motta vitaminer i sin helhet. De hjelper dem til å holde seg frisk, smidig og normalisere blodstrømmen. Ved brudd kan de fjerne smerte, fjerne betennelse. Med hjelpen kan vaskulærveggen styrkes, og overdreven innsnevring og utvidelse av lumen kan forhindres. Det er ingen hemmelighet at kroppens helse er avhengig av stoffskiftet. Ved hjelp av blod leveres mange næringsstoffer til vevet, inkludert oksygen, som er nødvendig for overlevelse. Normal blodsirkulasjon avhenger av tilstanden til blodårene.

Spesielt ofte i den moderne livsrytmen, er byrden på beinene på beina. Under påvirkning av ulike faktorer slites de ut og lider lemmer. Dette fører til åreknuter, inkludert. Hvis du forlater tilstanden til fartøyene uten oppmerksomhet, så er blodproppene mulige, og dette er et alvorlig problem som krever nøye overvåking av spesialister.

Vitaminer for benkarmer er viktige elementer, fordi hvis en organisme har mangel på næringsstoffer, kan systemet eller organene ikke virke fullt ut. Det er verdt å huske at de fleste komponenter i menneskekroppen ikke er produsert på egenhånd, de må hentes fra mat, noe som ikke alltid er tilfelle. Det er derfor du trenger å vite hvilke vitaminer for å styrke karene og kapillærene på beina vil være mest effektive.

Om hva i denne artikkelen:

Hva er risikoen for svake blodårer?

Fartøy er det viktigste elementet i den menneskelige kroppens fulle helse. De mottar næringsstoffer og de nødvendige elementene, og hvis tilstanden forverres, så spiser også vevet.

Et vanlig fenomen av vaskulær forstyrrelse er utseendet på plaques fra kolesterol, og senere aterosklerose, forekomsten av trombi. Åren fylles deretter med disse plakkene, og blodet kommer ikke i riktig mengde. Disse patologiske prosessene uten behandling kan føre til hjerteinfarkt og hjerneslag.

Hovedregelen for friske blodkar er renheten og glattheten til veggene sine. En person kan gjøre det ved hjelp av vitaminkomplekser, spesielt hvis pasienten har en slik vane som røyking, alkoholmisbruk og spise overdreven mengder skadelig mat - røkt mat, fettstoffer og overflødig fettfett.

For mennesker som ikke har slike vaner, er vitaminkomplekset nødvendig som et forebyggende tiltak mot vaskulære sykdommer.

Særlig relevante vitaminer for personer som er overvektige, som er engasjert i hardt arbeid av fysisk natur. Eller tvert imot de menneskene som ikke har fysisk aktivitet i det hele tatt. Innflytelsen av disse faktorene kan være nøkkelen i utviklingen av sykdommer i det vaskulære systemet, dette gjelder også hjernens kar.

Til tross for behovet for å ta disse vitaminene, uten legenes anbefalinger, bør de ikke brukes, fordi dette kan føre til uventede konsekvenser.

Spesielt gjelder denne regelen for personer med en predisponering for allergiske reaksjoner.

Nødvendige vitaminer for karene i underarmene

Mangel på vitaminer fører til ømhet i blodårene, svekkelse av sine vegger.

For å forbedre dette systemet bør man vite om elementene som er nødvendige for fartøyets nedre lemmer. De er også nødvendige for å hindre venerens patologi, styrke kroppen som helhet.

De fleste eksperter noterer seg behovet for å ta slike vitaminer for benkarmer som vitaminer P, C, B, A og E.

Vitaminer i gruppe P og C. Først av alt er det nødvendig å berike kroppen med rutinemessig og askorbinsyre. Det er kombinasjonen av disse vitaminene som vil bidra til å gjenopprette tilstanden i det vaskulære systemet, fremme rask regenerering av skadede områder. Under deres innflytelse vil kapillærene miste muligheten til å sprø og overdreven permeabilitet. Disse vitaminene finnes i bær av hundrosen, grønn te, sitrus, currant. Mangelen på askorbinsyre manifesteres av det raske utseendet av hematomer på lemmer. Mangel på vitamin C manifesteres i hyppige forekomster av forkjølelse, fordi sår ikke helbreder godt. Det er kombinasjonen av disse to typer vitaminer som kan gjenopprette normal blodstrøm på kort tid.

Vitaminer V. Vitaminer er antioksidanter og har egenskapen til å gjenopprette blodkar. Med hjelpen reduseres sannsynligheten for trombose, ikke bare i beina, men i hele kroppen. Pantotensyre er nødvendig for kroppens normale funksjon, siden det involverer de fleste prosesser. I tillegg deltar det i dannelsen av blod. Hvis disse vitaminene griper i kroppen, så blir lemmen vondt, muskelspasmer blir observert. Dette vitaminet er spesielt viktig for åreknuter. Vitaminer i denne gruppen er rike på kli, kjøtt og lever, samt kyllingegg.

Vitamin A. Dette elementet er ikke bare nødvendig for restaurering av blodstrømmen, men også for vekst og dannelse av muskler og ben. Til kroppen var nok av dette stoffet bør spise mye gresskar, gulrøtter, kål, melk og lever. Du kan ikke konsumere vitaminer ukontrollert. Sørg for å følge anbefalingene fra en spesialist. Dosering er valgt for hver pasient individuelt.

Vitamin E. Mengden av dette vitaminet i kroppen avhenger av beskyttelsen av cellemembranen. Mangel på vitamin kan føre til vanskeligheter med bevegelse.

Du kan også fylle reserver av vitamin E med nøtter og vegetabilsk olje.

Nødvendige mikronæringsstoffer for blodforsyningssystemet

I tillegg til vitaminer trenger kroppen, spesielt beinene i beina, mikronæringsstoffer. Kostholdet skal inneholde produkter med kobber, kalsium, magnesium, sink.

For hemoglobin, som er hovedblodproteinet, er det nødvendig med et normalt kobberinnhold. Hvis stoffet ikke er nok, er blodprosessen brutt. Avvik kan påvirke ikke bare dette, men også produksjonen av fosfolipider og metabolske prosesser. Også for å styrke blodkar og kapillærer er det nødvendig med en normal mengde sink i kroppen. Det styrer blodtrykket, reduserer nivået av skadelig kolesterol i sirkulasjonssystemet.

Kalsiumets påvirkning på sirkulasjonssystemet har lenge blitt bevist, og parret med magnesium, skaper det en slags balanse i kroppen. Magnesiuminnholdet i kroppen er i stand til å regulere sammentrekningen av hjertemuskler, samt blodtrykksindikatorene. Med den reduseres følsomheten og tretthetet av beina, og smerten reduseres også.

Inntaket av disse vitaminene er i stand til på kort tid å gjenopprette tilstanden til helse og blodårer. I tillegg kan vitaminkomplekser bidra til den sunne tilstanden til ikke bare karene i lemmer, men også hele kroppen.

Populære vitaminkomplekser

Kostholdet kan ikke alltid tilpasses kroppens behov. Spesielt i vårperioden er det praktisk talt ingen vitaminer i kosten. For dette tilfellet finnes det apotekskomplekser av vitaminer og mineraler tilgjengelig for alle. Legemidler til å styrke blodkar og kapillærer på bena med vitaminer kan raskt gjenopprette tilstanden deres.

Om nødvendig kan en person bare ved legenes anbefalinger kjøpe det nødvendige komplekset. De fungerer som produkter med de nødvendige elementene.

For hver type blodårer er det optimale komplekser av vitaminer og mineraler. Pick up riktig spesialist vil hjelpe, basert på deres individuelle egenskaper av kroppen. Uavhengig bør det ikke gjøres, fordi bare legen vet hva som foreskriver dem eller andre vitaminer.

For fartøyene på føttene anbefaler leger at bruken av:

 1. Askorutin. Navnet ble mottatt fra eget personale, fordi det inkluderer rutin og askorbinsyre. Denne tandem vil bidra til å reparere skadede kar på bena og forbedre blodstrømmen. I tillegg er prosessen med utvinning og oksidasjon betydelig akselerert, og de metabolske prosessene av karbohydrater stabiliseres;
 2. Troxerutin, som kan eliminere brittleness av blodårer. Dette middelet fjerner smerte i bena, og stopper også den inflammatoriske prosessen. Bruk av gelen er tilrådelig for personer med venøse problemer, spesielt de med stor belastning på bena;
 3. Eskusana, som inkluderer B1, i forbindelse med utvinning av kastanjehestfrø. Dette stoffet bidrar til å fjerne puffiness i beina, samt normalisere følsomheten. Muskler under hans innflytelse styrkes og gjenopprettes. Legemidlet brukes ofte til å behandle vener. Aktive komponenter viser dem;
 4. Sophores +. Denne medisinen er i stand til å påvirke karene på en komplisert måte, fordi medisinen inneholder unike essensielle sporstoffer og vitaminer som styrker veggene til beinene i beina. Sammensetningen inneholder sophora, ginkgo biloba, hvitløk;
 5. Neuromultivitt, som inkluderer cyanokobalamin, pyridoksinhydroklorid, tiaminhydroklorid. De styrker kapillærene og venene på bena.

Bruken av disse vitaminene til behandling bør utføres i forbindelse med andre terapier, så det er nødvendig at mottaket utføres under streng overvåkning av en spesialist. Slike behandlinger har mer enn en positiv tilbakemelding, ikke bare fra pasienter, men også spesialister på dette feltet.

Noen vitaminer er produsert i form av injeksjoner, så profesjonelt råd er ekstremt viktig.

Profylakse av problemer med beinbein

For å sikre at sykdommen i beinene i beina ikke forstyrres, er det nødvendig å ta komplekse tiltak i tillegg til å ta vitaminer. De vil forhindre utvikling av sykdommen.

Åreknuter i bena er et svært vanlig problem, og alt på grunn av at pasientene praktisk talt ikke tar hensyn til helsen til bena. Dette gjelder spesielt for personer som er rammet av risikofaktorer.

Selv om en person har en genetisk predisponering for en sykdom, kan man forutse dannelsen av problemer med beina.

For å gjøre dette, følg disse reglene:

 • spiller sport. Øvelser bør planlegges riktig;
 • vekt å holde kontrollen over;
 • riktig puste med fysisk aktivitet;
 • forbud mot ubehagelige sko og sko med høye hæler, maksimal høyde på hælen - 3 cm;
 • riktig ernæring, for å unngå forstoppelse, er det nødvendig at tarmene fungerer riktig, fordi mange prosesser i kroppen er avhengige av dette.

Disse enkle anbefalingene kan redde deg fra risikoen for å få varicose, og problemer med blodårene vil omgå personen. Vitaminer er ikke et paradis for alle problemer, men bare ekstra tiltak for å holde fartøyene i god stand så lenge som mulig.

Hvilke vitaminer du trenger å ta, vil fortelle en ekspert i videoen i denne artikkelen.

Vitaminer-assistenter for blodårer

Fravær av uerstattelige næringsstoffer i kostholdet, deres utilstrekkelige mengde er faktorer som bidrar til utviklingen av åreknuter i underekstremiteter. Følgende vitaminer for fartøyer i bena er ikke i stand til å håndtere allerede dukket åreknuter knop og blått rutenett av små blodårer, men hindre dem - en oppgave som de kan håndtere hell.

Les i denne artikkelen

Årsakene til åreknuter

Bare vener i underekstremiteter i menneskekroppen inneholder ventiler. Dermed tok naturen seg av oss, ga mekanismen for kamp med tyngdekraften, som bare sørget for bevegelse av venøst ​​blod i en retning - til hjertet. Men ikke alt i denne verden er evig, med tiden slites ut og blir gammel. Ventiler, som bare må passere blod oppover, kan miste denne evnen med alder, noe av det går tilbake til de nedre delene av venen. Dette fører til utvidelse, utseende av åreknuter.

Andre grunner er:

 • forstoppelse (hemorrhoidal),
 • graviditet,
 • fedme
 • skade.

Vitaminskompleks for fartøy

Et balansert kosthold, som inneholder visse vitaminer, bidrar til å forhindre utseende av åreknuter, og kan også hjelpe til med behandlingen. Hva er vitaminer for vener og kar i bena?

Ernæringsregler

En diett med høyt innhold av naturlig fiber og komplekse karbohydrater (fibre) som er i stand til å forebygge åreknuter, gir en tilstrekkelig mengde av næringsstoffer som kreves for blodårer, og opprettholder også den normale funksjon i tarmen, for derved å redusere muligheten for forstoppelse.

Å spise fersk frukt og bær er en måte å redusere åreknuter.

Forebyggende tiltak

Åreknuter i underbenet - ikke bare et kosmetisk problem, hvorav blant befolkningen er 30%. Hvis det blir forsømt, er det en sjanse til å få alvorlige komplikasjoner, for eksempel et trofasår, tromboflebitt.

Selv om tilbøyelighet til denne sykdommen hos mange skyldes arvelighet, dersom følgende forebyggende tiltak observeres, er det mulig å forhindre utvikling av sykdommen.

 • Fysiske øvelser. Regelmessige muskelsammensetninger hjelper blodet til å bevege seg fra det nedre til de øvre delene, og forhindrer stagnasjon. Derfor er regelmessig trening en garanti for at vene våre vil være i en sunn tilstand i lang tid. Rask turgåing, sykling eller svømming - alt dette bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i bena.
 • Løft. Plasseringen av beina, når de er over hjertenivået, forbedrer utstrømningen av blod. En enkel måte å oppnå dette målet på er å legge seg ned og legge dem på en haug med puter. Å utføre denne prosedyren hver dag i 10 minutter vil forhindre utvikling av åreknuter, og vil heller ikke tillate det å gå videre, hvis det allerede eksisterer.
 • Kontroller vekten din. Ekstra pund - dette er et ekstra trykk på beina, noe som gjør det vanskelig å flytte blodet til hjertet.
 • Puste inn. Dyp og hyppig pust fremmer rask metning av blod med oksygen, noe som igjen forbedrer blodsirkulasjonen.
 • Bruk gratis klær. Trykket i kalven eller lysken forhindrer en normal utstrømning av blod tilbake til hjertet.
 • Høye hæler. Mange kvinner er for avhengige av dem, noe som forverrer blodsirkulasjonen i nedre ekstremiteter. Sko med lav hæl kan du "koble til arbeidet med å pumpe blod" gastrocnemius muskler.
 • Varmt bad. Varm utvider venene, noe som senker sirkulasjonen i bena. Utseendet til et slikt problem kan også bidra til langsiktig soling og hyppige besøk til badstuen.
 • Kald dusj. En skarp temperaturendring bidrar til å "øve" venene, stimulerer sammentrekningen.
 • Krysset ben. Denne situasjonen forverrer blodsirkulasjonen, noe som gjør det vanskelig å komme tilbake til hjertet. Ankommer for en lang tid i en stående stilling, er det nødvendig så ofte som mulig for å endre hovedunderstøttelsespunkt, beveger seg fra den ene fot til den andre, er det også nyttig å periodisk å bevege fingrene.
 • Forebygging av forstoppelse. En tilstrekkelig mengde fiber, frukt og grønnsaker i dietten vil tillate "tarmene å virke som en klokke."

Før du tar vitaminer for beinene på beina, bør du alltid konsultere lege. Dette skyldes det faktum at en uavhengig behandlingstart uten forutgående vurdering av alvorlighetsgraden av sykdommen vanligvis fører til en forsinkelse i tilbudet av kvalifisert medisinsk behandling, og dette i sin tur kan få alvorlige konsekvenser.

Vitaminer for å styrke blodkar, blodårer og kapillærer

Bare skriv til vår leder og du vil bli besvart umiddelbart!

Legg igjen din epost, vi vil sende deg ytterligere informasjon

Det ville selvfølgelig være ønskelig å starte med noe oppmuntrende, men nei, gir statistikk ikke: Ifølge hennes data er den hyppigste dødsårsaken sykdommer i kardiovaskulærsystemet.

Slike skuffende opplysninger kommer ikke fra noen, men fra Verdens helseorganisasjon, som jo mer gjør at du tenker seriøst og tar deg selv og din helse i hendene dine. Og du må gjøre dette så snart som mulig, da denne gruppen av sykdommer nå ikke bare vises hos eldre, men også blant unge mennesker og til og med de som bor i landlige områder.

Om sunne og syke fartøy

De friske karene er elastiske, de reagerer på endringer i intensiteten av blodstrømmen og, om nødvendig, utvides eller smals. Hvis fartøyene forblir avsmalnet, vil alle andre organer og vev få mindre blod enn nødvendig, og følgelig vil maten bli forstyrret. Også, av denne grunn, presset "hopper" også, siden det er fra elastisiteten til arteriene og blodårene som normaliseringen avhenger av.

I tillegg til elastisitet er glattheten i de vaskulære veggene svært viktig. Hvis kolesterolplakk vises på veggene, vil blodstrømmen bli forstyrret, blodpropper vil dukke opp og andre, svært alvorlige konsekvenser.

Visst, alle vet om konsekvensene. Disse inkluderer:

 • iskemisk hjertesykdom;
 • cerebrovaskulær sykdom;
 • sykdommer i perifere arterier (blodmating ben og armer);
 • revmatisk hjertesykdom;
 • trombose (truer ytterligere lungeemboli);
 • hjerteinfarkt;
 • slag.

Hva forårsaker vaskulær sykdom og hvordan å unngå det?

Årsakene, faktisk, ganske mye: det er overvektige og dårlige vaner, og en stillesittende livsstil, og feilaktig diett og overdreven stress på kroppen. Men jeg vil gjerne være spesielt oppmerksom på ernæring, fordi de som ikke har de nødvendige mineraler og vitaminer for sine kar, ofte lider av ulike sykdommer.

For å unngå utseendet av mange, allerede nevnt ovenfor, sykdommer i det kardiovaskulære systemet, er det nødvendig å begrense forbruket av fet mat som inneholder store mengder kolesterol: egg, fett kjøtt, hermetikk, sjokolade, smør. Hovedvekten bør være på vegetabilsk mat og fettfattige matvarer, og om nødvendig ta til kosttilskudd eller syntetiske vitaminer som styrker veggene i blodårene.

Hvilke vitaminer er nødvendig for å styrke blodkar og kapillærer

Vitaminer bidrar til å styrke veggene i blodårene, rense dem med kolesterolplakk og forbedre blodstrømmen. Som et resultat av dette er hver kropp fullstendig mettet med alle nødvendige sporstoffer og oksygen.

Vitaminer for rensing og styrking av blodkar og blodårer

 • P - Effektiv i skrøbelighet av fartøy, da det styrker strukturen og reduserer permeabiliteten til veggene. På grunnlag av dette vitaminet opprettes mange helbredende geler og salver, designet for å redusere smerte og lindre spenning.
 • Gruppe B - dette vitaminet styrker veggene på fartøyene og støtter dem i tone. Det forhindrer også utseendet av muskel svakhet og bidrar til å bli kvitt hevelse.
 • B5- med sin mangel er det muskelspasmer og smerter i hender og føtter.
 • C - er ansvarlig for å opprettholde immunsystemet og stabilisere nivået av jern i blodet.

Nå, når du allerede vet hva vitaminer er nødvendig, når blodårene brister, det er svakhet og hevelse, kan du også vurdere en egen liste over stoffer som er nødvendige for helsen til hjernens kar.

For normal cerebral sirkulasjon er i hovedsak ansvarlig for vitaminer i gruppe B

 • B1-mangel på dette vitaminet er preget av rask utmattelse av tretthet, søvnforstyrrelser og koordinering av bevegelser, depressioner, nummenhet i hender og føtter.
 • B2 - er nødvendig for økt mental og fysisk belastning, da det er ansvarlig for å gi energi til hjerneceller.
 • B3 - denne vitaminforsterkning hjernens kar er nødvendig for normal funksjon, og eliminerer følelsen av konstant tretthet og minneproblemer.
 • B5 - aktiverer mental aktivitet, minnefunksjon og bidrar til å normalisere søvn.
 • B6 - ansvarlig for normal drift av hele nervesystemet, så det kommer i nesten alle vitaminer for blodårer og blodårer.
 • B9 - med sin mangel blir minnefunksjonene forstyrret, hyppige apatiske tilstander, tretthet og mental kapasitet reduseres.
 • B12 - hovedtegnene for ikke-leveranse, det: depressive forhold, senil demens, økt spenning, aggressivitet, synshemming og minnefunksjoner. For å bevare helsen til øynene og nervesystemet, er det nødvendig å bruke dette vitaminet i tillegg i løpet av den foreskrevne perioden, samt å endre livsstil og tidssoner.

Etter å ha vurdert hvilke vitaminer som trengs for å styrke skipets vegger og hjernens arbeid, la oss nå finne ut hvilke mineraler og fettsyrer som er nødvendige for å opprettholde kardiovaskulærsystemet:

 • Kobberioner av dette metallet er nødvendige for dannelsen av hemoglobin, som er hovedproteinet av blod. Mangel på kobber fører til brudd på hematopoiesis, fettmetabolismen og syntese av fosfolipider.
 • Sink - bidrar til å styrke veggene til hjernens kar og nedre lemmer, samt normalisering av blodtrykk og senking av kolesterol.
 • Kalsium - balanserer nervesystemet og bidrar til å sikre en sunn og avslappende søvn.
 • Magnesium - er ansvarlig for regulering av trykk, hjertefrekvens syklus, og reduserer også følsomheten til karene i ekstremiteter.
 • Fettsyrer omega-3 - på grunn av dem er det en overføring av nerveimpulser fra celle til celle. Disse flerumettede fettene bidrar til normal hjernefunksjon, minneforbedring og fysisk og mental ytelse.

Løse problemet grundig

For å forhindre fremveksten av mange farlige sykdommer forbundet med kardiovaskulære sykdommer, er det nødvendig å jobbe på kroppen din på en komplisert måte:

 1. stoppe den skadelige hobbyen av røyking og alkohol;
 2. å forandre stillesittende livsstil til aktiv
 3. inkludere i den daglige rutinen av obligatoriske fysiske øvelser;
 4. forbedre deres ernæring;
 5. å bruke vitaminkomplekser for blodårer.

Alt dette kan ha en balansert innvirkning på kroppen, som vil bidra til å rense fartøyene og gjenopprette elastisitet og glatthet.

Spesielt alle disse regler må holde seg til de som er feil levemåte, den eldre (over 50 år), så vel som de som har den passende medisinsk diagnose, genetisk disposisjon, eller lider av vegetativ-vaskulære dystoni.

Visjon - de sikreste vitaminkompleksene for vaskulær styrking

Av alle mulige typer vitaminkomplekser som bare finnes i det farmasøytiske markedet, er Vision vitamins Vision de mest optimale egenskapene for menneskers helse. De kan bli fryktløst tatt med i deres individuelle "Program for kampen mot blodkar og hjertes helse".

Men, faktisk, og deres egenskaper:

 1. de er laget av miljøvennlige råvarer;
 2. 100% naturlig, helt sikker og fullstendig (98%) absorbert av kroppen.
 3. bevare alle nyttige egenskaper, takket være den unike teknologien til kryogen tørking og knusende planter - Arkofarm;
 4. deres kvalitet oppfyller de strenge kravene til GMP og ISO22000;
 5. hvert produkt er sertifisert og testet av Helsedepartementet i mange land;
 6. utviklet metodiske anbefalinger for deres bruk fra spesialister fra MAMS dem. DI Sechenov
 7. de fortjener bare positiv tilbakemelding fra kjøpere og leger fra mange land, forbrukere av Vision-produkter.

Alle vitaminer og blodårene i Vision kan brukes uten frykt for deres helse, som de ikke forårsaker den minste skade på kroppen, vil ikke føre til en overdose og ikke å forverre sykdommen.

Les Mer Om Fartøyene