Hvordan rengjøre fartøyene og årsakene til tette dem

Clogging av blodkar av alle slags slagge lever aldri bra for en person. I denne tilstanden blir kroppen mer utsatt for vaskulær og hjertesykdom. Også lider ofte av hjernen.

Ifølge statistikken lider over 60% av mennesker i ulike aldre av slagg av blodårer i dag. Samtidig er det karakteristisk at hvert år tilfeller av tidlig slag og hjerteinfarkt på grunn av obstruksjon av karene med plaketter blir mer og mer.

Derfor er spørsmålet om hvordan du skal rense fartøyene hjemme, ekstremt presserende.

Årsaker til vaskulær obstruksjon

Følgende er de vanligste årsakene til slaggavsetning i fartøyer:

 1. Ikke nok aktiv livsstil, noe som fører til fedme.
 2. Røyking, samt hyppig praksis for å drikke sterke ånder.
 3. Effekten av alvorlige kroniske sykdommer i kroppen.
 4. Ulike hormonelle feil.

I tillegg spilles en stor rolle i slagg av blodkar av underernæring, nemlig forekomsten av mettede fettsyrer og sukker i kosten. Disse stoffene bidrar svært raskt til avsetning av kolesterol og andre slagger. Dermed er i de økte risikosonen til denne tilstanden de som ofte spiser fettstoffer, animalsk fett, stekt, røkt og søtt.

Hva tette blodårene

Før du rydder fartøyene, er det viktig å forstå hva de kan tette opp. Ifølge studiene ble det avslørt at fartøyene raskt kan bli tilstoppet med følgende elementer:

 1. Kolesterolplakk.
 2. Blodpropper
 3. Blodpropper
 4. Parasittiske skader.
 5. Gaza.

Kolesterolplakk

Kolesterolplakk utvikler seg med forhøyet nivå av kolesterol i blodet til en person. I en slik tilstand i den vaskulære veggen gradvis akkumuleres plakk, som senere fører til avbrudd av blodstrømmen, vev ernæring, forringelse av elastisiteten i blodårer og deres skjørhet. Om rensing av fartøy fra kolesterol plakk folk rettsmidler, medisiner, urter og vitaminer betyr at du kan lære i detalj med legen din.

Blodpropper, blodpropper

Blodpropp eller trombi oppstår i blodårene under prosessen med oppløsning av kolesterolplakk, under progresjonen av åreknuter. Spesielt farlig er dannelsen av blodpropp i hjertets kar, da dette truer utviklingen av et hjerteinfarkt.

Hvis en blodpropp er lokalisert i hjernens kar, kan en person lett oppleve et slag. Utvinning av blodårer fra blodproppene effektivt kirurgisk, samt medisinering. Også oppløs trombus vil hjelpe folkemessige rettsmidler basert på honning, hvitløk og sitron.

Parasitter, patogene mikroorganismer

I medisin er den såkalte elefantsykdommen, som myggene lider, isolert. Når de blir bitt, trenger spesielle sporstoffer inn i det menneskelige blodet, noe som fører til multiplikasjon av parasitter.

I sin tur begynner disse organismene å formere seg i hulrummet i lymfekarene og tette dem. En slik tilstand blir behandlet på en klinikk under tilsyn av en lege.

Akkumuleringen av gasser i karene blir vanligvis observert hos dykkere med en kraftig økning fra dybde til overflate. Dessverre er det umulig å behandle en slik tilstand hjemme. Den riktige løsningen er å ringe til legen.

Vaskulær rengjøring fra kolesterol og spisevaner

I tilfelle du ikke renser kolesterolkarbonene, kan en person utvikle følgende konsekvenser av det:

 1. Aterosklerose av blodkar, hvor en persons blodsirkulasjon og funksjonene av vaskulære elementer er sterkt forstyrret.
 2. Alzheimers sykdom er en farlig degenerativ sykdom, som er ledsaget av akutt hukommelsessvikt, samt tap av vitale funksjoner hos pasienten.
 3. Stroke, som kan være både hemorragisk og iskemisk. I begge tilfeller kan konsekvensene av et slag for en pasient være svært alvorlig, opp til lammelse og død.
 4. Overvekt.

I tillegg er rengjøring av blodkar fra kolesterol obligatorisk etter å ha lidd et hjerteinfarkt og med hormonelle lidelser. Heldigvis, til dags dato, kan et høyt nivå av medisin eliminere dette problemet på en relativt kort periode.

diett

Veldig effektiv er rengjøring av blodårer fra kolesterol ved hjelp av spesiell diett. Dermed bør en person følge følgende anbefalinger:

 1. Begrens bruk av animalsk fett, spesielt fettfisk og kjøtt, pølser, rømme.
 2. Begrens bruken av søtsaker.
 3. Berik ranten med tranebærsaft og hvitløk.
 4. Reduser forbruket av egg til 1-2 per uke.
 5. Ekskluder fra meny margarine og produkter med innhold.
 6. Hver dag, spis nøtter og bønner.
 7. Daglig bruk av innenlandske juice, grønnsaker og frukt.

Det er også nødvendig å nekte fra mottak av alkohol, kaffe og stekte retter.

Hirudotherapy

Metoden for behandling med hirudoterapi innebærer bruk av leeches for å rense karetene av kolesterol. Ikke alle vet at det i seg selv er lekturer som er kurative organismer som virkelig kan vises gunstig i forhold til fartøyene.

Etter en behandling med hirudoterapi forbedrer personen blodkoagulasjonen, reduserer risikoen for blodpropp og hevelse. Disse terapeutiske tiltakene normaliserer også blodmikrocirkulasjonen, mates blodkarets vegger med oksygen og lindrer smerte.

livsstil

For å øke hastigheten på prosessen med å rense fartøyene fra tilstopping med kolesterolplakk, anbefales en person å forlate dårlige vaner, ha full søvn eller hvile. Det er også veldig viktig å engasjere seg i en aktiv sport, enten det er vanlig løping, svømming, sykling etc.

Hvordan rense blodkar med medisiner

Medikamentterapi for å kvitte seg med overskytende kolesterol gir bruk av slike legemidler:

 1. Fibrater. Med deres hjelp reduseres dannelsen av fett, samt innholdet av farlig kolesterol.
 2. Vitaminkomplekser.
 3. Statiner. Disse stoffene renser effektivt blodkarene til pasienten.

Det er viktig å vite at den ansvarlige legen alltid skal være involvert i valg av narkotika beskrevet ovenfor. Selvmedisinering med slike medisiner er uakseptabelt, siden det kan være farlig.

Rensing av blodårer fra kolesterolplakk av folkemidlene og forebygging

Øvelse av rensing av blodårer fra kolesterolplakk hjemme er tillatt kun dersom personen ikke lider av alvorlige kroniske sykdommer. Samtidig bør all pasientens handlinger samordnes med tilsynslegen.

De beste folkemidlene for rengjøring av fartøyene er:

 1. Ta laurbærbladet og kløveren. Hell 100 g av en blanding av 0,5 liter kokende vann. Insister for en time, belastning og ta på en spiseskje tre ganger om dagen.
 2. Ta hodet av hvitløk og slip det. Hell 0, 5 liter vann. Legg til to spiseskjeer av honning. Insistere om to timer. Ta blandingen på tom mage for en halv kopp. Legemidlet vil bidra til å redusere sannsynligheten for blodpropp på veggene i arteriene.
 3. Bland saften av sitron, kiwi og grapefrukt. Legg til en skje med honning. Hver dag, drikk en halv kopp av blandingen.
 4. Å bruke brygget te fra rød ashberry uten sukker.
 5. Hell de skalede betene med varmt vann. Legg til et par skiver med rugbrød og et lite salt. Du må også legge til en halv kopp sukker. Insister for tre dager på et tørt sted. Stamme og ta det ferdige kvasset i et par måneder.

Det bør bemerkes at utøvelsen av rensing av kolesterolplakkene er mulig bare som en ekstra terapi, når pasientens tilstand ikke er veldig neglisjert. I mer alvorlige tilfeller er det bedre å ta sterke reseptbelagte legemidler.

forebygging

Forhindre tilstopping av blodårer er mye enklere enn å praktisere rensing av blodkar fra kolesterolplakk. Den tradisjonelle forebyggingen av vaskulær helse innebærer således avvisning av dårlige vaner, regelmessig mosjon og moderat stress på kroppen. Det er også svært viktig å opprettholde et sunt kosthold med et minimum av skadelige fettstoffer, holde vekten under kontroll og regelmessig ta tester for kolesterol.

Hvordan rense blodårene hjemme

De fleste blodkarene i kroppen vår er myke rør med en glatt fôr fra innsiden, kalt endotelet. I kroppen er det 3 typer fartøy som kan hamres av noe: arteriell, venøs og lymfatisk.

Arterielle blodårer er mer utsatt for dannelse av aterosklerotiske plaque, venøs - forekomsten av blodpropper, og lymfe - alle mulige parasittiske lesjoner, f.eks helminter når elefant (vuherioze). Derfor kan svaret på spørsmålet om hvordan du renser blodkarene hjemme, ikke være entydig.

Hva tette blodårene

Når lumen blir smal

Hvordan rengjøre blodkarene i hjemmet ved innsnevring? Alt avhenger av årsakene som forårsaket nedgangen i lumen, hvorav hyppigst er følgende:

 1. Utvikling av aterosklerotiske plakk.
 2. Utseendet til revmatiske knuter på veggene i blodårene.
 3. Medfødt stenose av noen fartøy.
 4. Andre sykdommer.

Rengjøring i dette tilfellet er utformet for å øke klaring og gjøre det indre skallet til fartøyet jevnere.

Hjemme er det mest effektivt å rense fartøyene med åreforkalkning.

Hvordan rense blodkar for aterosklerose

Begrens kolesterolet til mat: jo mindre det kommer fra utsiden, desto mindre vil de tette blodårene dine.

Faktisk er dietten det viktigste poenget med å rense blodårene. For å gjøre dette:

 1. Så ofte som mulig, hold deg til et vegetarisk kosthold.
 2. Hele melk er erstattet med fettfri, og rømme er krem.
 3. Begrens forbruket av egg (eggeplommer) til 1-2 stk. per uke.
 4. For matlaging bruk naturlige vegetabilske oljer, margarine og spredninger (mange av dem inneholder transfettsyrer, som også bidrar til utviklingen av aterosklerose).
 5. Fullstendig eliminere fett kjøtt, og enda bedre - erstatt kjøttet av dyr og fugler med fisk.
 6. Daglig bruk nøtter (valnøtter, pistasjenøtter, etc.), bønner.
 7. Pass på at du bruker minst 200 gram frukt og 300 gram grønnsaker i tillegg til poteter om dagen.
 8. Eliminer mat og drikke som klemmer fartøyene og fører til vedheft av blodplater mellom seg selv (for eksempel alkohol, koffein).
 9. Avvis fra røyking.
 • Pass på å flytte mye. Sedentary livsstil kolesterol fartøy, og moderat trening er en av de beste "rensemidler". Moderat fysisk belastning - dette betyr om 10-12000 trinn om dagen for de som er over 40 år gamle.
 • Drikk nok vann for å hindre blodpropper.
 • Bruk mat som senker blodkolesterolet, for eksempel hvitløk (1 krysse per dag i minst 6 måneder).

Hvis disse tiltakene ikke fører til, er det fornuftig å konsultere legen sin til å bruke urte medisin ressurser, samt gjennomgå et kurs av behandling med standard medisinering som svært effektivt rent fartøy (f.eks reduksjon i total kolesterol eller LDL og svært lav tetthet (LDL og VLDL), statiner).

Til hvilken lege å søke

For å fjerne kolesterolkarbonene, konsultere en kardiolog. I tillegg vil en næringsdirektørs konsultasjon hjelpe. Hvis venene er skadet - undersøkelse og behandling er nødvendig fra en phlebolog og en vaskulær kirurg. Med en kombinasjon av hjertesykdom og fedme anbefales en endokrinolog. Endelig bør du ta kontakt med en nevrolog med hjernens karbonologi.

Hva skal jeg gjøre hvis blodårene på beina er tilstoppet?

Arterier er fartøy som inneholder blod rik på oksygen. Arterier er plassert gjennom hele kroppen vår, og starter med hjernen og slutter med tærens tupper. Sunn arterier har glatte indre vegger, og blod går enkelt gjennom dem. Noen mennesker utvikler imidlertid tilstoppede arterier i karene til underekstremiteter. Tette arterier er resultatet av akkumulering av et stoff som kalles plakett på de indre veggene til arteriene. Den arterielle "brettet" kan redusere blodstrømmen eller blokkere den.

Er det verdt å gjøre noe med tilstoppede arterier?

De tilstoppede arteriene øker sannsynligheten for et hjerteinfarkt, hjerneslag og til og med dødsfall. På grunn av disse farene er det viktig å vite, uansett hvor gammel du er, om årsakene til plakk og strategier for behandling av arterier for å hindre alvorlige konsekvenser.

Men før du begynner å gjøre noe, anbefaler vi at du gjør deg kjent med årsakene som forårsaker disse plakkene. Kanskje, takket være dette, kan du komme til den rette konklusjonen og finne løsningen på problemet. Tross alt oppstår sykdommen ofte på grunn av feil vaner, som alltid kan bli kvitt om ønskelig og riktig stimulus.

Hva forårsaker arterielle plakk?

Plakk som akkumuleres på indre vegger av arteriene dine, er laget av forskjellige stoffer som sirkulerer i blodet ditt. Disse inkluderer kalsium, fett, kolesterol, cellulær avfall og fibrin, et materiale som er involvert i blodpropp. Som respons på veksten av plakkene, reagerer celler og celler i arterienes vegger og utskiller ytterligere stoffer som kan forverre tilstanden til tilstoppede arterier.

Plakk begynner ofte å utvikle seg i barndommen eller ungdomsårene. Så utvikler saltvannarterier i middelalder eller senere.

Når sedimenter av plakk vokser, oppstår en tilstand kalt aterosklerose. Denne tilstanden forårsaker at arteriene smalter og størkner.

Hva skal jeg gjøre med tette blodkar på bena?

Årsakssammenhenget er tydelig sporet i tilfelle tilstoppede kar i underekstremiteter. Tross alt, hvis du kjenner kilden til problemet, så kan du når som helst fjerne den. Følgende er risikofaktorene for utseendet og videreutviklingen av tette fartøy på beina og hva de skal gjøre med det.

Selv om eksperter ikke vet nøyaktig hva aterosklerose starter, synes denne prosessen å være forbundet med skade på foring av arterievegg. Denne skaden, som gjør det mulig å utfelle en plakett, kan være et resultat av følgende fakta:

Høyt "dårlig" kolesterol og lavt "godt" kolesterol.

 • Høye nivåer av "dårlig" kolesterol eller lavt tetthet lipoprotein (LDL) er de viktigste faktorene i dannelsen av arteriell plakett. Men dette betyr ikke hele historien. Alle mennesker har også "godt" kolesterol eller høyt tetthet lipoprotein (HDL), som sirkulerer i blodet.

Kolesterolstaten er i stor grad avhengig av ernæring. Olje, krydret mat og hurtigmat er utrolig "forurense" våre blodårer. Derfor må vi umiddelbart forlate denne typen mat.

 • Høyt blodtrykk. Tilstedeværelsen av høyt blodtrykk øker graden av arteriell plaqueoppbygging. Det akselererer også herdingen av tilstoppede arterier.

Overvåk kontinuerlig blodtrykket. Hvis du er utsatt for høyt blodtrykk, kan du kontakte en spesialist. Han vil gi råd om hvordan man styrer trykkprangene.

 • Sigarettrøyk. Sigarettrøyk øker tilsynelatende graden av aterosklerose i hjertene i hjertet, beina og aorta - den største arterien i kroppen.

Hvis du er en ivrig røyker, i navnet på utvinning, slipp denne "skitne gjerningen". Passiv røyking er også full av konsekvenser. Så, hvis din livspartner eller slektning, med hvem du bor under ett tak, røyker, delta i hans "re-education". Det er en betydelig andel av håp om at en person i nærheten av deg vil forstå situasjonen din og vil gå til møtet ditt.

 • Diabetes eller forhøyet nivå av sirkulerende blodsukker er også den viktigste skyldige. Selv mennesker med høyt sukker, som ikke er på diabetesnivå, for eksempel observert i metabolsk syndrom, har også økt risiko for plakkdannelse på beina.

Ta regelmessig tester til laboratoriet for blodsukker. Selv om det er litt forhøyet, ikke nøl med å konsultere en terapeut.

 • Andre risikofaktorer inkluderer familiefaktoren.

Kunnskapen til familielegen din om din familiehistorie er avgjørende. Det du ikke legger merke til, kan spesialisten legge merke til. Det avhenger av det, hvor snart vil du bli tildelt en produktiv behandling.

 • Stress, stillesittende livsstil og fedme.

Flytt mer, selv om det ikke er lett for deg. Folk med overvekt å bevege seg vanskeligere, så den beste måten for dem er en stabil prosess med å miste vekt.

Hvordan unngå risiko for arteriell plakk og tilstoppede arterier?

Det avhenger av hvor arteriell plakk akkumuleres. Tette arterier i ulike deler av kroppen kan føre til flere sykdommer, blant annet:

Carotid arteriesykdom. Søvnige arterier løper opp begge sider av nakken. De spiser oksygen til hjernen din. Akkumulering av arteriell plakk i karoten arterier kan føre til et slag.

Sykdom av den perifere arterien. Hvis plakk akkumuleres i blodkarene som bærer blodet til beina, kan det redusere mengden oksygen som leveres. Redusert blodgass kan forårsake smerte, nummenhet eller alvorlig infeksjon i bena og bena.

Forurensede arterier. Har de noen symptomer?

I mange tilfeller forårsaker tilstoppede arterier ikke noen symptomer før en alvorlig hendelse som et hjerteinfarkt eller hjerneslag oppstår.

Andre ganger, spesielt når arterien er blokkert med 70% eller mer, kan akkumulering av en arteriell plakk forårsake symptomer som inkluderer:

 • Thorax smerte;
 • Inkonsekvent pust;
 • Hjertebanken;
 • Svakhet eller svimmelhet;
 • kvalme;
 • Svetting.

Det første symptomet, brystsmerter, kalles også stenokardi. Dette kan skyldes en nedgang i blodstrømmen til hjertet. Denne reduserte blodstrømmen skyldes plakk i arteriene som fører til hjertet.

Med hva skal man begynne å behandle de hamrede arteriene?

Det er flere tester for tilstoppede arterier. Legen din vil bestemme hvilke tester som skal administreres ut fra dine symptomer og medisinsk historie. Testene kan omfatte:

 • Undersøkelse av kolesterol;
 • Bryst røntgen;
 • Beregnet tomografi;
 • ultralyd;
 • Ekkokardiogram og / eller kardial stresstest;
 • ECG;
 • Skanning av MR eller PET;
 • Angiografi.

Kirurgiske prosedyrer

Kirurgiske eller intervensjonelle prosedyrer bidrar til å rense fartøyene. Operasjonen kan være nødvendig for å behandle tilstoppede arterier og forhindre ytterligere akkumulering av arteriell plakett. Disse prosedyrene kan omfatte:

 1. Stent plassering. Et lite rør med et legemiddel, kalt en stent, kan plasseres i arterien for å opprettholde tilstrekkelig blodstrøm. Kateteret blir brukt gjennom beinarterien for å nå hjertet, og stenten settes inn gjennom kateteret inn i blokkeringsområdet.
 2. Drift bypass. I denne operasjonen beveger arterier fra andre deler av kroppen seg rundt de tilstoppede arteriene og hjelper oksygenberiget blod til å nå målet.

Svake fartøyer: årsakene til og tegnene på hva de skal gjøre - måter å helbrede og styrke

Fartøy - et av de svakeste stedene i den moderne manns kropp. Karsykdommer fører svært ofte til funksjonshemming og død av pasienter. Dårlige skader forverrer den generelle tilstanden og forstyrrer funksjonene til vitale organer. I svake fartøy blodstrømmen senkes, blodtilførselen til de indre organene avtar, hypoksi oppstår, deres normale arbeid er forstyrret. Konsekvensen av de patologiske prosesser er motstandsdyktig hypertensjon, aterosklerose, åreknuter, trombose og emboli av cerebrale kar, hjertet eller andre organer og lemmer. Mangel på blod i organene er et alvorlig problem som kan true livet.

Hos friske mennesker er blodkarene sterke, og veggene deres er elastiske. Til nedskrivning av blodkar fører til dårlig kosthold, genetisk disposisjon, overdreven bruk av alkohol, røyking, stress, nevro-psykologisk tretthet, kjedelig arbeid, konstant problemer i livet, samtidig sykdom.

Kolesterolplakk er den viktigste årsaken til dårlig patency, svekkelse og brittleness arterie. Aterosklerotiske forandringer forstyrrer elastisiteten til vaskemuren. Arterier blir sprø og svake. Plaques hindrer full blodstrøm, organene mangler oksygen. Infarctions og slag er en direkte følge av aterosklerose.

kolesterol innskudd i arteriene, som et resultat av progresjon som er i stand til å føre til at blodstrømmen og dødelige konsekvenser avbrytes

Wien lider ofte blir lite fleksibel og sårbar på grunn av venøs stase, og svakhet i karveggen forårsaket av eksterne eller interne faktorer. På huden er det røde prikker, flekker, stjerner. Utvikle åreknuter og dens komplikasjoner - trofiske sår, tromboflebitt og dyp venetrombose etappe nervøs med tromboembolisme.

Svekkede årer og blodstasis kan føre til alvorlige konsekvenser

Dårlig blodsirkulasjon kan skade hjernen, hjertet, leveren, nyrene og lemmer. På et tidlig stadium vises ikke patologi. Gradvis forverres tilstanden til pasientene, det er tegn på indre sykdom. For å unngå utvikling av alvorlige patologier er det nødvendig å styrke fartøyene.

Vanlige tegn på svake blodårer

Når disse symptomene oppstår, bør man ta hensyn til tilstanden til fartøyene og begynne å styrke dem:

 • Svimmelhet, mørkere i øynene med skarp stigning eller skråning, besvimelse,
 • Pulserende smerte i templene eller baksiden av hodet, tinnitus,
 • Koldhet og hevelse i beina,
 • Dårlig varmetoleranse,
 • Meteozavisimost, myalgi og artralgi når været endres,
 • Rask tretthet, søvnløshet, depresjon,
 • Kortpustethet, takykardi, "galopperende" trykk,
 • Variabel kroppstemperatur,
 • Hematomer på huden selv med en liten effekt,
 • Nasal blødning,
 • Vaskulære stjerner og finne ut blødninger er ikke huden,
 • Stikkende, prikkende, blåmerker på øyebollet med svekkelse av øyekapillærene.

Dette er de vanligste symptomene som oppstår når blodårene er svekket og patologisk endret. Mange rett og slett ikke tar hensyn til "vanlige" manifestasjoner, og faktisk signalerer de ofte om tilstedeværelsen av helseproblemer. Hvis du har disse symptomene, bør du umiddelbart kontakte legen din for å få råd.

Hvis fartøyene ikke styrkes, blir symptomene mer uttalt, og pasientens tilstand er beklagelig. Denne prosedyren krever en integrert tilnærming, ansvar og utholdenhet. Styrke veggene i blodårene anbefaler personer som fører en stillesittende liv, ofte under stress, lider av beriberi, hematologiske sykdommer, åreknuter og åreforkalkning. Styrke blodkar nødvendig etter en lang influensa, kronisk betennelse i mandlene, med hypertensjon, reumatoid artritt, glomerulonefritt.

Svake cerebral fartøy

Vaskulære sykdommer i hjernen er de mest alvorlige og tragiske patologiene, og konsekvensene av dette er svært farlige. Som følge av tilstopping av hjerneskarene med kolesterol er veggene skadet og deformert.

Årsakene til den dårlige patensen til hjernens blodkar er mange:

 1. Stressfulle situasjoner,
 2. Mental overarbeid,
 3. Mangel på oksygen.

Med aterosklerose i hjernearteriene, reduseres karbidens elastisitet, muskelskjellet svekkes gradvis, den vaskulære tonen faller. Dårlig cerebral fartøy er en forutsetning for utvikling av cerebral angiospasm eller aneurysm, hvor bruddet truer hemorragisk slag. I mangel av tilstrekkelig terapi, er hjernens fartøy smale, er blodtilførselen til hode og nakke svekket. Mangel på oksygen fører til hypoksi i hjernen, iskemisk berøring, funksjonshemning eller død.

Svake hjernen fartøy krenke blodet, som er manifestert av smerter, hjertebank, kortpustethet, blekt ansikt, og intermitterende urolig søvn, morgen brutt, tretthet, irritabilitet eller apati.

Svake hjertebeholdere

Dårlige blodårer forstyrrer koronar blodtilførsel, noe som resulterer i dårlige næringsstoffer og oksygen i myokardiet. Berørte kardiomyocytter dør, normalt hjertevev erstattes av arrvev. Disse prosessene utvikler seg raskere hos personer i fare: pasienter med hypertensjon, diabetes, fedme, røykere, drikkere, ledende stillesittende livsstil.

Symptomer på svake blodårer inkluderer kardialgi, svakhet, rask pust, hjertebank, arytmisk puls, hevelse i beina, dårlig humør. I fravær av rettidig og forsvarlig behandling kan svake hjertebeholdere føre til utviklingen av sykdommen og utviklingen av alvorlige komplikasjoner, hjerteinfarkt.

Styrking av fartøyene i hjemmet

Styrking av blodårene er å følge prinsippene for sunn livsstil: et balansert kosthold, mosjon, vanlige vannprosedyrer, gjenopprettende massasje, bruk av folkemidlene.

 • Den første og hovedregelen for en sunn livsstil er moderasjon. Det er veldig viktig å ikke overeat. Ta mat bør være 4-5 ganger om dagen. Fraksjonelle måltider i små porsjoner med begrensning av animalsk fett, stekt mat og enkle karbohydrater - et løfte om god helse og lang levetid. Negative effekter på blodkar og kropp som helhet er gitt av kaffe, brus, salt og sukker. Overdreven spising av mennesker som har problemer med blodkar kan føre til asthenisering av kroppen, manifestert av hodepine, utilpash, synkope. I løpet av dagen anbefales det å drikke opptil 2 liter vann, det er mye grønnsaker og frukt. De er en kilde til vitaminer og mineraler, samt fiber. Eksperter anbefaler å spise en hvitløksklær daglig. Et glass kokt vann med sitronsaft og honning, full i natt, vil bidra til å styrke skipets vegger.
 • Fysisk aktivitet gjør det mulig å øke tonen i fartøyene og styrke dem. Eksperter anbefaler å besøke treningsstudioet minst 3-4 ganger i uken i 15-20 minutter. Gradvis avhengighet vil unngå overarbeid og overbelastning av et allerede slitt kar-system. Å styrke de dårlige fartøyene på føttene, vil hjelpe til med å gå, sykle, løpe og svømme. For å rense blodårene fra plakk og blodpropper må du spise, svømme eller regelmessig ta en enkel kontrastdusj. Daglige turer i 10-15 minutter vil være til nytte i kampen for sunne fartøy. Fysisk aktivitet akselererer metabolismen, forbedrer hjertet, stimulerer inntaket av oksygen og næringsstoffer. Ikke-farmakologiske metoder for behandling inkluderer også ski, fotturer, utendørs turer, herdeprosedyrer.
 • Vannprosedyrer styrker blodkarrene godt. Morgen kontrastdusj er en utmerket vasokonstriktor. Etter en lignende helseforbedrende prosedyre, er kroppen belastet med energi, stemningen stiger, tonen på fartøyene gjenopprettes. Om kvelden før du går i seng, vil et varmt bad bidra til å lindre tretthet på dagen. Med intoleranse av kontrastdusj og varme bad, anbefales fotbad. Å besøke det vanlige badet, badstuen, påvirker svømmebassenget positivt på fartøyene. Kontrasterende dusjer styrker og trener fartøyene og hele kardiovaskulærsystemet.
 • Riktig utført massasje hjelper til med å gjenopprette tone og vaskulær funksjon. Flere selvmassasje teknikker med applikator Kuznetsova og en massasjematte vil styrke fartøyene.
 • Personer i fare bør forlate dårlige vaner, spesielt fra røyking. Alle tilgjengelige kroniske og systemiske sykdommer må identifiseres og behandles i tide. Det anbefales å bytte arbeid og hvile, bruke mindre tid foran en datamaskin og TV, ikke lytt til høy musikk, nekter å besøke støyende aktiviteter.
 • Full hvile og tilstrekkelig søvn - et løfte om trivsel og høy arbeidsevne. Hvis du er konstant opprørt, redd for alt, opplever og tviler på deg selv, vil det være en neurose. En positiv holdning og glede fra hver levetid vil tillate at fartøyene aldri blir syke.

Medisineringsterapi

Foreløpig produserer farmasøytiske selskaper mange stoffer for å styrke vaskulærvegg. Deres valg er bestemt av sykdomsstadiet, diameteren og plasseringen av de berørte fartøyene. Enhver medisinering kan bare foreskrives av en lege etter en fullstendig undersøkelse av pasienten.

For å styrke og gjenopprette veggene i blodårene og behandle vaskulære sykdommer, foreskriver spesialister følgende grupper av legemidler:

 1. Statins - "Lovostatin", "Mevakos".
 2. Fibrer er klofibrat, simvastatin.
 3. Vasodilatorer - "Eufillin", "Papaverin."
 4. Komplekse preparater som hindrer betennelse i vaskemuren - "Dehydroquercetin", "Ascorutin".
 5. Venotonikken er Detraleks, Venarus.
 6. Antiaggreganter - "Aspirin", "Kurantil."
 7. Forberedelser for å forbedre mikrosirkulasjonen - "Cerebrolysin", "Trimetazidin."
 8. Angioprotektorer, normaliserende metabolisme i blodkarets vegger - "Eszin", "Pirikarbat".
 9. Nootropiske stoffer - "Aminalon", "Piracetam".
 10. Antidepressiva - Afobazol, Amitriptylin.
 11. Antihypoxanter og antioksidanter - Aktovegin, Kudesan.
 12. Vitaminer i gruppe C, E, A, K.

Behandlingsskjema og dosering av legemidler velges av legen individuelt etter diagnose. Hvis det er en alvorlig vaskulær patologi, kreves det regelmessig besøk til spesialiserte klinikker og sykehus hvert halvår.

Tradisjonell medisin

De vanligste oppskrifter av tradisjonell medisin, styrke svake blodkar:

 • Elixir fra valnøttpartisjoner og hagtorns tinktur.
 • Spirituøs tinktur av hvitløk.
 • Avkjøling av immortelle.
 • Juice yarrow eller plantain.
 • Bøtte av bark av en guelder-rose.
 • Tinktur av nese fra blåmerker.
 • Havtornetolje for helbredelse av hodene.
 • En avkok av persille, blandet med melk, tørk ansiktet med pinebloeding.
 • Aloe juice er tørket med de delene av kroppen der det er røde flekker.

Vi forteller hvordan du skal rense blodårene hjemme

Blodkar - den viktigste delen av menneskekroppen. De er en slags rørledning som er "lagt" gjennom hele kroppen fra hjernen til fingertuppene. Gjennom fartøyene under stort press transporteres blod til alle deler av kroppen. Fartøy er en del av sirkulasjonssystemet, og sikrer uavbrutt drift av alle organer, med en total lengde på omtrent 100.000 kilometer.

Med alder, eller av en rekke andre grunner, dannes noen hindringer for blodstrømmen - plakkene - på de indre veggene til karene. På grunn av dannelsen av plakk, trenger hjertet å pumpe blodet mer intensivt, slik at disse hindringene kan overvinnes.

Årsaker til vaskulær obstruksjon

Menneskekroppen er tilstede 3 typer fartøy, som kan være tilstoppet av en eller annen grunn:

Hovedårsakene til blokkering av blodkar, inkludert hjernens kar, som begynner i ung alder, er:

 • genetisk predisposisjon;
 • brudd på integriteten til blodkar;
 • arteriosklerose av blodkar;
 • hypertensjon;
 • vektig;
 • tobakksrøyking;
 • stenose av fartøy;
 • Underernæring (overdreven forbruk av fete og stekte matvarer);
 • økt kolesterol i kroppen;
 • lavaktiv livsstil.

Hva tette blodårene

Kolesterolplakk

Faren for kolesterolplakk i karene er at de kan akkumulere med kalsium og proteinstoffer. Når plakkstørrelsen blir større enn diameteren av karet, kan sistnevnte øke betydelig, noe som fører til forekomsten av fine sprekker. I dette tilfelle legemet uavhengig motvirker sprekker, trombiruya fartøyets forverrer stilling trombose-dannelse og følgelig fører til iskemi organ med trombose.

Blodpropper, blodpropper

Blodpropper dannes i arteriene på grunn av oppløsning av aterosklerotiske plakk og i åreknuter, noe som er komplisert ved tromboflebitt. Dannelsen av trombi kan skyldes skade på hjerteventilene, ulike typer arytmier.

Parasitter, patogene mikroorganismer

Noen typer parasitter og bakterier, som kommer inn i blodet, kan veve sammen og danne tangles. Det er disse ballene som fører til tilstopping av lymfekarrene.

Okklusjon av kar med gasser finnes ofte hos personer hvis aktivitet er relatert til bevegelse fra dybde til overflate (dykkere, dykkere). I dette tilfellet dannes gassbobler i blodet, noe som reduserer fartøyets lumen.

Hva er farlig om kolesterol

Menneskekroppen produserer uavhengig 80% kolesterol, resten kommer med mat. Kolesterol er det viktigste byggematerialet for alle celler i kroppen. Det tillater ikke karbohydrater å krystallisere i membraner, med deltakelse, østrogener, androgener, binyrehormoner dannes.

Normen for kolesterolinnholdet i blodet er 3,6-7,8 mmol / l. Å øke det normale nivået provoserer utviklingen av aterosklerose - en sykdom der det er blokkering eller innsnevring av blodkarets lumen. I tillegg kan et forhøyet kolesterolnivå føre til et slag (med blokkering av hjerneskap), hjertesykdommer, hjerteinfarkt.

Eksterne tegn, ifølge hvilke en person kunne bestemme i seg selv økningen i nivået av kolesterol, nei. For sykdommer forårsaket av økt mengde kolesterol, vises følgende kliniske tegn:

 • innsnevring av hjertets kranspulsårer;
 • utseendet av smerte i bena under trening;
 • utseendet av blodpropper i blodet;
 • Utseendet til gule flekker på huden.

Dermed er det ledende stedet okkupert med underernæring med høyt inntak av kolesterolholdige produkter. Dessuten kan unormal kolesterol skyldes fysisk inaktivitet, fedme, alkohol og tobakkmisbruk, så vel som visse sykdommer, såsom høyt blodtrykk, diabetes, nyre- og leversykdommer, skjoldbruskkjertelen uorden og tilbake.

Video om faren for kolesterol

Tiltak for rengjøringsfartøy

Det er mange rettsmidler som bidrar til å fjerne de blokkerte blodkarene i hjernen. Rengjøring kan utføres både medisin og folkemidlene hjemme.

Rensing av blodkar ved folkemessige rettsmidler hjemme

De mest effektive folkemidlene for å rense blodkar hjemme er narkotika basert på hvitløk:

 • hvitløk og sitron

Ryd 5 hvitløkhodder, vask 5 omhyggelig og lim alt sammen med kjøttkvern (fjern ikke sitronskall!). Den resulterende blanding plasseres i en 3-liters krukke og hell kokt vann ved en temperatur på 40-45 grader. Lemon-hvitløksløsningen skal infunderes i 3-4 dager ved romtemperatur. Deretter belastes stammen, helles i en ren beholder og oppbevares i kjøleskap. Midlet påføres tre ganger om dagen til 100 ml i 40 dager.

Rengjør effektivt tinkturen av hvitløk. 2-3 hoder rengjør og slip med hvitløkstrykk. Den resulterende vasselen skal plasseres i en glassbeholder og fylles med 150 ml medisinsk alkohol. Korkbeholderen holdes godt tilstrekkelig til å sitte på et kjølig sted i 10 dager. Etter denne perioden må tinkturen filtreres og igjen, lukkes beholderen tett, fylles i 3 dager. Klar tinktur påføres tre ganger daglig i henhold til følgende skjema:

Ytterligere infusjon blir brukt til 15 dråper per mottak. Varigheten av behandlingen er 40 dager.

Du kan rense fartøyene hjemme ved å kutte 5 sitroner med zest og 3-4 hode hvitløk med en mincer og legge til 500 g honning. Klipp blandingen i kjøleskapet i 10-14 dager. Klar medisin bør tas hver morgen på tom mage ved 2 ss. Behandlingsforløpet er 40 dager (den ferdige blandingen varer i 20 dager, så det er viktig å begynne å forberede neste del på forhånd).

 • hvitløk tinktur med propolis

Et effektivt middel til å rense hjerneskipene hjemme er hvitløkstankur med tilsetning av propolis. For å forberede legemidlet, er det nødvendig å male 4-5 hoder hvitløk og hell den med 250 ml alkohol. Tilsett blandingen i 10 dager, røyker regelmessig. Etter 10 dager filtreres blandingen gjennom flere lag av gasbind, kombinere med 30 ml propolis-tinktur (du kan kjøpe på apotek) og 50 g honning. Rør godt og la stå i ytterligere 3-4 dager. Ta, bland tinktur med melk tre ganger daglig i henhold til følgende skjema:

De neste 20 dagene, ta 25 dråper i resepsjonen.

For å rense hjerneskibene hjemme, er det nødvendig å tilberede en urteoppsamling ved å blande 50 g tørre råmaterialer:

 • kamille apotek;
 • evig;
 • St. John's wort;
 • bjørk knopper.

1 ss. l. av den resulterende tørrblandingen hell 500 ml kokende vann og insister 30-45 minutter. Deretter skal infusjonen filtreres, resterne omhyggelig utløses. Kjøttkraft til å ta 250 ml i varm form før du legger deg til sengs og om morgenen på tom mage i 20-30 minutter før måltider, og legger på forhånd 5 g honning. Resterne skal lagres i kjøleskapet, en ny del skal tilberedes daglig. Behandlingsforløpet er 30 dager.

For å rense hjernens kar, viste det seg å være en god ide å legge til rette på grunnlag av septa av valnøttkjerner. For å lage en medisin, er det nødvendig å ta partisjoner på 30 nøtter, hell 400-500 ml vodka og la den brygge i 10-12 dager. Klar tinktur å bruke tre ganger om dagen, fortynne 15-20 dråper i 30 ml kokt vann. Behandlingsforløpet er 2 uker, hvorefter det er nødvendig å ta en pause i 1 måned.

 • medisinske bad

Med hjelp av medisinske bad kan du rense fartøyene og markere sine vegger betydelig. For å forberede slike bad, må du lage en emulsjon av 15 g babysåpe og 0,5 g salicylsyre. Ingrediensene blandes og legges på sakte brann slik at såpen smelter. Klar blandet såpe med 200 g terpentin og legger i en glassbeholder med lokket, insisterer på et mørkt sted i 2 uker. Blandingen må omrøres periodisk. Etter 2 uker er formuleringen klar til bruk i form av medisinske bad. For å gjøre dette, 1 ss. l. Emulsjon bør legges til badet med varmt vann og ligge i det i 25-30 minutter. Du kan ta et medisinsk bad 2-3 ganger i uken, med et kurs på 12 prosedyrer.

Video om rengjøringsfartøy med folkemidlene

Hvordan rense blodkar med medisiner

For rensing av blodårer anbefaler leger følgende grupper av legemidler til bruk:

Preparatene i denne gruppen er de mest effektive for rengjøringsbeholdere og har minimal bivirkninger. Varigheten av behandlingstiden for statin avhenger av pasientens alder, graden av tilstopping av blodårene, og tilstedeværelsen av samtidig patologiske forandringer. Det skjer at slike legemidler anbefales å bli brukt i det etterfølgende livet for å redusere risikoen for komplikasjoner. Forberedelsene til denne gruppen inkluderer:

Atomaks

 • leversykdom, økt aktivitet av serumtransaminaser av ukjent opprinnelse;
 • graviditet og amming
 • pasientens alder under 18 år
 • Overfølsomhet overfor komponenter.

Den gjennomsnittlige prisen: tabletter № 30 - 180-220 gni.

Lescol

 • leversykdom, økt aktivitet av serumtransaminaser av ukjent opprinnelse;
 • graviditet og amming
 • Overfølsomhet overfor komponenter.

Gjennomsnittlig pris: tabletter №28 - 2600-3000 gni.

Ovenkor

 • patologiske prosesser i leveren, økt aktivitet av serumtransaminaser;
 • graviditet og amming
 • Overfølsomhet overfor komponenter.

Den gjennomsnittlige prisen: tabletter №30 - 300-380 gni.

Reduser fettsekresjonen, senker nivået av kolesterol i blodet. Forberedelser av denne gruppen kan kjøpes på apotek under følgende handelsnavn:

Lipantil

 • funksjonelle lidelser i nyrene, leveren;
 • graviditet og amming
 • Laktasemangel;
 • arvelig galaktosemi;
 • pasientens alder er opptil 12 år;
 • Overfølsomhet overfor fenofibrat.

Legemidlet er kontraindisert for bruk i kombinasjon med andre fibrater.

Gjennomsnittlig pris: tabletter №30 - 880-900 gni.

Traykor

 • leversykdom, cirrhosis;
 • nyresvikt
 • galleblærens patologi;
 • Laktasemangel;
 • forstyrret absorpsjon av galaktose og glukose;
 • mangel på sukrose-isomaltase;
 • allergi mot peanøtter, soya og andre relaterte produkter i historien;
 • pankreatitt;
 • graviditet og amming
 • pasientens alder under 18 år
 • følsomhet overfor stoffene i legemidlet.

Gjennomsnittlig pris: tabletter №30 - 800-850 gni.

Lipantil

 • funksjonsforstyrrelser i leveren og nyrene;
 • fototoxiske, fotoallergiske reaksjoner på fenofibrater i anamnesen;
 • graviditet og ammingstiden;
 • alder til 18 år;
 • overfølsomhet overfor stoffene i legemidlet.

Gjennomsnittlig pris: tabletter №30 - 890-930 gni.

Midler som aktiverer og binder i tarmgallsyrene med etterfølgende utskillelse. Gallsyrer - utbytbare kolesterolprodukter, hvorav mengden avtar på grunn av sekvestranter. Slike rusmidler er svært effektive for rengjøringsfartøy, men de har en rekke bivirkninger i form av funksjonsforstyrrelser i fordøyelseskanalen, gassdannelse. Legemidlene i denne gruppen inkluderer:

questran

 • fullstendig hindring av gallekanalene;
 • overfølsomhet overfor stoffene i legemidlet;
 • graviditet og amming
 • pasientens alder er 12 år og over 65 år.

Gjennomsnittlig pris: granulat til løsning №1 - 110-150 gni.

guar

 • stenosisk, obstruktiv lesjon i mage-tarmkanalen;
 • pasientens alder er opptil 12 år;
 • følsomhet for guar;
 • esophagus stenose;
 • mekanisk tarmobstruksjon.

Gjennomsnittlig pris: tabletter №30 - 570-720 gni.

Det mest effektive for å rense blodårene er preparater av askorbinsyre og vitaminer i gruppe B.

forebygging

For å hindre blokkering av blodkar, spiller et balansert og riktig næret diett en avgjørende rolle. Kostholdet som støtter vaskulær helse er basert på 5 prinsipper:

 • Minimumsandel av animalsk fett (lavmett kjøtt, melk og meieriprodukter til bruk i begrensede mengder);
 • konsum av matvarer som er rike på omega-3 fettsyrer, som fettfisk, vegetabilske oljer, solsikkefrø, nøtter;
 • begrenset saltinntak;
 • økt mengde i det daglige kostholdet av grønnsaker i rå, kokt, bakt og stuvet;
 • Utelukkelse fra koffeinholdige drikker, alkoholholdige drikkevarer, hermetikk, røkt mat, krydret, fett og stekt mat.

For å beskytte karene mot tilstopping og for å unngå mulige negative konsekvenser, er det mulig å bruke daglige slike produkter som:

En viktig rolle i forebygging av tette blodårer er å opprettholde en sunn livsstil. Det er nødvendig en gang for alle slutte å røyke eller tobakk av noe slag, som virker skadelig, særlig for skip av hjernen. Regelmessige fysiske aktiviteter som stimulerer blodstrømmen er også viktige. Fysisk trening reduserer risikoen for å utvikle diabetes, normaliserer blodtrykket. Som en fysisk trening kan du bruke daglig gåing, løping og svømming. Det anbefales å unngå stressende situasjoner.

Regelmessig fysisk anstrengelse er viktig, noe som stimulerer blodstrømmen. Fysisk trening reduserer risikoen for å utvikle diabetes, normaliserer blodtrykket. Som en fysisk trening kan du bruke daglig gåing, løping og svømming.

Rengjøring av blodkar med folkemidlene

Hver av oss periodisk, ideelt - ukentlig rengjøring av hjemmet: både vått og elementært tørt. Men til vår egen kropp, i de fleste tilfeller bryrer vi oss ikke, men det trenger også regelmessig rengjøring fra den akkumulerte ballasten. Fra tid til annen er det viktig å utsette den angitte prosedyren for tarmene, leveren og blodkarene. Med de to første er alt klart: de behandler mat og gir harmløs massen av giftstoffer som kommer inn i kroppens indre miljø. Men hvorfor rense blodkarene og, viktigst, hvordan du gjør det uten å gå til legen? Omfattende svar vil bli gitt til deg av dette materialet.

Hva tette blodårene

Blodlinjer, som du vet selv fra skoleforløpet av menneskelig anatomi, gjennomsyrer nesten hele kroppen og tjener til å transportere næringsstoffer, oksygen til et bestemt organ med blodstrøm. Med alder, og noen ganger i ung alder på grunn av spesifikke plager, er utøvelsen av denne funksjonen vanskelig. Som et resultat er det brudd på blodsirkulasjonen, blodtilførselen, ubehagelige kroniske forhold utvikler seg, forverrer personens velvære og livets kvalitet.

Hva kan forhindre normal bevegelse av blod gjennom blodårene?

Først, fibrøse plaketter. Dette er skjebnen til arterielle fartøyer. Plaques er dannet ved å "lim" LDL ("dårlig" kolesterol), triglyserider og aminosyrer av homocysteinene, akkumulere og bosette seg på vegger av "motorveier". Deretter, på denne bakgrunn, utvikling av høyt blodtrykk, angina, aterosklerose, øker sannsynligheten for blodpropp, og med det - risikoen for hjerteanfall og slag.

For det andre, blodpropper. Sistnevnte er som regel dannet i venøse kar. Årsakene til forekomsten er varicose, hjerteventilens nederlag, arytmi.

For det tredje, parasitter og mikrober. Dette faktum finner sted, for eksempel, elefant, når vaskulær okklusjon oppstår som følge av forplantning i lymfe motorveier mikrofila (forurensning kommer fra en human pasient ved myggstikk). Og si, sepsis og bakteriell endokarditt føre til utseendet i karene til store konglomerater av mikroorganismer som smalker lumen.

Fjerde, gasser. Denne saken er ekstremt sjelden og er typisk hovedsakelig for dykkere, dykkere, synkende til en stor undervannsdybde.

I tillegg kan blodårene være tilstoppet med palmeolje, som i dag i matvarer er et dime et dusin; kjent kalsium, fremmedlegemer og annet søppel. Det er mulig å håndtere egne krefter, hvis bare problemet skyldes aterosklerotiske plakk og vegetabilske lipider. I andre tilfeller vil hjemmets tiltak for å rense fartøyene ikke gi resultater.

Vaskulær rengjøring: livsstilsendringer

Det er mange måter å kvitte seg med det akkumulerte "søppelet", men ingen av dem vil ha en varig effekt hvis du ikke vurderer kostholdet på kostholdet ditt og dagens regime. For vellykket rensing av fartøy ved hjelp av innenlandske metoder, begynn først og fremst å følge visse regler.

1. Kast margarin, sprer seg i matlaging, reduser mengden smør som forbrukes daglig. Alle de ovennevnte er kilder til kolesterol og palmeolje. Fra nå av kokker du på vegetabilske oljer, de fyller også salater.

2. Ekskluder fra kostholdet sukkermelkprodukter og faktisk melk, kjøtt. Spis ofte sjømat og fisk.

3. Glem delikatessen av mat og drikke som fremmer vedheft av blodplater og innsnevring av blodkar. Først av alt er det alkohol, sterk svart te, naturlig kaffe uten krem.

4. Spis minst 300 gram grønnsaker daglig (i tillegg til poteter) og 200 g fruktbær. Lene på bønner og nøtter - naturlige kilder til protein og dermed flerumettede fettsyrer.

5. Reduser mengden konditori som forbrukes. Hvis du virkelig vil ha en søt, bake en dessert selv, fra naturlige ingredienser.

6. Egg kan spises, men bare 2 stk. per uke (dette gjelder eggeplommer).

7. Flytt så mye som mulig. Aterosklerotiske plakk er også dannet under påvirkning av en stillesittende livsstil. Hvis du er over 40 år, gjør du gjennomsnittlig 10 000 trinn daglig.

8. Inkluder i diettprodukter som reduserer nivået av "dårlig" kolesterol i blodet naturlig. Dette er en matrik rik på vitamin C og andre antioksidanter, allerede nevnte flerumettede fettsyrer Omega-3 og Omega-6.

9. Drikk 1,5-2 liter vann per dag. Dette vil forhindre blodkoagulasjon og bidra til å fjerne all akkumulert ballast fra kroppen, inkludert fra blodkarene: giftstoffer, slagg, overflødig fett.

Noen ganger er disse tiltakene nok til å avlaste fartøyene i tilstanden "choking". Men hvis dette ikke skjer, er det verdt å se en lege eller folkemedisin.

Rengjøring av blodkar med folkemidlene

Rengjøring av blod "motorveier" med hvitløk

Den mest effektive måten å rense blodet "motorveier" fra fett og fibrene plakk er den brennende relasjonen til løk. Hvitløk er rik på svovel, selen og phytoncides. En slik "cocktail" kan ikke bare bryte ned aterosklerotisk plakk på veggene i blodårene, og selv for å drepe parasitter og bakterier i hele kroppen pluss beskytte sistnevnte fra kreft. Men i ren form brukes ikke hvitløk til rengjøring - det må kombineres med en annen effektiv ingrediens, for eksempel sitron.

Du trenger: 4 hode hvitløk og 4 sterke sitrus. Første rengjør og del i denticles. Sitroner vaskes og kuttes i stykker med vilkårlig skille. Deretter kombineres begge typer råvarer, passerer massen gjennom blenderen. Den resulterende vasselen plasseres i en tre-liters glassburk, hell kokende vann ved romtemperatur til toppen og lukk lokket. Beholderen med legemidlet må plasseres på et mørkt, kjølig sted og holdes der i tre dager. En gang om dagen, rist innholdet i krukken. Ferdig infusjonsstamme gjennom gassbind, hell i en glassflaske med lokket. Hold medisinen i kjøleskapet.

Hvordan ta hvitløk-lemon rette? Hvis du ikke har kroniske sykdommer i mage-tarmkanalen, og generelt problemer med fordøyelsen, bruker du følgende dosering: ½ kopp infusjon 20 minutter før måltider tre ganger om dagen. Med eksisterende sykdommer i magen, kan tykktarm eller bukspyttkjertel legemiddel tas ut av fase forverring en gang daglig i 3 ss før middag. Behandlingsforløpet er 1 måned.

Honning Vessel Cleaning

Det legges til komponentene som ble brukt i forrige oppskrift. Men i dette tilfellet er det nødvendig å endre mengden av ingredienser som er nevnt ovenfor: Ta 10 sitroner og 10 hoder av hvitløk. Fra sitrus trenger å presse saften, legge det til en liter honning, og etter vekt festet til den resulterende slurry av hakket lodes phytoncids. Legemidlet må insisteres i 7 dager på et mørkt sted. Når tiden kommer, ta vare på behandlingen: spis 4 ts. midler per dag uansett matinntak. Forløpet for å rense blodet "motorveier" på denne måten er 2 måneder.

Rengjøring av urter med urter

Denne teknikken er egnet for folk som er redd for bivirkningene ved å bruke hvitløk. Ta urt av St. John's wort, immortelle, birk knopper og kamille blomster i like deler. Kombiner alle slags råvarer, bland, velg 1 spiseskje. og hell 0,5 liter kokende vann. Insistere stoff i en halv time. Etter filtrering av buljongen, vri ut råmaterialet, fordel væsken i to like deler. Legg til honning (1 ts) til en og bruk den før sengetid. Sett den andre delen av stoffet i kjøleskapet. Du må drikke den om morgenen 10 minutter før måltider, forvarmet. Fortsett med denne prosedyren for en måned. Ifølge vurderinger opplevde dette stoffet, er effekten nok i fem år.

Les Mer Om Fartøyene