Vitaminer for vaskulær styrke: hvordan de virker, indikasjonene på opptak

Fra denne artikkelen vil du lære: hvorfor vitaminer for blodkar er nødvendig. Hvilken av dem skal brukes til å styrke veggene i kapillærene og forbedre ytelsen til hele kardiovaskulærsystemet. Om det er mulig å gjenopprette fra sykdommer i arterier og årer, ved bruk av bare vitaminer.

Vitaminer er en stor gruppe organiske stoffer, forskjellige i kjemisk sammensetning, som kombinerer en funksjon: ingen system i kroppen kan fungere ordentlig uten dem. En person trenger vitaminer for livet, men bare en liten del påvirker de vaskulære veggene.

Til tross for at artikkelen er viet til vitaminer, er det umulig å ikke nevne mineralene som sikrer normal drift av blodkar. Og noen apotekskompleks inneholder alltid begge, da de styrker hverandres handlinger og ikke arbeider alene.

Effekter av vitaminmolekyler og mineralstoffer i forhold til årer og arterier består av:

 1. Styrking av veggen, på grunn av effekten på cellene av glatte muskler og økning av elasticiteten eller utvidbarheten av fartøyet.
 2. Redusere skadelige effekter av frie radikaler dannet under oksidative reaksjoner.
 3. Binde skadelige kolesterolfraksjoner og fjerne dem fra kroppen.
 4. Forbedringer i blodets reologi (fluiditet) og hindringen av dannelsen av små blodpropper som forstyrrer normal blodgass i karene.
 5. Normalisering av alle typer metabolske prosesser i celler og intercellulær plass i vaskulærveggen.

Med tanke på virkningen av vitaminer på det vaskulære systemet, omfatter deres anvendelse:

 • forebygging av mulige patologiske forandringer;
 • behandling av eksisterende problemer, som en av elementene i kompleks terapi av sykdommen.

Når det gjelder forebyggende inntak av vitamin-mineralkomplekser, bør det bemerkes at den moderne rytmen av livet ofte ikke tillater en person å inkludere alt nødvendig mat i hans kosthold, slik at mengden innkommende vitaminmolekyler tilsvarer kroppens behov. Derfor er bruk av ytterligere kilder til nyttige stoffer allerede en nødvendighet.

Ett inntak av mineraler og vitaminer kan ikke helt fjerne muligheten for sykdomsutbrudd og spesielt helbrede den allerede eksisterende patologien. Mekanismen for utvikling av noen sykdom er alltid assosiert med ikke en faktor. Men mangelen på grunnleggende vitaminmolekyler og mineraler er en av dem.

Vurderingene av leger om viktigheten av anvendelse av vitaminer variere innen vide grenser: fra total sperring av sin vekt (avhengig av tilstrekkelig ernæring) i absolutt sikkerhet at risikoen for kardiovaskulær sykdom øker i betydelig grad uten mineral- og vitamin-støtte. Men så langt har ingen pålitelig forskning blitt utført om dette emnet, og det er umulig å gi bevis til fordel for noen av disse vurderingene.

De fleste leger tror fortsatt at dette problemet må tas opp individuelt etter at pasienten har blitt vurdert for tilstedeværelse av vaskulær og hjertesykdom, kostholdet og tegn på vitaminmangel.

Få informasjon om:

 • hvilke vitaminer er nødvendig for det vaskulære systemet;
 • i hvilken mat eller kjemiker betyr det at de er;
 • hvor mye skal forbrukes

Du kan ha en lege-terapeut, kardiolog, nevrolog eller kikkert.

Indikasjoner for bruk

Vitaminer for å styrke karene og forbedre arbeidet er anbefalt for forebygging, så vel som i alle kardiovaskulære behandlingsregimer.

forebygging

Målet er å redusere muligheten for utseendet av sykdommen, slik at bruken av mineraler og vitaminer i dette tilfellet blir vist for personer med risiko for å utvikle vaskulær patologi, samt sunne mennesker som ønsker å forlenge den normale arbeidskapasiteten til deres arterier og årer.

Det anbefales å ta medisiner som en ekstra kilde til nødvendige stoffer om vinteren i 4-6 uker. Dette skyldes de kumulative egenskapene til mange av vitaminer og mineraler, hvis lagre fra sommer-høsttid kommer til en slutt bare i januar-februar.

Bruken av mer enn seks uker er uhensiktsmessig på grunn av denne periodens tilstrekkelighet for restaurering av "bestandene" i kroppen.

behandling

Med terapeutisk formål anbefales det at vitamin-vitamintilskudd inkluderes i den komplekse behandlingen av vaskulær patologi av noe slag. Tiden for å ta medisiner i dette tilfellet bestemmes av den behandlende legen, basert på scenen i sykdomsforløpet og graden av endringer i veggene til karene.

I dette tilfellet er bruk av vitaminer som eneste middel for behandling fulle av alvorlige og noen ganger dødelige komplikasjoner.

Vitaminer for blodkar: typer, resepsjonsegenskaper, en vurdering av preparater

Vitaminer er lavmolekylære organiske forbindelser som deltar i metabolske prosesser, syntese av hormoner, akselerere kjemiske reaksjoner i kroppen. De går inn i kroppen fra utsiden (med mat eller vann), og bare noen arter syntetiseres i små mengder av indre organer. Disse mikronæringsstoffene er ekstremt viktige. Deres mangel påvirker tilstanden til hele organismen negativt. Vitaminer er også nødvendig for blodårer.

Hvorfor styrke fartøyene

Blodkar flytter blodet fra hjertet til organene og i motsatt retning. Fra kapillærtilstanden avhenger ikke bare transporten av næringsstoffer, men også normaliseringen av vevets respirasjon. På grunn av aldersrelaterte endringer, underernæring, dårlige vaner, stress, kan fedme fartøy miste glatthet av bevegelsen av blod er brutt, svekket veneklaffene. Som et resultat av utvikling av forskjellige sykdommer i sirkulasjonssystemet :. iskemi, infarkt, hypertensjon, åreknuter, aterosklerose, trombose, etc. Ikke mindre angrepne kar og vaskulær dystoni (Vvd).

Hvordan forstår når det er på tide å ta vitaminer, styrke veggene i blodårene:

 • En person har et vaskulært nettverk på beina, ansiktet, utvikler kupperose.
 • Pasienten lider av svimmelhet, hodepine. Disse symptomene forekommer ofte i vegetativ-vaskulær dystoni.
 • Dårlig toleranse for varme og trykkfall.
 • Hjertepasning.
 • Økt meteosensitivitet.
 • Brudd på blodsirkulasjon, følelsesløp i lemmer.
 • Støy i ørene.

Viktig! Når symptomene oppstår, bør du konsultere en phlebologist eller en vaskulær kirurg. Han vil utføre diagnostikk og foreskrive behandling, inkludert egnede vitaminkomplekser for blodårer

Vitaminer for å styrke karene tykkere veggene, forbedre elastisiteten, normalisere prosessen med oksygenavgivelse til organer og vev, beskytter celler mot skade. Disse stoffene bidrar også til normal blodstrøm.

De viktigste vitaminene

Behandling av sykdommer i sirkulasjonssystemet (inkludert vaskulær dystoni) bør være omfattende. Et terapeutisk diett er foreskrevet, et sett med fysiske øvelser og medisiner. Hvilke vitaminer styrker fartøyene:

 • Vitamin A (retinol). En av de mest nødvendige vitaminer for hodeskårene. Det forhindrer celleskader, forbedrer elastisitet, opprettholder tone, forbedrer blodsirkulasjonen. Inneholdt i fisk, egg, biprodukter, gulrøtter, gresskar. Og også den bulgarske pepper, fersken, druer, aprikoser. Den daglige normen er 3-7 mg.
 • Vitamin C (askorbinsyre). Det er uunnværlig for forebygging av vaskulær dystoni, forbedrer oksygenforsyningen til celler, styrker store arterier, deltar i syntese av elastin og kollagen, normaliserer kolesterolinnholdet i blodet. På en dag må du få 70-100 mg. Innholdt i sitrus, hund rose, svart currant, tranebær, surkål, grønne grønne grønnsaker.
 • E-vitamin (tokoferol). Det er nødvendig for vaskulær dystoni, forbedrer blodsirkulasjonen, styrker blodkarene, reduserer blodviskositeten. Hjelper med å kjempe med blodpropper, forbedrer barrierefunksjoner av cellemembraner, styrker myokardiet. På en dag må du få 8-15 mg tokoferol. Det finnes i vegetabilske oljer, sjømat, nøtter, egg, spiret korn, grønne grønnsaker.
 • Vitamin P (rutin). Den viktigste komponenten av det kjente stoffet Ascorutin. Hjelper med å styrke antioksidantegenskapene til askorbinsyre, reduserer permeabiliteten av blodårene, gjør dem mer elastiske. Ascorutin er foreskrevet for å styrke nesens kar. På en dag, ta 40-60 mg rutine. Mye av det i frokostblandinger, chokeberry, wild rose, aprikoser, epler, rød pepper, tomater.
 • Vitamin F. Det er representert av linolsyre, linolensyre, arakidonsyre. Det er nødvendig for å styrke blodårene, fortynne blod, redusere mengden dårlig kolesterol. Deler i syntesen av prostaglandiner og tromboxaner. Den daglige doseringen er 800-1000 mg. Hovedkildene er vegetabilske oljer, fettfisk, sesam og nøtter.

Den menneskelige hjernen trenger også vitaminstøtte. De viktigste vitaminene til cerebral fartøy er:

 • Vitamin B1 (tiamin). Normaliserer aktiviteten til det sentrale og autonome nervesystemet, forbedrer minnet, fremmer vaskulær styrking. Høy konsentrasjon finnes i kjøtt, fisk, nøtter, frokostblandinger, grønne bladgrønnsaker. Daglig rate: 1,3-2,6 mg.
 • Vitamin B2 (riboflavin). Den supplerer energien som er tapt av mentale og fysiske belastninger, normaliserer aktiviteten til nervesystemet og sirkulasjonssystemet. Hovedkilder: meieriprodukter, kjøtt, slakteavfall, egg. Den gjennomsnittlige daglige normen er 1-1,5 mg.
 • Vitamin B3 (nikotinsyre). Normaliserer hjernens aktivitet, bidrar til å bekjempe tretthet, forbedrer blodsirkulasjonen, deltar i nedbrytning av fett. Kostholdet ditt bør være beriket med nøtter, bønner, fisk, biprodukter, fettfattig kjøtt. Daglig hastighet på 12-25 mg.
 • Vitamin B5 (pantotensyre). Ansvarlig for overføring av nevrale impulser, stimulerer mental aktivitet. Normaliserer prosessen med blodsirkulasjon, reduserer nivået av dårlig kolesterol. Hovedkilder: meieriprodukter, belgfrukter, grønne bladgrønnsaker, biprodukter. Den daglige hastigheten på 5-10 mg.
 • Vitamin B9 (folsyre). Det er nødvendig for normal funksjon av nervesystemet, det forbedrer tankeprosessene, minnet. Hovedkilder: sopp, nøtter, grønne grønnsaker, frokostblandinger. En dag i kroppen skal få 150-200 mikrogram vitamin.
 • Vitamin B12 (cyanokobalamin). Ansvarlig for normalisering av søvn og våkenhet, aktiverer hjernens funksjoner, bidrar til å bekjempe depresjon. Det er ofte foreskrevet for sykdommer i nervesystemet. Hovedkilder: sjømat, kjøtt, egg, meieriprodukter og egg.

Disse vitaminene er nødvendige for beinene i beina, aktiveringen av blodstrømmen. For å normalisere prosessene må aminosyrene også komme inn i kroppen: leucin, lysin, tryptofan, treonin, fenylalanin, etc.

Mineraler for fartøy

For å normalisere funksjonene i sirkulasjonssystemet, er det nødvendig med følgende næringsstoffer:

 • Kalsium. Hjelper med å styrke veggene i blodkarene, forbedrer mykardets kontraktile aktivitet, stimulerer hjernens aktivitet. Hovedkilder: sesam, nøtter, surmælksprodukter og fisk.
 • Kalium. Det er nødvendig for helsen til hjertemuskelen, det er ansvarlig for å gjennomføre neurale impulser. Hovedkilder: nøtter, tørket frukt, gulrøtter, kål, bananer og aprikoser.
 • Magnesium. Det forbedrer metabolske prosesser, styrker hjertemuskelen, sikrer patronen i blodårene. Forebygging av angina og hjerteinfarkt. Hovedkilder: kjøtt, sjømat, bønner, frø, avokado, tørket frukt og gresskar.
 • Fosfor. Uten dette mineralet ville overføringen av nerveimpulser og muskelkontraksjoner være umulig. Fosfor er også nødvendig for bygging av cellemembraner. Hovedkilder: sjømat, asparges, kli, tørket frukt og grønne grønnsaker.
 • Iron. Det deltar i transport av oksygen til vev og organer, hemopoiesis, er en del av hemoglobin og myoglobin, normaliserer vevets respirasjon. Inneholdt i røde grader av kjøtt, eggeplomme, belgfrukter, frokostblandinger og tørket frukt.
 • Kobber. Deltar i syntese av fosfolipider (en bestanddel av cellemembraner), er ansvarlig for transport av oksygen, deltar i syntesen av hemoglobin. Inneholdt i kjøtt, fisk, sopp, nøtter, spinat og gulrøtter.

Vitamin-mineral komplekser for profylakse er tatt av kurs som varer ikke mer enn 5-6 uker. Noen vitaminer og mineraler kan samle seg i kroppen. Hypervitaminose er ikke mindre farlig enn hypovitaminose. Varigheten av å ta legemidlet med et terapeutisk formål bestemmes av den behandlende legen, idet man tar hensyn til graden av endringer i karets vegger og sykdomsstadiet.

Vitaminer for vaskulær styrking: Hva trengs og hvor skal man se etter dem?

Et sunt hjerte og blodårer er garantien for helheten av hele organismen. Ikke for mange av oss tenker på dette i ung alder, de fleste husker bare deres helse når det ikke lenger er mulig å helbrede og rense kroppen helt. Men selv da kan du hjelpe hjertet til å takle de stressene det føles daglig. Moderne liv med sin hast og stress, samt underernæring, reduserer effektiviteten av kardiovaskulærsystemet, tilstopping og svekkelse av det. Vitaminer for blodkar og hjerter er rett og slett nødvendig for alle som begynner med middelalderen. Jo tidligere en person tenker på tilstanden til sirkulasjonssystemet, desto flere muligheter til å forlenge sitt sunn liv.

Sunn blodkar - hva er de?

For hvilke friske fartøyer som trengs, bør alle vite alt for å forstå betydningen av sitt gode arbeid for kroppens generelle tilstand:

 • Hvis blodårene er sunt, er de i stand til å reagere på intensiteten av blodstrøm, utvide og kontrakt etter behov. Deres elastisitet gjør det mulig å opprettholde riktig metabolisme. Vasokonstriksjon - en langsommere metabolisme, noe som betyr at forringelse av organer på grunn av mangel på kraft. Muskelvev lider også av utilstrekkelig blodgass. Fartøy regulere blodtrykket, og ved sin elastisitet, avhenger sin normalisering.
 • En viktig betingelse for god blodgass er glattheten av karets vegger, noe som betyr at blodet, uten å møte hindringer underveis, går helt gjennom kroppen. Hvis fartøyene mister sin indre glatthet på grunn av avsetning av kolesterolplakk på veggene, er det vanskeligere for blodet å passere gjennom disse hindringene, på grunn av dette endres tilstanden til verre. Blodkar kan danne blodpropper, og dette kan være fulle av triste konsekvenser.

Sunn, og derfor rene og elastiske kar - er de viktigste betingelsene for det gode arbeidet i hele kardiovaskulærsystemet. Å opprettholde dem i god stand vil hjelpe vitaminer til hjerte og blodårer.

Hva skal inneholde et vitaminkompleks for hjertet og hele kroppen?

Styrke fartøy vitaminer hjelper renser dem fra kolesterol avleiringer, og som et resultat, aktiveres den fri sirkulasjon av blod gjennom sirkulasjonssystemet i kroppen. Vitaminer for blodårer beholder elastisiteten og glattheten til de indre veggene:

 1. Dette fremmes av slike vitaminer som C og P (rutin). De forhindrer skjøtheten og permeabiliteten av karenees vegger. Disse vitaminene finnes i mange frukter og bær som solbær, chokeberry, en vanlig rogn, vill rose, i alle sitrusfrukter, etc. På grunnlag av rutinen etablerte og velkjente gel -. Troksevazin som strømmer leg fartøyer, lindrer stress og smerte.
 2. Vitamin B. Det bidrar også til å styrke fartøyene, opprettholder tonen på ønsket nivå, forhindrer svakhet i musklene, reduserer hevelse. Inneholder vitamin B-produkter som bryggers gjær, lever, frokostblandinger, kjøtt, belgfrukter. På grunnlag av dette vitaminet har en exuzanpreparat blitt utviklet - det bidrar til å normalisere venøsirkulasjonen.
 3. Vitamin B5 - Pantotensyre. Mangelen på det i kroppen fører til muskelspasmer og smerter i lemmer. Det finnes i kylling, kli, gjær, peanøtter, eggeplomme, brokkoli.
 4. Vitamin C - askorbinsyre, øker immuniteten, opprettholder riktig nivå av jern i blodet. De er rike på svart currant, sitrus, hundrose, havtorn, all slags grønne.
 5. For normal tilstand av hele systemet, i tillegg til vitaminer for å styrke blodkarene, trenger kroppen ulike sporstoffer - kalsium, sink, kalium, magnesium, mangan, natrium, kobber.

Viktige vitaminer for å styrke blodkarene i hjernen

Brudd på hjernens sirkulasjon fører ofte til slag, synsproblemer, tap av minne, tale og andre uønskede konsekvenser. For at dette ikke skjer, må du begynne å ta vitaminer i tide til hjernens fartøy.

Vitamin B-gruppen er hovedassistent for sentralnervesystemet:

 • Vitamin B1 er tiamin, ansvarlig for minnefunksjoner og læringsfølsomhet. Dens mangel manifesteres av rask tretthet, nedsatt koordinering, søvnløshet, depressiv tilstand, nummenhet i lemmer. Den høye konsentrasjonen er notert i fisk, kjøtt, nøtter, egg, havremel, erter.
 • Vitamin B2 er riboflavin. Gir hjernen energi, som er aktivt brukt med mental stress, så vel som fysiske øvelser. Ved sin eller hans mangel forsvinner appetitt, døsighet, delikatesse, retardasjon, noen ganger hodepine. Inneholdt i surmælk, kjøttprodukter.
 • Vitamin B3 er nikotinsyre. Det forbedrer funksjonen av fartøyene i hodet, og øker produksjonen av energi. Mangel B3 er en følelse av konstant tretthet, rask tretthet, minnesproblemer er notert. Du må spise leveren, nøtter, kjøtt, egg, bokhvete, fisk, belgfrukter.
 • Vitamin B5-pentotensyre, stimulator for mental aktivitet og fri overføring av neurale impulser. Mangel på det i kroppen forårsaker depresjon og søvnløshet, minnetap og vedvarende tretthet. Det finnes i kål, erter, bokhvete, lever, melk.
 • Vitamin B6 - pyridoksin sørger for normal funksjon av hele nervesystemet, brukes som et tillegg til legemiddelkompleksene under behandlingen. Med sin mangel er irritasjon, angst, søvnforstyrrelse og depresjon observert. Innholdet er rik på valnøtter, belgfrukter, lever, bananer, korn, ris, etc.
 • Vitamin B9 er folsyre, Ansvarlig for tilstrekkelig spenning i nervesystemet og inhiberingsprosesser, påvirker effektiviteten til å tenke. Mangel på det i kroppen - det er et problem med minnefunksjon, apati, tretthet, til stede i følgende produkter: sopp, nøtter, rå frukt og grønnsaker, kjøtt, korn.
 • Vitamin B 12 - Cyanokobalamin er ansvarlig for kognitive funksjoner i hjernen, søvn og våkenhet. I tillegg bør B12 tas når du endrer livsstil eller tidssoner. Ulempen medfører en følelse av depresjon, senil demens, irritabilitet, ringe i ørene, en synsforstyrrelse og minne. Inneholder B12 i havkål og annen sjømat, melk, kjøtt av fugler.

Også behov er flere og andre vitaminer som fremmer rensing av skip og aktivering av blodstrømmen (C, D, E, F) og aminosyrer - lysin, leucin, isoleucin, fenylalanin, tryptofan, treonin og andre, som også påvirker mental aktivitet, hukommelse, metabolske prosesser, følelsesmessig og fysisk tilstand av en person.

Styrking av beina på bena

Benene er også utsatt for indre traumer, og de manifesteres av åreknuter. Hvis denne sykdommen er startet, vil den begynne å utvikle seg. Dette vil bli manifestert ved hevelse av bein og føtter, mørkgjørelse av beinets hud, mulig omfattende betennelse.

Årsaker til åreknuter

Når åreknuter i beinet årer blod stagnerer på grunn av det faktum at veneklaffene er svekket, deformert og kan ikke oppfylle sin funksjon - det hindrer den normale sirkulasjon av blodet. En slik sykdom rammer ofte mennesker med overdreven vekt, genetisk predisponering, hormonelle feil etc.

Styrke venenees vegger

For å styrke årer, trenger omfattende tiltak med fysioterapi, fysioterapi, hydroterapi, urtemedisin, farmakoterapi, men bare på resept. Følgende tiltak vil også hjelpe:

 1. Kosthold og kontroll over vekten din.
 2. Reduksjon av belastningen på venene og karene på bena.
 3. Det anbefales ikke å holde seg i en posisjon i lang tid, dvs. Sitt i en stilling i lang tid, vær opptatt hele dagen.
 4. Redusere bruken av salt - det er årsaken til ødem.
 5. Ikke tillat forstoppelse, normaliser fordøyelsen.
 6. Terapeutiske øvelser for å aktivere blodsirkulasjonen, bestående av enkle øvelser, som bør utføres regelmessig.
 7. Få et fotbad med hydromassasje, det vil gi deg en god service. Vannprosedyrer er bedre å utføre daglig.
 8. Medisinplanter vil også bidra til behandling av åreknuter, for eksempel en avkok av humle. En st. en skje med hoppkegler helles med kokende vann (ett glass) og holdes i et vannbad i 20-25 minutter. Ta muntlig tre ganger om dagen, i fem til seks måneder.
 9. Begrens deg selv i alkoholholdige drikker og ved bruk av kaffe og sterk te.
 10. Å bruke vitaminkompleks med kalsium, jern, sink og andre mikroelementer.

Mer informasjon om de generelle metodene for vaskulær styrking kan leses ved referanse.

Vitaminstøtte for øynene

Hvis det oftere er en situasjon hvor øyet føles stikkende, prikker og et blåmerke oppdages - dette indikerer fartøyets svakhet. Derfor, for å styrke dem er det behov for vitaminer for øynene. Årsakene til svekkelsen kan være forskjellige.

Årsaker til svake øyefartøy:

 • Allergisk reaksjon.
 • Langt arbeid på datamaskinen.
 • Langt opphold i solen, eksponering for vind.
 • Kronisk søvnmangel.
 • Galloping arteriell trykk.
 • Flott fysisk aktivitet.

Spiser for øynene helse

For å kvitte seg med sprengende vesikler i øynene, er det behov for vitaminer som styrker veggene på fartøyene. Til slike midler tilhører de ovenfor beskrevne vitaminer fra gruppe B, i tillegg vil det være bra å poprinimat askorbinsyre. Dietten må være aktivert rutiner - (. Alle sitrusfrukter, paprika og andre) mer grønnsaker og frukt, buljong hofter med honning, grønn te.

Komplett løsning

Det beste alternativet er å bruke et kompleks av vitaminer for blodkar, da det er umulig å styrke dem i bare en avdeling. En generell balansert effekt er nødvendig for å rense og gjenopprette elastisitet og glatthet.

Et godt universelt kompleks for fartøy består av de viktigste vitaminene, som PP, C, B2, B6, B12, B9, E; sporstoffer - kobber, sink, selen, mangan, krom, magnesium.

Det må alltid huskes at før du begynner å ta medisiner eller vitaminkomplekser, må du få råd fra en spesialist. Bare han kan virkelig forstå pasientens helsetilstand, og på grunnlag av de utførte studiene, foreskrive en behandling.

Hvordan styrke fartøyene - de beste måtene

Aterosklerose, åreknuter, nedsatt mental aktivitet, hjerteproblemer - alt dette kan være en konsekvens av en nedgang i tonen i kapillærene, årene og arteriene. For å forhindre utvikling av alvorlige komplikasjoner, følg tilstanden til sirkulasjonssystemet. Styrking av blodkarets vegger er mulig ikke bare med medisiner, men også med vitaminer, riktig ernæring, folkemidler og spesiell gymnastikk.

For å unngå sykdommer - se tilstanden til blodkar

Når du trenger vasokonstriktive legemidler

Clogging av blodårer med kolesterolplakk, nedsatt elastisitet og tonus av veggene, utvikles gradvis utviklingen av venene. I lang tid kan en person ikke være oppmerksom på patologiske forstyrrelser i sirkulasjonssystemet.

Signalet for vaskulær styrking kan være følgende:

 • skarpe bakker fra sengen er ledsaget av mørke flekker eller gåsebud foran øynene;
 • Det var hyppig svimmelhet uten tilsynelatende grunn, av og til ledsaget av bevissthetstap;
 • dårlig respons på varmt vær og økt meteosensitivitet;
 • Det er vondt i leddene, fingrene i øvre og nedre ekstremiteter blir kaldere;
 • Vanlige hopp i trykk (reduseres eller stiger), som ledsages av en rask puls;
 • rask tretthet og konstant følelse av tretthet.

Med hyppige trykkendringer, ta vasokonstriktive legemidler

Effektive midler for vaskulær styrking

Utseendet til ubehagelige symptomer, som ikke tidligere var observert, bør oppmuntre en person til å se en lege.

Vanligvis under slike forhold er det nødvendig å styrke fartøyene i hele sirkulasjonssystemet:

 • nesekarillærer, øye;
 • hjerneskjermer, hjerte;
 • kapillærer på ansiktet;
 • benene på beina.

Styrking av blodkarene i hele kroppen bidrar til å gjenopprette tonen i de svekkede veggene, gjenopprette dem til sin tidligere elastisitet og normalisere blodsirkulasjonen.

Behandling av vener og kapillærer er en lang og arbeidskrevende prosess, som består av flere komponenter:

 • medisinsk terapi (tabletter, injeksjoner, eksterne preparater);
 • mottak av vitaminer;
 • gymnastikk for blodkar;
 • korreksjon av ernæring;
 • folkemetoder.
Bare en integrert tilnærming vil tillate å styrke blodkarene nøye og forhindre hjerte- og hjernesykdommer.

Vaskulær medisinering

Øk elasticiteten til de vaskulære veggene, redusere permeabiliteten og skrøbelighet vil hjelpe venotonikkene for systemisk og ekstern bruk.

Tabell "De beste vasokonstriktormedisinene"

Ulcerative prosesser i fordøyelseskanalen

Barn fra 3 til 12 år - ½ piller 3 ganger om dagen

Varighet av behandlingen 3-4 uker

Behandlingsforløpet - 7-12 dager

Behandling med medisiner bør være under tilsyn av en spesialist. Kun en lege kan ordinere tilstrekkelig terapi med hensyn til særegenheter og alvorlighetsgrad av sykdomsforløpet.

Vitaminer for vedlikehold av blodkar

Forbedre tilstanden til sirkulasjonssystemet og støtte svake blodårer kan skyldes systematisk inntak av vitaminer.

 1. Vil direkte (vitamin B1, B6, B12) - 1 tablett en gang daglig (tatt med mat). Behandlingsforløpet er 30 dager.
 2. Duovit - 1 tablett om dagen for mat. Opptakstid er en måned.
 3. Folsyre - 1 tablett to ganger daglig i 30-45 dager.
 4. Vitrum Cardio - 2 tabletter med hvert måltid.

Vil sende - vitaminer for styrking av fartøy

Hvordan forbedre blodkarene med folkemidlene

Styrke og få fartøyene rene til å hjelpe folkoppskrifter.

Valnøtter for hjernens kar

Tinktur av hagtorn helling 350 g valnøtt valnøtt. Væsken må vare i minst 15 dager, hvorpå den må filtreres og fortsette til behandling. Ta stoffet skal være 1 ts. etter å ha spist. Behandlingsforløpet er 21-30 dager.

Tinktur av en valnøtt vil bidra til å styrke fartøyene

Urte tinktur med svake blodårer på bena

Grind roten av ginseng, gress av magnolia vintreet, rhodiola og bland i like mengder (60 g). Herbal samling hell 300 ml alkohol eller vodka forlate for å insistere på et mørkt sted i 14 dager. Den filtrerte eliksiren skal være full 3 ganger daglig for 15-25 dråper i minst en måned.

Kjøttkraft av ginseng og urter er bra for kroppen

Persille for å forbedre tonen i kapillærene på ansiktet

Hell 250 ml kokende vann 2 håndfull hakket persille og insister på en halv time. Stamme og bland med 200 ml varm melk. I den forberedte væsken fuktes et lite stykke mykt vev, klemme og ordne på ansiktet. Slike kompresser gjør 2 ganger om dagen i 30 minutter. Behandlingsforløpet - 20 dager.

Avkok av persille er nyttig for blodårer

Broth av dogrose for å styrke øyekarrene

Hver dag, start dagen med et glass varm hund rose fra 1 ts. honning.

Kjøtt av villrose har helbredende egenskaper

Det er nyttig å lage lotioner rundt øynene. For å gjøre dette, bryg 30 g hofter i 300 ml kokt vann og kok i et vannbad i 10 minutter. I en avkjølt kjøttkraft suge bomullsputer og på øyelokkene.

Yarrow juice for å styrke kapillærene i nesen

Grind flere blader av en frisk plante og klem ut all væske. En liten mengde juice dråper i nesen 2-3 ganger om dagen. I tillegg tilberedes daglig drikke fersk fra gresskar til 1 ss. l. innen en måned.

For å styrke fartøyene er det nødvendig å drikke vingejuice

Tinktur av unge kastanjer for å styrke blodkarene i hele organismen

Samle kastanjene i en grønn hud, skrell og fyll med slike frukter en liter krukke, hell vodka. Legemidlet er infundert i minst 2 uker, deretter filtrert. Ta medisinen om morgenen før du spiser - 1 time. l. blandet med honning og spiser. Fullt kurs - 3 uker.

Tinktur av kastanjer er nyttig for fartøyer

Samling av urter for å øke blodkarets elastisitet

Grind og bland i like deler (30 g hver) Japansk suppe, grener og barkbærbær, rødkløverblad og grøtgress. I 500 ml kokende vann, legg 1 ss. urteblanding og kok i et vannbad i 15 minutter. Tørket kjøttkraft å drikke 50-60 ml en gang om dagen. Bruk av slik væske bør ikke overstige 1 måned.

Dekoksjon av grener av helbredende trær vil øke elastisiteten i blodkarene

Mat for vaskulær styrking

Til karossens vegger var sterke og elastiske, må du begrense bruken av konserveringsmidler, animalske proteiner, alkohol og nikotin.

Optimale alternativer som vil bidra til å opprettholde sirkulasjonssystemet er normalt, er følgende måltid:

 • grønnsaker rik på vitamin C (spinat tomater), A (gulrøtter), K (kål, salatblad), PP (rødbeter);
 • bønner (bønner, bønner);
 • frokostblandinger - bokhvete, hvete grøt, havremel;
 • diett kjøtt (biff, kanin, kylling) i kokt eller stuvet;
 • fiskeretter;
 • frukt (epler, aprikoser, bananer, sitrusfrukter) i fersk og bakt form, tørket frukt, nøtter.

Kokt kjøtt er nyttig for problemer med blodårer

Vegetabilske salater må fylles med olivenolje. Det anbefales å begrense søtsaker og bakverk. Du bør drikke urtete, grønn te, melk.

Gymnastikk med svake blodkar

For å forbedre sunne fartøy, bruk enkel gymnastikk. Trening er nyttig å utføre om morgenen og før sengetid på daglig basis.

 1. Vibrasjon. Legg deg ned på sengen for å heve armer og ben. Rør i lemmer på 1-2 minutter. Rytmen skal være hyppig og rask. Dette vil gjøre vibromassasje alle fartøyene og utløse tilbaketrekking av toksiner fra kroppen.
 2. Rotasjon av hodet. Du må få rett, føtter skulderbredde fra hverandre, hendene på beltet. Gjør rotasjonsbevegelser av hodet med urviseren og i motsatt retning. Prosedyrens varighet er 2-3 minutter. Øvelse bidrar til å styrke hjernens fartøy.
 3. Sving hendene dine. Litt bøy knærne og drei med venstre hånd i en retning og høyre - i motsatt retning. Endre retninger. Utfør øvelsen i 2-3 minutter.
 4. Rack "bjørk". Ligg på ryggen, løft bena og støtte nedre ryggen med hendene. Stå i denne stillingen i minst 4-5 minutter. Gjennom trening sirkulerer blodet bedre til hjertet og hjernen.
 5. Rocking. I stående stilling, glatt rull fra tå til hæl og tilbake. Utfør samtidig med begge føttene i 5-10 minutter. Gjenoppretter blodstrømmen i beina.

Spesielle øvelser vil bidra til å styrke fartøyene

Makhi føtter i en sittende stilling, rotasjon av føttene, øvelsen "saks" kan også bidra til å styrke svake venøse vegger. Den viktigste tingen. Alle bevegelser er glatte og overdriver ikke det.

Hvordan trene blodkar hjemme

For å øke tonen i de vaskulære veggene og gjenopprette elastisiteten, er det ikke nødvendigvis på sykehuset.

Å trene svake vener er mulig og i husforhold:

 1. Bruk av medisiner. Spesielt godt tar vare på fartøyene Ascorutin. I tillegg har han nesten ingen kontraindikasjoner.
 2. Anvendelse av eksterne midler. Apotek geler og salver (Lyoton, Troxevasin) påvirker lokalt problemområder.
 3. Oppskrifter av tradisjonell medisin. Det anbefales å drikke avkok, tinkturer og lage lotioner på ømme steder. Dette er gode hjelpemetoder.
 4. Inntaket av vitaminer. For å styrke karene krevde vitaminer K, A, B, E, gruppe B (B1, B6, B12). De finnes i både vitaminapotekets komplekser og matvarer (grønnsaker, belgfrukter, frukt, fisk).
 5. Den rette maten. Det er nødvendig å begrense forbruket av søtt, mel og baking. Det anbefales ikke å spise konserveringsmidler og fettstoffer. Kostholdsmat, dampet, bakt eller tilberedt - det er hovedprinsippet om ernæring.

Gi opp søtt, hvis det er problemer med fartøyene

Styrking av blodkarene i hele organismen er en lang og kompleks prosess, som krever en integrert tilnærming. Den viktigste medisinske terapien må støttes med vitaminer, gymnastikk og riktig ernæring. Ikke forstyrre behandlingen av tynne kar og metoder for tradisjonell medisin. Det viktigste er å styrke fartøyene under tilsyn av en lege og ikke å engasjere seg i selvmedisinering.

Vurder denne artikkelen
(7 anslag, gjennomsnittlig 5,00 av 5)

Vitaminer for å styrke blodkar, blodårer og kapillærer

Bare skriv til vår leder og du vil bli besvart umiddelbart!

Legg igjen din epost, vi vil sende deg ytterligere informasjon

Det ville selvfølgelig være ønskelig å starte med noe oppmuntrende, men nei, gir statistikk ikke: Ifølge hennes data er den hyppigste dødsårsaken sykdommer i kardiovaskulærsystemet.

Slike skuffende opplysninger kommer ikke fra noen, men fra Verdens helseorganisasjon, som jo mer gjør at du tenker seriøst og tar deg selv og din helse i hendene dine. Og du må gjøre dette så snart som mulig, da denne gruppen av sykdommer nå ikke bare vises hos eldre, men også blant unge mennesker og til og med de som bor i landlige områder.

Om sunne og syke fartøy

De friske karene er elastiske, de reagerer på endringer i intensiteten av blodstrømmen og, om nødvendig, utvides eller smals. Hvis fartøyene forblir avsmalnet, vil alle andre organer og vev få mindre blod enn nødvendig, og følgelig vil maten bli forstyrret. Også, av denne grunn, presset "hopper" også, siden det er fra elastisiteten til arteriene og blodårene som normaliseringen avhenger av.

I tillegg til elastisitet er glattheten i de vaskulære veggene svært viktig. Hvis kolesterolplakk vises på veggene, vil blodstrømmen bli forstyrret, blodpropper vil dukke opp og andre, svært alvorlige konsekvenser.

Visst, alle vet om konsekvensene. Disse inkluderer:

 • iskemisk hjertesykdom;
 • cerebrovaskulær sykdom;
 • sykdommer i perifere arterier (blodmating ben og armer);
 • revmatisk hjertesykdom;
 • trombose (truer ytterligere lungeemboli);
 • hjerteinfarkt;
 • slag.

Hva forårsaker vaskulær sykdom og hvordan å unngå det?

Årsakene, faktisk, ganske mye: det er overvektige og dårlige vaner, og en stillesittende livsstil, og feilaktig diett og overdreven stress på kroppen. Men jeg vil gjerne være spesielt oppmerksom på ernæring, fordi de som ikke har de nødvendige mineraler og vitaminer for sine kar, ofte lider av ulike sykdommer.

For å unngå utseendet av mange, allerede nevnt ovenfor, sykdommer i det kardiovaskulære systemet, er det nødvendig å begrense forbruket av fet mat som inneholder store mengder kolesterol: egg, fett kjøtt, hermetikk, sjokolade, smør. Hovedvekten bør være på vegetabilsk mat og fettfattige matvarer, og om nødvendig ta til kosttilskudd eller syntetiske vitaminer som styrker veggene i blodårene.

Hvilke vitaminer er nødvendig for å styrke blodkar og kapillærer

Vitaminer bidrar til å styrke veggene i blodårene, rense dem med kolesterolplakk og forbedre blodstrømmen. Som et resultat av dette er hver kropp fullstendig mettet med alle nødvendige sporstoffer og oksygen.

Vitaminer for rensing og styrking av blodkar og blodårer

 • P - Effektiv i skrøbelighet av fartøy, da det styrker strukturen og reduserer permeabiliteten til veggene. På grunnlag av dette vitaminet opprettes mange helbredende geler og salver, designet for å redusere smerte og lindre spenning.
 • Gruppe B - dette vitaminet styrker veggene på fartøyene og støtter dem i tone. Det forhindrer også utseendet av muskel svakhet og bidrar til å bli kvitt hevelse.
 • B5- med sin mangel er det muskelspasmer og smerter i hender og føtter.
 • C - er ansvarlig for å opprettholde immunsystemet og stabilisere nivået av jern i blodet.

Nå, når du allerede vet hva vitaminer er nødvendig, når blodårene brister, det er svakhet og hevelse, kan du også vurdere en egen liste over stoffer som er nødvendige for helsen til hjernens kar.

For normal cerebral sirkulasjon er i hovedsak ansvarlig for vitaminer i gruppe B

 • B1-mangel på dette vitaminet er preget av rask utmattelse av tretthet, søvnforstyrrelser og koordinering av bevegelser, depressioner, nummenhet i hender og føtter.
 • B2 - er nødvendig for økt mental og fysisk belastning, da det er ansvarlig for å gi energi til hjerneceller.
 • B3 - denne vitaminforsterkning hjernens kar er nødvendig for normal funksjon, og eliminerer følelsen av konstant tretthet og minneproblemer.
 • B5 - aktiverer mental aktivitet, minnefunksjon og bidrar til å normalisere søvn.
 • B6 - ansvarlig for normal drift av hele nervesystemet, så det kommer i nesten alle vitaminer for blodårer og blodårer.
 • B9 - med sin mangel blir minnefunksjonene forstyrret, hyppige apatiske tilstander, tretthet og mental kapasitet reduseres.
 • B12 - hovedtegnene for ikke-leveranse, det: depressive forhold, senil demens, økt spenning, aggressivitet, synshemming og minnefunksjoner. For å bevare helsen til øynene og nervesystemet, er det nødvendig å bruke dette vitaminet i tillegg i løpet av den foreskrevne perioden, samt å endre livsstil og tidssoner.

Etter å ha vurdert hvilke vitaminer som trengs for å styrke skipets vegger og hjernens arbeid, la oss nå finne ut hvilke mineraler og fettsyrer som er nødvendige for å opprettholde kardiovaskulærsystemet:

 • Kobberioner av dette metallet er nødvendige for dannelsen av hemoglobin, som er hovedproteinet av blod. Mangel på kobber fører til brudd på hematopoiesis, fettmetabolismen og syntese av fosfolipider.
 • Sink - bidrar til å styrke veggene til hjernens kar og nedre lemmer, samt normalisering av blodtrykk og senking av kolesterol.
 • Kalsium - balanserer nervesystemet og bidrar til å sikre en sunn og avslappende søvn.
 • Magnesium - er ansvarlig for regulering av trykk, hjertefrekvens syklus, og reduserer også følsomheten til karene i ekstremiteter.
 • Fettsyrer omega-3 - på grunn av dem er det en overføring av nerveimpulser fra celle til celle. Disse flerumettede fettene bidrar til normal hjernefunksjon, minneforbedring og fysisk og mental ytelse.

Løse problemet grundig

For å forhindre fremveksten av mange farlige sykdommer forbundet med kardiovaskulære sykdommer, er det nødvendig å jobbe på kroppen din på en komplisert måte:

 1. stoppe den skadelige hobbyen av røyking og alkohol;
 2. å forandre stillesittende livsstil til aktiv
 3. inkludere i den daglige rutinen av obligatoriske fysiske øvelser;
 4. forbedre deres ernæring;
 5. å bruke vitaminkomplekser for blodårer.

Alt dette kan ha en balansert innvirkning på kroppen, som vil bidra til å rense fartøyene og gjenopprette elastisitet og glatthet.

Spesielt alle disse regler må holde seg til de som er feil levemåte, den eldre (over 50 år), så vel som de som har den passende medisinsk diagnose, genetisk disposisjon, eller lider av vegetativ-vaskulære dystoni.

Visjon - de sikreste vitaminkompleksene for vaskulær styrking

Av alle mulige typer vitaminkomplekser som bare finnes i det farmasøytiske markedet, er Vision vitamins Vision de mest optimale egenskapene for menneskers helse. De kan bli fryktløst tatt med i deres individuelle "Program for kampen mot blodkar og hjertes helse".

Men, faktisk, og deres egenskaper:

 1. de er laget av miljøvennlige råvarer;
 2. 100% naturlig, helt sikker og fullstendig (98%) absorbert av kroppen.
 3. bevare alle nyttige egenskaper, takket være den unike teknologien til kryogen tørking og knusende planter - Arkofarm;
 4. deres kvalitet oppfyller de strenge kravene til GMP og ISO22000;
 5. hvert produkt er sertifisert og testet av Helsedepartementet i mange land;
 6. utviklet metodiske anbefalinger for deres bruk fra spesialister fra MAMS dem. DI Sechenov
 7. de fortjener bare positiv tilbakemelding fra kjøpere og leger fra mange land, forbrukere av Vision-produkter.

Alle vitaminer og blodårene i Vision kan brukes uten frykt for deres helse, som de ikke forårsaker den minste skade på kroppen, vil ikke føre til en overdose og ikke å forverre sykdommen.

Styr og rengjør fartøyene på alle mulige måter

Fartøy av menneskekroppen - et unikt lukket system av tubulære formasjoner, som inkluderer aorta, arterier og vener, arterioler, venuler, kapillærer. Det er interessant at total lengde på alle karene i kroppen er nær 96.000! Dette er hvis målt i kilometer. En imponerende figur lar deg bedre forstå og anatomi - hvis det er så mange fartøy, så ligger de bokstavelig talt overalt. Og akkurat som nødvendig overalt. Skipets hovedfunksjon er transport. Det er gjennom dem at blodet beveger seg, leverer oksygen og næringsstoffer til organer og vev.

Hvorfor styrke fartøyene?

I en person med sunne blodkar er det sjelden noen helseproblemer. Og hvis av en eller annen grunn dine vener, kapillærer, arterier mistet tonen, mistet elastisitet - vent på problemer. Og du blir ikke syk syk - sykdommen vil krype opp sakte. Utbruddet av vaskulære sykdommer i den lyse symptomatologien i begynnelsestrinnene har ikke, men i høytidene til pasientene lider desperat. Aterosklerose hindrer å tenke og puste, åreknuter og trofiske sykdommer gjør det vanskelig å gå. Selv telangiectasias ødelegger utseendet at karakteren til en person kan forverres. Til denne triste prognosen gjelder ikke for deg, fartøyene må styrkes. Og til og med skjemme bort.

Betyr å styrke

Hvis du tror at styrking av fartøyene er en egen prosess, har du absolutt ikke rett. Ikke forsøk å forbedre vaskulariteten til et enkelt organ, for eksempel hjernen eller bena. Det er umulig å styrke bare fartøyene i nesen eller magen uten å påvirke hjertets og leverens kar. Tross alt, hvis fartøyene gjennomgikk patologiske endringer i ett område, så er det under påvirkning hele deres system med flere kilometer! Derfor er den mest korrekte tilnærmingen til å forbedre sirkulasjonssystemet kompleks. Arsenalet til verktøy som kan hjelpe deg er stort:

 • Regime og vaner.
 • Power.
 • Korrekt last.
 • Legemidler til oral administrasjon.
 • Legemidler for lokal bruk.
 • Fysioterapeutiske prosedyrer.
 • Folkemidlene: urter, bær, etc.

Her er en så stor liste vi tilbyr deg. Og nå - om hver mer detaljert.

Regime og vaner

Analyser dagen din. Og vi vil gi deg to alternativer: skadelig og nyttig for blodårer.

Alternativ en, for fartøyene skadelige

 • morgen: Våknet, vasket, drakk kaffe, kanskje med en sigarett i stedet for frokost. Skyndte de seg vasket, kledd og gikk på jobb i hjulet på egen bil.
 • Arbeidsdag: uten å tenke på stress og hvile entusiastisk hardt, alternerende arbeid i form av snacks hamburger boller eller med samme meget sterk kaffe eller te - for å effektivisere, selvfølgelig.
 • kveld: Sofa, TV, en rikholdig middag med røkt kjøtt og et glass øl.
  Et scenario med et snev av femininitet vil bli komplettert med sminke og valg av klærsko. For å misunne kolleger, kle deg i tette klær og legg på høye hæler. Og om kvelden - leksjoner, matlaging, nerver på grunn av "deuce" av sønnen hans, og å slappe av favoritt sjelsøkende serien.
 • Og en koselig drøm under et tykt varmt teppe på en veldig myk seng.

Det andre alternativet, revitaliserende

 • morgen start med gymnastikk og avslutt med frokost: grøt, cottage cheese, kaffe med melk eller urtete med en skje full av honning.
 • Arbeidsdag: finne tid for en pause, hvor du kan gjøre et par enkle øvelser for fartøy: Wiggle tærne med hælen når du snakker med kolleger, komme opp på tærne, og aldri ikke sitte med bena i kors.
 • kveld - lag middag, avslutt presserende virksomhet og gå hele familien for en spasertur eller i bassenget. Omtrent førti minutter.
 • Og lag din seng slik at foten av sengen er litt høyere enn hodet - så venene er lettere å levere blod til hjertet.

Hvilke av dine scenarier er din? Velg det andre hvis du vil ha sunne fartøy.

Mat eller produkter

Et sunt kosthold er en vanskelig oppgave. Igjen, vi kan ikke si at hvis du helle på ett produkt, for eksempel, aubergine, blodkar vil ikke bli gammel og mister elastisitet. Gullstandarden for riktig ernæring, som styrker blodkarene, er imidlertid begrensningen av animalsk fett, konserveringsmidler og alkohol. Disse komponentene er de viktigste vaskulære fiender. I kombinasjon med lav mobilitet kan skadelig mat diversifisere livet ditt med behovet for langvarig behandling.

Desserter - fruktferske og tørkede frukter, nøtter, müsli. Selvfølgelig vil du ikke bli vant til en slik meny samtidig, flytte gradvis. For enkelheten i øyeblikket, bli sint og kaste av stekepannen. Og legg en damper i hennes sted. Og kjøp aldri pølse. Det er et produkt ærlig for at fartøyene er skadelige.

Naturlige vitaminer

La oss gå videre til detaljene og fortelle deg om spesielt verdifulle produkter for vaskulær helse. Grunnlaget for nytte av vår liste vil være vitaminer, styrke karene i dette eller det matvareproduktet.

 • Vitamin C. Et sant funn for normal blodstrøm og vaskulær status. Inneholdt i currant, sitrus, tomat, kiwi, urter, hofter.
 • Vitamin A. Påvirker tilstanden til det vaskulære epitelet, styrker veggene i blodårene. Inneholdt i gulrøtter, aprikoser, melk.
 • Vitamin E. Bekjemper kolesterol, ødelegger aterosklerotiske plakk. Rydder fartøyene fra innsiden, forhindrer dannelsen av blodpropper. Kilder - erter, vegetabilske oljer, nøtter, melk, soya.
 • Vitaminer i gruppe B. Delta i prosessen med hematopoiesis, styrke de vaskulære veggene. Inneholder i leveren, yolks, frokostblandinger.
 • Vitamin K. Det anses å være antihemorragisk, dvs. forhindrer blødning. Styrker kapillærene. Inneholdt i spinat, grønne bladgrønnsaker, alle slags kål.
 • Vitamin PP. Har sterke hypolipidemiske egenskaper. Inneholdt i sukkerroer, bønner, kjøtt, bokhvete, ananas.

Hva er hovedtegnene på benvarikose hos kvinner du lærer ved å lese følgende artikkel. De første symptomene på åreknuter er dype og overfladiske.

Legemidler lokal og intern

Vær øyeblikkelig advarsel om at bruk av medisiner for å styrke venene, kapillærene og arteriene, bør utpeke en lege. Behandlingsforløpet bør følges nøye, ikke avvikende fra anbefalte doser. For informasjon gir vi en liten liste over legemidler som leger kan anbefale:

 1. Tablette vitaminer, ascorutin, rutin.
 2. Venoruton, venolek, detraleks.
 3. Fezam, pyracetam, cinnarizin.
 4. Cerebrolysin, sermion, Cavinton.

For å forbedre tilstanden til beinene på bena, med flebitt, kan du bruke salver og kremer for årer:

 1. Troxevasin, butadion, indovazin.
 2. Heparin salve.
 3. Hormonale salver.

Disse preparatene brukes også til deres formål. Vi vil advare deg mot oppkjøp av nyfiskede preparater fra åreknuter fra private distributører. Ofte er dyre mirakuløse geler og kremer ikke terapeutiske midler. Dette er den berømte "Sophia med leeches" og alle slags lignende midler. Ikke kast bort budsjettet og tiden, det er bedre å konsultere en phlebologist.

Folk rettsmidler og urter

Folk leger tilbyr et så stort antall oppskrifter for rensing og styrking av blodkar, noe som er lettere å bli forvirret enn å hente noe for deg selv. Vi anbefaler at du bruker følgende regler når du velger:

 • Regel 1. Legemidler basert på en gylden bart bør aldri brukes av røykere! Før du forbereder medisinen fra den gyldne mustasjen, hold anlegget i fryseren i 2 dager.
 • Regel 2. Medisiner som inkluderer honning eller sukker gjelder ikke for diabetes.
 • Regel 3. Medisiner for alkohol, så vel som med hvitløk eller løk, ikke bruk hvis du har magesår eller andre patologier i fordøyelsessystemet.

Vi foretrekker den komplekse vitaminblandingen for rensing, styrking av karene og hele organismen.

Deilig medisin

Vri følgende produkter i kjøttkvernet i like store mengder, 0,5 kg hver: tørket aprikoser, svisker, sitroner med hud. Slip deretter 3 hode hvitløk og 20 stykker valnøtter. Bland blandingen med flytende honning og ta den hver dag etter frokost og etter middagen. Oppskriften er deilig, fantastisk, det viser seg mye. Hvis problemer med magen - fjern fra blandingen hvitløk og legg til medisinen 50 gram olivenolje.

Kastanjer på alkohol

Samle kastanjer i grønn prikkete hud, ikke senere. Skal, trekk ut den brune frukten. Fyll dem med kapasitet og fyll med vodka. Tinkturen vil være klar om 20 dager. Ta på en teskje, bland med honning, om morgenen, helst før du spiser.

Bær for fartøy

Du kan ikke blande noe, men bare bruk de daglige bærene som helbreder, renser karene og er bra for hjertet. Disse er:

 • Kalina;
 • tranebær;
 • nype;
 • hagtorn;
 • Rød og svart fjellaske;
 • rips;
 • Cherry.

Hvis du bare tygger bær av rød fjellaske, kan du ikke - legg det til kompott eller morsmål. Når du behandler bær, ikke glem å bytte dem.

Urte infusjoner

Du kan bruke urtedekk som en del av kompleks behandling. For dette formålet,

 • Bomull gress;
 • Japansk sophora;
 • Rød kløver;
 • Bark og grener av barbær, etc.

Kok kjøttkraftene på tradisjonell måte, bryg 50 gram i et vannbad en halv liter vann. Ta 50-70 gram om morgenen.

Vi anbefaler å dele problemene dine via telefon eller e-post med legene fra Baltic Vein Clinic - autoritative eksperter innen phlebology. Kvalitet og leseferdighet råd er garantert.

Les Mer Om Fartøyene